-
Για μενα πρεπει να σηκωθει και να φυγει ο Γιαννακης και να ησυχασει το κεφαλακι του απο τον καθε ανυπαρκτο που κανει κριτικη και τον κατηγορει οτι βαζει την ομαδα πανω απο την εθνικη. Ποιος εισαι ωρε ταξιδιωτη εσυ? Πρωτα απ'ολα εισαι ασχετος με το αθλημα. Υπαρχει παικτης Τσαλδαρης και Περπερογλου? Γελαει ο κοσμακης. Βγαλε τα μαμημενα πρασινα γυαλια ρε φιλε. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Ο Γιαννακης να ξεκινησει μια φορα την ομαδα με 1)Παπαλουκα 2)Ζηση 3)Πελεκανο 4)Πριντεζη 5) Μπουρουση με πρωτη αλλαγη τον Σοφο. Αφου βλεπει οτι δεν τραβανε καθολου Φωτσης Τσαρτσαρης Διαμαντιδης. Τους βαζει μεσα για να μην τον κατηγορησουν οι γνωστοι εγκαθετοι οτι αβανταρει τους παικτες του Ολυμπιακου. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. Μακαρι να ερθει ο Ομπραντοβιτς στην εθνικη και οταν θα κανει αυτα που εκανε και στην Σερβια μην ακουσω ΚΑΝΕΝΑ να λεει γιατι τον φεραμε
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
με τον γιαννακη προπονητη χανουμε σερι παντως απο τους ισπανους.Την Ισπανία όχι απλώς την κερδιζαμε αλλά την 10ετία του 90 αλλά δε μας είχαν κερδίσει ποτέ. Ούτε στα 2 μουντομπάσκετ που συμμετείχαμε και τους συναντησαμε (Αργεντινή 90, Αθήνα 98) ούτε και στα 2 Ευρωμπάσκετ (Γερμανία 93, Αθήνα 95).
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Για μενα πρεπει να σηκωθει και να φυγει ο Γιαννακης και να ησυχασει το κεφαλακι του απο τον καθε ανυπαρκτο που κανει κριτικη και τον κατηγορει οτι βαζει την ομαδα πανω απο την εθνικη. Ποιος εισαι ωρε ταξιδιωτη εσυ? Πρωτα απ'ολα εισαι ασχετος με το αθλημα. Υπαρχει παικτης Τσαλδαρης και Περπερογλου? Γελαει ο κοσμακης. Βγαλε τα μαμημενα πρασινα γυαλια ρε φιλε. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Ο Γιαννακης να ξεκινησει μια φορα την ομαδα με 1)Παπαλουκα 2)Ζηση 3)Πελεκανο 4)Πριντεζη 5) Μπουρουση με πρωτη αλλαγη τον Σοφο. Αφου βλεπει οτι δεν τραβανε καθολου Φωτσης Τσαρτσαρης Διαμαντιδης. Τους βαζει μεσα για να μην τον κατηγορησουν οι γνωστοι εγκαθετοι οτι αβανταρει τους παικτες του Ολυμπιακου. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. Μακαρι να ερθει ο Ομπραντοβιτς στην εθνικη και οταν θα κανει αυτα που εκανε και στην Σερβια μην ακουσω ΚΑΝΕΝΑ να λεει γιατι τον φεραμεΚάτι χρήσιμο:
διάβασε το εισαγωγικό σημείωμα αλλά και τα link στα αριστερά της σελίδας.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
όποιος δει τη συνέντευξη ας μου κάνει μια χάρη και ας προσέξει μή[ως πει ο Πάνος πάλι ...'δεν είμαστε συγκεντρωμένοι''Στην αρχή του αγώνα καταφέραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά ήμασταν νευρικοί, κάτι που φάνηκε περισσότερο στη συνέχεια.'
κοντά επεσες ρε!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
με τον γιαννακη προπονητη χανουμε σερι παντως απο τους ισπανους.
Την Ισπανία όχι απλώς την κερδιζαμε αλλά την 10ετία του 90 αλλά δε μας είχαν κερδίσει ποτέ. Ούτε στα 2 μουντομπάσκετ που συμμετείχαμε και τους συναντησαμε (Αργεντινή 90, Αθήνα 98) ούτε και στα 2 Ευρωμπάσκετ (Γερμανία 93, Αθήνα 95).
Καλα,με ποιους να μας κερδιζανε τοτε?Με τον Ορενγκα,τον μεγαλο Ρεγιες και τους αδερφους Γιοφρεσα?
