-
Το ανοιγω παλι εγω για να σας ανακοινωσω οτι κατα πασα πιθανοτητα (μην πω βεβαιωτητα) του χρονου θα τα λεμε παρέα στην Α1.
Ας μην το σχολιασω καλυτερα.
(ο αλλος λογος που το ανοιγω ειναι για να τραβηξω κανα κλειδωμα αν το παραχεσετε σε κανα ντερμπι απατ-αιωνιων)
-
Το ανοιγω παλι εγω για να σας ανακοινωσω οτι κατα πασα πιθανοτητα (μην πω βεβαιωτητα) του χρονου θα τα λεμε παρέα στην Α1.
(ο αλλος λογος που το ανοιγω ειναι για να τραβηξω κανα κλειδωμα αν το παραχεσετε σε κανα ντερμπι απατ-αιωνιων)
-
-
Κάπου το διάβασα και μου φάνηκε κάπως.
Πιέζουν λέει αφόρητα να γίνει η συγχώνευση του Ηρακλή με το Πανόραμα σώνει και καλά.
Αφού στον Ηρακλή αν θυμάμαι καλά δεν θέλουν κυρίως οι οπαδοί του να γίνει κάτι τέτοιο,γιατί τέτοια πρεμούρα,από τους πολιτικούς κυρίως; -
Ας τα αναφερω ελαφρως βιαστικα:
Ας πουμε οτι υπαρχει σε ενα κρατος του κοσμου (ας πουμε στην τυχη Ουρουγουαη) ενας υπουργος αθλητισμου.
Ας πουμε παλι οτι αυτος ο υπουργος προερχεται απο ενα συλλογο (ας πουμε Πενιαρολ).
Ας πουμε παλι οτι ο εν λογω συλλογος (Πεναρολ) κατοπιν εντονης παροτρυνσης του υπουργου που τοτε ηταν εθνικος προπονητης (ας τον λεμε Χουανιτες για συντομια) πριν απο 5 χρονια ειχε παρει το μπιγκ ταλεντο μιας ομαδας της ιδιας πολης (ας την λεμε Χερκουλες) τον Sofoclez, μονο που βγαινοντας απο το σουπερ-μαρκετ ξεχασε να πληρωσει (η Πενιαρολ) και η Χερκουλες τοους πηγε στα δικαστηρια. Ολα αυτα μεχρι τωρα γνωστα.Τα δικαστηρια εχουν παει μεχρι στιγμης την Πενιαρολ πιπα-κωλο. Πρεπει να εχει χασει καμια 20αρια και εχει να πληρωνει περιπου 400χιλ. Ο Χουανιδες πλεον ομως απο τη θεση του υπουργου, εκβιαζει την Χερκουλες η οποια εχει πεσει σε παρακμη γιατι τα κεφαλια τους ειναι ακατοικητα, να συμβιβαστει με την Πενιαρολ, αλλιως θα ξαναπαιξουν στην μεγαλη κατηγορια οταν πεσει μαυρο χιονι. Η Χερκουλες ας πουμε ειναι η μοναδικη ομαδα περσι που δεν πηρε δεκαρα τσακιστη απο κρατικη επιχειρηση.
Την ιδια ωρα ενα προαστιο της ιδιας πολης (το Μπελα Βιστα) ανεβηκε στην Α1. Πως ανεβηκε; Το ανελαβε ενας πτωχος πλην τιμιος δημοτικος υπαλληλος που με σκληρη δουλεια, ανοιξε για τον ελευθερο χρονο του καποια νυχτερινα μαγαζια. Οταν πας μπροστα ομως σε ζουλευουν. Ετσι καποιοι κακοηθηδες βρηκαν παραξενο (αν ειναι δυναμον) που ενας δημοτικος υπαλληλος εγινε επιχειρηματιας, το εψαξαν και βρηκαν (ακου συμπτωση) οτι απο το ταμειο του υπαλληλου καποιοι (αγνωστοι) ειχαν βουτηξει κατι εκατομμυρια γουρος. Κατηγορησαν τον αθωο υπαλληλο και ως εκ τουτου ο εν λογω υπαλληλος βρεθηκε να πρεπει να πληρωσει αρκετο κασερι. Επειδη ομως ο Χουανιδες και ο δημαρχος Βολαρε (τον λενε ετσι επειδη ειχε φτερα καποτε) θελουν να κουκουλωσουν το θεμα να μη θιγει η υποληψη αυτου του αθωου ανθρωπου, σκεφτηκαν το εξης:
- Συγχωνευεται ο Χερκουλες με το Μπελα Βιστα
- Βαζει το 1/3 του ποσου της συγχωνευσης ο Χουανιδες (τα αλλα 2/3 τα βαζουν ενας βαρδος ονοματι ΕσπεΡεμος και ο Χερκουλες) και επισης δινει τα υπολοιπα που εχει λαμβανει απο την Πενιαρολ υπο μορφη χορηγιας να μη μεινει παραπονουμενος ο Χερκουλες. Τι καταφερε λοιπον ο Χουανιδες; Με τα ιδια λεφτα 400.000 που τα δινει ΜΙΑ φορα να κανει καλο ισο με 400.000 σε ΔΥΟ ομαδες. Χουντινι
- Ο Χερκουλες ξεχναει τον ευτραφη μελαχροινο παικτη ονοματι Sofoclez που εχασε μεσα απο τα χερια του
- Ο δημος λαμβανει μερος τω χρεων και παθαινει αμνησια
- Τον κοσμο ποιος τον γαμει
Αυτα εγιναν στην Ουρουγουαη. Εδω δε συμβαινουν τετοια πραματα
-
-
Πανέξυπνη και κατατοπιστικότατη απάντηση.
