-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πήρε και το Γλυνιαδάκη και καλά έκανε γιατί απλώς ήρθε η ώρα του να τον πάρει και είναι και καλός αμυντικός αλλα τον Σοφοκλή γιατί τον πήρε?Το μισό + πρωτάθλημα ήταν έξω. Στα play offs ήταν επιεικώς αστείος. Είχε φτάσει 800 κιλά. Ποιος περίμενε να βοηθήσει αυτός ο παίχτης? Η προσφορά του ήταν περίπου 2 πόντοι το παιχνίδι άντε 4 στο τσακίρ κέφι, έκανε δυο σπριντ και στο τρίτο ήταν νεκρός και τον πλάκωναν στο ξύλο και τον έστελναν στις βολές και γέλαγε όλο το γήπεδο.
Με ποια λογική φορτώνει την ομάδα με ένα τρίτο , άχρηστο όπως αποδείχθηκε, βαρύ κορμί στερώντας θέση από έναν άλλον? Μήπως η χρησιμοποίηση του τον δικαίωσε? Μήπως ο συνολικός χρόνος πού πήραν οι ψηλοί μας δικαιολογεί την προσθήκη 3ου ψηλού?
Εγώ είπα την εξήγηση μου (την είχα πει πολύ πριν αρχίσει το τουρνουά).: Τον πήρε καθαρά για να έχει προπονήσεις να μάθει τα συστήματα και να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά του Ολυμπιακού. Και βέβαια για να τον έχει υπό την επίβλεψή του, γιατί εδώ ήταν και 15Αύγουστος και όλο και κάποιο βουστάσιο παίζει να βρισκόταν παραβιασμένο...
Εδώ ρε ο χοντρός είπε μόνος του ότι θέλει χρόνο για να επανέλθει και τον βοηθά πολύ που τον πήρανε στην Εθνική για να συνέρθει σιγα σιγα κτλ. Δηλαδή, ΞΕΚΑΘΑΡΑ είπε ότι στην Εθνική πήγε για προετοιμασία!
Επίσης ο Πελεκάνος και ο EMO (ε... σόρρυ, Πρίντεζης) γιατί πήγανε (για να μην βάλω μέσα και Βασιλόπουλο); Καλύτεροι δεν υπήρχαν;;;
-
.... ... .. Και βέβαια για να τον έχει υπό την επίβλεψή του, γιατί εδώ ήταν και 15Αύγουστος και όλο και κάποιο βουστάσιο παίζει να βρισκόταν παραβιασμένο...Ήμαρτον βραδιάτικα. Σκοτώθηκα στα γέλια .... ...
-
Εγώ είπα την εξήγηση μου (την είχα πει πολύ πριν αρχίσει το τουρνουά).: Τον πήρε καθαρά για να έχει προπονήσεις να μάθει τα συστήματα και να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά του Ολυμπιακού.
Όπως είπε κι ενας ακροατής στο ραδιο τις προάλλες, summer camp του γάβρου κατάντησε η Εθνική.
υγ.Αλήθεια στις προπονήσεις και τα οικογενειακά(;)διπλά πώς τους χωρίζει και τους κοουτσάρει ο παναώτης; Ολυμπιακούς vs Παναθηναικούς;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΈΒλεπα παράλληλα και το opening ceremony..
Ιδού ο Josh!
http://uk.youtube.com/watch?v=UY3QyG6wFLk&NR=1' target='_blank' target='_blank
Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε αδερφέ...
Ή αλλιώς πείσε μας για το οτι τα αθλητικά προσόντα των καμαριών σου είναι τα ίδια (ή έστω πλησιάζουν) με αυτά των καλών αμυντικών του ΝΒΑ, οι οποίοι -χωρίς εξαιρεση- έχουν φάει και από ένα καρφωματάκι τουλάχιστον στη μάπα.
Το νούμερο των παπουτσιών του Τζος θα δουν οι παιχταράδες σου και αυτό είναι υπόσχεση.μπλα μπλα μπλα και το μαιο θα σας φταιει παλι ο βασιλακοπουλος και οι γκριζοι λυκοι που ονειρευεσται καθε χρονο
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εγώ είπα την εξήγηση μου (την είχα πει πολύ πριν αρχίσει το τουρνουά).: Τον πήρε καθαρά για να έχει προπονήσεις να μάθει τα συστήματα και να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά του Ολυμπιακού.
