-
Εγω περιμενω τον Παπαδογιαννη και τους παντογνωστες του φορουμ να μας πουν για το αν ο Τσιλντρες κανει για τις κλειστες αμυνες στην Ευρωπη.
Μεχρι στιγμης ο Τσιλι ειναι πρωτος σκορες της Α1,τριτος στα κοψιματα,στην 5αδα στα κλεψιματα και γενικα ο καλυτερος αμυντικος στην Ελλαδα. Στην ευρωλιγκα ειναι πρωτος σκορερ του Ολυμπιακου και ο καλυτερος αμυντικος. Και επαιξε ο Ολυμπιακος με σκληρες αμυνες οπως αυτη του Αρη και της Μαλαγα.
Αντιθετως ο Νικολας ειναι ανυπαρκτος,ο Περπερογλου εξαφανιστηκε στο πρωτο δυσκολο ματς,ο Φωτσης τα ιδια κ.τ.λ
Εγω γελαγα και θα γελαω με τον καθε Παπαδογιαννη που επειδη ειναι εμπαθης λεει αρλουμπες. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ NBA ΘΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΕΔΩ. Ο Μπατιστ αν παει nba θα μαζευει πετσετες οπως εκανε ο Σπανουλης και ο Σαρας.
-
lets be cool... δε χαλασε ο κοσμος με μια ηττα του παο οσο βαρια και αν ειναι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
lets be cool... δε χαλασε ο κοσμος με μια ηττα του παο οσο βαρια και αν ειναι...Εννοειται...τι το περασαμε εδω; Ποδοσφαιρο;
Απο contra.gr
Λέγαμε πως τα είχαμε δει όλα. Να όμως που κάτι μας είχε ξεφύγει. Με ένα παράλογο σκεπτικό και τη σύμφωνη (;) γνώμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας, η Καβάλα απέσυρε τη συμμετοχή της από το Κύπελλο και δεν θα κατέβει στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ολυμπιάδα.
Οι ιθύνοντες της μακεδονικής ομάδας έκριναν πως οι παίκτες θα καταπονηθούν ιδιαίτερα, αν συμμετάσχουν στη διοργάνωση, παράγων που θα επηρεάσει την απόδοσή τους στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, και ενημέρωσαν πως δεν προτίθεται να παίξουν κόντρα στην πατρινή ομάδα.Η ΕΟΚ δεν πήρε οποιοδήποτε μέτρο και απλώς κατάρτισε ανάλογα το πρόγραμμα της β' φάσης της 2ης αγωνιστικής. Πλέον η Ολυμπιάδα, η οποία προκρίθηκε άνευ αγώνα, θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα. Εύλογα δημιουργείται πλέον το ερώτημα γιατί να μην αποσυρθούν και τα Τρίκαλα, ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός και το κύπελλο να απονεμηθεί στην Ολυμπιάδα, χωρίς βέβαια και η ίδια να 'καίγεται' για την κατάκτησή του.
Παμε ρε Τρικαλαρα!!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω περιμενω τον Παπαδογιαννη και τους παντογνωστες του φορουμ να μας πουν για το αν ο Τσιλντρες κανει για τις κλειστες αμυνες στην Ευρωπη.Μεχρι στιγμης ο Τσιλι ειναι πρωτος σκορες της Α1,τριτος στα κοψιματα,στην 5αδα στα κλεψιματα και γενικα ο καλυτερος αμυντικος στην Ελλαδα. Στην ευρωλιγκα ειναι πρωτος σκορερ του Ολυμπιακου και ο καλυτερος αμυντικος. Και επαιξε ο Ολυμπιακος με σκληρες αμυνες οπως αυτη του Αρη και της Μαλαγα.
Αντιθετως ο Νικολας ειναι ανυπαρκτος,ο Περπερογλου εξαφανιστηκε στο πρωτο δυσκολο ματς,ο Φωτσης τα ιδια κ.τ.λ
Εγω γελαγα και θα γελαω με τον καθε Παπαδογιαννη που επειδη ειναι εμπαθης λεει αρλουμπες. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ NBA ΘΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΕΔΩ. Ο Μπατιστ αν παει nba θα μαζευει πετσετες οπως εκανε ο Σπανουλης και ο Σαρας.