-
Tι έγραψε ρε το άτομο!!!
Υπάρχει και καμια παρθένα Χουάνα στην ιστορία?
-
greo
Συγχαρητήρια, καταπληκτικό δείγμα υπεύθυνης δημοσιογραφίας.
Πιστεύω ότι είμαστε πολλοί που ενδιαφερόμαστε για το μπάσκετ της Ουρουγουάης και θέλουμε τακτική ενημέρωση για τις εξελίξεις στις όχθες του Ρίο ντε λα Πλάτα -
Αυτος ο τσιλντερς τοσο σπουδαιος ειναι και κοστισε τοσο γιατι τα στατιστικα του στο NBA δεν μου φανηκαν σπουδαια
-
Εντάξι καλός παίκτης είναι.
Για τα δεδομένα της Ευρώπης ΠΟΛΥ καλός...Θα κάτσει 1-2 χρονάκια, και θα γυρίσει πίσω ΝΒΑ σε κάποια φάση μπας και πάρει κανα τίτλο, γιατί εδώ... δεν...
-
Τι θυμήθηκα.....
Στο Subbuteo είχα την Πενιαρόλ. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αυτος ο τσιλντερς τοσο σπουδαιος ειναι και κοστισε τοσο γιατι τα στατιστικα του στο NBA δεν μου φανηκαν σπουδαιαΔεν ξέρω τι λέει σαν στατιστικά, αλλά μπειτε στο youtube να δείτε τι καρφώματα 'in your face' έχει κάνει το άτομο!!!
Βέβαια εξακολουθώ να βρίσκω υπερβολικά τα λεφτά αυτά...
-
Πλακα θα 'χει να διωξουν τον Γκριρ, να φερουν καναν Μαρμπουρι....
-
-
Αν ήταν τόσο καλός θα τον κρατούσαν τα ¨αμερικανά' . Σούτ έχει;
Με τόσα λεφτά φτιάχνεις 3 ομάδες Α1 . -
Χαρα ο Γηραιος
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://www.metropolisradio.gr/4781Οτι τον βολευει λεει ο φιλος μου ο Νικος.
Γιατι ομως δε λεει οτι ο αγνος και τιμιος δημοτικος υπαλληλος εχει παρει 100.000 απο την Καβαλα για τη θεση, παιζει να εχει παρει λεφτα απο τη Λαμια για τη θεση και εχει και κανενα 400.000 φεσι απο την περσινη χρονια; Απο αυτα δεν επιστρεφει τιποτα (τι να επιστρεψει αλλωστε; εδω εχει να παιρνει ο φτερωτος για να παθει αμνησια) και πρεπει να τα βαλει ο Ηρακλης ολα.
Αυτο ομως που δε μας λεει ειναι το απλο: Τι μου λεει οτι του χρονου δε θα ξαναψαχνουμε για συγχωνευσεις και τετοιες αηδιες; Επρεπε να παμε στην Α2 (οπως επεμενε η επιτροπη σωτηριας) και να ξεχρεωνουμε Κακιουσηδες, Φιλιουδηδες και Ταπουτους; Αν πηγαιναμε τοτε στη Β' τωρα θα πανηγυριζαμε για την ανοδο στην Α1. Αλλα το κεφαλι ακατοικητο. Η αποτυχημενη τακτικη 'κανω ομαδα οπως να'ναι και μετα περιμενω να ερθει καποιος ευεργετης να καλυψει το μπατζετ' ειναι παλι προ των πυλων.
Μη σωσουμε και ανεβουμε ουτε σε 200 χρονια. Αυτο που ξερω ειναι οτι αν ειχαμε (η παρεα μου) αναλαβει τις ακαδημιες προ 3ετιας (και προ διετιας) οπως λεγαμε, αυτη τη στιγμη θα ειχαμε καλυψει το 1/3 του ροστερ και το 1/5 του μπατζετ ανεξοδα. Αν βαλουν μυαλο τα ξαναλεμε
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αν ήταν τόσο καλός θα τον κρατούσαν τα ¨αμερικανά' . Σούτ έχει;
Με τόσα λεφτά φτιάχνεις 3 ομάδες Α1 .http://www.sport24.gr/html/ent/230/ent.244230.asp
Eδώ πάντως το αμερικάνικο περιοδικό μιλάει για έναν από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή στο Nba. -
Στην 'ΠΡΑΣΙΝΗ' εχουν αναλαβει εργολαβικα την δυσφήμιση του Τσιλντρες;
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)