-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ρε corsair, 200 φορές είπαμε πως το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ(Η ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ) ΔΙΚΤΥΟ. Είναι σωστό να το γ@μήσεις αμα έχεις τη γνώση η όχι; Τι μου λες για μάνουαλ; Δε σε ρωτάει κανεις αν είναι καλό να ξέρεις απο δίκτυα η όχι, η αν πρέπει να διαβάζεις μάνουαλ.
ok... fair enough... εχω τοποθετηθει επι του συγκεκριμενου πως no harm done IMHO παντα, μαλλον καλο του εκανε... οποτε δεν τρεχει και τιποτα και το κουραζουμε το θεμα απιστευτα. Παραδειγματα παρομοια εχουμε και απο το καλως εννοουμενο hacking... το οποιο δεν σημαινει πως σωνει και καλα θα γινει ζημια...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αμα ετσι βολευεσαι οκ...
εσυ βολευεσαι ετσι. σου ειπα, ρωτα με σε αλλο θεμα αν σε ενδιαφερει πραγματικα κ δεν ειναι επειδη θελεις να στρεψεις εκει την κουβεντα
Tην κουβεντα την εχω στρεψει ηδη εκει που θελω.
Θυμασαι αραγε πως αρχισε το θεμα και πως κατεληξε τωρα?Αν τη θεωρεις αναξιοπιστη, βρες καποιον καλυτερο. Οσο πιο γρηγορα γινεται...
δεν μου χρειαζεται, εσυ την χρειαζοσουν γι'αυτο και εισαι μαζι της, μην το ξεχνας
Ευκολα καποιος καταλαβαινει οτι εχω σχεση μαζι της. Δεν κανω καποιου ειδους θεραπεια.
Λυπαμαι που δεν το καταλαβες.
Πρεπει μαλλον να βρεις και εσυ καποια συντομα...Γιατι δεν απαντας σε μια ερωτηση που και εσυ ο ιδιος μου εθεσες σε αυτο το θεμα?
στο εξηγησα χιλιες φορες ηδη το γιατι (στο γραφω λιγο πιο πανω ακομα κ σ'αυτην την απαντηση)
Υπεκφευγεις.
Απλα γινομαι για λιγο 'εσυ'...
λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα αυτο ειναι αδυνατο... κανεις δεν μπορει να γινει καποιος αλλος οσο πολυ κ αν το θελει (μεταξυ μας, ουτε εγω θα ηθελα να ημουν εσυ )
Για λιγο γινεται. Μη κανεις παλι οτι δεν καταλαβαινεις. Εμενα κατηγορουσες για ανοητο...
Τελοσπαντων. Εχεις να πεις κατι επι της ουσιας και επι του θεματος?
(Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router) -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ρε corsair, 200 φορές είπαμε πως το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ(Η ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ) ΔΙΚΤΥΟ. Είναι σωστό να το γ@μήσεις αμα έχεις τη γνώση η όχι; Τι μου λες για μάνουαλ; Δε σε ρωτάει κανεις αν είναι καλό να ξέρεις απο δίκτυα η όχι, η αν πρέπει να διαβάζεις μάνουαλ.
ok... fair enough... εχω τοποθετηθει επι του συγκεκριμενου πως no harm done IMHO παντα, μαλλον καλο του εκανε... οποτε δεν τρεχει και τιποτα και το κουραζουμε το θεμα απιστευτα. Παραδειγματα παρομοια εχουμε και απο το καλως εννοουμενο hacking... το οποιο δεν σημαινει πως σωνει και καλα θα γινει ζημια...
ο saxon έκανε cracking και όχι hacking αγαπητέ.
-
Προφανως δεν υπάρχει κανένας δρόμος να σε πείσει κάποιος πως έκανες μαλ@κία ε;
Νο πρόμπλεμ απο μένα, απλά ένα ακόμα σχόλιο
Οταν θα επιχειρήσει να προσθέσει ένα device τότε ίσως χρειασθεί να πληρώσει, κι ενω επιμελώς αποφεύγεις να τοποθετηθείς σε επισημάνσεις 2 συνφορουμιτών πως θα χρειαστεί hard reset σε τέτοια περίπτωση.
