-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μεγάλη ξεφτίλα για άλλη μια φορά ο βαο..σούταρε 34 βολές έναντι μόλις 9 σε ένα παιχνίδι όπου βρισκόταν ΠΙΣΩ στο μεγαλύτερο διάστημα και πίεζε με ασφυκτική άμυνα για να καλύψει την διαφορά...Και μην βιαστεί κανένας δήθεν ειδικός να μιλήσει για προσπάθειες 2 πόντων διότι οι παίκτες του βαο σούταραν 21/30 δίποντα όταν οι άμοιροι συνάδελφοι τους 19/34 δίποντα..Με παρόμοιες προσπάθειες 2 πόντων, η ομάδα που βρισκόταν ΠΙΣΩ στο σκορ σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και κυνηγούσε με σκυλίσια άμυνα στα 3/4 του γηπέδου τον αντίπαλο έστειλε τους αντίπαλους 9 φορές στην γραμμή της ελεημοσύνης..Αλλά βέβαια, δεν σηκώνει άλλη ήττα η ομάδα των λαγών..
ΕΛΕΟΣ πιά...στα τσακίδια να πανε όλοι που έχουν καταστρέψει το άθλημα.
Κοίτα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, επειδή έτυχε να το δω, ευνοήθηκε καθαρά ο ΠΑΟ. Νομίζω ότι όποιος παναθηναϊκός το είδε θα το παραδεχτεί. Δεν τίθεται νομίζω θέμα.
Το δικό μας δεν το είδα. Αλλά νομίζω ο κανονισμός είναι σαφέστατος και η απόφαση των διαιτητών σωστή.
-
Μεγάλη ξεφτίλα για άλλη μια φορά ο βαο..σούταρε 34 βολές έναντι μόλις 9 σε ένα παιχνίδι όπου βρισκόταν ΠΙΣΩ στο μεγαλύτερο διάστημα και πίεζε με ασφυκτική άμυνα για να καλύψει την διαφορά...Και μην βιαστεί κανένας δήθεν ειδικός να μιλήσει για προσπάθειες 2 πόντων διότι οι παίκτες του βαο σούταραν 21/30 δίποντα όταν οι άμοιροι συνάδελφοι τους 19/34 δίποντα..Με παρόμοιες προσπάθειες 2 πόντων, η ομάδα που βρισκόταν ΠΙΣΩ στο σκορ σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και κυνηγούσε με σκυλίσια άμυνα στα 3/4 του γηπέδου τον αντίπαλο έστειλε τους αντίπαλους 9 φορές στην γραμμή της ελεημοσύνης..Αλλά βέβαια, δεν σηκώνει άλλη ήττα η ομάδα των λαγών..
Αδερφέ σ' αυτό που αναφέρεις για τα φάουλ έχεις δίκιο. Είμαι ΠΑΟ και ήμουν στο γήπεδο και δε σου κρύβω ότι ώρες ώρες εκνευρίστηκα από κάτι φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟ. 2 φάουλ που έδωσαν κατά του Άντερσεν και άλλο ένα κατά του ψηλού μαύρου της ΑΕΚ (δε θυμάμαι όνομα) απλώς δεν υπήρχαν. Δώθηκαν και άλλα λανθασμένα φάουλ εκατέρωθεν αλλά το ισοζύγιο ήταν σαφώς υπέρ του ΠΑΟ. Και επειδή το ματς κρίθηκε στο τέλος αν δεν υπήρχαν αυτά τα 'φάουλ' ενδέχεται να χάναμε το ματς καθώς ο ΠΑΟ δε βλεπόταν. Ας το χάναμε στη τελική για να μαθαίναμε. Άλλωστε δε πολυενδιαφέρομαι για το νταμπλ. Το ευρωπαϊκό καίει τους περισσότερους φίλους του ΠΑΟ. Το νταμπλ θα ναι παρηγοριά στον άρρωστο σε ενδεχόμενη αποτυχία (οπου αποτυχία η μη συμμετοχή στο ff). Για το ματς Μαρούσι - ΟΣΦΠ έχεις να πεις κάτι ή μήπως δεν το είδες; Και δεν αναφέρομαι σε τεχνικές ποινές και κάτι άλλα. Εκεί δεν υπήρχαν φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του ΟΣΦΠ; Δεν τον πήγε καροτσάκι η διαιτησία;
Και επειδή άπ' ότι ξέρω ποστάρεις ίσα με 10 φορές τη μέρα στο ποδοσφαιρικό τόπικ, εκεί δε βρέθηκε χρόνος/χώρος να γράψεις κάτι για τις εξοργιστικά μονόμπαντες διαιτησίες που απολαμβάνει ο ΟΣΦΠ; Εκεί μόνο αστειάκια και χαριτωμενιές για τη 'Θρυλάρα', κρύα, -100 βαθμούς και το κακό συναπάντημα; Όλη η ευαισθησία σου περί εξυγίανσης του αθλητισμού εξαντλείται στο μπάσκετ και στους Γιαννακοπουλαίους;;; -
....................
