-
Καθώς δέν υπάρχει έτοιμο κίτ για το C4, ψάχνω κάποιο μαγαζί που να φτιάχνει κατα παραγγελία σινεμπλόκ πολυουρεθάνης.
-
Καθώς δέν υπάρχει έτοιμο κίτ για το C4, ψάχνω κάποιο μαγαζί που να φτιάχνει κατα παραγγελία σινεμπλόκ πολυουρεθάνης.
-
-
Δεν θα βρείς.
-
το c4 to διλιτρο το vts μπορει να εχει πιο σκληρα σινεμπλοκ απο τα απλα c4
ισως αυτα να σου κανουν
εσυ πιο C4 εχεις?
παρομια μετατροπη εχω ακουσει οτι κανουν στα ibiza που τους βαζουν σινεμπλοκ απο cupra -
το 2λιτρο έχει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Καθώς δέν υπάρχει έτοιμο κίτ για το C4, ψάχνω κάποιο μαγαζί που να φτιάχνει κατα παραγγελία σινεμπλόκ πολυουρεθάνης.Υπαρχει ενας στην περιοχη (Ακαδημια Πλατωνος, Σερρων 32 , τηλ.210-5227068 & 210-5224970 ΓΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ)
Εγω προσφατα εφτιαξα σινεμπλοκ απο μασιφ λαστιχο (καουτσκ) και ειναι πολυ καλα μεχρι στιγμης.
Στον συγκεκριμενο εχουμε φτιαξει και σε ιστορικο αγωνιστικο ολες τις βασεις του και ειναι οκ.
Στον συγκεκριμενο εχεις δυνατοτητα να παιξεις με ποσοστο ( %) σκληροτητας του λαστιχου (καουτσουκ) το μονο προβλημα ειναι οτι πρεπει να του πας δειγμα του σινεμπλοκ που θελεις να σου φτιαξει, διοτι αυτος φτιαχνει κυριως σινεμπλοκ, βασεις μηχανων πλοιων, διαφορων μηχανηματων, φορτηγων, βαρεων οχηματων κλπ. και δεν εχει απο ολα τα αυτοκινητα τις μητρες των σινεμπλοκ αλλα ορισμενων αυτοκινητων μονο. -
Ο φίλος ρωτούσε για πολυουρεθάνη ( PU )
Λαστιχάδες υπάρχουν πολλοί να φτιάξεις από καουτσούκ, ο Χρυσός Οδηγός είναι γεμάτος στην κατηγορία Προϊόντα ελαστικού, και αν το θέλεις ακριβώς αντιγραφή θα σου χρεώσουν το καλούπι. αλλά και με άλλη σκληρότητα( shore ) δεν υπάρχει πρόβλημα, μετράνε το μαμά σε σκληρότητα και αλλάζουν το μίγμα, κοστίζει όμως, οπότε αν δεν υπάρχουν έτοιμα after market PU και υπάρχουν σκληρότερα από άλλο μοντέλο, είναι η φθηνότερη λύση.
-
κανε κατι πολυ απλο...μια ερωτηση στην http://www.powerflex.co.uk' target='_blank!αν προκειται να βγαλουν και ποτε θα σου απαντησουν...!παραυτα ομως αν τσεκαρεις και το επισημο site(το παραπανω δηλ) εχει στην πρωτη σελιδα καποια bushes τα οποια ονομαζει universal χρησης(οπως το ιδιο κανει και με τα bump stops των αναρτησεων) και δινει αναλυτικα τις διαστασεις αυτων...μαθε τις διαστασεις των σινεμπλοκ σου(ψαλιδια,αντιστρεπτικη) και τσεκαρε αν μπορεις να 'παιξεις' απο εκει μπαλα...αν βρεις με ta universal χρησης bushes ακρη κατευθειαν εννοειται μεσο Αγγλιας απο καποιο αντιπροσωπο εκει...
-
Ο Πάλμος στη Θηβών 253 φτιάχνει αλλά με δείγμα
210-5763535 -
θελω να φτιαξω βαση μηχανης και βαση σαζμαν αλλα ειμαι επαρχια και δυσκολο να ανεβω αθηνα.