Και η μαλακία που έχεις κάνει παίρνει μεγαλύτερη έκταση όταν δεν ξέρεις τον ιδιοκτήτη και τις ανάγκες του.Πολυ δυσκολα να με πεισει καποιος με τετοια επιχειρηματα... (Δεν υποννοω εσενα)
Εχεις δικιο ομως σε κατι:
Πιθανον να εχει προβλημα αν χρειαστει να προσθεσει καποια συσκευη στο ασυρματο δικτυο.Παρ'ολα αυτα δεν ειναι δυσκολο να τηλεφωνησει στη γραμμη υποστηριξης του παροχου, και να του εξηγησουν πως πατωντας ενα κουμπακι, κανεις reset...
Εχω ο ιδιος αναλογη εμπειρια, οταν μερικα χρονια πριν ειχα μαυρα μεσανυχτα στο θεμα.Απο εκει και περα ξερει να προχωρησει, αλλωστε μονος του εστεισε το ηδη υπαρχον δικτυο...
-
ο saxon έκανε cracking και όχι hacking αγαπητέ.
Ο saxon δεν εκανε τιποτα απο τα δυο. Απλα ενα κλικ εκανα.
Δεν χρησιμοποιησα ουτε brute force ουτε τιποτα... -
Προφανως δεν υπάρχει κανένας δρόμος να σε πείσει κάποιος πως έκανες μαλ@κία ε;
Νο πρόμπλεμ απο μένα, απλά ένα ακόμα σχόλιο
Οταν θα επιχειρήσει να προσθέσει ένα device τότε ίσως χρειασθεί να πληρώσει, κι ενω επιμελώς αποφεύγεις να τοποθετηθείς σε επισημάνσεις 2 συνφορουμιτών πως θα χρειαστεί hard reset σε τέτοια περίπτωση.
Και η μαλακία που έχεις κάνει παίρνει μεγαλύτερη έκταση όταν δεν ξέρεις τον ιδιοκτήτη και τις ανάγκες του.Πολυ δυσκολα να με πεισει καποιος με τετοια επιχειρηματα... (Δεν υποννοω εσενα)
Εχεις δικιο ομως σε κατι:
Πιθανον να εχει προβλημα αν χρειαστει να προσθεσει καποια συσκευη στο ασυρματο δικτυο.Παρ'ολα αυτα δεν ειναι δυσκολο να τηλεφωνησει στη γραμμη υποστηριξης του παροχου, και να του εξηγησουν πως πατωντας ενα κουμπακι, κανεις reset...
Απο εκει και περα ξερει να προχωρησει, αλλωστε μονος του εστεισε το ηδη υπαρχον δικτυο...
Λύσε μου μια απορία. Γιατί να τα κάνει όλα αυτά? Επειδή ΕΣΥ αποφάσισες ότι δεν πρέπει να έχει ανοιχτο το δικτυο ΤΟΥ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λύσε μου μια απορία. Γιατί να τα κάνει όλα αυτά? Επειδή ΕΣΥ αποφάσισες ότι δεν πρέπει να έχει ανοιχτο το δικτυο ΤΟΥ?
Να σου τη λυσω, θετοντας σου και εγω μια ερωτηση.
Γιατι οι εταιριες (οι παροχοι) τελευταια παραδιδουν τα router κλειδωμενα?
Γιατι ΑΥΤΟΙ αποφασιζουν οτι ο χρηστης θα εχει κλειστο το δικτυο του? -
-
-
-
Αν ξεχάσω ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο ή ανοιχτό το παράθυρό του, δικαιούται οποιοσδήποτε να με 'τιμωρήσει' για την αφηρημάδα μου παίρνοντάς το για μια βόλτα; Δικαιούται να μου πάρει λίγη βενζίνη από το ντεπόζιτο;
Πολύ περισσότερο, δικαιούται ν' αλλάξει την κλειδαριά και να βάλει το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του για να μην το βουτήξει άλλος; -
Nα πω κάτι ακόμη και να σας αφήσω;
-
Βρίσκω λάθος να φαίνεται πως γίνεται επίθεση σε ένα άτομο, ακόμη κι αν έχει χίλια άδικα. Ειδικά όταν γίνεται σε ένα δημόσιο φόρουμ. Γι'αυτό και μόνον το λόγο, νομίζω πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην κουβέντα.