Είπα και γώ...πολύ άργησες να πεταχτείς..Λοιπόν βάζελε, όταν εγώ ήμουν στην Ρώμη και έκανα triple crown και με προσκυνούσε όλη η ευρώπη, εσύ πανηγύριζες ευρωπαικό με αλλοίωση αποτελέσματος, παράβαση κανονισμού και δημόσια συγνώμη της FIBA στην Barcelona..Άστο καλύτερα...
Για το παιχνίδι έχεις να πεις κάτι?
έχεις μεγαλύτερο καημό που το 'κλέψαμε' από τη Μπαρτσελόνα ή που το έχασες από τη Μπανταλόνα;
-
Μεγάλε, αν δεις προσεκτικά την πρώτη και την δεύτερη βολή του γκρίρ θα δεις πως ο παίκτης ΔΕΝ δυσφημεί το άθλημα διότι ΣΟΥΤΑΡΕΙ κανονικά και τις δύο βολές με ακριβώς το ίδιο στυλ σουτ που διαθέτει. Τεχνική ποινή δίνεται ΟΤΑΝ ο παίκτης πετάξει με ανορθόδοξο τρόπο την μπάλα με σκοπό να κερδίσει κάτι ΔΥΣΦΗΜΩΝΤΑΣ και υποβαθμίζοντας το άθλημα.Μιλάμε για παικταρά που με το ίδο στύλ δεν βρίσκει ΚΑΝ στεφάνη αλλά ταμπλό...
Φυσιολογικά πράγματα για γαύρο δηλαδή...
Ω ρε φάπα που έρχεται και φέτος.... και θα έρθει με φόρα... και θα πονέσει πιο πολύ....
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μεγάλη ξεφτίλα για άλλη μια φορά ο βαο..σούταρε 34 βολές έναντι μόλις 9 σε ένα παιχνίδι όπου βρισκόταν ΠΙΣΩ στο μεγαλύτερο διάστημα και πίεζε με ασφυκτική άμυνα για να καλύψει την διαφορά...
Και μην βιαστεί κανένας δήθεν ειδικός να μιλήσει για προσπάθειες 2 πόντων διότι οι παίκτες του βαο σούταραν 21/30 δίποντα όταν οι άμοιροι συνάδελφοι τους 19/34 δίποντα..Με παρόμοιες προσπάθειες 2 πόντων, η ομάδα που βρισκόταν ΠΙΣΩ στο σκορ σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και κυνηγούσε με σκυλίσια άμυνα στα 3/4 του γηπέδου τον αντίπαλο έστειλε τους αντίπαλους 9 φορές στην γραμμή της ελεημοσύνης..Αλλά βέβαια, δεν σηκώνει άλλη ήττα η ομάδα των λαγών..
