Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Champions League & Uefa 2008-2009
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Champions League & Uefa 2008-2009
    • 1
    • 2
    • 39
    • 40
    • 41
    • 42
    • 43
    • 177
    • 178
    • 41 / 178
    Αντίλογος
    128
    3560
    4273
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tazio last edited by

Άτυχη η Ανόρθωση ρε γμτ. Μια φορά κατάφερε να περάσει στους ομίλους του CL και η μία από τις τρεις ομάδες που κληρώθηκε είναι Ελληνική. Χάθηκε μια Γαλλική, μια Ισπανική π.χ. για να ευχαριστηθεί ταξίδια στην Ευρώπη;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        migf1 last edited by

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:

[snip]
        Σωστός...Είμαστε 3-1 και μία ισοπαλία...Και γιατί φοράω κόκκινα γυαλιά ; Πέρα από την καζούρα βλέπεις κάτι που να μην είναι σωστό ;

Ρε συ Gino, θα με τρελάνεις; Εγώ 7-0 βλέπω!! (κανόνισε syle να μου την ξαναπεις περί πιπίλας... ο άνθρωπος διαβάζει ότι θέλει )

2002
        33. ΠΑΟ
        37. ΟΣΦΠ

2003
        22. ΠΑΟ
        39. ΟΣΦΠ

2004
        23. ΠΑΟ
        54. ΟΣΦΠ

2005
        18. ΠΑΟ
        40. ΟΣΦΠ

2006
        19. ΠΑΟ
        47. ΟΣΦΠ

2007
        32. ΠΑΟ
        52. ΟΣΦΠ

2008
        37. ΠΑΟ
        44.ΟΣΦΠ

Εγώ θυμάμαι , **μπορεί **όμως να μην είναι δικές σου αποκλειστικά δημοσιεύσεις ότι η Βέρντερ ήταν καφενείο και παρακαλούσατε να πέσετε μαζί της. Αντ' αυτού κληρωθήκατε με το μεγαθήριο Ρέιντζερς. Θυμάμαι λοιπόν που λέγατε ότι αυτές οι ομάδες ( Βέρντερ ) δεν ήταν για Ch. League και ότι στο ΟΥΕΦΑ θα την έχετε για πλάκα ( που είναι σοβαρή διοργάνωση που παίζουν μεγάλες ομάδες κτλ ).

Δεν 'μπορεί', σίγουρα ΔΕΝ είναι δικές μου δημοσιεύσεις.

Τελικά το ΟΥΕΦΑ είναι σοβαρή διοργάνωση ; Προσωπική μου άποψη είναι πως , πέραν των βαθμών και τον πιθανό τίτλο για μία ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη και άρα είναι πάντα επιθυμητός , το ΟΥΕΦΑ δεν μου λέει τίποτα ως διοργάνωση ( ίσως με τους ομίλους τύπου Τσ.Λου να αναβαθμιστεί ) και μέχρι τους 16 είναι μία ακόμη διαδικασία για πραγματικά καλές ομάδες και όχι πραγματική διοργάνωση. Λεφτά δεν δίνει , δεν έχει πρεστίζ και το μόνο που το σώζει είναι ότι δίνει ίδιους βαθμούς με το Τσ. Λου.

Φαντάσου δλδ να είχαμε φέρει και το τρόπαιο αυτής της 'όχι πραγματικής' διοργάνωσης και καμια 10αριά φορές στην Ελλάδα πόσα λιγότερα θα σου λεγε ως διοργάνωση. Ενώ τώρα που είναι απλά της πλάκας ως διοργάνωση μια ελληνική ομάδα κατάφερε πριν από καμιά 30αριά χρόνια να φτάσει στον ημιτελικό (ΑΕΚ) κι άλλη μια στα προημιτελικά (ΠΑΟ).
        Για να σε δω φέτος να το σηκώνεις για πλάκα.

• K
          krusenstern last edited by

Ο χρήστης tazio έγραψε:
          Άτυχη η Ανόρθωση ρε γμτ. Μια φορά κατάφερε να περάσει στους ομίλους του CL και η μία από τις τρεις ομάδες που κληρώθηκε είναι Ελληνική. Χάθηκε μια Γαλλική, μια Ισπανική π.χ. για να ευχαριστηθεί ταξίδια στην Ευρώπη;

Φήμες αναφέρουν ότι οι οργανωμένοι της θύρας 7 έκαναν group buy πράσινες φανέλες (Μινέρβα ή Ατθίς) για να σκάσουν μούρη στο ΟΑΚΑ να υποστηρίξουν βάζελο

• T
            toyotaman last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

Φήμες αναφέρουν ότι οι οργανωμένοι της θύρας 7 έκαναν group buy πράσινες φανέλες (Μινέρβα ή Ατθίς) για να σκάσουν μούρη στο ΟΑΚΑ να υποστηρίξουν βάζελο

μπα δεν το νομίζω.....