Δεν νομιζω οτι συγκρινεται η τοτε Ισπανια με την τωρα..... -
Στήθηκαν οι Κινέζοι για τον Εθνικό τους Ύμνο ως εξής:
πρώτο το Νο 4, μετά το Νο 5, έπειτα το Νο 6 ........ και τέλος το Νο 15! Αυτά είναι, το άτομο εξαφανίζεται μπροστά στο σύνολο. Ήθελα να δω τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν είχε επικρατήσει παρόμοια πολιτική κατάσταση. -
Οτι γίνεται και στην Κίνα, Μάνο. Όπως έχει αποδειχθεί, όλοι χορεύουν στον ρυθμό που τους παίζουν.
-
Μάλλον.
-
Γιατί αλλιώς
Για να μην ξεχνίομαστε... -
Μια ερώτηση σε εσάς του πιο ειδικούς.
Ο Συρίγος είναι καθ' έξιν γρουσούζης, καρμοίρης και εμπαθής? Η απλά θέλει να αναλάβει Ομοσπονδιακός Προπονητής/ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της FIBA?
Όλα τα ξέρει ο πουσ&^%? Ολα? Και με ποιό σύστημα έπρεπε να παίξουμε, και με ποιούς παίκτες και τι χυμό έπρεπε να πιούν?!?!?!? ΕΛΕΟΣ!!!
-
Όλοι οι αθλητικογραφέοι τα ίδια σκατά είναι. Τα ξέρουν ΟΛΑ! Συνήθως κατόπιν εορτής βεβαίως, όμως οι γνώσεις τους είναι σαφώς μεγαλύτερες από αυτές του κάθε προπονητάκου.
Κάθε λαός έχει όμως τους αθλητικογράφους που του αξίζουν. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όλα τα ξέρει ο πουσ&^%? Ολα? Και με ποιό σύστημα έπρεπε να παίξουμε, και με ποιούς παίκτες και τι χυμό έπρεπε να πιούν?!?!?!? ΕΛΕΟΣ!!!
όπως όλοι οι Έλληνες εξάλλου
11.000.000 προπονητές λέμε
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
με τον γιαννακη προπονητη χανουμε σερι παντως απο τους ισπανους.
Την Ισπανία όχι απλώς την κερδιζαμε αλλά την 10ετία του 90 αλλά δε μας είχαν κερδίσει ποτέ. Ούτε στα 2 μουντομπάσκετ που συμμετείχαμε και τους συναντησαμε (Αργεντινή 90, Αθήνα 98) ούτε και στα 2 Ευρωμπάσκετ (Γερμανία 93, Αθήνα 95).
Καλα,με ποιους να μας κερδιζανε τοτε?Με τον Ορενγκα,τον μεγαλο Ρεγιες και τους αδερφους Γιοφρεσα?
Δεν νομιζω οτι συγκρινεται η τοτε Ισπανια με την τωρα.....Πού τον θυμήθηκες τον Ορένγκα??
Ούτε κι εμείς είχαμε την τωρινή ομάδα,20άρες τους έριχνε ο Φράνγκι , που δε μπορεί να πηδήσει ούτε εφημερίδα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια ερώτηση σε εσάς του πιο ειδικούς.Ο Συρίγος είναι καθ' έξιν γρουσούζης, καρμοίρης και εμπαθής? Η απλά θέλει να αναλάβει Ομοσπονδιακός Προπονητής/ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της FIBA?
Δεν είναι θέμα ειδικότητας απλώς ο Συρίγος είναι :
1ο) Ενα λαμόγιο και μισό με όλες τις 'εξαρτήσεις' που μπορεί να έχει ένας τέτοιος
2ος) Το alter ego της Ομοσπονδίας και
3ο) επειδή έχει χρόνια στο χώρο έχει άποψη και τη λέει. (τι είπε, έχεις κανένα λινκ?)
-
O Oρενγκα btw ειναι μανατζερ η κατι τετοιο στην Ισπανια,ηταν στον παγκο σημερα....
Για τον Συριγο τωρα,δε ξερω ποιος ειναι ο ρολος του....
Μπορει απλα να ειναι ανθελληνας.... -
Να παίξουμε 5 εναντίον 5 δεν μας βγαίνει και οι επιθετικές επιλογές είναι ότι να 'ναι....
Αιφνιδιασμοί δε βγαινουν γιατι γυρνάνε πριν από εμάς...
