-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
:ysterical:γιατί είναι γδυμένος όμως
Ήταν καλή ευκαιρία να κάνει και ένα μπάνιο...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Πριν από κανένα τέταρτο , έχω μπροστά μου αθίγγανο με καμμιά 10αριά παλέτες φορτωμένες σε χρέπι datsun. Σταματάει από την απέναντι μεριά άλλος αθίγγανος με turbo datsun,ανοίγουν παράθυρα και πιάνουν κουβέντα στην μέση του δρόμου.
Ανάβουν τα αίματα,οπότε πάνε να ξεκινήσουν και οι δύο με τέρμα τα γκάζια. Το turbo σπινιάρει στα χιόνια, και μένει στο ίδιο σημείο.Ο οδηγός βρίζει αλλά δεν αφήνει το γκάζι .Ο άλλος με το χρέπι προσπαθεί να σπινιάρει αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να αδειάσει από πάνω όλες τις παλέτες,(καλά που είχα αφήσει απόσταση).Κατεβαίνει Η Ερατώ να της μαζέψει, κι αυτός την αφήνει εκεί και φεύγει Την συνέχεια δεν την είδα γιατί έκανα όπισθεν και την κοπάνησα από ένα στενό. -
Σε αδρές γραμμές εντάσσεται σ'αυτό το τόπικ:
Και καλτσάκι μωρού στο στικ και patchάκι στη φορμούλα
Χαριτωμένο! -
-
που το πετυχες?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
:lol: που το πετυχες?Οποτε ανεβεις ΑΘηνα, περνα μια βολτα τα υπολοιπα σε πμ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
:lol: που το πετυχες?
Οποτε ανεβεις ΑΘηνα, περνα μια βολτα τα υπολοιπα σε πμ
για πες που ειναι το μαγαζι?
-
Τυχαία το βρήκα στο facebook σε ένα album ενός γνωστού. Πήγε για drift βραδιάτικα!
-
Κατάλαβε λίγο λάθος το στρίβω με τη μία ρόδα στον αέρα
-
Επειδή θέλω να σιγουρευτώ κατά πόσο είναι 'κουφό' αυτό που πρόσεξα σήμερα, μια ερώτηση:
Η πινακίδα οδού προτεραιότητας (Ρ-3) δε σημαίνει αυτομάτως οτι σε αυτόν τον δρόμο απαγορεύεται και το παρκάρισμα? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επειδή θέλω να σιγουρευτώ κατά πόσο είναι 'κουφό' αυτό που πρόσεξα σήμερα, μια ερώτηση:
Η πινακίδα οδού προτεραιότητας (Ρ-3) δε σημαίνει αυτομάτως οτι σε αυτόν τον δρόμο απαγορεύεται και το παρκάρισμα?Οχι πλεον .Εχει αλλαξει και για αυτο βαζουν και δευτερη απο κατω που απαγορευει το παρκαρισμα.
-
A, OK... έχω μείνει πίσω. Και ήμουν έτοιμος αυτό ακριβώς να το βάλω στα 'απίθανα'.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν είναι σε ελληνικούς δρόμους αλλά είναι τουλάχιστον επικό!H μουσική είναι ελληνική όμως...
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τυχαία το βρήκα στο facebook σε ένα album ενός γνωστού. Πήγε για drift βραδιάτικα!
πως το εκανε αυτο ρε γμτ....
ο ανθρωπος δεν παιζεται τι τζαπονια λεμε....
-
skateboard?
http://www.sigmalive.com/files/imagecac ... eboard.jpg -
Σήμερα το απόγευμα (είχε αρχίσει να δύει ο ήλιος.. ) κατεβαίναμε τη Συγγρού με ένα φίλο (εγώ συνοδηγός στο αμάξι). Έψαχνα κάτι στο κινητό ώσπου ξαφνικά ακούω 'ο κάδος στη μέση του δρόμου', **ο κάδος!!!!!! **.... Παιδιά ο κάδος.. πήγαινε μόνος του βόλτα.. κάθετα στη Συγγρού. Σταματάμε το αμάξι ανάμεσα στη 2η-3η λωρίδα.. γτ μας έκοψε ο κάδος.. ανοίγω εγώ τα αλάρμ και σα να μη συμβαίνει τπτ, ο μπλε κάδος γύριζει προς τα πίσω!!!!! πάλι κάθετα λες και μας κάνει πλάκα!!! Σταμάτησαν 80 μέτρα αυτοκίνητα. Μετά συνεχίσαμε κανονικά. Έλεος!! ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!
-
2 Πράγματα μπορώ να υποθέσω. Ή ότι ο κάδος λόγο του πολύ δυνατού αέρα έκανε τη διαδρομή ή κάποιο πιτσιρίκι μικρότερου ύψους από τον κάδο σας έκανε πλακά. (Μου έχει τύχει σε μικρότερο δρόμο)
-
Δεν έβαλαν τα φρένα όταν τον άδειασαν στο σκουπιδιάρικο και μετά, κάποιος τον κούνησε. Από άνθρωπο που τον έσπρωξε επίτηδες, μέχρι αυτοκίνητο που τον χτύπησε στο παρκάρισμα. Όπως και να έχει, κλασσικό ελληνικό φαινόμενο. Πριν 2 χρόνια είχα χτυπήσει σε κάδο που έφυγε από τη θέση του και κύλησε διαγώνια στο δρόμο. Δεν το είχα λάβει υπόψη μου αυτό το ενδεχόμενο λόγω νεύρων εκείνη τη στιγμή, κάνω οπισθογωνία και πέφτω μπροστά δεξιά στον κάδο. Μικρή η ζημιά μεν, αλλά άντε πέρνα αλοιφές τον προφυλακτήρα και βάφε το φτερό χωρίς λόγο.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα (είχε αρχίσει να δύει ο ήλιος.. ) κατεβαίναμε τη Συγγρού με ένα φίλο (εγώ συνοδηγός στο αμάξι). Έψαχνα κάτι στο κινητό ώσπου ξαφνικά ακούω 'ο κάδος στη μέση του δρόμου', **ο κάδος!!!!!! **.... Παιδιά ο κάδος.. πήγαινε μόνος του βόλτα.. κάθετα στη Συγγρού. Σταματάμε το αμάξι ανάμεσα στη 2η-3η λωρίδα.. γτ μας έκοψε ο κάδος.. ανοίγω εγώ τα αλάρμ και σα να μη συμβαίνει τπτ, ο μπλε κάδος γύριζει προς τα πίσω!!!!! πάλι κάθετα λες και μας κάνει πλάκα!!! Σταμάτησαν 80 μέτρα αυτοκίνητα. Μετά συνεχίσαμε κανονικά. Έλεος!! ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!Χθες στην Αλιμου απο την καταιγιδουλα και τον δυνατο αερα παρασυρθηκαν οι καδοι απο τα νερα και τον αερα και εκατσαν στη μεση του δρομου. Κατι σαν τεστ ταρανδου γιναμε χθες
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]