• M
              migf1 last edited by

Κρους, ανάποδα την άκουσα εγώ τη φήμη: πως θα φορέσουν... γαλανόλευκα και θα ανακατευτούν με τους Ανορθωσίτες στην εξέδρα

• P
                pasxos last edited by

Παντως σιγουρα αναποδα (απο αυτο που λεει ο χαρης..) εγιναν απο τους βαζελους στο καραϊσκακη..

• M
                  migf1 last edited by

Όπως και να 'χει, εγώ πολύ την φοβάμαι την Ανόρθωση. Και τη φοβάμαι γιατί άρχισα ήδη να... ψυχανεμίζομαι έπαρση από την πλευρά του βάζελου, κυρίως των οπαδών του προς το παρόν.

• O
                    og2002gr last edited by

Αυτα ειναι οταν παιζεις με αντιαπλο απο Champions League..

Μουρινιο μη χαιρεσαι γιατι στο ΟΑΚΑ θα παιζουμε εμεις αμυνα...

• P
                      pasxos last edited by

Γελαει ο μουρινιο...τι να χει στο μυαλο του; Το πως θα μπορεσει να διασπασει το μαγικο διδυμο Βυντρα-Σαριεγκι;

• O
                        og2002gr last edited by

Ο χρήστης pasxos έγραψε:
                        Γελαει ο μουρινιο...τι να χει στο μυαλο του; Το πως θα μπορεσει να διασπασει το μαγικο διδυμο Βυντρα-Σαριεγκι;

Οχι ειναι ευτυχισμενος που δεν θα βρει απεναντι του το διδυμο Ζεβλακοφ - Αβρααμ

• M
                          manosk last edited by

• S
                            syele last edited by

Ο χρήστης migf1 έγραψε:
                            Την... πιπίλα του UEFA Team Ranks την έδωσα όταν προκλήθηκα, αφού η προηγούμενη επιχειρηματολογία μου έτυχε Άμπαλου και ρηχότατου χλευασμού!
                            Όσο για την εγκυρότητά της, έχεις να προτείνεις κανέναν καλύτερο κι αναγνωρισμένο τρόπο αξιολόγησης; Αν ναι, πες τον και στον... απομακρυσμένο φίλο μας!
                            Την πιπίλα της 4άρας προφανώς σου αρέσει να την πιπιλάς όμως, μιας και δεν είδα να διαμαρτύρεσαι.

Gino, ήξερα πως φοράς (κόκκινα) γυαλιά αλλά δεν είχα καταλάβει πως είναι από... μπετόν... που ακριβώς είδες τον γάβρο πάνω από τον βάζελο στις λίστες;
                            Επίσης, θύμισε μου εσύ τι έλεγα όταν έπαιζα ΟΥΕΦΑ, γιατί εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πως ανέκαθεν θεωρούσα και θεωρώ τον θεσμό αυτόν τον καταλληλότερο για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Μακάρι να απαγορευόταν να παίξει τσουλού οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει φτάσει τουλάχιστον στους 4 του ΟΥΕΦΑ την προηγούμενη χρονιά.

Δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι.
                            Βεβαίως και έχω πρόταση. Το ΟΥΕΦΑ πρέπει να παίρνει τους μισούς βαθμούς μέχρι την ολοκλήρωση των ομίλων. Μην ανησυχείς όμως, έχει ήδη επιλυφθεί η ΟΥΕΦΑ για αλλαγή. Άλλωστε τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε διαφορά 1 βαθμό.
                            Δεν ασχολούμαι με την 4αρα, και δεν την έχω αναφέρει αλλά μάλλον βλέπεις φαντάσματα...

• B
                              bujinkan last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:

• O
                                og2002gr last edited by

Ο χρήστης syele έγραψε:
                                Βεβαίως και έχω πρόταση. Το ΟΥΕΦΑ πρέπει να παίρνει τους μισούς βαθμούς μέχρι την ολοκλήρωση των ομίλων. Μην ανησυχείς όμως, έχει ήδη επιλυφθεί η ΟΥΕΦΑ για αλλαγή. Άλλωστε τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε διαφορά 1 βαθμό.

