-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ HF, ELTEO:ένταξει... τωρα γίνεστε ρατσιστές
από Καβάλα κατάγομαι...
-
Εχουμε στην οικογενεια ενα TOYOTA AURIS 1600 και η προβολεις ομιχλης αναβουν στη θεση auto
ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ! εκτος και αμα εχει γινει πατεντα... Ο κατασκευαστης ποτε δεν θα εκανε τετοιο πραγμα...
Δεν ειναι παντως αναγκαστικο οτι θα ενοχλουν (εξαρταται απο την υλοποιηση) αλλα ειναι άσκοπη χρήση τις περισσοτερες φορες! Ποιο το νοημα να τα εχεις αναμμενα οταν δεν συντρεχουν λογοι?
Οχι φιλε δεν αποκλειεται.To ελεξα χθες το βραδυ.Απλα μπορεις στη θεση auto ειται να αναβουν ειται οχι.Εγω παντως με το που μπαινω στο TOYOTA το βραδυ οι προβολεις αναβουν(μεχρι χθες.τωρα το αλλαξα ) Δεν νομιζω οτι εχει γινει πατεντα και για να ειμαι και ειλικρινης δεν καταλαβαινςω την διαφορα για τους αλλους οδηγους.Πολυ αδυνατα μου κανουν για να δημιουργουν προβλημα στους απεναντι οδηγους
-
@ HF, ELTEO:ένταξει... τωρα γίνεστε ρατσιστές
Σοβαρά τωρα, και μόνο για στροφοδιαδρομές αξίζει να έχετε τα προβολακια. Πραγματικά βοηθάνε! Αφήστε που αμα καει καμια λάμπα έχετε backup φωτα.
Εγώ ρε πριν λίγα χρόνια κατέβηκα κάτου, απ'τη λεβεντογέννα Ήπειρο!
Το backup το καταλαβαίνω! 2 φορές που μου έκαψε λάμπα, κάτι έκανε το προβολάκι! Σε στροφοδιαδρομή, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, αλλά ίσως και να ισχύει. Μπορώ να δεχτώ την χρησιμότητά τους γι'αυτά τα δύο, άνετα.
ΑΛΛΑ, αν είχα να επιλέξω να τα καταργήσω για όλους , ώστε να σταματήσουν κάποιοι να τ'ανάβουν χωρίς λόγο, ΝΑΙ, θα το έκανα! Γιατί πιο πολλά αυτοκίνητα θα συναντήσεις στην Αθήνα ή σε μια Κορίνθου-Πατρων με τα προβολάκια αναμένα, παρά στα Γιάννενα!Μάλλον στα Γιάννενα, όσα μαρσιποφόρα θα κυκλοφορούν την νύχτα με την...γνωστή μέθοδο, οι υπόλοιποι μάλλον στα @@ τους...
Απλά, θα ήθελα για μια φορά , να έκοβε κ λαράκια η τροχαία για κάτι τέτοιο! Ας στηθούν κι ας αρχίσουν! Βρίσκω τραγικό, να φοβάμαι να βάλω μεμβράνες μπας και γλιτώσω λίγο ηλιο (μιλω για τις νορμάλ όχι τις κατραμένιες! ), αλλά να ξέρω πως μπορώ να κυκλοφορώ με τους προβολείς ομίχλης πάντα ανοιχτούς και κανένας μπάτσος να μην ενδιαφερθεί!
-
Ο χρήστης giangiak έγραψε:
Εχουμε στην οικογενεια ενα TOYOTA AURIS 1600 και η προβολεις ομιχλης αναβουν στη θεση auto
ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ! εκτος και αμα εχει γινει πατεντα... Ο κατασκευαστης ποτε δεν θα εκανε τετοιο πραγμα...
Δεν ειναι παντως αναγκαστικο οτι θα ενοχλουν (εξαρταται απο την υλοποιηση) αλλα ειναι άσκοπη χρήση τις περισσοτερες φορες! Ποιο το νοημα να τα εχεις αναμμενα οταν δεν συντρεχουν λογοι?