-
Ενας επιπλέον λόγος είναι πως , ακόμη και μια στρατιά σοφών να πει στον Saxon πως έχει άδικο, ακόμη και μια ακόμη μεγαλύτερη στρατιά ψυχολόγων, ζητήσει να μπει στο γύψο η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της ψυχολόγου συμβίας του, ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να δεχτεί τώρα πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! Το έχει πάρει προσωπικά το ζήτημα, καθώς νομίζει καλώς ή κακώς πως έχει θιχτεί από τον skye η εξυπνάδα του και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Και δεν βοηθάμε όλοι οι υπόλοιποι με τα σχόλιά μας ν'αλλάξει ρότα το θέμα... Αντιθέτως γίνεται όλο και πιο προσωπικό...
-
Η λογική , 'ας πρόσεχε' για μένα δεν στέκει... Γιατί οφείλουμε σαν κοινωνικά όντα να προσέχουμε κι εμείς τον άλλο και όχι να εκμεταλευόμαστε την όποια αδυναμία του προς προσωπικό όφελος και μάλιστα με...απληστία τέτοια, ώστε να μην την εκμεταλευτεί άλλος! Σαφώς και είναι ασήμαντη σήμερα η αξία της κλοπής λίγου bandwidth, αφού υπάρχει άφθονο... Αλλά είναι περίεργη η...μοναχοφαγία: 'δεν είναι δικό μου, αλλά αφού μπορώ , το κάνω ό,τι γουστάρω κι άμα λάχει κλειδώνω και τον ιδιοκτήτη απέξω! Κι αν έχει πρόβλημα, να πληρώσει κάποιον να του το λύσει!'
-
Αν για κάθε λάθος ή αφηρημάδα κάποιος μας τιμωρούσε, φαντάζεστε πως θα ήταν τα πράγματα;
-
-
Απο εκει και περα ξερει να προχωρησει, αλλωστε μονος του εστεισε το ηδη υπαρχον δικτυο...
**? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? **
-
**? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? **
Δεν καταλαβες κατι η απλα απορεις?
-
τον ξερεις;
-
τον ξερεις;Οχι, ειναι το πιο λογικο. Οχι δεδομενο βεβαια...
-
Θυμασαι αραγε πως αρχισε το θεμα και πως κατεληξε τωρα?αρα παραδεχεσαι οτι με υστεροβουλια θελησες να στρεψεις αλλου την κουβεντα. απλα αποδεικνυεις το επιχειρημα μου. (πολυ πιο ευκολο ηταν απ'οσο νομιζα)
Ευκολα καποιος καταλαβαινει οτι εχω σχεση μαζι της. Δεν κανω καποιου ειδους θεραπεια.
Πρεπει μαλλον να βρεις και εσυ καποια συντομα...μα ακριβως, εχεις σχεση με μια κακη ψυχολογο, γιατι κατι τετοιο σου αξιζει. το ιδιο λεμε. το εντυπωσιακο θα ηταν να ειχες σχεση με ενα αξιολογο ατομο
Υπεκφευγεις.
ρωτα με σε αλλο θεμα κ θα παρεις τις απαντησεις σου
Για λιγο γινεται. Μη κανεις παλι οτι δεν καταλαβαινεις. Εμενα κατηγορουσες για ανοητο...
(Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router)δεν γινεται να γινεις εγω ουτε μια μερα, αλλα οπως σου ειπα ειναι λογικο να προσπαθεις να γινεις κατι αλλο. κ εγω δεν θα ηθελα να ειμαι εσυ, αν ημουν εσυ.
στα οφ τοπικ σου υπενθυμιζω για ακομα μια φορα οτι το ολο θεμα ξεκινησε απο δικο σου οφ τοπικ -
Θυμασαι αραγε πως αρχισε το θεμα και πως κατεληξε τωρα?αρα παραδεχεσαι οτι με υστεροβουλια θελησες να στρεψεις αλλου την κουβεντα. απλα αποδεικνυεις το επιχειρημα μου. (πολυ πιο ευκολο ηταν απ'οσο νομιζα)
Δεν ειναι περιεργο ομως καποιος που χαρακτηρισες ανοητο να στρεφει την κουβεντα οπου θελει και εσυ να ακολουθεις? Ποσο μαλλον οταν ειναι Θεσσαλονικιος...
Πρεπει μαλλον να βρεις και εσυ καποια συντομα...μα ακριβως, εχεις σχεση με μια κακη ψυχολογο, γιατι κατι τετοιο σου αξιζει. το ιδιο λεμε. το εντυπωσιακο θα ηταν να ειχες σχεση με ενα αξιολογο ατομο
Το εντυπωσιακο μαλλον θα ηταν να εχεις εσυ σχεση γενικοτερα...