Όπως είπε κι ενας ακροατής στο ραδιο τις προάλλες, summer camp του γάβρου κατάντησε η Εθνική.
εγώ πάντως δεν ήμουνα
μερικές φορές τυχάινει 3-5 να είμαι στο δρόμο, κυρίως πέρσι το χειμώνα συνέβαινε αυτό. Εκεινη την ώρα η ΕΡΑ σπορ έχει μια εκπομπή που τη λενε '3ο μάτι', τουλάχιστο είχε μέχρι πριν μερικούς μήνες, τώρα δεν ξέρω.
Παίρνει μονίμως ένας εντελώς άρρωστος βάζελος, γέρος μιλάμε για 65+ τον κόβω. Κυρ-Παναγώτης από Ομόνοια, συστήνεται. Ξεκινάει με τα γνωστά, 'θέλω να πηγαίνουν καλά όλες οι ελληνικές ομάδες' και λοιπά φαιδρά και μετά ξεκινάει το χώσιμο 'τι να μας πει και η ΑΕΚ που κέρδισε τα 'τρίτα' της Μίλαν' και κάτι τέτοια. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. Βγάζει πολύ γέλιο Εν τω μεταξύ οι εκφωνητές κωλώνουν, μεγάλος άνθρωπος είναι , ψιλοντρέπονται να τον διακόψουν καπάκια παίρνουν κάτι άλλοι και του τα χώνουν. Καλά δε σου λέω τίποτα.......
από αμνοερίφια είμαστε κομπλέ
-
Εγώ δηλαδή τώρα κάνω το δικηγόρο του Γιαννάκη;
ΟΚ.Λοιπόν: Πήρε τρεις, γιατί πολύ απλά είχε έναν!!!
Επρεπέ να πάρει δύο και αυτοί οι δύο ήταν ο Μπουρούσης και ο παραβιαστής βουστασίων.
Γλυνιαδάκης, δεν υπήρχε. Δεν έκανε κάτι το εξαιρετικό στο Μαρούσι(κακή θα τη χαρακτήριζα τη χρονιά του), και οι περισσότεροι εξεπλάγησαν που τον κάλεσε έστω και στην αρχή.
Δεν τον πιστεύει ο Γιαννάκης και αυτό φάνηκε και στους Ολυμπιακούς.
Αλλά εξαιτίας της τραγικής φυσικής κατάστασης του παραβιαστή και των -αναλογικά- καλών στοιχείων που έδειξε ο Γλυνιαδάκης αποφάσισε να καλύψει τη δεύτερη θέση με δύο παίχτες: Τον Σοφοκλη που μπορεί (;) να δώσει 5 άντε 8 'ποιοτικά λεπτά' και τον Γλυνιαδάκη για να ρίξει λίγο ξύλο στην άμυνα αν χρειαστεί.
Τι γίνεται με τη θέση που χάνουμε; Την έκοψε από τα γκαρντ κρίνοντας ότι δεν χρειάζεται πέμπτος εξαιτίας της μεγάλης ποιότητας των 4 που ήδη υπήρχαν και με δεδομένη την απουσία Χατζηβρέττα.
Αμφιταλαντεύτηκε ανάμεσα στις δύο λύσεις, για αυτό και κρατούσε μέχρι τέλους τον Τσαλδάρη μήπως και τον πάρει στη θέση του Γλυνιαδάκη και οχι του παραβιαστή ο οποίος καλώς η κακώς θεωρούταν από όλους δεδομένος.Να διευκρινήσω εδώ, ότι δεν κρίνω αν ήταν σωστή ή λάθος η επιλογή, ούτε εκφράζω τη γνώμη μου, απλά αναλύω την πιθανότερη, για μένα, σκέψη του Γιαννάκη.
Αν θέλετε την γνώμη μου, με δεδομένη την κατάσταση του Ζήση θεωρούσα (πριν την τελική 12αδα) ότι ο Τσαλδάρης θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερο από τον τρίτο ψηλό, αφού έτσι κι αλλιώς παίζουμε συχνά με τρία γκάρντ και λιγότερο με τους 40πήχους.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ δηλαδή τώρα κάνω το δικηγόρο του Γιαννάκη;
ΟΚ.Λοιπόν: Πήρε τρεις, γιατί πολύ απλά είχε έναν!!!