Eπειδη το λετε και το ξαναλετε: το Ch.L. σου δινει μπονους 3 βαθμους για την προκριση στον ομιλο και σου εξασφαλιζει 6 παιχνιδια. Αυτο ειναι τεραστιο πλεονεκτημα και κλεινει κατα πολυ την ψαλιδα του διαφορετικου επιπεδου των δυο διοργανωσεων.

Μια μεση παρουσια στον ομιλο (πες 2 νικες και 1 ισοπαλια) σου δινει 3+2+2+1=8 ειδικους βαθμους που ισουται με 4 νικες στο UEFA. Η διαφορα οπως βλεπεται δεν ειναι τοσο μεγαλη γιατι ακομα και στο Uefa εχεις αντιπαλους οπως η Ατλετικο, η Φιορεντινα, η Βιγιαρεαλ, η Ζενιτ, η Μπαγερν. Οποτε κοψτε την καραμελα με την αδικη βαθμολογηση, που ειναι πολυ μικροτερη απο οσο νομιζετε.
                                πχ ο Ολυμπιακος περυσι εκανε πολυ καλη χρονια και πηρε 3+1+1+2+2=9 ειδικους βαθμους (μη βαλω και ακομα 1 μπονους απο την προκριση που δεν δινει το UEFA)
                                Ο Παναθηναικος κερδισε 5/6 παιχνιδια και πηρε 10. Οπως βλεπετε δυο πολυ καλες παρουσιες και ελαχιστη η διαφορα. Προπερσι μαζεψε 8 βαθμους.
                                Η ΑΕΚ περυσι πηρε 6 βαθμους, ενω προπερσι στο Ch.L. πηρε 9 βαθμους!

Οσο για το 1 βαθμο διαφορα, ο Ολυμπιακος εκανε την καλυτερη 5ετια της ιστοριας του και ο Παναθηναικος
                                μια απο τις χειροτερες. Τα συμπερασματα αυτονοητα (χωρις να αναφερω ποσους βαθμους κερδιζει ο Ολυμπιακος εμμεσα απο την βαθμολογια του Παναθηναικου...)

• S
                                  syele last edited by

Ο χρήστης og2002gr έγραψε:

Eπειδη το λετε και το ξαναλετε: το Ch.L. σου δινει μπονους 3 βαθμους για την προκριση στον ομιλο και σου εξασφαλιζει 6 παιχνιδια. Αυτο ειναι τεραστιο πλεονεκτημα και κλεινει κατα πολυ την ψαλιδα του διαφορετικου επιπεδου των δυο διοργανωσεων.

Μια μεση παρουσια στον ομιλο (πες 2 νικες και 1 ισοπαλια) σου δινει 3+2+2+1=8 ειδικους βαθμους που σημαινει 4 νικες στο UEFA. Η διαφορα οπως βλεπεται δεν ειναι τοσο μεγαλη γιατι ακομα και στο Uefa εχεις αντιπαλους οπως η Ατλετικο, η Φιορεντινα, η Βιγιαρεαλ, η Ζενιτ, η Μπαγερν. Οποτε κοψτε την καραμελα με την αδικη βαθμολογηση που ειναι πολυ μικροτερη απο οσο νομιζετε.
                                  πχ ο Ολυμπιακος περυσι εκανε πολυ καλη χρονια και πηρε 3+1+1+2+2=9 ειδικους βαθμους (μη βαλω και ακομα 1 μπονους απο την προκριση που δεν δινει το UEFA)
                                  Ο Παναθηναικος κερδισε 5/6 παιχνιδια και πηρε 10. Οπως βλεπετε δυο πολυ καλες παρουσιες και ελαχιστη η διαφορα. Προπερσι μαζεψε 8 βαθμους.
                                  Η ΑΕΚ περυσι πηρε 6 βαθμους, ενω προπερσι στο Ch.L. πηρε 9 βαθμους!

Οσο για το 1 βαθμο διαφορα, ο Ολυμπιακος εκανε την καλυτερη 5ετια της ιστοριας του και ο Παναθηναικος
                                  μια απο τις χειροτερες. Τα συμπερασματα αυτονοητα (χωρις να αναφερω ποσους βαθμους κερδιζει ο Ολυμπιακος εμμεσα απο την βαθμολογια του Παναθηναικου...)

