-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Εκτος εαν η αποχη του Παπαλουκα απο το ευρωπαϊκο ειναι ευκαιρια για ξεκουραση και τιγκαρισμα σε αναβολικα σε μια στοχευμενη προετοιμασια...αν εχουμε τον Παπαλουκα της ΤΣΣΚΑ τα πραγματα αλλαζουν...παντως δεν ειμαι αισιοδοξος,τον θεωρω ξοφλημενο.
Οχι και ξοφλημενος, μια χαρα θα τα παει, και περσι στην τελικη δεν εκανε τοσο κακη χρονια, το μονο θεμα ειναι ο Γιαννακης, ΙΜΟ ή θα ειναι η χρονια του (να παιξει γρηγορο μπασκετ) ή βλεπω τους γαυρους να παρακαλαμε τον ομπραντοβιτς να κανει κανα διαλειμμα και να αραξει με το κοτερο του σε καμια ακτη στο μαυροβουνιο μπας και δουμε πρωταθλημα.
Ερωτηση, ο Κλειζα ειναι αλτικος και παει στο ριμπαουντ ή ειναι του στυλ 'εχω τον καρπο λυγισμενο μια ωρα μετα το σουτ με βηματακια προς τα πισω'? Εκτος εθνικης λιθουανιας δε τον εχω δει...
Δηλαδη παμε 1,Παπαλουκα-Τεοντοσιτσ,2,Κλειζα-Γουειφερ,3, Τζος-Βασιλοπουλος, στο 4 και 5 τι κανουμε ?Ο πριντεζης ηταν μια χαρα εκει... τεσπα βγαζει δυο γρηγορες καλες 5αδες με Μπουρουση ολο το 40λεπτο
Ενα-ενα
Ο Κλειζα παιζει 3 αλλα κυριως 4. Νομιζω οτι ειναι ο πιο ολοκληρωμενος F που θα παιξει φετος Ευρωπη. Παιζει και στο 3 πολυ πολυ ανετα γιατι ειναι πολυ γρηγορος και κοντρολαρισμενος. Αξιζει καθε σεντ του συμβολαιου του. μεχρι τελευταια στιγμη δεν πιστευα οτι θα ερθει. Αν εμενε ο Πριντεζης θα ηταν αχτυπητο διδυμο στο 4, ο Μαυροκεφαλιδης δε μου γεμιζει το ματι αλλα κατι μου λεει οτι φετος θα δουμε πολυ στο 4 τον Μπουρουση (αν ισχυουν οσα ακουω για τον Σοφο και ειναι καλυτερα ο Βουισιτς). Ο Γουειφερ λιγο που τον ειδα ηταν σφαιρα, πολυ αλτικος και εξοχος σουτερ, αλλα δεν εχει παιξει ποτε Ευρωπη οποτε παραμενει ερωτηματικο. Για να δουμε αν θα παρει αμερικανο PG αμεσα ή θα περιμενει το χειμωνα να δει πως θα παει... -
Χρήστο περιμένω σχόλιο για το πόσες κούπες θα σηκώσει ο γαύρος φέτος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χρήστο περιμένω σχόλιο για το πόσες κούπες θα σηκώσει ο γαύρος φέτος.Μολις τελειωσουν οι μεταγραφες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Κλειζα παιζει 3 αλλα κυριως 4. Νομιζω οτι ειναι ο πιο ολοκληρωμενος F που θα παιξει φετος Ευρωπη. Παιζει και στο 3 πολυ πολυ ανετα γιατι ειναι πολυ γρηγορος και κοντρολαρισμενος. Αξιζει καθε σεντ του συμβολαιου του. μεχρι τελευταια στιγμη δεν πιστευα οτι θα ερθει. Αν εμενε ο Πριντεζης θα ηταν αχτυπητο διδυμο στο 4, ο Μαυροκεφαλιδης δε μου γεμιζει το ματι αλλα κατι μου λεει οτι φετος θα δουμε πολυ στο 4 τον Μπουρουση (αν ισχυουν οσα ακουω για τον Σοφο και ειναι καλυτερα ο Βουισιτς). Ο Γουειφερ λιγο που τον ειδα ηταν σφαιρα, πολυ αλτικος και εξοχος σουτερ, αλλα δεν εχει παιξει ποτε Ευρωπη οποτε παραμενει ερωτηματικο. Για να δουμε αν θα παρει αμερικανο PG αμεσα ή θα περιμενει το χειμωνα να δει πως θα παει...