Επρεπέ να πάρει δύο και αυτοί οι δύο ήταν ο Μπουρούσης και ο παραβιαστής βουστασίων.
Γλυνιαδάκης, δεν υπήρχε. Δεν έκανε κάτι το εξαιρετικό στο Μαρούσι(κακή θα τη χαρακτήριζα τη χρονιά του), και οι περισσότεροι εξεπλάγησαν που τον κάλεσε έστω και στην αρχή. Toν Γλυνιαδάκη τον καλεί συχνά τα τελευταία χρόνια αλλά τον κόβει στο τέλος. Με δεδομένη την παρουσία του Λάζου και του Μπορού , περίσσευε . Αλλά τώρα χρειαζόταν. Τη χρονιά του δεν την ξέρω, το δέχομαι όπως το λες. Στα πλει οφς όμως ήταν από καλός έως πολύ καλός μερικά παιχνίδια και σε όσα έπαιξε ο Σοφοκλής, τον είχε.
Δεν τον πιστεύει ο Γιαννάκης και αυτό φάνηκε και στους Ολυμπιακούς. Σε λίγες μέρες θα έχουν βγει τα συγκεντρωτικά στατιστικά στο site της Ομοσπονδίας και θα ξέρουμε αναλυτικότερα αλλά η άισθησή μου είναι ότι έπαιξει και πρόσφερε περισσότερο από το Σοφοκλή. Θα το δούμε όμως.
Αλλά εξαιτίας της τραγικής φυσικής κατάστασης του παραβιαστή και των -αναλογικά- καλών στοιχείων που έδειξε ο Γλυνιαδάκης αποφάσισε να καλύψει τη δεύτερη θέση με δύο παίχτες: Τον Σοφοκλη που μπορεί (;) να δώσει 5 άντε 8 'ποιοτικά λεπτά' και τον Γλυνιαδάκη για να ρίξει λίγο ξύλο στην άμυνα αν χρειαστεί.Μα δε μπορεί να κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Εκεί είναι το θέμα και εκεί μάλλον δεν καταλαβαίνόμαστε Δε μπόρεσε ποτέ φέτος να το κάνει αυτό. Ποια ήταν τα εχέγγυα ότι θα το κάνει στην Ολυμπιάδα? Και εκεί φαίνεται ότι αυτή η επιλογή ήταν ότι να' ναιΤι γίνεται με τη θέση που χάνουμε; Την έκοψε από τα γκαρντ κρίνοντας ότι δεν χρειάζεται πέμπτος εξαιτίας της μεγάλης ποιότητας των 4 που ήδη υπήρχαν και με δεδομένη την απουσία Χατζηβρέττα.
Αμφιταλαντεύτηκε ανάμεσα στις δύο λύσεις, για αυτό και κρατούσε μέχρι τέλους τον Τσαλδάρη μήπως και τον πάρει στη θέση του Γλυνιαδάκη και οχι του παραβιαστή ο οποίος καλώς η κακώς θεωρούταν από όλους δεδομένος. Μεγάλη ποιότητα των 4 περιφερειακών..... Θεωρητικά ναι αλλά πού'ντη? Τους παίχτες τους παρακολουθούν δε δουλεύει με τα 'ισως' η ΕΟ. Εβλεπαν φέτος το Θόδωρα να μη μπορεί, ειδικά στο 1ο μισό της σεζόν και να βγαίνει στην 3η καλύτερη 5άδα της Ρωσίας, τη στιγμή που είχε φτάσει να βγαίνει στην καλύτερη 5άδα της Ευρώπης, το Ζήση να παίζει κάτι 2-3λεπτα που του έδινε ο Μεσίνα και πολύ ηταν, το Μήτσο να είναι μεν στατιστικα καλός αλλα να μη φαίνεται εξ' αιτίας του άλλου του καραγκιόζη και το Σπανούλη.
Όλα αυτά φάνηκαν και στο τουρνουά. Ο Θόδωρας πάλευε αλλά δε μπορούσε , ο Ζήσης δεν ήταν πουθενά, ο Μήτσος έσκασε σαν τον άλογο του Αλή Πασά όταν τον κυνήγαγαν οι Σουλιώτες και μας έμεινε ο Σπανούλης .