Και ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά, με 4 επίσημα μάτς!
Μεγάλε αναλύτη.............................................
-
Για γουρι τα κανει ρε...καθε χρονο ετσι ξεκιναει...μην τα παιρνεις στα σοβαρα
-
Εμείς ήμασταν εντελώς, μα εντελώς χάλια προχθές. Δεν πειράζει βέβαια, η σεζόν έχει πολύ ψωμί ακόμα, και υπό προϋποθέσεις μπορεί να μας κάνει και καλό
-
Ωραία αυτοκτόνησε το Τρίκαλο σήμερα, δώστε τη στο Μάκαρο να το χώσει.
Πάντως από την άλλη με τέτοιο ίδρωτα που είχε ρίξει ο φουκαράς ο Φλεβαράκης έτσι και δεν κέρδιζε...Kαπάκια είχε Βοστώνη - Σικάγο. Πολύ μπάζο έχει μαζευτεί ρε παιδί μου. Μιλάμε για πολύ όμως Εκείνος ο Πέρκινς Καλά το Σικάγο είναι εντελως γτπ μιλάμε, εάν εξαιρέσουμε το Βίνι που ήταν σκέτο μανεκέν
Καλά ξεκίνησε και η Ν.Υόρκη
adis4.gr Mε γεια το Μούλα!
-
Βοστώνη-Σικάγο είδα λίγο χθες βράδυ απο σπορ+
βαρετό...
το πιο ενδιαφέρον ήταν όταν έβριζε ο Νοτσιόνι στα Ισπανικά -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάντως από την άλλη με τέτοιο ίδρωτα που είχε ρίξει ο φουκαράς ο Φλεβαράκης έτσι και δεν κέρδιζε...Κριμα
Τελικα λιγο μυαλο να εχεις στο κεφαλι, φαινεσαι 50% καλυτερος παικτης. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πάντως από την άλλη με τέτοιο ίδρωτα που είχε ρίξει ο φουκαράς ο Φλεβαράκης έτσι και δεν κέρδιζε...Κριμα
Τελικα λιγο μυαλο να εχεις στο κεφαλι, φαινεσαι 50% καλυτερος παικτης.Mισό γιατι γράφω βλακείες. Είδα το βράδυ τα αθλητικά στη ΝΕΤ και όντως το έκανε ο Νικολαϊδης το τελευταίο σουτ αλλά εντάξει ήταν πολύ δύσκολο να μπει.
-
καλα σημερα φιλικο ηταν... αλλα να τρως 500 3ποντα απο χαλπεριν και τεοντοσιτς (εεεελεος) παει πολυ... ο καυκης ειπε να παιξει λιγο κοντρα στον γαυρο... ο μουλα δε ξερω αν υπεγραψε, το θεμα ειναι ο πεδουλακης ποτε θα τη μπουλεψει...
υγ. εαν ο τεοντοσιτς μαρκαρει ετσι σε κανα οακα τον βλεπω να μην ολοκληρωνει ουτε λεπτο παρουσιας στο παρκε...
-
-
Me τέτοια γλωσσοφαγιά και πολύ άντεξε ο άνθρωπος. Τον γκαντέμιασες
Πάντως τώρα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτός ο Δρόσος δεν την παλεύει.
Απόλυση προπονητή μετα από 3-4 αγνωνιστικές δεν είναι και ότι πιο σύνηθες. Πολλά πολλά δεν ξέρω βέβαια.
Παράγοντες ...(μη πω καμια βαριά κουβέντα τώρα )(άσχετο)
Iverson στο Detroit και ο mr big shot στο Denver στα πλαίσια ανταλλαγής.