Σωστα...ενα ενα , ειπαμε προβληματικη ομαδα ο γαυρος. Βασικα τον εβαλα στο δυο λογω σουτ και τον θυμομουνα πισω απο τους 2 λαβρινοβιτς, οποτε νομιζα 2-3 βεβαια πιο βαρης απο ματσιγιαουσκας, τεσπα mea culpa Απο την αλλη στο 4 μπορει να μαρκαρει Φωτση?
Ασιμωφ, ερωτηση μιας και σε βρηκα ...ψηνεσαι για γαυρο-διαρκείας στο μπασκετ??Αν ειμαι Αθηνα με βλεπω να γινομαι θαμωνας...
Btw Ο χαλμπεριν μενει?
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Σωστα...ενα ενα , ειπαμε προβληματικη ομαδα ο γαυρος. Βασικα τον εβαλα στο δυο λογω σουτ και τον θυμομουνα πισω απο τους 2 λαβρινοβιτς, οποτε νομιζα 2-3 βεβαια πιο βαρης απο ματσιγιαουσκας, τεσπα mea culpa Απο την αλλη στο 4 μπορει να μαρκαρει Φωτση?Ασιμωφ, ερωτηση μιας και σε βρηκα ...ψηνεσαι για γαυρο-διαρκείας στο μπασκετ??Αν ειμαι Αθηνα με βλεπω να γινομαι θαμωνας...
Btw Ο χαλμπεριν μενει?
Πολυ ανετα μαρκαρει Φωτση, που του ριχνει 3 ποντους (2.07-2.04) αλλα ειναι πολυ πιο αδυνατος, ενω ο δικος μας εχει και πολυ γρηγορα ποδια. Αν ανησυχεις μηπως ο Φωτσης τον ποσταρει, δεν τιθεται τετοιο θεμα, λογω ογκου και δυναμης, μη σου πω οτι ειναι πιο πιθανο το αναποδο: μαρκαρε με επιτυχια τους πολυ πιο δυνατους και γρηγορους αμερικανους στο ΝΒΑ και μαλιστα σε καθαρες καταστασεις one on one, χωρις βοηθειες κλπ Επισης το σουτ του ειναι πολυ πιο 'συνεπες', ειναι δολοφονος στη μερα του, πολυ δυσκολα αντιμετωπιζεται γιατι εχει και τη δυνατοτητα να φτιαχνει δικες του φασεις κι οχι απλα να τελειωνει φασεις αλλων οπως περιπου κανει ο Φωτσης στα σπλιτ των ΔΔ και Σαρας. Σου λεω ο τυπος ειναι ο,τι καλυτερο παιζει τη θεση στην Ευρωπη και δε χρειαζεται και προσαρμογη κλπ
Ο Χαλπεριν μενει σιγουρα και μαλλον ερχεται ο Τσαλδαρης στη θεση του Πελεκανου.
Καλη ερωτηση για το διαρκειας. Φετος δεν ξερω τι θα κανω λογω ελλειψης χρονου λογω αυξησης των υποχρεωσεων (το λυπαμαι να καθεται σ' ενα συρταρι...), αλλα κι αν δεν παρω σιγουρα θα παω σε αρκετα παιχνιδια και μαλιστα ψαχνω σχετικη παρεα γιατι ολοι μου φιλοι παντρευτηκανε και αποκλειεται ν' ακολουθουν ΣΚ απογευματα οποτε αν εισαι Αθηνα μπορουμε να κανονισουμε ωραια πραγματα -
Μήπως θα πάρετε και πρωτάθλημα Χρήστο?
Τσίμπα λίγο στο flame..
Απαγορευεται το flame
Mod Bill33 -
Μεγάλη μεταγραφή η του Κλέιζα. Υπάρχει τέτοιο 3άρι στην Ευρώπη (μη μου πει κανείς τον αργεντίνο της Κίμκι!) που να παίζει πολύ καλά και ως 4άρι; Του ΨΕΥΤΟφέρνει ίσως κάπως ο Μόνια της ΤΣΣΚΑ. Τη γκοφρέτα για να μαι ειλικρινής δε θυμάμαι να την έχω προσέξει σε ζωντανό παιχνίδι. ΟΚ, καλα λόγια έχω ακούσει, αλλά την έμαθα και τη θυμάμαι από το ΝΒΑ λάιβ 2005-06 ως ρεζέρβα (καλή πάντως) του Κόμπε. Άμα τραβήξουν και οι ξεκούραστοι θα ναι βελτιωμένος ο ΟΣΦΠ φέτος.