Χρειαζόταν ή όχι λοιπόν κι άλλος περιφερειακός???? Όλα αυτα που διαπιστώνουμε τώρα , ήταν φως φανάρι όλη τη σεζόν. Και επειδή ήταν , έτσι ακριβώς και βγήκαν και τον ήπιαμε.
Αλλά έχασε κανά 10κιλο ο Σοφοκλής κάτι είναι και αυτό...θα πιεί καμια νταμιτζάνα μπύρα σαν αυτές που είχε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου στο χωριό που είχαν πλέγμα από καλάμι γύρω γύρω και θα τα ξαναπάρει...χωριό που φαίνεται...Αν θέλετε την γνώμη μου, με δεδομένη την κατάσταση του Ζήση θεωρούσα (πριν την τελική 12αδα) ότι ο Τσαλδάρης θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερο από τον τρίτο ψηλό, αφού έτσι κι αλλιώς παίζουμε συχνά με τρία γκάρντ και λιγότερο με τους 40πήχους. Ε ναι, χαίρω πολύ και τα υπόλοιπα 10 μύρια έλληνες αυτό θεωρούσαν. Αλλά....
έπειτα είναι και το άλλο. Ας πούμε ότι τον Σόφο τον πιστεύει , αν και οι προσθήκες στην front line του γαύρου άλλα δείχνουν αλλά τε σπα, έναν που τον πιστεύεις τον προστατεύεις κιόλας, δεν το ξεφτιλίζεις. Ήταν θέαμα αυτό που παρουσίασε ο φουκαράς ο Σόφο στο τουρνουά??? Για λύπηση ήταν αλλά για πολλή λύπηση όμως. -
Μα δε μπορεί να κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο[/size][/color][/u]. [color=#000080]Εκεί είναι το θέμα και εκεί μάλλον δεν καταλαβαίνόμαστε Δε μπόρεσε ποτέ φέτος να το κάνει αυτό. Ποια ήταν τα εχέγγυα ότι θα το κάνει στην Ολυμπιάδα? Και εκεί φαίνεται ότι αυτή η επιλογή ήταν ότι να' ναιΠοιος σου είπε ότι δεν καταλαβαινόμαστε; Δεν διαφωνώ στο ότι ο Σοφοκλής ήταν λάθος επιλογή.
Ούτε στα όσα λες για τους περιφεριακούς.
Διαφωνώ στο ότι τον πήρε λόγω Ολυμπιακού. Τον πήρε γιατί δεν είχε άλλον.
Μπορείς να του καταλογίσεις λάθος σκεπτικό, λάθος επιλογή, αλλά όχι σκοπιμότητα κατά της εθνικής.
Χίλια στραβά μπορεί να έχει, αλλά το να του καταλογίζουμε ότι δεν νοιάζεται για την εθνική είναι άδικο, με βάση τα όσα έχει προσφέρει και ως παίχτης και ως προπονητής.ΥΓ1:Ο Σοφοκλής είχε μόνο ένα καλό παιχνίδι στο προολυμπιακό, δεν θυμάμαι ποιο (νομίζω πουέρτο ρίκο).
Όσο για τον Γλυνιαδάκη, τον είχε πίσω και από Μαυροκεφαλίδη και από Τσακαλίδη, παλιότερα.ΥΓ2: Quote πότε θα μάθεις να κάνεις;
-
με βάση αυτά που λες θα έπρεπε τότε να πάρει Μαυροκεφαλίδη αντί Σχορτσιανίτη
-
Ο Μαυροκεφαλίδης μέσα στην χρονιά έπαιξε ελάχιστα. Λιγότερο και από τον Σχορτσιανίτη νομίζω.
Και χωρίς να είναι τραυματίας, οπότε ούτε αυτόν τον υπολογίζει.Στους ψηλούς πλέον μόνο ο Κουφός μας σώζει.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ακομα και φετος που δεν ειχαμε τον κακό Λαζαρο τον αλητη, το δρακο του Σέιχ-Σου που χαλουσε το κλιμα, βαραινε την ομαδα και εκλεινε το ζεστο νερό απο τα ντουζ.Παίζαμε χωρίς αυτόν αλλά και χωρίς τον Ντικούδη με τον χοντρό στο ρελαντί και μισό Τσαρτσαρή. Για τον Μπουρούση έγραψε ο traveller, >Παίρνει το Μπουρούση και καλά κάνει γιατί και βελτιωμένος ήταν και ψηλός είναι, δε νομίζω να έχουμε ψηλότερο. Βέβαια όποτε πάρω εγώ την 599GTB τότε θα μάθει να παίζει και αυτό με πλάτη αλλά τε σπα, δε είναι αυτό το θέμα μας.
