-
Κάποια στιγμή κάποιος θα σταματήσει να διασκεδάζει όμως... Καλό είναι να σταματήσουμε πριν από αυτήν τη στιγμή. Λέω εγώ τώρα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν ειναι περιεργο ομως καποιος που χαρακτηρισες ανοητο να στρεφει την κουβεντα οπου θελει και εσυ να ακολουθεις? Ποσο μαλλον οταν ειναι Θεσσαλονικιος...
κυκλοφορει χρονια το ρητο που λεει: Don't argue with an idiot. They will only drag you down to their level, and beat you by experience.
επισης σου θυμιζω, το θεμα δεν ειμαι εγωΤο εντυπωσιακο μαλλον θα ηταν να εχεις εσυ σχεση γενικοτερα...
δεν εχεις ιδεα αν εχω ή οχι και το θεμα δεν ειμαι εγω
Σε ρωταω στο ιδιο θεμα που με ρωτησες και εσυ. Υπεκφευγεις ξανα. Γιατι?
σου εχω απαντησει σε προηγουμενη απαντηση: ρωτα με σε αλλο θεμα για να παρεις την απαντηση σου
Εγω ειμαι ανοητος, ασε με.
το εχω καταλαβει εδω και πολλα ποστ, αλλα δεν θα σε αφησω. θα ειμαι εδω για να το θυμασαι, ωστε να προσπαθησεις να μην εισαι (τουλαχιστον τοσο πολυ)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάποια στιγμή κάποιος θα σταματήσει να διασκεδάζει όμως... Καλό είναι να σταματήσουμε πριν από αυτήν τη στιγμή. Λέω εγώ τώρα...αν σταματησω να διασκεδαζω (πχ απο βαρεμαρα), θα σταματησω να απανταω
ειναι πολυ απλο.
αν σταματησουν οι mods να διασκεδαζουν, απλως θα το κλειδωσουν (ετσι κ αλλιως αυτη θα ειναι η μοιρα του αργα ή γρηγορα, ολοι το ξερουμε αυτο) κ θα τελειωσει ομορφα το θεμα -
Απο οτι φαινεται, σε εριξα στο επιπεδο μου.
Ανηκεις πλεον στην ομαδα των ηλιθιων και ανοητων...Το ρητο το ξερω, αλλα δεν λειτουργω σα κυμβαλο αλαλαζον...
Το θεμα δεν καθοριζεται απο εσενα φιλε μου. Καταλαβαινω ομως πως δεν μπορεις , δεν θες να απαντησεις. Δεκτον. Πως θα μπορουσα να διαφωνησω αλλωστε...
Στερευεις απο αποφθεγματα και επαναλαμβανεσαι...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ανηκεις πλεον στην ομαδα των ηλιθιων και ανοητων...Το ρητο το ξερω, αλλα δεν λειτουργω σα κυμβαλο αλαλαζον...
Το θεμα δεν καθοριζεται απο εσενα φιλε μου. Καταλαβαινω ομως πως δεν μπορεις , δεν θες να απαντησεις. Δεκτον. Πως θα μπορουσα να διαφωνησω αλλωστε...
Τελικα αν αυτος ο ανθρωπακος θελει αυριο να προσθεσει καποια συσκευη ή να κανει μια αλλαγη ρε παιδι μου, με αυτο που εκανες θα μπορει?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τελικα αν αυτος ο ανθρωπακος θελει αυριο να προσθεσει καποια συσκευη ή να κανει μια αλλαγη ρε παιδι μου, με αυτο που εκανες θα μπορει?
Ο ανθρωπος χρησιμοποιει το ρουτερ του ΜΟΝΟ ενσυρματα*.Οποτε λοιπον θα μπορει. Εγω την παρεμβαση την εκανα στο ΑΣΥΡΜΑΤΟ.
*(Και μη μου πει κανεις που το ξερω... )
-
Aρκετά νομίζω το άφησα ανοιχτό, ελπίζω να ξεθυμάνατε.
Διάσπαση από Μ'αρέσει-Δεν μ'αρέσει/Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router