-
-
ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΑ
Ντροπη να γινονται αυτα τα πραγματα. ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ALPHA,ALTER, ΤΩΡΑ.Πετροπολεμος πριν απο λιγο κατα την εισοδο των φιλαθλων της Ανορθωσης στο Καραϊσκακη.
Τραυματιες κτλ.Ρε φουστη μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ? ? ? ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΓΜΤ.
100-200 ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΖΩΑ.
Κι αυτοί που τα κάνουν, κι αυτοί που τα ανέχονται. Προβλέπω ΠΟΛΥ άσχημα πράγματα αν αποκλειστούμε, κι αν πάμε άσχημα φέτος. Ο (κακός) γάβρος οπαδός έχει βολευτεί με τόσα χρόνια πρωτάθλημα, και θα αντιδράσει πολύ άσχημα.
-
-
άσε.....
μέσα θα υπάρχουν παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ........ -
Πω πω εχω ανεβασει 40 πιεση! ! !
Κριμα ρε πστη μου.Κριμα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πω πω εχω ανεβασει 40 πιεση! ! !Κριμα ρε πστη μου.Κριμα.
πάρε χαπάκι.......
-
-
νταξει,εξυπακουεται οτι ειναι κατευθυνομενα για να δημιουργηθει τρομοκρατικο κλιμα ριζουπολης.
το θεμα ειναι να γινει κολαση το γηπεδο -
Ο μωραλης μιλαει λες και δεν εγινε τπτ. Ε οκ μωρε, δεν σκοτωσαν κανεναν ακομα
Οπως λενε και οι κυπριοι εκει, ουτε στην Τουρκια δεν ειχανε τετοια αντιμετωπιση
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ο μωραλης μιλαει λες και δεν εγινε τπτ. Ε οκ μωρε, δεν σκοτωσαν κανεναν ακομαΟπως λενε και οι κυπριοι εκει, ουτε στην Τουρκια δεν ειχανε τετοια αντιμετωπιση
αφού τους παροτρύνουν γνωστοί δημοσιογράφοι με δηλώσεις σε εφημερίδες.......
τους κάλεσε όμως ο εισαγγελέας να τους βάλει χέρι ????? -
Βρε εχε χαρη που ειναι ανορθωσιατες αν ηταν τπτ ουνοι απο εδω πανω θα ειχε γελιο...
Και θα μας περασει η τηλεοραση οτι δεν ειναι οπαδοι του οσφπ αυτοι αλλα της δοξας κατοκοπιας...ξεφτιλες
Αν ηταν αρειανοι,παοκτσηδες κτλ τωρα θα βλεπαμε καταδικαστικα ρεπορταζ κτλ...
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ...
Καλη τυχη στην ανορθωση! -
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΟ ΔΙΕΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!
-
Και ο Καρπετόπουλος το βιολί του:
[list:1srro7po]Πώρωση
Μετά την ελάχιστη για τα δεδομένα της «σφαλιάρας» αρχική γκρίνια, ο Ολυμπιακός πορεύεται όπως ακριβώς περίμενα. Ο Σάββας σήμερα θα εμψυχώσει τους παίκτες. Ο Σωκράτης Κόκκαλης γύρισε από τις διακοπές του και ανέλαβε το «τιμόνι»: πλήρωσε ένα σωρό λεφτά για τον Ντιόγο, παρουσίασε τα μεταγραφικά αποκτήματα κι υποσχέθηκε κι άλλες μεταγραφές για να ανεβεί το ηθικό του κόσμου. Επίσης ζήτησε από την ομάδα την πρόκριση. Και, φυσικά, συναντήθηκε και με τα παιδιά της «7» (που έχουν πάλι τις εκπομπές τους στην τηλεόραση), για να τους ζητήσει να υπάρξει συσπείρωση και πάθος «χωρίς να ξεπεράσουμε τα όρια». Χθες έγιναν δύο επιθέσεις στα πούλμαν της Ανόρθωσης: τα όρια των παιδιών είναι αρκετά ψηλά –το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα έχουμε και συνέχεια. Σας έχω άλλωστε εξηγήσει ότι στον Ολυμπιακό η «καυτή» έδρα είναι αυτοσκοπός: τα στάνταρ της ανοχής είναι διαφορετικά από αυτά που ισχύουν στην Ευρώπη. Πριν πέσει η «καμπάνα» της τιμωρίας της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο περσινό ματς με τη Λάτσιο, ο Ολυμπιακός πλήρωνε πρόστιμα για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Καραϊσκάκη σε οκτώ συνεχή ματς, χωρίς να προβληματίζεται ιδιαίτερα για το γιατί τον... καμπανιάζουν! Μετά την τιμωρία κάποιο χέρι έπεσε, αλλά τώρα τα παιδιά πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Πέρασε και πολύς καιρός, βλέπετε, από τη Λαυρίου[/list:u:1srro7po] -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Βρε εχε χαρη που ειναι ανορθωσιατες αν ηταν τπτ ουνοι απο εδω πανω θα ειχε γελιο...Και θα μας περασει η τηλεοραση οτι δεν ειναι οπαδοι του οσφπ αυτοι αλλα της δοξας κατοκοπιας...ξεφτιλες
Αν ηταν αρειανοι,παοκτσηδες κτλ τωρα θα βλεπαμε καταδικαστικα ρεπορταζ κτλ...
