-
h oloys h mono aytoys poy phran prwta8lhma.... O Ispanos den phre.... Alla oyte kai o teleytaios poy exoyn sthn collection.....
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Karagounis ποια ειναι η γνωμη σου για το συγκεκριμενο 'display' απο το περιπτερο της McLaren?.
Μαλιστα. Αντι να βαλουν λεω εγω κανενα μονοθεσιο του Προστ, του Λαουντα ή και του Χακκινεν, βαζουνε την αμαξαρα του Μρ. Βιογραφια
Οταν τα λεω εγω οτι τα εχουν χασει, δεν με ακουτε. Βεβαια κανενα αγγλακι δεν εχεις τις μπαλες να κανει ευθεια αντιπαραβολη των 2 οδηγων (γιατι ξερουν οτι θα τα ακουσουν), γιαυτο τον λογο κανουν τετοιες κινησεις**Btw, ξερεις που πουλανε τετοια φθηνα ετοιμα μοντελακια (ειδικα απο εποχη Σεννα); Γιατι στο επισημο store πουλανε μονο 2 παλια μονοθεσια, του Κουλθαρντ κ του Αλονσο. Φυσικα, προωθουν κυριως τον βιογραφια.
-
-
Thanks
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Υπήρξαν πρωταθλητές που είχαν ήθος αντάξιο της οδηγικής τους ικανότητας: Χάκινεν, Γκράχαμ και Ντέιμον Χιλ, Στιούαρτ, Φιτιπάλντι, Κλαρκ! Γιατί δλδ να υιοθετούμε ως φυσιολογικό ή χρήσιμο τον κωλοπαιδισμό;Τώρα αυτό είναι κολακευτικό για το ήθος του Damon Hill?
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Karagounis ποια ειναι η γνωμη σου για το συγκεκριμενο 'display' απο το περιπτερο της McLaren?.
Η γνώμη μου:
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Υπήρξαν πρωταθλητές που είχαν ήθος αντάξιο της οδηγικής τους ικανότητας: Χάκινεν, Γκράχαμ και Ντέιμον Χιλ, Στιούαρτ, Φιτιπάλντι, Κλαρκ! Γιατί δλδ να υιοθετούμε ως φυσιολογικό ή χρήσιμο τον κωλοπαιδισμό;
Τώρα αυτό είναι κολακευτικό για το ήθος του Damon Hill?
Σωστό κι αυτο!
ΥΓ. Ξέχασα και τον Φάντζιο, από ότι λένε ήταν πολύ τζέντλεμαν!
-
Καλά και τον Hawthorn και τον Phil Hill και τον Ascari και τον Lauda και τον Surtees και άλλους ξέχασες, αλλά ΟΚ που να τους θυμάσαι όλους;
Eπίσημο thread: GP M.Bρετανίας-Silverstone 2008