-
πιτσιρικας με φτιαγμενο glx ειναι στα φαναρια του ΤΕΙ στην λ.αθηνων στο ρευμα προς αθηνα.το glx κλασικα με το πολυ λεπτο λαστιχο.ο πιτσιρικος ητανε μαξιμουν 15 χρονων αδυνατος με ψιλο μπουφαν και χωρις κρανος φυσικα.
γκαζωνε με μανια μεχρι να αναψει πρασινο.με το που αναψε πρασινο το παπι ξεκινησε με απιστευτη ταχυτητα,και ο πιτσιρικας 100 μετρα πιο κατω καθως εγω ακολουθουσα με το αμαξι,σηκωσε τα ποδια τα περασω πισω, και ξαπλωσε ολος στη σελα. και το μηχανακι να επιταχυνει και αλλο φυσικα μεχρι κατω απο την γεφυρα.....
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
πιτσιρικας με φτιαγμενο glx ειναι στα φαναρια του ΤΕΙ στην λ.αθηνων στο ρευμα προς αθηνα.το glx κλασικα με το πολυ λεπτο λαστιχο.ο πιτσιρικος ητανε μαξιμουν 15 χρονων αδυνατος με ψιλο μπουφαν και χωρις κρανος φυσικα.γκαζωνε με μανια μεχρι να αναψει πρασινο.με το που αναψε πρασινο το παπι ξεκινησε με απιστευτη ταχυτητα,και ο πιτσιρικας 100 μετρα πιο κατω καθως εγω ακολουθουσα με το αμαξι,σηκωσε τα ποδια τα περασω πισω, και ξαπλωσε ολος στη σελα. και το μηχανακι να επιταχυνει και αλλο φυσικα μεχρι κατω απο την γεφυρα.....
εχω δει ολοιδιο σκηνικο πριν χρονια στη βουλιαγμενης..
το μονο που μου ρθε στο μυαλο ηταν οτι **ο τυπος ζει το ονειρο του!!! **(αληθεια τωρα,υπαρχει περιπτωση ετσι να πιασεις μεγαλυτερη τελικη?? αυτος μου φαινεται ειναι ο στοχος! )
-
...σήκωσε τα πόδια τα πέρασε πίσω, και ξάπλωσε όλος στη σέλα. και το μηχανάκι να επιταχύνει και άλλο φυσικά μέχρι κάτω από την γέφυρα.....'ψάρωσε' το μηχανάκι, έτσι λέγετε στην πιάτσα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(αληθεια τωρα,υπαρχει περιπτωση ετσι να πιασεις μεγαλυτερη τελικη?? αυτος μου φαινεται ειναι ο στοχος! )http://en.wikipedia.org/wiki/Rollie_Free
Το έχω δει κι εγώ σε επαρχιακούς δρόμους, ανάμεσα σε χωριά.
-
Το έχω δει και γω παιδιά στην Θεσ/νίκη από μικρά τσακαλάκια .Χωρίς κράνος βέβαια.
-
Ναι, γιατί το σκουφάκι που φοράει αυτός στην φωτό θα τον σώσει.
-
Από ανθρακονήματα είναι
-
Εύκαμπτο ανθρακονημάτινο σκουφάκι κολύμβησης;
-
Είναι και υβριδικό
-
πιτσιρικας με φτιαγμενο glx ειναι στα φαναρια του ΤΕΙ στην λ.αθηνων στο ρευμα προς αθηνα.το glx κλασικα με το πολυ λεπτο λαστιχο.ο πιτσιρικος ητανε μαξιμουν 15 χρονων αδυνατος με ψιλο μπουφαν και χωρις κρανος φυσικα.γκαζωνε με μανια μεχρι να αναψει πρασινο.με το που αναψε πρασινο το παπι ξεκινησε με απιστευτη ταχυτητα,και ο πιτσιρικας 100 μετρα πιο κατω καθως εγω ακολουθουσα με το αμαξι,σηκωσε τα ποδια τα περασω πισω, και ξαπλωσε ολος στη σελα. και το μηχανακι να επιταχυνει και αλλο φυσικα μεχρι κατω απο την γεφυρα.....
Ρε το νιτζαρέο..
-
-
-
-
Αν ήταν του Kouk θα ήταν μωβ.
-
Hey μίστερ Τάζιος την μπανιέρα εννοείτε?
-
Είδα βυτιοφόρο και μάλιστα τράκτορα της Aegean στο Ηράκλειο.
Να δώ βενζινάδικο Aegean στη Κρήτη και θα έχω κλείσει σαν άντρας!!!! -
γιατι? Δεν έχει aegean εκει κάτωωωω?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
γιατι? Δεν έχει aegean εκει κάτωωωω?όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
γιατι? Δεν έχει aegean εκει κάτωωωω?
όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ε καιρός είναι πού είναι το περίεργο?
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]