Αν τους παίξεις ζώνη θα σε ρημάξουν στα τρίποντα...
Αν παίξεις μ2μ θα σε ρημάξουν οι ψηλοί τους...Εγώ με τα πολύ λίγα που καταλαβαίνω από μπάσκετ κατάλαβα μεσα στη νύστα μου οτι οι Ιθπανοί παίζουν όπως θα θέλαμε να παίζουν οι δικοί μας αλλά δεν μπορούν γιατί αν εξαιρέσεις τον Αγιο Διαμαντίδη και τα γιουρούσια του Σπανούλη η διαφορά στο ταλέντο είναι πολύ μεγάλη.
Πιστεύω οτι θα κερδίσουμε τους Γερμανούς και ελπίζω οι Γερμανοί να χάσουν από τους Κινέζους για να μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις στην τελευταία αγωνιστική.
Κουτσά στραβά στους 8 θα περάσουμε και παίζουμε τελικό με Λιθουανία/Αργεντινή/Ρωσσία. Αν περάσουμε και στους 4 να είμαστε ευχαριστημένοι αλλά για μετάλλιο δεν το πολυβλέπω. Μακάρι δλδ αλλά...Σήμερα στην 4η περίοδο θα μου άρεσε να έβλεπα να μπαίνει ο Brindisi και ο Γλυνιαδάκης να ξεψαρώνουν σιγά σιγά γιατί έρχονται μέρες δύσκολες.
Ο Συρίγος δε νομίζω να είναι ανθέλληνας ή αντιαρειανός ή αντιολυμπιακός ή ότι άλλο αντι- του έχουν καταλογίσει. Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι πάσχει από το σύνδρομο του παραγοντισμού και γουστάρει να επηρεάζει καταστάσεις. Θα ήθελε ο τάφος του να γράφει 'Εδώ βρίσκεται ο ανθρωπος που επηρέασε το ελληνικό μπάσκετ περισσότερο κι από τον Νίκο Γκάλη' και δίπλα να έχει ένα άλογο...
-
Για το οτι η ομαδα εμεινε τοσο καιρο 'ανενεργη',χωρις ουτε ενα φιλικο μετα το Προολυμπιακο δεν ειχε αδικο παντως.....
-
Σχετικά με το Σοφοκλή, με 3 φάουλ σε 5 λεπτά δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον Γιαννάκη.... Μου έκανε πάντως εντύπωση το πολύ ρηχό rotation, σίγουρα ΚΑΠΟΙΑ λεπτά θα μπορούσε να πάρει ο Πρίντεζης. Δε μου αρέσει που φορτώνονται με 30+ λεπτά από νωρίς οι βασικοί μας παίκτες.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μου έκανε πάντως εντύπωση το πολύ ρηχό rotation, σίγουρα ΚΑΠΟΙΑ λεπτά θα μπορούσε να πάρει ο Πρίντεζης. Δε μου αρέσει που φορτώνονται με 30+ λεπτά από νωρίς οι βασικοί μας παίκτες.+1
Οταν χανεις με 21 απο τους Ισπανους, γιατι δεν βαζεις Πριντεζη-Γλυνιαδακη;
Μην ανεβει η διαφορα;
Εγω στη θεση του Πριντεζη (που τα πηγε πολυ καλα οταν επαιξε σε προηγουμενα ματς) την αλλη μερα δεν θα ειχα διαθεση ουτε για προπονηση...EDIT:
Ο ισπανος με το λιγοτερο χρονο ειχε 4'05'' και ο αμεσως επομενος 12'45''
Εμεις ειχαμε τους δυο να ξεσκονιζουν τον παγκο, τον Μπιγκ ΜακΣοφο με 5'03'' και τον Πελεκανο με 3'03''Tα στατιστικα:
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/I ... #BKM400B02' target='_blank -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σχετικά με το Σοφοκλή, με 3 φάουλ σε 5 λεπτά δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον Γιαννάκη.... Μου έκανε πάντως εντύπωση το πολύ ρηχό rotation, σίγουρα ΚΑΠΟΙΑ λεπτά θα μπορούσε να πάρει ο Πρίντεζης. Δε μου αρέσει που φορτώνονται με 30+ λεπτά από νωρίς οι βασικοί μας παίκτες.έτσι ακριβώς
Είναι σα να αυτοκτονείς όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα με τέτοια ποιότητα, με 8 παίχτες. Αλλά από την άλλη με τις επιλογές που έχει κάνει...
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)