-
Σε ποιο καναλι(α) θα βλεπουμε Α1 και €λιγκ φετος;
-
οπως τ' αφησες από πέρσυ. ΣΚΑΙ και ΝΟΒΑ την ευρωλίγκα. ΑΝΤ1, ΕΡΤ και ΝΟΒΑ το πρωτάθλημα.
Φέτος ξανα μανά διαρκείας στο μπάσκετ του ΠΑΟ που τα πειράματα τα κάνουν προπονηταράδες με παιχταράδες και όχι κάτι λίγοι με ελάχιστους. Ρε με το ζόρι να με πάνε Ατλέντικο!!! ΟΥΥΟΥΡΡΤΤΤΤ!!! -
Το φιλικό σωστά μενει ασχολίαστο. Η μεικτή του φόρουμ να κατέβαινε θα 'χε σταθει πιο αξιοπρεπώς απ' αυτούς τους Ρουμάνους. Περιμένουμε το Ακρόπολις σε 10 μέρες που θα χουμε γυρίσει από διακοπές για μια 1η εικόνα.
Πάντως μ' αρέσει που ο Άρης και ο Πανελλήνιος ενισχύονται και ειδικά ο πρώτος άμα είχε πάρει σοβαρό προπονητή θα έμπαινε σίγουρα ευρωλίγκα. Τον Νέλσον απ' ότι άκουσα τον απόρριψαν για τον Αμερικανό. Άμα κρατούσε και τον Τσαλδάρη θα ταν ταμάμ. Και το Μαρούσι δε θα χει άσχημο σύνολο; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως θα πάρετε και πρωτάθλημα Χρήστο?Τσίμπα λίγο στο flame..
Απαγορευεται το flame
Mod Bill33πες τα ρε Bill
-
To φιλικο ηταν μια ευκαιρια να δουμε καποιους παιχτες και καποια πραγματα.
Ο Καλαθης οπως ειναι απολυτα φυσικο δεν εχει δεσει ακομα και φαινεται και λιγο αγχωμενος.
Ο Κουφος ειχε ενθουσιασμο και ενεργεια στο παιχνιδι του,και τελειωσε καλα καποιες φασεις,εχει ερθει με ορεξη να παιξει και να ανεβασει και τις μετοχες του στο ΝΒΑ.
Ο Σχορτσιανιτης για αλλη μια φορα ξεκιναει ελπιδοφορα,ειναι ισως η τελευταια ευκαιρια του αυτη η σαιζον,αγνωστος Χ τι θα γινει και φυσικα κραταμε μικρο καλαθι,ας ελπισουμε να θυμηθει πως σουταρονται οι βολες γιατι αλλιως κοβεται ευκολα και ανεξοδα.
Ο Καλαμποκης παιχτης πασπαρτου νομιζω ειναι καλη επιλογη για την εθνικη και μπορει να προσφερει.
Παντως χωρις Παπαλουκα και Διαμαντιδη χρειαζονται οσο πιο πολλα φιλικα γινεται,αλλιως δεν θα προλαβει να δεσει το γλυκο και η αποτυχια θα ειναι βεβαιη!Ως αποτυχια οριζω να ειμαστε εκτος 4αδας στην διοργανωση. -
Εντίταρος: το Κριάπα εννοούσα παραπάνω και όχι το Μόνια.
-
Από ελπιδοφόρα ξεκινήματα Σοφοκλή μάλλον έχουμε μπουχτίσει......
-
-
Να κάνω τον καχύποπτο?
Ο Κλέιζα σε βιντεάκια κτλ φαίνεται δυνατός,αλτικός και γρήγορος (με κριτήρια ΝΒΑ) και επιπλέον καλός σουτέρ και μόλις 24 ετών...Τί γυρεύει εδώ???
Δεν είχε καλές προτάσεις ή ήταν τόσα πολλά τα λεφτά και ποιος @@@εί το ΝΒΑ?ΥΓ 1: Ο Τσίλντρες μένει?
ΥΓ 2: Πάλι ανορθόδοξα θαρρώ πως χτίζει ο γαύρος ομάδα... -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Να κάνω τον καχύποπτο?
Ο Κλέιζα σε βιντεάκια κτλ φαίνεται δυνατός,αλτικός και γρήγορος (με κριτήρια ΝΒΑ) και επιπλέον καλός σουτέρ και μόλις 24 ετών...Τί γυρεύει εδώ???
