-
Σήμερα είμαι δεύτερος στο φανάρι της Χρυσάνθου Τραπεζούντος και Ιασωνίδου στο Ελληνικό. Ανάβει πράσινο για εμάς και με το που ξεκινάει ο μπροστινός μου, ένας νεαρός περνάει με κόκκινο κατεβαίνοντας την Ιασωνίδου και στρίβει δεξιά μπροστά στην εκκλησία. Μέχρι εδώ τίποτα το ασυνήθιστο. Στο καπάκι όμως ακούγεται φάρος περιπολικού το οποίο περνάει επίσης με κόκκινο, τον ακολουθεί και τον σταματάει στο δεύτερο στενό!
-
Χθες ήμουν στο λεωφορείο στο Σύνταγμα, με πυκνή ασταμάτητη ροή, ένα ζευγάρι πήγε και διέσχισε τρέχοντας την Αμαλίας απο τη Βουλή προς τη πλατεία στο ύψος της σκάλας, παίζει και να ήταν ευθυγραμμισμένοι με τη πόρτα της Βουλής. Πέρασε μπροστά απο ένα λεωφορείο που ήταν στη δεξιά, πέρασε μπροστά απο το δικό μου λεωφορείο που ήταν στη μεσαία και πέρασε και τις άλλες 3 λωρίδες έτσι.
Μιλάμε για πυκνή ροή και κανονικές ταχύτητες έτσι; -
Είναι θέμα timing.
-
-
-
Λύθηκε το χειρόφρενο και πήρε την κατηφόρα μάλλον.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λύθηκε το χειρόφρενο και πήρε την κατηφόρα μάλλον.Και ακολούθησε και ο κάδος ανακύκλωσης; Και γιατί είναι ανασηκωμένοι οι καθαριστήρες; Και πώς βρέθηκε ο χάρτινος κύλινδρος εκεί;
-
Μου βάζεις δύσκολα και είμαι άρρωστος άνθρωπος!
-
Είτε δίνεις ολοκληρωμένη απάντηση είτε δε μιλάς καθόλου. Ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν
Υ.Γ.: Περαστικά!
-
Ευχαριστώ!
-
και οι 2 καδοι θα ηταν στην αρχη πίσω στην ακρη του δρόμου. Επειδή δε μπορούσε να το αφήσει πιο πίσω, γιατί σε αυτη την περίπτωση καποιος θα τον εκλεινε παρκάροντας μπροστά του, αφησε τον ενα κάδο εκει που ήταν(δηλαδή πίσω) και τον αλλον τον τοποθέτησε μπροστά...
Ο κάδος μπροστά προφυλάσει το όχημα από τις κότες και τους μεθυσμένους που οδηγούν ατσαλα και μπορεί να ''ξυσουν'' το καμάρι του, αφού το άφησε τόοοσο εξω -
Νομίζω οτι είναι προφανές, πάρκαρε σα ζώο μες τη μέση του δρόμου και τον αναλάβανε οι περίοικοι..
-
-
Απαράδεκτο. Δεν κάνεις τον κόπο να προωθήσεις την φωτογραφία σε 2-3 περιοδικά αυτοκινήτου, στο Συνήγορο του Πολίτη, κτλ;
-
Στην Κάψα είναι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στην Κάψια είναι;Ναι.
-
Να μη τρέχεις να προλάβεις να το δεις!
-
Μερικα μετρα πιο κατω υπαρχει η ταμπελα με το ονομα του χωριου που υποδηλωνει οτι μπαινεις σε κατοικημένη περιοχη οποτε η ανωτατη ταχυτητα ειναι 50χλμ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μερικα μετρα πιο κατω υπαρχει η ταμπελα με το ονομα του χωριου που υποδηλωνει οτι μπαινεις σε κατοικημένη περιοχη οποτε η ανωτατη ταχυτητα ειναι 50χλμ.Η κάμερα έπρεπε να μπει **μετά **τη πινακίδα που λες!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μερικα μετρα πιο κατω υπαρχει η ταμπελα με το ονομα του χωριου που υποδηλωνει οτι μπαινεις σε κατοικημένη περιοχη οποτε η ανωτατη ταχυτητα ειναι 50χλμ.
Η κάμερα έπρεπε να μπει **μετά **τη πινακίδα που λες!
Υπαρχει ταμπελα με τα 50 χλμ που την κρυβει η εγκατασταση της καμερας.
Εντιτ:αρκετα μετρα νωριτερα υπαρχει η ταμπελα που υποδηλωνει οτι γινεται ελενχος ταχυτητας με καμερα.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]