Αδερφέ σ' αυτό που αναφέρεις για τα φάουλ έχεις δίκιο. Είμαι ΠΑΟ και ήμουν στο γήπεδο και δε σου κρύβω ότι ώρες ώρες εκνευρίστηκα από κάτι φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟ. 2 φάουλ που έδωσαν κατά του Άντερσεν και άλλο ένα κατά του ψηλού μαύρου της ΑΕΚ (δε θυμάμαι όνομα) απλώς δεν υπήρχαν. Δώθηκαν και άλλα λανθασμένα φάουλ εκατέρωθεν αλλά το ισοζύγιο ήταν σαφώς υπέρ του ΠΑΟ. Και επειδή το ματς κρίθηκε στο τέλος αν δεν υπήρχαν αυτά τα 'φάουλ' ενδέχεται να χάναμε το ματς καθώς ο ΠΑΟ δε βλεπόταν. Ας το χάναμε στη τελική για να μαθαίναμε. Άλλωστε δε πολυενδιαφέρομαι για το νταμπλ. Το ευρωπαϊκό καίει τους περισσότερους φίλους του ΠΑΟ. Το νταμπλ θα ναι παρηγοριά στον άρρωστο σε ενδεχόμενη αποτυχία (οπου αποτυχία η μη συμμετοχή στο ff). Για το ματς Μαρούσι - ΟΣΦΠ έχεις να πεις κάτι ή μήπως δεν το είδες; Και δεν αναφέρομαι σε τεχνικές ποινές και κάτι άλλα. Εκεί δεν υπήρχαν φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του ΟΣΦΠ; Δεν τον πήγε καροτσάκι η διαιτησία;
Και επειδή άπ' ότι ξέρω ποστάρεις ίσα με 10 φορές τη μέρα στο ποδοσφαιρικό τόπικ, εκεί δε βρέθηκε χρόνος/χώρος να γράψεις κάτι για τις εξοργιστικά μονόμπαντες διαιτησίες που απολαμβάνει ο ΟΣΦΠ; Εκεί μόνο αστειάκια και χαριτωμενιές για τη 'Θρυλάρα', κρύα, -100 βαθμούς και το κακό συναπάντημα; Όλη η ευαισθησία σου περί εξυγίανσης του αθλητισμού εξαντλείται στο μπάσκετ και στους Γιαννακοπουλαίους;;;Πρώτα απ'όλα μπράβο για την ειλικρίνεια σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως δεν νοιάζεσαι για τον νταμπλ. The same goes for me in football (βέβαια άλλα μεγέθη εκεί για να πάρεις ευρωπαική κούπα..). Όσον αφορά το σχόλιο σου για τη συμμετοχή μου στο ποδοσφαιροθρέντ, πρώτον κάνω πλάκα την περισσότερη ώρα και δεύτερον είναι πολύ διαφορετικό άθλημα από το μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο ο ΟΣΦΠ είναι έτη φωτός από τον δεύτερο στην Ελλάδα οπότε όταν παίρνει τα περισσότερα από τα 11 πρωταθλήματα με μεγάλες διαφορές δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για εύνοια(που σαν δυνατός την έχει ορισμένες φορές). Στο ποδόσφαιρο όμως ΓΙΑ ΜΕΝΑ υπάρχει και κάτι άλλο. Όταν οι περισσότερες ομάδες στην ελλάδα αντιμετωπίζουν τον ΟΣΦΠ και οι 11 πίσω και κάνοντας καθυστέρηση από το πρώτο ημίχρονο, και όταν η @@να η μπάλα δεν μπαίνει με τίποτα μέσα, όταν έχεις κάνει 110290129 ευκαιρίες (να μου πείς να το έβαζες και θα έχεις δίκιο), ε τότε αν γίνει ένα σφύριγμα υπερ του δυνατού ΔΕΝ κρίνει το αποτέλεσμα.
-
Στο ποδόσφαιρο ο ΟΣΦΠ είναι έτη φωτός από τον δεύτερο στην Ελλάδα οπότε όταν παίρνει τα περισσότερα από τα 11 πρωταθλήματα με μεγάλες διαφορές δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για εύνοια(που σαν δυνατός την έχει ορισμένες φορές). Στο ποδόσφαιρο όμως ΓΙΑ ΜΕΝΑ υπάρχει και κάτι άλλο. Όταν οι περισσότερες ομάδες στην ελλάδα αντιμετωπίζουν τον ΟΣΦΠ και οι 11 πίσω και κάνοντας καθυστέρηση από το πρώτο ημίχρονο, και όταν η @@να η μπάλα δεν μπαίνει με τίποτα μέσα, όταν έχεις κάνει 110290129 ευκαιρίες (να μου πείς να το έβαζες και θα έχεις δίκιο), ε τότε αν γίνει ένα σφύριγμα υπερ του δυνατού ΔΕΝ κρίνει το αποτέλεσμα.
