-
Τον Ματσε τον στειλαμε. Εσεις καντε και τον Παπαρουνας Βουλγαρο οπως τον γιδοΜπατιστ. Το αποτελεσμα δεν θα αλλαξει φετος. Ο ΤΖΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
-
Καταντάει κουραστικό ώρες ώρες.....
-
Πωπω τα πολλά μαμίσια και οι φάπες μάλλον τον έχουν χαζέψει...
-
Τέρμα ως εδώ...
Θα ανοίξω τοπικό για τις ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!
'Φίλαθλοι' (τρομάρα τους) του Ολυμπιακού, του Παναθηναικού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Αρη δεν θα έχουν δικαίωμα να γράφουν... -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καταντάει κουραστικό ώρες ώρες.....+1
-
Ποτε αρχίζει το πρωτάθλημα ?
Ξέρει κανείς πότε θα γίνει η κλήρωση για το κύπελλο? Μακάρι να πέσουμε ΦΕΤΟΣ με τον βάζελο πρώτο ματς....
-
Δεν το αφηνεις καλυτερα για αργοτερα, για να ερθει στα ισα του ο Σοφο (οπως λες εδω και 3 χρονια) και να μαμησει τον γιδο-Μπατιστ και τον Σπανακοπιτουλι (οπως λες αλλα 3 χρονια);
Συμφωνα μ αυτα που εχεις πει κατα καιρους ο Σοφο θα παρουσιαστει τα Χριστουγεννα σαν τον Λεμπρον, οποτε αξιζει να το τρεναρουμε λιγακι. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το προηγούμενο όμως το σήκωσαν.εμ , γι αυτό απορώ κι εγώ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τον Ματσε τον στειλαμε. Εσεις καντε και τον Παπαρουνας Βουλγαρο οπως τον γιδοΜπατιστ. Το αποτελεσμα δεν θα αλλαξει φετος. Ο ΤΖΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣΠαραβλέπω το γεγονός ότι σ' έχω στη φάπα 'ουκ έστιν αριθμός' χρόνια και σ' έχω κάνει το Βέγγο μας, το δικό μας 'καλό άνθρωπο' .Με μας καθάριζαν οι γκρίζοι λύκοι, τα κοράκια, τα φαντάσματα, τα νεφελίμ ... .Το ότι πριν λίγα χρόνια σε φακλάνευαν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Μακεδονικός και όλο το κακό συναπάντημα το ξέχασες;;; Γιατί λοιπόν γράφεις τα ίδια και τα ίδια 10 χρόνια και εκτίθεσαι; Είτε για γιδομπατίστ και σπανακοπιτάκι (αν και αυτοί κάνουν τα παιχνίδια της ζωής τους με σένα) είτε για Σοφόκλα (που οι μισές φώτος του στο google είναι που τον καρφώνει ο Μπατίστ ) γράφεις. Πριν 4 μήνες έγραφες για το λιθουανικό howitzer που θα σκότωνε το ΠΑΟ με τρίποντα και ας σου γραφε ο Τραβ ότι είναι τελειωμένος. Σταμάτα να κάνεις τον ήρωα και κράτα και μια πισινή. Ειδικά φέτος που και παιχταράδες πήρες και κόσμο θα χεις στο γήπεδο.
Peace ηρωάκο. -
Mη μου πειράζετε το ρεντάρμυ ρεεε!
-
'...Ο Πεδουλάκης θεωρεί πως ο Σέρβος μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία και να έχει περάσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, είναι όμως σε θέση να προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ με την παρουσία του...'
http://www.superbasket.gr/?c=142&a=106672
Γι αυτό τον θέλω στην ΕΟ, γιατί ξέρει πολύ
-
O Τομάσεβιτς για ΠΑΟΚ ΔΕΝ κάνει
-
tomasevic και επισημως...δε τρελαθηκα..