Οχι φιλε δεν αποκλειεται.To ελεξα χθες το βραδυ.Απλα μπορεις στη θεση auto ειται να αναβουν ειται οχι.Εγω παντως με το που μπαινω στο TOYOTA το βραδυ οι προβολεις αναβουν(μεχρι χθες.τωρα το αλλαξα ) Δεν νομιζω οτι εχει γινει πατεντα και για να ειμαι και ειλικρινης δεν καταλαβαινςω την διαφορα για τους αλλους οδηγους.Πολυ αδυνατα μου κανουν για να δημιουργουν προβλημα στους απεναντι οδηγους
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, στο ξαναλεω. Και μενα στην Mercedes οταν ξεκλειδωνω το βράδυ ανάβει τα προβολακια ομίχλης για να φωτησει τον χωρο.... αλλα μονο σε αυτη την περιπτωση. Το ιδιο ισχυει και στο δικο σου. Μονο εν σταση! Αποκλειεται να σουρουπωσει, να οδηγεις, και να σου αναψει προβολακια ομίχλης. Θα ήταν τουλάχιστον εγκληματικο εκ μερους του κατασκευαστη!
Το αν ενοχλουν... οχι πάντα, και εξαρταται απο την υλοποιηση οπως εχω πει. Ο κανόνας ειναι να μην χρησιμοποιουνται εφόσον δεν συντρέχει λόγος. Το οτι το κάνουν το 90% των οδηγων χωρίς ιδιαιτερο λογο... σημαίνει πως εχουν πιθανοτητα 90% να ειναι βλακες.
-
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, στο ξαναλεω. Και μενα στην Mercedes οταν ξεκλειδωνω το βράδυ ανάβει τα προβολακια ομίχλης για να φωτησει τον χωρο.... αλλα μονο σε αυτη την περιπτωση. Το ιδιο ισχυει και στο δικο σου. Μονο εν σταση! Αποκλειεται να σουρουπωσει, να οδηγεις, και να σου αναψει προβολακια ομίχλης. Θα ήταν τουλάχιστον εγκληματικο εκ μερους του κατασκευαστη!
Το αν ενοχλουν... οχι πάντα, και εξαρταται απο την υλοποιηση οπως εχω πει. Ο κανόνας ειναι να μην χρησιμοποιουνται εφόσον δεν συντρέχει λόγος. Το οτι το κάνουν το 90% των οδηγων χωρίς ιδιαιτερο λογο... σημαίνει πως εχουν πιθανοτητα 90% να ειναι βλακες.
Φιλε αφου σου εχω ξαναπει τι συμβαινει σχετικα με το AURIS.Αν επιμενεις οτι γνωριζεις το αυτοκινητο μου καλυτερα απο εμενα τοτε παω πασο.Σου ξαναλεω τι ισχυει.Αν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη auto και μετα χειροκινητα ενεργοποιησεις τους προβολεις ομιχλης τοτε οποτε αναβουν ή σβησουν τα φωτα στη θεση auto λειτουργουν και αυτα για ολη τη διαρκεια μαλιστα και οχι για να φωτισουν το χωρο.Αν υπαρχουν κατοχοι TOYOTA AURIS ας μπουν στο κοπο να απαντησουν μπας και τα δικα μου ειναι ελαττωματικα
-
....Αν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη auto και μετα χειροκινητα ενεργοποιησεις τους προβολεις ομιχλης τοτε οποτε αναβουν ή σβησουν τα φωτα στη θεση auto λειτουργουν και αυτα για ολη τη διαρκεια μαλιστα και οχι για να φωτισουν το χωρο.....
Μάλλον λοιπόν λύνεται το μυστήριο. Κλείσε λοιπόν το διακόπτη των προβολέων ομίχλης και δεν θα έχεις το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
....Αν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη auto και μετα χειροκινητα ενεργοποιησεις τους προβολεις ομιχλης τοτε οποτε αναβουν ή σβησουν τα φωτα στη θεση auto λειτουργουν και αυτα για ολη τη διαρκεια μαλιστα και οχι για να φωτισουν το χωρο.....