Ναι πολλά έτη φωτός...
Επίσης φυσικά ένα σφύριγμα στο 92 δεν κρίνειτ ο αποτέλεσμα Ιδίως εάν μιλάμε για καταλαγισμό ή μη πέναλντι.
Διότι φυσικά μετά ο αντίπαλος έχει 1 (ΕΝΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΟ λεπτό να γυρίσει το παιχνίδιΣτο μπάσκετ τι να πούμε που ο ΠΑΟ είναι χιλιετίες φωτός μπροστά από τον δευτέρο?? Ή μήπως δευτερότριτο??
-
.................. .......................... ............
Πρώτα απ'όλα μπράβο για την ειλικρίνεια σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως δεν νοιάζεσαι για τον νταμπλ. The same goes for me in football (βέβαια άλλα μεγέθη εκεί για να πάρεις ευρωπαική κούπα..). Όσον αφορά το σχόλιο σου για τη συμμετοχή μου στο ποδοσφαιροθρέντ, πρώτον κάνω πλάκα την περισσότερη ώρα και δεύτερον είναι πολύ διαφορετικό άθλημα από το μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο ο ΟΣΦΠ είναι έτη φωτός από τον δεύτερο στην Ελλάδα οπότε όταν παίρνει τα περισσότερα από τα 11 πρωταθλήματα με μεγάλες διαφορές δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για εύνοια(που σαν δυνατός την έχει ορισμένες φορές). Στο ποδόσφαιρο όμως ΓΙΑ ΜΕΝΑ υπάρχει και κάτι άλλο. Όταν οι περισσότερες ομάδες στην ελλάδα αντιμετωπίζουν τον ΟΣΦΠ και οι 11 πίσω και κάνοντας καθυστέρηση από το πρώτο ημίχρονο, και όταν η @@να η μπάλα δεν μπαίνει με τίποτα μέσα, όταν έχεις κάνει 110290129 ευκαιρίες (να μου πείς να το έβαζες και θα έχεις δίκιο), ε τότε αν γίνει ένα σφύριγμα υπερ του δυνατού ΔΕΝ κρίνει το αποτέλεσμα.Φυσικά και καταλαβαίνω πως κάνεις πλάκα στο ποδοσφαιρικό θρεντ. Τα διαβάζω συνήθως για πλάκα. Ωραία τρώγεστε . Αλλά ρε φίλε μπαίνεις μια φορά τη βδομάδα στο μπασκετικό μόνο και μόνο για να κράξεις το ΠΑΟ για τη διαιτησία! Δικαιωμά σου εννοείται. Αλλά από την άλλη, από τα 10 ποστ σου στο ποδοσφαιρικό, στα μισά αναλώνεσαι για να αντικρούσεις αυτούς που κράζουν τον ΟΣΦΠ για την ευνοιά του από τη διαιτησία. Κάνουν αυτό που κάνεις και συ τώρα. Και είναι κρίμα να καταντήσει το μπασκετικό όπως το ποδοσφαιρικό. Κράζε Γιαννακοπουλαίους αλλά κράξε και λίγο ΟΣΦΠ/Κόκκαλη. Μη μου λες ότι το σφύριγμα υπέρ του ισχυρού δε κρίνει το αποτέλεσμα .