Δεν είχε καλές προτάσεις ή ήταν τόσα πολλά τα λεφτά και ποιος @@@εί το ΝΒΑ?ΥΓ 1: Ο Τσίλντρες μένει?
ΥΓ 2: Πάλι ανορθόδοξα θαρρώ πως χτίζει ο γαύρος ομάδα...Προφανώς δεν μπορούσε να βρεί ο Κλέιζα καλύτερο συμβόλαιο.....
Καλός είναι, αλλά 1-2 επίπεδα κάτω από τους άλλους Θεούς Λιθοιυανούς (Σάρας, Σίσκα, Μάτσε).. Μένει να δείξει στην πράξη τι μπορεί να κάνει στον γάβρο και σε Ευρωπαϊκό τερέν (αλτικός είναι και ο αφάνας και γελάμε όλοι)
Ναι ο αφάνας μένει
Ο γουεφειρ δεν ξέρω τι λέει αλλά μάλλον περίπτωση αφάνα μυρίζει
Δείτε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=S6jXK0Jd ... re=related και μετά φανταστείτε τι θα κάνει ο Πέκο
-
Μεταξύ μας φαίνεται δυνατό παιδί ο Κλέιζα...αλλά κάτι δε μου κολλάει!Στα βιντεάκια εν τω μεταξύ φοράει πολλές φορές κάτι ορθοπαιδικά βοηθήματα σε κνήμη,αστράγαλο,γόνατο...δεν βγάζω άκρη!Πάντως ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΕΊΝΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ!!!
Θα φανεί όπως και να έχει!Το βιντεάκι είναι απίστευτο...
-
O Kλειζα σαν σουτερ δεν βγαζει ματια,ενας απλως ικανοποιητικος και οχι κακος σουτερ,στις βολες πχ εχει 76%.Απο εκει και περα υποτιθεται οτι ειχε προβλημα με την ομαδα του που δεν του ανανεωσε το συμβολαιο οταν το περιμενε κτλ κτλ,πιστευω οτι ειναι ιδια περιπτωση με Τσίλι,δηλαδη ΟΚ παιχτης αλλα σε τετοιους χαλεπους καιρους κανεις στο ΝΒΑ δεν θεωρουσε οτι πρεπει να τον ακριβοπληρώσει.
Εγω παλι επιμενω στα γνωστα,καλος και ο Τσιλι,καλοι και οι φετινοι ΝΒΑέδες,ποιος θα τους κουμαντάρει και ποιος θα τους ταϊζει πάσες,το χούφταλο ο Παπαλουκας;Τεραστιο ρισκο να δινεις τοσα λεφτα και να τα στηριζεις σε ενα και μονο εναν (και αυτον καμμενο) playmaker,με λυπη μου λεω οτι καμία σοβαρη ομαδα δεν θα το εκανε και οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι κατω του 50%.
-
Εμένα ο Κλέιζα μου φαίνεται τρελή παιχτούρα (κάτι σαν δυο φορές ο Καρνισόβας) από το λίγο που τον έχω δει.
Χώρια που με το (ξανα) φόρτωμα της front line του Ολυμπιακού (Βούισιτς, Μπουρούσης, Γλυνιαδάκης, Σόφο) έχει την πολυτέλεια να τον ανεβάσει στο '3' .Ο μαυρούκος είναι σε μένα άγνωστος δεν έχω άποψη αλλά στο sportday.gr πριν κάτι μέρες διάβαζα για κάτι προβληματάκια του χαρακτήρα του. Θα δείξει.
Το θέμα είναι άλλο :Ο Ολυμπιακός επιμένει / επιλέγει να μείνει με Θόδωρα/ Τεόντοσιτς/Σλούκα στον '1'. Εντάξει θα πάρει φέτος (μάλλον) χρόνο ο μικρός αλλά για τους στόχους που θέτεις είναι , προς το παρόν, λίγος. Οπότε στα ζόρια μένεις με Θόδωρα/Τεόντοσιτς. Ρίσκο. Μεγάλο.
Είναι στην πιάτσα ο Ούκιτς και τον προσπερνάς , ενώ αποδεδειγμένα θες ενίσχυση εκεί, τη στιγμή που ο αντίπαλός σου έχει φορτώσει ποιοτικό πράγμα σε αυτή τη θέση.
Τε σπα, θα δείξει
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)