Μάλλον λοιπόν λύνεται το μυστήριο. Κλείσε λοιπόν το διακόπτη των προβολέων ομίχλης και δεν θα έχεις το πρόβλημα.
Αυτο ειναι προφανες.Απλα απο περιεργεια ηθελα να μαθω αν μπορουσε να συμβει και στο PEUGEOT αυτο αλλα μου εξηγησαν οι υπολοιποι στο φορουμ εκτος απο παρανομο ειναι και αδυνατο.Απλα υποστηριξα πως σε αλλο αμαξι πχ auris συμβαινει αυτο κατι το οποιο σε καποιους φανηκε παραξενο
Παντα φιλικα.Ο καθε ενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ναι, ετσι ναι! Λαθος της Toyota ομως αυτο...Όταν θα τα αναβε και πάλι θα έπρεπε να είναι κλειστά. Ακόμα και στο Fiat, οταν το ξαναβαζω μπροστα... οταν ξαναναβω τα φωτα, τα προβολακια παραμενουν κλειστά άσχετα αν προηγουμενως το ειχα ανοιχτα.
-
Κι εγώ μάλλον σε άλλη Ελλάδα ζω....
Ή ταξιδεύω πολλές φορές πρωινά και νύχτες, που από την ομίχλη δεν βλέπω (και το κυριότερο δεν με βλέπουν) στα 5 μέτρα...Anyway...
Κατ'εμέ όχι μόνο άχρηστο δεν είναι, αλλά απαραίτητο πέρα για πέρα... -
Παιδία παρκάρα δίπλα απο πεζοδρόμιο που ειχέ γρασίδι και μου κατέστρεψε έντελως την μπογιά το νέρο που το πότιζε.Δεν ξέρω τι σκατά νερό ήτανε αλλά τη ζημιά του την έκανε.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.Φαινονται τα σημαδια απο τα άλατα σε όλο το αμάξι και με διάλυσε ψυχολογικά.και δεν μπόρεσα να το καθαρίσω όσο και αν προσπάθησα
**
παιδία αν ξέρει καποιός τι ακριβώς πρέπει να κανώ ας ποστάρει .είναι επείγον.
dordino ελπίζω να έχεις και γιαυτό λύση.σαν πεζάκιας πρέπει να με βοηθήσεις ** -
Παιδία παρκάρα δίπλα απο πεζοδρόμιο που ειχέ γρασίδι και μου κατέστρεψε έντελως την μπογιά το νέρο που το πότιζε.Δεν ξέρω τι σκατά νερό ήτανε αλλά τη ζημιά του την έκανε.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.Φαινονται τα σημαδια απο τα άλατα σε όλο το αμάξι και με σκότωσε ψυχολογικά.και δεν μπόρεσα να το καθαρίσω όσο και αν προσπάθησα
**
παιδία αν ξέρει καποιός τι ακριβώς πρέπει να κανώ ας ποστάρει .είναι επείγον.
dordino ελπίζω να έχεις και γιαυτό λύση.σαν πεζάκιας πρέπει να με βοηθήσεις ** -
Πήγαινε σε ένα εξειδικευμένο πλυντήριο αυτοκινήτων όπου έχουν τα πάντα από αλοιφές/κρέμες που μπορεί να αφαιρέσουν τα άλατα. Θα έλεγα να μην αρχίσεις μόνος σου τα πειράματα και το χειροτερέψεις.
Έτσι συμβαίνει πάντα, όσο το προσέχεις, τόσο... -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=32225&hilit=άλατα+χρώμαΜολις το είδα το πήγα σε πλυντήριο αυτοκινήτων .δοκίμασαμε 2-3 προιόντα αλλα τιποτα δεν καταφέραμε.μου είπε να το παω απο βδομάδας να προσπάθησει με οτι υλικό έχει αλλά κάτι μου λεεί ότι τι ζημιά την έπαθα
κρίμα
peugeot 308 GT 175HP vs HONDA CIVIC 1.8