-
Αύριο θα πάει κανένας ΟΑΚΑ;
-
Εχω διαρκείας, πηγαίνω σχεδόν πάντα
-
Αν είναι να συναντηθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω με τον αδερφό μου, με το διαρκείας ενός φίλου.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Πρώτα απ'όλα μπράβο για την ειλικρίνεια σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως δεν νοιάζεσαι για τον νταμπλ. The same goes for me in football (βέβαια άλλα μεγέθη εκεί για να πάρεις ευρωπαική κούπα..). Όσον αφορά το σχόλιο σου για τη συμμετοχή μου στο ποδοσφαιροθρέντ, πρώτον κάνω πλάκα την περισσότερη ώρα και δεύτερον είναι πολύ διαφορετικό άθλημα από το μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο ο ΟΣΦΠ είναι έτη φωτός από τον δεύτερο στην Ελλάδα οπότε όταν παίρνει τα περισσότερα από τα 11 πρωταθλήματα με μεγάλες διαφορές δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για εύνοια(που σαν δυνατός την έχει ορισμένες φορές). Στο ποδόσφαιρο όμως ΓΙΑ ΜΕΝΑ υπάρχει και κάτι άλλο. Όταν οι περισσότερες ομάδες στην ελλάδα αντιμετωπίζουν τον ΟΣΦΠ και οι 11 πίσω και κάνοντας καθυστέρηση από το πρώτο ημίχρονο, και όταν η @@να η μπάλα δεν μπαίνει με τίποτα μέσα, όταν έχεις κάνει 110290129 ευκαιρίες (να μου πείς να το έβαζες και θα έχεις δίκιο), ε τότε αν γίνει ένα σφύριγμα υπερ του δυνατού ΔΕΝ κρίνει το αποτέλεσμα.Φυσικά και καταλαβαίνω πως κάνεις πλάκα στο ποδοσφαιρικό θρεντ. Τα διαβάζω συνήθως για πλάκα. Ωραία τρώγεστε . Αλλά ρε φίλε μπαίνεις μια φορά τη βδομάδα στο μπασκετικό μόνο και μόνο για να κράξεις το ΠΑΟ για τη διαιτησία! Δικαιωμά σου εννοείται. Αλλά από την άλλη, από τα 10 ποστ σου στο ποδοσφαιρικό, στα μισά αναλώνεσαι για να αντικρούσεις αυτούς που κράζουν τον ΟΣΦΠ για την ευνοιά του από τη διαιτησία. Κάνουν αυτό που κάνεις και συ τώρα. Και είναι κρίμα να καταντήσει το μπασκετικό όπως το ποδοσφαιρικό. Κράζε Γιαννακοπουλαίους αλλά κράξε και λίγο ΟΣΦΠ/Κόκκαλη. Μη μου λες ότι το σφύριγμα υπέρ του ισχυρού δε κρίνει το αποτέλεσμα .
Φίλε μου, στο μπάσκετ κράζω τον παο για τα τελευταία 2 χρόνια. Τα προηγούμενα έκραζα τον Κοκκαλη που το ειχε παρατήσει. Δεν μου έφταιγε τίποτα όταν ο παο ειχε ομαδάρα ενώ εγώ έπαιζα με δορκοφίκη..
Στο ποδόσφαιρο κάθε καλοκαίρι ΟΛΟΙ λένε πόσο καλύτερος ήταν ο ΟΣΦΠ την χρονιά που πέρασε, κτλ κτλ κτλ..και μόλις χειμωνιάσει αλλάζει το παραμύθι και το γυρνάνε σε παράγκες και τα συναφή. Οσον αφορά το σφύριγμα υπέρ του ισχυρού, πες μου μια περίπτωση κραυγαλέα (σαν το πέναλτυ που δεν δόθηκε στην αεκ προπερσυ και βγήκε ο παο c.l με τον βασσάρα) όπου ΕΚΡΙΝΕ το πρωτάθλημα πάνω στο νήμα η την τελευταία αγωνιστική, η την προτελευταία!! Ενώ στο μπάσκετ τα τελευταία 2 χρόνια ο παο παίρνει την κούπα με σπρώξιμο που φτάνει τα όρια αλλοίωσης αποτελέσματος. -
Φίλε μου, στο μπάσκετ κράζω τον παο για τα τελευταία 2 χρόνια. Τα προηγούμενα έκραζα τον Κοκκαλη που το ειχε παρατήσει. Δεν μου έφταιγε τίποτα όταν ο παο ειχε ομαδάρα ενώ εγώ έπαιζα με δορκοφίκη..