(πολύ άσχετο)
Στο παρακάτω βιντεάκι, μετά από τους Garnet, T-Mac, Howard , Duncan και Βilups, εμφανίζεται κι ένας Laker, ένας γύρω στο 1,90 , 'αυτιάς'. Ποιος είναι ρε γμτ? έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να τον θυμηθώ
http://www.adidas.com/sports/basketball ... idascom=gr' target='_blank
-
Pharmer(Lakers)....
-
http://www.sport-fm.gr/article/152823
Ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση διαδόχου με τα ονόματα του Νέναντ Μάρκοβιτς, του Πίνι Γκέρσον, του **Φώτη Κατσικάρη **και του Γιώργου Καλαφατάκη να είναι μεταξύ αυτών που εξετάζονται
Αν μας παρακαλέσει αρκετά ο Κατσικάρης να το πάρουμε το παλικάρι...
Γκέρσον
-
αυτη τη στιγμη γινεται ενα μπουρδελακι στον παοκ...να δουμε ποιοι θα μεινουν και ποιοι οχι...φυσικα εχουμε και κυπελλο αλλα ποιος νοιαζεται...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
την τελευταία δεκαετία γινεται ενα μπουρδελακι στον παοκ...να δουμε ποιοι θα μεινουν και ποιοι οχι...φυσικα εχουμε και κυπελλο αλλα ποιος νοιαζεται...Πιο σωστά...
-
Ο Δρόσος... επαναπροσέλαβε τον Πεδουλάκη στον ΠΑΟΚ
Η πρωινή προπόνηση του «Δικέφαλου» τελέστηκε υπό τις οδηγίες του Πεδουλάκη, ενώ παρέμενε άγνωστο, ποιος θα καθόταν στον πάγκο την Τετάρτη (5/11, 17:00) στον αγώνα Κυπέλλου με την Ολύμπια στη Λάρισα.Αντί, λοιπόν, ο Πεδουλάκης να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ύστερα από νέα απόφαση του προέδρου της ΚΑΕ, ο Έλληνας τεχνικός παρέμεινε στο πόστο του.
Ο Δρόσος, αν και αρχικά ήταν ανένδοτος σχετικά με το μέλλον του Πεδουλάκη στην ομάδα φαίνεται πως θορυβήθηκε από την παραίτηση των Μπουντούρη και Μπαλογιάννη.
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους, που αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον 'Ελληνα τεχνικό. Ρόλο έπαιξε ασφαλώς και η αποζημίωση που θα έπρεπε να καταβάλει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον «Αρτζι», ο οποίος αρνήθηκε να παραιτηθεί.
Μετά από αυτή την εξέλιξη φυσικά, οι Μπουντούρης και Μπαλογιάννης παραμένουν στις θέσεις τους και μαζί με τον Πεδουλάκη θα συνεχίσουν τη δουλειά για να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246' target='_blank -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
την τελευταία δεκαετία γινεται ενα μπουρδελακι στον παοκ...να δουμε ποιοι θα μεινουν και ποιοι οχι...φυσικα εχουμε και κυπελλο αλλα ποιος νοιαζεται...
Πιο σωστά...
this is accurate...ελαχιστα καλα προσφεραμε τα τελευταια 9 χρονια...εδω καλα καλα κοντεψσμε να υποβιβαστουμε...
ο δροσος μαλλον κατι δεν υπολογισε καλα στη φαση πεδουλακης! η αληθεια ειναι οτι το να φυγει μπουντουρης μπαλογιαννης θα στεκοταν πολυ ασχημα...ειδικα για μπουντουρη που γενικα θεωρειται καλο παιδι...απο την αλλη ελπιζω αυτοι οι 2 να ξερουν τι κανουν γιατι προσωπικα εγω με καμια δυναμη δε θα δινα πρασινο φως στον πεδουλακη...μακαρι να φερθηκαν σωστα!
πρεπει να μαγειρευονται και αλλες αλλαγες στο θεμα παικτων...ελπιζω να μη φυγει ο γκρεγκορυ..
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Pharmer(Lakers)....ευχαριστώ φίλε μου
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)