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ...
Καλη τυχη στην ανορθωση!Ρε Θάνο, σκέφτεσαι πριν γράψεις; Κανένας από αυτούς τους τύπους δεν είναι οπαδός ομάδας ρε συ, ούτε οι σημερινοί, ούτε αυτοί που τα σπάνε στην Τούμπα, ούτε στο Χαριλάου. Καθυστερημένα κωλόπαιδα είναι. Η φανέλα χρησιμεύει στην ομαδοποίησή τους και μόνο, ώστε να μπορούν να τα κάνουν. Γιατί μόνοι τους και χωρίς φανέλα, είναι οι χειρότερες κότες που μπορείς να βρεις.
-
Δεν κραζω αυτους
Κραζω τους ξεφτιλες δημοσιογραφους που δεν κατακρινουν ...και κρινουν με βασει το που τα παιρνουν...
αλλωστε αυτοι τα δημιουργουν με τα δημοσιευματα τους και την πριζα που βαζουν... -
ναι αλλά Κρούς αυτοί όλοι είναι ιδιωτικός στρατός κάθε διοίκησης......
και μην μου πείς οι διοικήσεις δεν ξέρουν μερικά από τα κωλόπαιδα αυτά....... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν μίλησε κανείς για απελπιστικά άδειο. Απλά είχε κάποιες αρκετές άδειες θέσεις.
Ψιτ... βρωπαίοι.... Τέτοιο ΟΑΚΑ δεν θα δείτε ποτέ.Οντως..εγω μετρησα τουλαχιστον 4
λάθος.....
εκεί έγινε τραγικό λάθος της διοίκησης, ενώ είχε κερδίσει μέσα στο Πόρτο με μιά ισοπαλία άνετα πήγαινε στον επόμενο γύρο, αλλά ύστερα από διαταγή της διοίκησης έκατσε και έχασε στην Λεωφόρο γιατί ήθελαν να πάρουν το πρωτάθλημα αλλά και αυτό τό έχασαν στην Ριζούπολη....
(αυτά είχε πεί ο Μαρκαριάν σε συνένευξη μετά την απόλυσή του....)Δεν τις θυμαμαι τις δηλωσεις που λες, παντως η διοικηση εκανε μεγαλη μαμακια τοτε που δεν χτυπησε το UEFA..ηταν τεραστια ευκαιρια.
Στον αγωνα πρωταθληματος με το Αιγαλεω πριν τον επαναληπτικο, αντι να κατεβει με τα δευτερα, επαιξε πληρης, με αποτελεσμα να τραυματιστει ο Μπασινας και με την Πορτο να ειμαστε κομμενοι στη μεση.Κριμα κριμα κριμα...Αντε ας απολευσουμε τον αγωνα τωρα. Αναμενεται συναρπαστικος
-
Μην ασχολείστε άλλο με την ευρωπαϊκή ομάδα panathinaikos. Θα έχετε όλο τον χειμώνα να την βλέπετε που θα κουνά σεντόνι...
Να ρωτήσω κάτι...αυτή η ομάδα με τα κόκκινα σώβρακα που παίζει με την Ανόρθωση ποια είναι;
Πλάκα έχουν... -
Ειμαι πραγματικα συγκλονισμενος με το θεαμα.Τι ομαδαρα ειναι αυτη.Τι αναπτυξη,τι σουπερ κεντρο τι καθετες μπαλιες.Μονο που ειναι ατυχη,7 κλασικες ευκαιριες στο 30λεπτο και κανενα γκολ
Champions League & Uefa 2008-2009