**Στο ποδόσφαιρο κάθε καλοκαίρι ΟΛΟΙ λένε πόσο καλύτερος ήταν ο ΟΣΦΠ την χρονιά που πέρασε, κτλ κτλ **κτλ..και μόλις χειμωνιάσει αλλάζει το παραμύθι και το γυρνάνε σε παράγκες και τα συναφή. Οσον αφορά το σφύριγμα υπέρ του ισχυρού, πες μου μια περίπτωση κραυγαλέα (σαν το πέναλτυ που δεν δόθηκε στην αεκ προπερσυ και βγήκε ο παο c.l με τον βασσάρα) όπου ΕΚΡΙΝΕ το πρωτάθλημα πάνω στο νήμα η την τελευταία αγωνιστική, η την προτελευταία!! Ενώ στο μπάσκετ τα τελευταία 2 χρόνια ο παο παίρνει την κούπα με σπρώξιμο που φτάνει τα όρια αλλοίωσης αποτελέσματος.Αν και εκτός θ.ενότητας-συγνώμη για την υπέρβαση- κάποια πράγματα:
Στο 1996-97 όλοι μίλησαν ότι η ΑΕΚ είχε καλύτερη ομάδα για τίτλο όπως και ο ΠΑΟ το 1999-2000 και όλοι μίλησαν για τα όργια που έγιναν ώστε ο ΟΣΦΠ να πάρει τελικά αυτός τον τίτλο.
Τα ίδια και το 2002-2003 όπου για την πλειοψηφία το παιχνίδι της Ριζούπολης δεν έπρεπε να ξεκινήσει κάν.
Πέρυσι στο ΟΣΦΠ-Λάρισα πέναλτι υπέρ της Λάρισας δεν σφυρίζεται στο 1-1. Το 2004-2005 στην τελευταία αγωνιστική στο Ηρακλής-ΟΣΦΠ υπάρχει χέρι παίκτη του ΟΣΦΠ και πέναλτι δεν δίνεται όταν το σκόρ είναι 0-0. Το 2002-2003 γκόλ του Λαγωνικάκη στο Πανιώνιος-ΟΣΦΠ ακυρώνεται για υποτιθέμενο φάουλ σε προηγούμενη φάση. Αν ο ΟΣΦΠ έχανε εκείνο το παιχνίδι η διαφορό θα πήγαινε στοθς 4 βαμούς και το θρυλικό παιχνίδι της Ριζούπολης θα είχε μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον.
Και βασικότερο όλων δεν υπάρχει καμιά διαφορά πότε θα ευνοηθεί κάποιος. Αν ο ΟΣΦΠ έχει πάρει σφυρίγματα όταν άλλοι δεν παίρνουν αυτά που δικαιούνται και μια διαφορά 5 βαθμών έχει γίνει 9 είναι άνευ σημασίας για το τι θα γίνει στις τελευταίες αγωνιστικές.
-
Καλά μιλάτε για την Ριζούπολη; Ένα ματς για το οποίο μέχρι και ο πρόεδρος σας μπήκε στα αποδυτήρια και αποκάλεσε ΚΟΤΕΣ τους παίχτες του βαο;
Για τον Δούρο δεν μας είπες... ΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗ
Ή μήπως στην Λεωφόρο οι συνθήκες ήταν καλύτερες;Τα υπόλοιπα φυσικά δεν υπάρχουν. Μόνο το 99-00 με το συγχωρεμένο τον Κυράστα δέχομαι υπό όρους. Τα άλλα είναι για παρηγοριέστε.
Και είμαστε και offtopic.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Καλά μιλάτε για την Ριζούπολη; Ένα ματς για το οποίο μέχρι και ο πρόεδρος σας μπήκε στα αποδυτήρια και αποκάλεσε ΚΟΤΕΣ τους παίχτες του βαο;Για τον Δούρο δεν μας είπες... ΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗ
Ή μήπως στην Λεωφόρο οι συνθήκες ήταν καλύτερες;Τα υπόλοιπα φυσικά δεν υπάρχουν. Μόνο το 99-00 με το συγχωρεμένο τον Κυράστα δέχομαι υπό όρους. Τα άλλα είναι για παρηγοριέστε.
Και είμαστε και offtopic.
Άστο. Δεν αξίζει σχολιασμού.