Εχουμε πολλους παικτες, αλλα δεν εχουμε πλεον ΤΟΝ παικτη (εφοσον εχουμε φροντισει να καψουμε τον Διαμαντιδη). Επισης, ελεος με την καραμελα του ντοπινγκ. Ουτε κανει το ντοπινγκ τον παικτη ουτε ολοι οι ΝΒΑερς ντοπαρονται.
Ο Διαμαντίδης κάηκε από την πολύ χρήση ενώ οι διαφόρων εθνικοτήτων NBA'ερς έχουν ένα χαλαρό πρωτάθλημα και δεν κουράζονται ποτέ.
Αληθεια ο Σπανουλης ενα χρονο στο βασιλειο της ντοπας γιατι δεν εγινε ανθρωπος; Ο Ρετζιας; Ο Τζέικ;
Επιδή σαν τον Σπανούλη οι Αμερικάνοι έχουν τουλάχιστον άλλους 100 ισάξιους ή και καλύτερους ενώ από τους υπόλοιπους φάνηκε οτι δεν είχαν διάθεση να δουλέψουν + το ότι τους έλειπαν βασικά στοιχεία του παιχνιδιού (ήξερε να παίζει με πλάτη ο Ρετζιάς;)
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Μαυροκεφαλίδης μέσα στην χρονιά έπαιξε ελάχιστα. Λιγότερο και από τον Σχορτσιανίτη νομίζω.
Και χωρίς να είναι τραυματίας, οπότε ούτε αυτόν τον υπολογίζει.Στους ψηλούς πλέον μόνο ο Κουφός μας σώζει.
εγώ ελπίζω στον Σαρικόπουλο περισσότερο απο τον Κουφό
-
Πέθανε ο Kevin Duckworth, μέλος της πολύ καλής ομάδας των Trail Blazers (Clyde , Porter, Cliff Robinson, Jerome Kersey , Buck Williams ) εκεί γύρω σto 90.Ομαδάρα από τις λίγες .
Στα 44 του, πολύ νέος, μάλλον από καρδιά, καθώς είχε καταντήσει όσο (Σόφο)χ2 και βάλε.
-
Πέθανε ο Kevin Duckworth, μέλος της πολύ καλής ομάδας των Trail Blazers (Clyde , Porter, Cliff Robinson, Jerome Kersey , Buck Williams ) εκεί γύρω σto 90.Ομαδάρα από τις λίγες .Στα 44 του, πολύ νέος, μάλλον από καρδιά, καθώς είχε καταντήσει όσο (Σόφο)χ2 και βάλε.
http://www.nba.com/blazers/duckworth.html' target='_blank
κριμα αλλα παντα ηταν πολυ βαρυς...ο σοφο ετσι οπως παει ουτε στα 40 δε θα φτασει...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εχουμε πολλους παικτες, αλλα δεν εχουμε πλεον ΤΟΝ παικτη (εφοσον εχουμε φροντισει να καψουμε τον Διαμαντιδη). Επισης, ελεος με την καραμελα του ντοπινγκ. Ουτε κανει το ντοπινγκ τον παικτη ουτε ολοι οι ΝΒΑερς ντοπαρονται.
Ο Διαμαντίδης κάηκε από την πολύ χρήση ενώ οι διαφόρων εθνικοτήτων NBA'ερς έχουν ένα χαλαρό πρωτάθλημα και δεν κουράζονται ποτέ.
