-
Ειναι ο κατσικαρης ελευθερος και μου φερνεις τον ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ??????
Κατσικαρης,ιβκοβιτς και βαρια γκερσον....
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΜΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ειναι ο κατσικαρης ελευθερος και μου φερνεις τον ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ??????Κατσικαρης,ιβκοβιτς και βαρια γκερσον....
Δεν ξέρω τι θα μείνει από το πέρασμα του Ίβκοβιτς από τα μέρη μας, το έργο του είναι σίγουρα θετικό , είναι μεγάλος δάσκαλος αλλά εκείνο το *'Ο Αρης δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πρωτάθλημα με τον Γκάλη' *τι το'θελε?
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ειναι ο κατσικαρης ελευθερος και μου φερνεις τον ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ??????
Κατσικαρης,ιβκοβιτς και βαρια γκερσον....
Δεν ξέρω τι θα μείνει από το πέρασμα του Ίβκοβιτς από τα μέρη μας, το έργο του είναι σίγουρα θετικό , είναι μεγάλος δάσκαλος αλλά εκείνο το *'[b]Ο Αρης δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πρωτάθλημα με τον Γκάλη'[/b] *τι το'θελε?
Mε 5 ξενους(οταν επιτρεποταν 1\) φουλ στην ντοπα επαιρνε και ο ΜΥΛΩΝΑΣ πρωταθλημα
-
Ο Μυλωνάς αν έπαιζε τελικούς με τον ΠΑΟΚ θα το είχε πάρει το πρωτάθλημα. Εκείνη την ανατροπή από το -9 στα 50' ακόμα τη θυμόμαστε με γνωστούς ΠΑΟΚτσήδες φορουμάδες και μη και μας πιάνει σύγκρυο!
Και κατουρούσε και πολύ ο άτιμος!!!
-
το να τα ριχνεις στον μυλωνα που δε ξερεις να κανεις επαναφορα της μπαλας και να μαρκαρεις στοιχειωδως μονο ενας διαβιβαστης θα το παιρνε ετσι...
τα ιδια παθανε και οι νικς και ειχανε και πατ γιουιν..
-
Αντ1 και Νιόνιος είναι πολύ δυνατοί φέτος.
-
Έκατσα και διάβασα σήμερα από κανά 2 sites σχετικά με το ΝΒΑ ότι έχει γίνει το τελευταίο 4μηνο εκεί (μιας και μετά τους τελικούς δεν ασχολήθηκα καθόλου) και διαπίστωσα ότι πολλές ομάδες προσπαθούν να κάνουν αρκετό χώρο στο salary cap τους ώστε του χρόνου να χουν αρκετά χρήματα για να χτυπήσουν ένα από τους σταρ που μένουν ελεύθεροι. Μιλάω για Λεμπρόν, Γουέιντ και αρκετοί άλλοι σπουδαίοι παίκτες (δε θυμάμαι αν ο Κόμπυ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι 2009 ή 2010). Ευκαιρία θα ναι του χρόνου για τις πλούσιες ομάδες να φέρουν κανά καλό παίχτη που θα περισσεύει στις ΗΠΑ. Εννοώ το πολύ μέχρι Τσίλντρες. Και κάτι σχετικό με τον τελευταίο. Το συμβόλαιό του συμπεριλαμβάνεται ακόμα στο salary cap των Atlanta Hawks. Δεν έχουν αρνηθεί τα δικαιώματά του, οπότε είτε τον περιμένουν του χρόνου -γιατί τον θέλουν τον παίχτη- είτε θα αρνηθούν τα δικαιώματά του για να μπουν και αυτοί δυνατά στην αγορά έχοντας χώρο στο salary cap τους. Για να μιλήσουμε και για κανά ευρωπαίο παίκτη, ο Γκαλινάρι αποδεικνύεται μέχρι στιγμής άλλο ένα αποτυχημένο ευρωπ ... ή καλύτερα ιταλικό high pick.
-
Αρχισανε παλι τα πρασινα ζωα να πετανε φωτοβολιδες και δυναμιτακια. Μια ζωη τα ιδια οι ''μπασκετικοι'' οπαδοι της ομαδος των νανων. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ
-
link υπαρχει ?
-
Άρχισε το ρεσιτάλ των διαιτητών... ανύπαρκτα βήματα στο Βούισιτς, καθαρή τάπα στο Μπατίστ δίνεται φάουλ...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Άρχισε το ρεσιτάλ των διαιτητών... ανύπαρκτα βήματα στο Βούισιτς, καθαρή τάπα στο Μπατίστ δίνεται φάουλ...δεν έχεις δίκιο, βόλτα πήγε. Ήταν πολύ καθαρή η φάση
-
Τα βηματα ηταν,το κοψιμο ηταν καθαρο αλλα οκ ακομα ειναι αρχη.Τα σοδομα απ το ζαβλανο και τους λοιπους εχουμε πει οτι γινονται εκει που μετραει,στην 4η περιοδο..
-
Παλι ο Βασιλακοπουλος το εκανε το θαυμα του. Εβαλε τα κορακια του και το εδωσε μαρς το ματσακι στο βαζελο.
-
Το έδωσε με 17 πόντους διαφορά ε?
-
Φυσικα, δες και τα παραπανω σχολια. Σταματησανε βεβαια στην 4η περιοδο γιατι δεν αντεξαν αλλο τα διαιτητικα οργια.
ΥΓ. Εχει πλακα να λεμε για δυναμιτακια και καφρους, εχοντας για εικονιδιο ενα μπουνιδι. Προφανως, αυτο ηταν στα πλαισια της ευγενους αμιλλας.
-
Για εμάς τους λίγους που απλά μας αρέσει να βλέπουμε μπάσκετ από τόσους παικταράδες τα σχόλια από τα κόκκινα και πράσινα στρατιωτάκια μετά από κάθε ντέρμπι είναι θλιβερά.
-
Μαλιστα κ. Συριγο.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Μαλιστα κ. Συριγο.Λόχος:
Pro-ΣΧΗ!
ΗΜΙ-ΑΝΑΦΣ! -
Μαλιστα κ. Επιλοχια.
-
Φυσικα μετα την χθεσινη 'περιποιηση' στον καλο μας αρχιπελατη, θυμηθηκα αυτο
Ακομα και ο πρωταθλητακος σημερα κανει μοκο.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)