-
Κατεβασα και ειδα το παιχνιδι bulls-hawks. Τωρα καταλαβα γιατι τον επελεξε ο Γιαννακης. Τελικα τα βιντεακια στο youtube ειναι παραπλανητικα. Ναι καρφωνει,ναι ειναι καλος στον αιφνιδιασμο,ναι ειναι ψηλος και για το υψος του εχει καλη τριπλα, αλλα το μεγαλυτερο προσον του ειναι οτι ειναι εξαιρετικος αμυντικος.
Ο προπονητης των Ηawks τον εβαζε να μαρκαρει τον Gordon,αλλα και γενικα κοντυτερους παικτες. Ο Γιαννακης συνηθιζει να βαζει ψηλους παικτες στα playmaker(Bασιλοπουλος). Γενικα τα ευκολα καλαθια στο μπασκετ προερχονται απο τα σκριν των ''ψηλων'' που δημιουργουν miss match. Εχω καταλαβει τι σκεφτεται ο Γιαννακης. Θελει ψηλη 5αδα,αλλα και γρηγορους παικτες ωστε στις αλλαγες μαρκαρισματων να μην υπαρχει πραγματικο miss match. Ακομα και ο Παπαλουκας αν γινεται να μπορει να μαρκαρει το 5αρι. Προβλεπω η ομαδα μας αμυντικα να ειναι πανισχυρη στην αμυνα ,αλλα και στα επιθετικα ριμπαουντς
-
'Οι **Χακίμ Ολάζοουν και Πάτρικ Γιούινγκ **είναι από σήμερα τα δύο από τα επτά νέα μέλη της τάξης του 2008 στο 'Hall of Fame'. Μαζί με τους δύο μεγάλους σέντερ του παρελθόντος μπήκαν στο 'Hall Of fame' ο Πατ Ράιλι, ο Άντριαν Ντάντλει με 15ετή καριέρα στο ΝΒΑ [...]
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Χακίμ Ολάζοουν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στους Χιούστον Ρόκετς, με τους οποίους αναδείχτηκε δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ. Ολοκλήρωσε την καριέρα του με 27.000 πόντους, 13.747 ριμπάουντ και 3.830 κοψίματα στο σύνολο.* 'Μεγάλωσα στη Νιγηρία και δεν γνώριζα τίποτα για το μπάσκετ. Η καριέρα μου ήταν ένα όνειρο',* δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος λόγω της στιγμής ο Ολάζοουν.
Ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Πάτρικ Γιούινγκ, των οποίων οι μονομαχίες στους τελικούς μεταξύ των Ρόκετς και των Νικς το 1994 έγραψαν ιστορία, δεν κατάφερε ποτέ να φορέσει ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή, αλλά αναδείχτηκε δύο φορές 'χρυσός' Ολυμπιονίκης (1984, 1992) και όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του βρισκόταν στην πρώτη θέση σε πόντους, ριμπάουντ, κοψίματα και κλεψίματα όλων των εποχών στην ιστορία των Νικς'
http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... &Itemid=30' target='_blank
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
tomasevic και επισημως...δε τρελαθηκα..Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα και μετά από καλή καλοκαιρινή ξεκούραση, λογικά μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης....
Σιγουρα πάντως στο ΟΑΚΑ θα τον υποδεχτούμε με standing ovation.
-
πηγαμε μαυροσκουφεια σημερα και σηκωσαμε το πελοκυ...
εντυπωσεις...
η ομαδα επαιξε χωρις κυριτση, σμιθ εντ γουεσον που ειναι τραυματιες, με τον κενυ γκρεγκορυ εκτος συστηματων και μειον εναν κοντο αμερικανο..
δε περιμενα φοβερα πραγματα λογω νεοτητας ομαδας και οποιος εχει ματια βλεπει μια ενδεια στους ψηλους... δε περιμενα ομως τετοια χαλια μεσα στη ρακετα...επιθετικα ο τομασεβιτς τριγυρναει καπου στα 7μ. αποσταση απο το καλαθι και οι μαρμαρινος, σιμτσακ δε μπορουν να κανουν τπτ...αμυντικα μεσα στη ρακετα ειναι το μεγαλο μειον μας...ο γλυνιαδακης εκανε παρτυ σε καποια σημεια και το ριμπαουντ δεν ηταν καθολου ευκολη υποθεση χωρις τους ντιαρα-γκρεγκορυ...