Υπεκφευγεις.
ρωτα με σε αλλο θεμα κ θα παρεις τις απαντησεις σου
Σε ρωταω στο ιδιο θεμα που με ρωτησες και εσυ. Υπεκφευγεις ξανα. Γιατι?
(Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router)δεν γινεται να γινεις εγω ουτε μια μερα, αλλα οπως σου ειπα ειναι λογικο να προσπαθεις να γινεις κατι αλλο. κ εγω δεν θα ηθελα να ειμαι εσυ, αν ημουν εσυ.
στα οφ τοπικ σου υπενθυμιζω για ακομα μια φορα οτι το ολο θεμα ξεκινησε απο δικο σου οφ τοπικΕγω ειμαι ανοητος, ασε με. Δειξε μου το σωστο σαν σωστος ηθικολογος και politically correct ατομο.
Δεν θα αντεχα να ειμαι εσυ μια μερα. Εστω για λιγο που προσπαθησα (και ηταν αρκετα ευκολο) στεναχωρηθηκα...Παντως ,αν εσπασες οση πλακα ηθελες, μπορεις να σταματησεις...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν ξεχάσω ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο ή ανοιχτό το παράθυρό του, δικαιούται οποιοσδήποτε να με 'τιμωρήσει' για την αφηρημάδα μου παίρνοντάς το για μια βόλτα; Δικαιούται να μου πάρει λίγη βενζίνη από το ντεπόζιτο;
Πολύ περισσότερο, δικαιούται ν' αλλάξει την κλειδαριά και να βάλει το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του για να μην το βουτήξει άλλος;το θεμα εχει ξεφυγει πολυ απ'αυτο.
φυσικα πλεον το ζητουμενο δεν ειναι το κατα ποσο η ΠΑΡΑΝΟΜΗ πραξη του saxon (να πειραξει το ρουτερ του ασχετου γειτονα) ειναι σωστη ή λαθος (προφανως οι γεροντες σεβασμιοτατοι νομοθετες αποφασισαν οτι ειναι λαθος γι'αυτο και την θεωρουν παρανομη). αυτο το θεμα δεν χρειαζεται ιδιαιτερη αναλυση, ενα ποστ με ολα τα δεδομενα (νομικα, ηθικα και δεοντολογικα λαθος) ειναι αρκετο.το ζητουμενο ειναι η συγκεκριμενη γενικοτερη νοοτροπια του saxon η οποια ξεδιπλωνεται απλως σε καθε ποστ και τον αφηνει εκτεθειμενο, ενω την ιδια ωρα θεωρει εαυτον μαγκα. η οποια περιγραφεται ως εξης:
- ανθρωπος που θεωρει οτι οι νομοι και οι αγραφοι κανονες γι'αυτον εχουν παραθυρακια, αλλα για τους αλλους οχι (γι'αυτο και τσαντιστηκε που ο κυριος/κυρια με το μικρα δεν του αφησε καποιο σημειωμα)
- ανθρωπος που φυσικα νομιζει οτι ειναι εξυπνος και που οταν δεχεται κριτικη για καποια πραξη/νοοτροπια του απαντα θετοντας το θεμα της συζητησης σε αυτον που κανει την κριτικη. θεωρει δεδομενο οτι εγω τον κριτικαρω οχι επειδη θεωρω οτι εκανε κατι λαθος αλλα επειδη ειμαι κουτος/ανασφαλης κοκ
- ανθρωπος που φτανει ακομα και σε ψεματα προκειμενου να μην σκεφτει το πολυ απλο: 'ρε μπας κ εχει δικιο; μηπως ηταν οντως λαθος αυτο που εκανα;'
ολα αυτα απλως δειχνουν τα συμπτωματα της πιο τυπικης ανθρωπινης νοοτροπιας που εχω συναντησει.
παρ'ολα αυτα το διασκεδαζω, κ ελπιζω να το διασκεδαζει κ αυτος (αυτο αλλωστε ειναι κ το νοημα της ζωης ) -
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Αν και περιμενα κατι καλυτερο απο εσενα, απογοητευτηκα...
Διάσπαση από Μ'αρέσει-Δεν μ'αρέσει/Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router