-
Ο χρήστης nestorlp έγραψε:
1η αγωνιστική: Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου Παναθηναϊκός- Ίντερ
2η αγωνιστική: Τετάρτη 10 Οκτωβρίου Ανόρθωση- Παναθηναϊκός
3η αγωνιστική: Τρίτη 22 Οκτωβρίου Παναθηναϊκός- Βέρντερ Βρέμης
4η αγωνιστική: Τρίτη 4 Νοεμβρίου Βέρντερ Βρέμης- Παναθηναϊκός
**5η αγωνιστική: Τετάρτη 26 Νοεμβρίου Ίντερ- Παναθηναϊκός **
6η αγωνιστική: Τρίτη 9 Δεκεμβρίου Παναθηναϊκός- ΑνόρθωσηΔεν εχω τιποτα να κανω 26 Νοεμβριου...
Μιλανο ξαναρχομαι!!Το προγραμμα δεν ειναι ιδανικο αλλα...οφειλουμε να παλεψουμε για την προκριση..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παιξτε μπαλα ρε κωλοπαιδαααα.Αστα διαλα πια.
Μπάγκους, μας περίμενα χειρότερους. Και ο Μπλάνκο, φαίνεται ότι, δεν έχει χάσει την επαφή με τα δίχτυα. Ωραίο γκόλ!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
θα είναι ξεφτίλα αν αποκλεισθεί ο Άρης.......Ενω η ΑΕΚ εε ?
ΚΑΡΑΞΕΦΤΥΛΑ θα ειναι....
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ξαναπήγαινε στο δημοτικό ή φόρα γυαλιά.
Αμα δεν σου αρεσει το χιουμορ καποιου, μην γελας.
Δεν χρειαζεται να προσβαλεις.
Καταλαβες????Πρόσεχε τις εκφράσεις σου!!![kouk]
Καλή η κλήρωση για τον βάζελο. Έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης. Δεν νομίζω ότι θα τον δυσκολέψει η φαμαγκούστα ούτε στο ελάχιστο. -
Εγώ αναρωτιέμαι,οι βάζελοι που όλο αυτό τον καιρό είχαν γίνει ανόρθωση θα υποστηρίζουν ακόμα την ανόρθωση;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ αναρωτιέμαι,οι βάζελοι που όλο αυτό τον καιρό είχαν γίνει ανόρθωση θα υποστηρίζουν ακόμα την ανόρθωση;Ενω εσεις που εισαστε υπερανω θα υποστηριζετε τον βαζελο εε ?
-
2-0 χάνει ο Αρης....
αι σιχτίρ.......
-
Δεν παει ασχημα η ΑΕΚ, αν και η Ομονοια ειναι επικινδυνη..
Ο Αρης
-
Δεν παει ασχημα η ΑΕΚ, αν και η Ομονοια ειναι επικινδυνη..Ο Αρης
Ελα ρε που δεν παει ασχημα η ΑΕΚ! ! ! Δηλαδη ποιος ειναι ο ορισμος του ασχημου ?
Χαλια μαυρα η ομας.Δυστυχως.
Θελει πολυ προσπαθεια και τυχη για να προκριθει.
-
Επιτέλους ο ΠΑΟ θα μπορέσει να παίξει με το παλτό άους Ντόιτσλαντ που λόγω ατυχίας γλίτωσε από τα δόντια του πέρυσι. Και φυσικά με τους ταλαίπωρους Κύπριους.
Πόσα θα μαζέψει από την Ίντερ; Για να βγάλω το κομπιουτεράκι...
-
Οπως ειπα και μετα την προκριση θελω:
ΙΝΤΕΡ (η αγαπημενη μου ομαδα, ευκαιρια να τη δω)
ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ (καλη περιπτωση για προκριση)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (να παρουμε εκδικηση για τον αποκλεισμο του Ολυμπιακου...)Το παν ειναι να εχουμε:
- μια ισχυρη ομαδα απο το Α Γκρουπ να καθαριζει ολα τα παιχνιδια (εκτος απο τα δικα μας φυσικα),
- μια ανισχυρη μικρη απο το Δ Γκρουπ για να εξασφαλισουμε την 3η θεση
- και τελευταιο και σημαντικοτερο να εχουμε ευνοικο προγραμμα με το θηριο στην εδρα μας τελευταια αγωνιστικη
Αντε καλη μας τυχη!!
Ουτε παραγγελια να εκανα...
Αν ο Αρης δεν νικησει τουλαχιστον 1-3 θα ειναι κριμα...οι Κροατες ειναι επιπεδο Λεβαδειακου..
και ομως η κροατια εχει πολυ αξιολογες ομαδες,περσι και φετος η ντιναμο ζαγκρεμπ εφτασε ενα βημα πριν μπει στους ομιλους τσαμπιονς λιγκ,φετος η χαιντουκ σπλιτ πηρε 0-0 μεσα στην λα κορουνια.
οσο για την κληρωση του βαζελου με την ανορθωση:ο αλλαχ εχει πολυ χιουμορ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επιτέλους ο ΠΑΟ θα μπορέσει να παίξει με το παλτό άους Ντόιτσλαντ που λόγω ατυχίας γλίτωσε από τα δόντια του πέρυσι. Και φυσικά με τους ταλαίπωρους Κύπριους.
Πόσα θα μαζέψει από την Ίντερ; Για να βγάλω το κομπιουτεράκι...
έχει μπαταρίες ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ελα ρε που δεν παει ασχημα η ΑΕΚ! ! ! Δηλαδη ποιος ειναι ο ορισμος του ασχημου ?Θελει πολυ προσπαθεια και τυχη για να προκριθει.
Το πρωτο ματς ηταν χαλια. Οπως και ο Αρης αυτη τη στιγμη.
Στο ΓΣΠ θα παιχτει ρωσικη ρουλετα τωρα...Θελει και τυχη...Επιτέλους ο ΠΑΟ θα μπορέσει να παίξει με το παλτό άους Ντόιτσλαντ που λόγω ατυχίας γλίτωσε από τα δόντια του πέρυσι. Και φυσικά με τους ταλαίπωρους Κύπριους.
Πόσα θα μαζέψει από την Ίντερ;Προσεξε μονο μην την βγαλετε εσεις καφενειο παλι ενω μεχρι περυσι κατουριοσασταν απο την ποιοτητα της.
Η Ανορθωση οπως εδειξε με τον Ολυμπιακο μια χαρα ομαδα ειναι.
Αμα φαμε μεχρι 3 απο την Ιντερ εγω ευχαριστημενος θα ειμαι... -
Αποκλειστηκε ο Αρης,θα αποκλειστει και η ΑΕΚ ετσι οπως παιζουμε.
-
Η ΑΕΚ με 10. Αν δεν αποκλειστούμε, θα είναι θαύμα Μπάγκους!
-
game over...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αποκλειστηκε ο Αρης,θα αποκλειστει και η ΑΕΚ ετσι οπως παιζουμε.ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
Ε ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
-
Α ρε Μπαγιεβιτς...κριμα μια ομαδα που περυσι διεκδικησε την προκριση στους 32, φετος ουτε στους 80 δεν περασε....
Τελος και για ΑΕΚ κριμα...χαθηκε μια χρυση ευκαιρια για να μπει η Ελλαδα στην 12αδα...
-
Yeap! Πάμε γι' άλλα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Yeap! Πάμε γι' άλλα!!!ΞΕΦΤΥΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
Champions League & Uefa 2008-2009