καθησυχαζει καπως οτι λειπει ο γουεσον συν το οτι οι υπολοιπες ομαδες πλην οσφπ-παο ειναι στα ιδια σκατα...κακως δεν εμεινε ο χαριτοπουλος..
περιφερειακα δε παμε ασχημα...βασιλειαδης, κυριτσης, ντιαρα, γκρεγκορυ,τσιαρας μπορουν ανετα να βαλουν τη μπαλα στο καλαθι...μας λειπει αλλος ενα αμερικανος καντος που ερχεται αρα μαλλον τα παμε καλα...ο δεμερτζης θετικος, ο χαρισης για καποιο λογο στον κοσμο του...
η ομαδα ηθελε περισσοτερη προσοχη στους ψηλους...αν ειχαμε χαριτοπουλο και καποιον αλλον στη θεση του τομασεβιτς θα λεγα οτι το παλατι θα ταν δυσκολη εδρα ακομα και για τους 2 μεγαλους....φετος ομως μαλλον θαναι περιπατος εκτος αμα φανε 3ποντο συννεφο...
στο μαρουσι τωρα...(της μαμας τους το μουσι).. καλη ομαδα, σκληρη, βαζει τη μπαλα στο καλαθι και μεσα απο τη ρακετα πλεον ανετα αλλα ηθελε προσοχη στους ξενους...δε με ενθουσιασαν...ο σουλης κανει καλη δουλεια παντως!
-
δεν πας καλά εσύ 2ο μεγαλούτσικο ποστ μετά το review της νέας merc
O Tομάσεβιτς θα σας βοηθήσει και θα το δεις προϊόντος του χρόνου. Μην περιμένεις τώρα. πριν 20 μέρες τον πήρατε ούτε προετοιμασία έστω και υποτυπώδη ούτε τίποτα.
-
δυστυχως τον ντεγιαν τον ξερω σαν παικτη απο τοτε που βασανιζε τη μπαλα στη σερβια...(οπως μου ειπε ο φανκυ χθες ξεκινησε να παιζει μπασκετ μετα απο τις επικες μαχες μας με τον ερυθρο αστερα και το επικο ξυλο που ειχε πεσει)
δε περιμενω τπτ φοβερο, σιγουρα θα προτιμουσα αλλον στη θεση του...καλος πασερ, εξυπνος παικτης αλλα ουτε φοβητρο ειναι και οι εποχες που εβαζε και καμια 15αρια ποντους εχουν παρελθει...ασε που ειναι ρυθμισμενος στα 30secs ακομα...
κοντα σε εναν οποιοδηποτε ψηλο θα κανε καποια δουλεια αλλα δε ξερω τι μπορει να κανει με τον ουεσον...αυτο που τον σωζει λιγο ειναι η σερβικη 'πουστια' που εχει μεσα στη ρακετα...
τεσπα βλεπουμε...μην ειμαστε και πλεονεκτες αληταραδες...
-
Από το sport.gr: Ο Τομάσεβιτς δήλωσε: 'Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ξέρω την ιστορία της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά με τις αλλαγές που γίνονται σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει τρελούς οπαδούς. Θέλω να τους ζητήσω να είναι κοντά μας σε κάθε περίπτωση. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το μπάσκετ ήταν ένας αγώνας μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι και ο τρόπος με τον οποίο συμπαραστέκονταν οι 1000 φίλοι του ΠΑΟΚ στην ομάδα τους'.
Για αυτό βάζει αγκώνες παντού ο Τομάσεβιτς, αφού ξεκίνησε το μπάσκετ λόγω αγώνα κατς!
Πού είσαι Τζόνι Νιούμαν...
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)