-
Όντως το παρακάναμε με τα και μάλλον φταίω εγώ γι' αυτό. Ακάλυπτε με κάλυψε ο ΔΝΤΖ. Άμα μου χεις πάρει από τα μισά διαφορά 9 βαθμών εξαιτίας σφυριγμάτων (αλλιώς σφυρίζουν εσένα και αλλιώς εμένα) εγώ τι πρέπει να κάνω; Πάνω κάτω τα μπάτζετ είναι κοντά και δεν είναι όπως στο μπάσκετ πριν 5 χρόνια που παιζα μόνος μου, ώστε να μη με νοιάζει. Πάντως και για τον αγώνα με το Μαρούσι (φέτος και πέρσυ στους τελικούς τώρα που το θυμάμαι) δε λες κάτι; Και στο ξαναναφέρω επειδή η κουβέντα άρχισε για τον αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ.
Καλά μπάγερν . Άλλαξέ το σε dafni 7. -
Διαβάζοντας τις λεπτομέρειες της κλήρωσης του top-16 , καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον θα πέσουμε με δύο ομάδες που είχαν καλύτερο ποσοστό από εμάς στην 1η φάση.
Εντάξει δεν έγινε και τίποτα αλλά το θέμα είναι ότι ο Ομπράντοβιτς στην συνέντευξη τύπου μετά από σωρεία απειλών κατέληξε ότι θα περιοριστεί σε ένα rotation 6-7 παιχτών (σιγά μην το κάνει δηλαδή...).
Σήμερα την έπαθε την πηροκρανίαση και έβγαλε όλη την αρχική πεντάδα έξω. Διαβάζοντας το ξεκίνημα της ομάδας απέναντι στους αποδεκατισμένους Πολωνοί πιστεύω ότι μάλλον άργησε να τους βγάλει.Βλέποντας και ξαναβλέποντας τη στατιστική της 1ης φάσης δεν μπορώ να εξηγήσω δύο παράδοξα. Το πολύ χαμηλό ποσοστό ευστοχίας στα 3ποντα που κατά γενική ομολογία είναι βγαλμένα μέσα από plays και ελεύθερα και την επιμονή του στο Σπανούλη (και μάλιστα στον άσο ) που κατά γενική ομολογία είναι ο χειρότερος παίχτης μας. Έπειτα είναι και αυτό το χτικιό με τα λάθη. Πού διάολο θα πάει αυτή η κατάσταση?
Έχουμε μακράν το καλύτερο ροστερ αλλά είναι εμφανές ότι κάτι δεν πάει καλά.
-
Δεν πήγα τελικά γήπεδο σήμερα ( ), αλλά απ' όσο διάβασα ο Ζοτς αστραποβρόντηξε στη συνέντευξη τύπου, και δεν πρέπει να είχε κι άδικο. Από την άλλη, το να έχεις στην ομάδα Διαμαντίδη και Σάρας(που φέτος δείχνει μακράν καλύτερος από πέρσι) και να οργανώνει ο Σπανούλης είναι τουλάχιστον περίεργο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν πήγα τελικά γήπεδο σήμερα ( ), αλλά απ' όσο διάβασα ο Ζοτς αστραποβρόντηξε στη συνέντευξη τύπου, και δεν πρέπει να είχε κι άδικο. Από την άλλη, το να έχεις στην ομάδα Διαμαντίδη και Σάρας(που φέτος δείχνει μακράν καλύτερος από πέρσι) και να οργανώνει ο Σπανούλης είναι τουλάχιστον περίεργο.Πάντως ο Ζότς πρέπει γενικά να τα έχει πάρει πολύ με τον Φώτση.
Σε μια φάση τρώμε τρίποντο και αμέσως παίρνει time.
Οπότε αρχίζει σιγά σιγά να εξηγεί στον Φώτση κάτι, λέει μια μαλακάι ο Φώτσης και μιλάμε πήγε να πάθει εγκεφαλικό ο Ζότς...Γαμάτο το γήπεδάκι χτες
-
ποσο να πηγε η θρυλαρα με την λεμαν ρε γμτ;
Παναγιωτη ελα να κλαψουμε μαζι
-
πουτ@ν@ διαιτησία, στημένε Βασιλακόπουλε, νάνοι, κινητά σκριν, κακαδάκια από μύτη του Φώτση . Όλοι εναντίον του Θρύλου;
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)