Tα υπολοιπα ειναι γνωμη σου και γνωμη μου, σεβαστη η διαφωνια. Μια διευκρινηση σ'αυτο. Οι ΝΒΑερς δινουν αρκετα παραπανω παιχνιδια, εχουν ομως πολυ μικροτερη σεζον (Νοεμβρη - Ιουνιο οι φιναλιστ) και διαφορετικου τυπου προπονηση. Δεν ειναι προβλημα τα 50 παιχνιδια του Διαμαντιδη το χρονο, οσο οι 11,5 μηνες σεζον στην οποια σε καθε παιχνιδι περιμενουν να κανει τα παντα
-
-
Ο TRAVELLER έλεγε οτι ο αλογομούρης είναι η φωνή της ομοσπονδίας.
-
Εδώ διαβάζουμε τον επικήδειο του Γιαννάκη
3)Τελευταία παράγραφος
ΦΡΙΚΗ!!!!
-
-
Mια χαρα τα λεει.
-
Σύμφωνα με την απόδοση της εθνικής και των αντιπάλων η 5η θέση ήταν δίκαιη .
Η τρίτη είναι στη φαντασία του Συρίγου και μερικών άλλων.
Το ότι κοντράραμε τους Αργεντίνους το χρωστούμε κατά κύριο λόγο στο Τσαρτσαρή που έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι όσο έπαιξε και στην ευστοχία απ΄έξω. Η άμυνά μας ήταν για κλάματα, μας περνούσαν ωσάν σταματημένουν με τα σκρίν στην περιφέρεια.
Πιθανότητες νίκης με τους αργεντίνους είχαμε 10-20% , δηλ 1/5-10 παιχνίδια.
Έφταιγε κι ο Γιαννάκης ; ΝΑΙ , αλλά δικαιούται κι αυτός ένα κακό παιχνίδι.Χωρίς Σέντερ με @@ δεν πας ψηλότερα._
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
3)Τελευταία παράγραφος
ΦΡΙΚΗ!!!!
Φρίκη δε λες τίποτα σε τέτοιο ενδεχόμενο ας μείνει ο Γιαννάκης και ας πάρει όχι μόνο τον ...Πελεκάνο και τη λοιπή παρέα από το Λιμάνι αλλά και τον Τεόντοσιτς, Χαλπερίν, Τσίλντερς και άλλους αρκεί να μην ξαναζήσουμε τέτοιο πράγμα
Δε νομίζω όμως, φαντάζει πολύ γελοίο αυτό το σενάριο, θα είχε κατεβάσει κανένα μισομπούκαλο για να γράφει τέτοια σενάρια.
Σε όλο το υπόλοιπο κείμενο έχει πολύ δίκιο ΙΜΗΟ ,τουλάχιστο σε ότι αφορά τα αγνωνιστικά γιατί τα άλλα δε μπορουμε να τα ξέρουμε. Ποιος εισηγήθηκε και τι και διάφορα άλλα που γράφει.
Εάν παίξει το ενδεχόμενο να πάρουμε το Ευρωμπάσκετ από τους Πολωνοί, δεν τον βλέπω να φεύγει.
Προσωπικά θέλω πολύ τον Πεδουλάκη αλλά δεν ξέρω τι δεσμεύσεις έχει με τον ΠΑΟΚ
Y.Γ . Για να μην αφήνουμε υπόλοιπα:Εγώ δε λέω τίποτα. Ο Συρίγος ήταν εκπρόσωπος τύπου της ΕΟ. Είναι γεγονός αυτό δεν το λέω εγώ. Τώρα γιατί βγάζουνε τα μάτια τους ούτε που ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει να μάθω. Μεταξύ ενός αρχιδημοσιογράφου λαμόγιου και ενός μισθοφόρου πού νομίζει ότι είναι το Α και το Ω του ελληνικου μπάσκετ, δε διαλέγω κανέναν.
Το θέμα είναι να μην επιβεβαιωθεί ο greo σε αυτό που έγραψε περί κλίματος στην ομάδα *(και ας πέρασε στο ντούκου) *, γιατί τότε θα είναι άσχημα τα πράγματα και θα πάρουν καιρό να επωλουθούν.
Πέρα από τις θριαμβολογίες ορισμένων (και καλά κάνουν αφού αυτό πιστεύουν, np) η αποχώρηση του Λάζου, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το 'τι' και το 'μέχρι πού' δεν το γνωρίζω -
Πεδουλάκης....Αλήθεια θυμάστε πόσες φορές είχε αλλάξει το χέρι με το οποίο σούταρε; Κι όταν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι γιατι το έκανε, άλλαζε κουβέντα;
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)