οποτε υπαρχει τροπος να κανουμε κατι σε στιλ do it yourself ? -
Εγω ειχα δοκιμασει μια τεφλονενια βαση που εφτιαχνε ενας μηχανικος (σε μηχανοθργειο φυσικα) που πηγαινα το αμαξι για το σασμαν (την κατω την κοντρα) αφου την ξεπρεσαρα και αυτη, εβαλα Powerflex, και βρηκα την υγεια μου, δεν εχει κανει κιχ και εχει και λιγοτερους κραδασμους.
-
ποσο περιπου να μου πανε αυτες οι 2 ?? στο περιπου αν ξερεις και που ειναι αυτος της powerflex να τον παρω κανα τηλ να δω τι παιζει.ειναι ο κανονικος αντιπροσωπος της powerflex για να ψαξω να βρω το τηλ.
-
Την ειχε αγορασει ο συνεργειατζης μου, δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο αντιπροσωπος.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω ειχα δοκιμασει μια τεφλονενια βαση που εφτιαχνε ενας μηχανικος (σε μηχανοθργειο φυσικα) που πηγαινα το αμαξι για το σασμαν (την κατω την κοντρα) αφου την ξεπρεσαρα και αυτη, εβαλα Powerflex, και βρηκα την υγεια μου, δεν εχει κανει κιχ και εχει και λιγοτερους κραδασμους.Noμιζα πως εχουμε περισσοτερους κραδασμους αλλαζοντας την κοντρα του σασμαν με σκληροτερη
-
ποιος μπορεί να μου κάνει τις βάσεις από πολυουρεθάνη ??
ήρθε η ώρα τις αλλαγής.
έχετε κάνα τηλ να μου δώσετε από κανέναν που ξέρετε ?
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Εγω ειχα δοκιμασει μια τεφλονενια βαση που εφτιαχνε ενας μηχανικος (σε μηχανοθργειο φυσικα) που πηγαινα το αμαξι για το σασμαν (την κατω την κοντρα) αφου την ξεπρεσαρα και αυτη, εβαλα Powerflex, και βρηκα την υγεια μου, δεν εχει κανει κιχ και εχει και λιγοτερους κραδασμους.
Noμιζα πως εχουμε περισσοτερους κραδασμους αλλαζοντας την κοντρα του σασμαν με σκληροτερη
Λιγοτερους κραδασμους η powerflex απο την τεφλονενια. Αυτο βεβαια εχει να κανει με το ποσοστο που μου ειχε βαλει ο αλλος σε τεφλον.
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
ποιος μπορεί να μου κάνει τις βάσεις από πολυουρεθάνη ??ήρθε η ώρα τις αλλαγής.
έχετε κάνα τηλ να μου δώσετε από κανέναν που ξέρετε ?
καταρχην τι αμαξι εχεις;;φερνουμε αυτη τη βδομαδα απο Αγγλια μια 5αδα dogbone βασεις powerflex αλλα θα ξανακανω μια παραγγελια την επομενη για την αντιστρεπτικη και τα ψαλιδια!αν θες πες μου να σε εξυπηρετησω!οι τιμη ειναι ξεφτιλλα δεδομενου οτι εδω εχουν περιπου στα 55-60 ευρω εγω τις φερνω με 40 ευρω(μεσα και τα μεταφορικα)~!αρκει να μου πεις το αμαξι να τσεκαρω αν υπαρχει...αλλιως αν βιαζεσαι παρε τηλεφωνο εδω: louis Τηλ.: 210 80 64 644 - 210 80 55 612!δεν ξερω αλλον για powerflex....βασεις μηχανης δεν βγαζει η powerflex παρα μονο την κοντρα(dogbone)...
-
thanks φίλος αλλα για μένα η powerflex δεν βγάζει δυστυχώς μονο custom γίνονται για αυτό ρώτησα αν ξέρει κάποιος κανένα να φτιάχνει.όντως ο louis τις φέρνει αλλα υπάρχει και άλλος αντιπρόσωπος στην ελλάδα η Weber
Custom σινεμπλόκ