Έχεις δίκιο. Ξέχασα τους 3 βαθμούς μπόνους.
                                  Δεν υπάρχει διαφορά στα μπόνους μεταξύ των 2 κυπέλλων, εκτός από την περίπτωση των ομίλων του CL. Από τους ομίλους του CL μπαίνεις στους 16, ενώ στο ΟΥΕΦΑ στους 32. Όταν πας στους 16 και στο ΟΥΕΦΑ παίρνεις 1 πόντο.
                                  Η έμμεση βαθμολογία που λες ισχύει και για τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, είναι μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος βαθμολόγησης που έχουμε, οπότε κάτι είναι κι αυτό. Το γεγονός και μόνο ότι ο τρόπος βαθμολόγησης αλλάζει πολύ συχνά δείχνει ότι το ψάχνουν.

• M
                                    migf1 last edited by

Το πρόβλημα syle είναι πως ο τρόπος που προτείνεις μπορεί να είναι καλύτερος (ελέγχεται) αλλά δεν είναι αναγνωρισμένος. Οπότε, υποχρεωτικά ακολουθούμε τον υπάρχων. Κι όπως ήδη με πρόλαβε ο Ορέστης, ο υπάρχων δεν είναι και τόσο άδικος όσο ενδεχομένως πιστεύουν πολλοί.

Επί της ουσίας πρόκειται για ανάμιξη αξιοκρατίας με εμπορικότητα, με τη ζυγαριά να γέρνει προς την εμπορικότητα (βεβαίως, βεβαίως). Όταν βγαίνει ο... απομακρυσμένος και με πρήζει πως έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και σε ΟΛΕΣ τις λίστες της ΟΥΕΦΑ είναι κάτω από τον βάζελο επί 7 συναπτά έτη, μόνο πιπίλα δεν αποτελεί η επίσημη αξιολόγηση της ΟΥΕΦΑ.

Διότι άλλο το επίσημο κι άλλο το wannabe official, έτσι δεν είναι;

• B
                                      bayern7 last edited by

Ο χρήστης syele έγραψε:
                                      Δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι.
                                      Δεν ασχολούμαι με την 4αρα, και δεν την έχω αναφέρει αλλά μάλλον βλέπεις φαντάσματα...

Τα προκριματικά του uefa δίνουν τους μισούς βαθμούς.
                                      Προκριματικά ήταν μέχρι το προηγούμενο γύρο. Τον γύρο δλδ που αποκλείστηκαν ΑΕΚ και Άρης. Από εδώ και πέρα μετράνε κανονικά.

• G
                                        ginogsm last edited by

Ο χρήστης migf1 έγραψε:

[snip]
                                        Σωστός...Είμαστε 3-1 και μία ισοπαλία...Και γιατί φοράω κόκκινα γυαλιά ; Πέρα από την καζούρα βλέπεις κάτι που να μην είναι σωστό ;

Ρε συ Gino, θα με τρελάνεις; Εγώ 7-0 βλέπω!! (κανόνισε syle να μου την ξαναπεις περί πιπίλας... ο άνθρωπος διαβάζει ότι θέλει )

2002
                                        33. ΠΑΟ
                                        37. ΟΣΦΠ

2003
                                        22. ΠΑΟ
                                        39. ΟΣΦΠ

2004
                                        23. ΠΑΟ
                                        54. ΟΣΦΠ

2005
                                        18. ΠΑΟ
                                        40. ΟΣΦΠ

2006
                                        19. ΠΑΟ
                                        47. ΟΣΦΠ

2007
                                        32. ΠΑΟ
                                        52. ΟΣΦΠ

2008
                                        37. ΠΑΟ
                                        44.ΟΣΦΠ

Εγώ θυμάμαι , **μπορεί **όμως να μην είναι δικές σου αποκλειστικά δημοσιεύσεις ότι η Βέρντερ ήταν καφενείο και παρακαλούσατε να πέσετε μαζί της. Αντ' αυτού κληρωθήκατε με το μεγαθήριο Ρέιντζερς. Θυμάμαι λοιπόν που λέγατε ότι αυτές οι ομάδες ( Βέρντερ ) δεν ήταν για Ch. League και ότι στο ΟΥΕΦΑ θα την έχετε για πλάκα ( που είναι σοβαρή διοργάνωση που παίζουν μεγάλες ομάδες κτλ ).

Δεν 'μπορεί', σίγουρα ΔΕΝ είναι δικές μου δημοσιεύσεις.

Τελικά το ΟΥΕΦΑ είναι σοβαρή διοργάνωση ; Προσωπική μου άποψη είναι πως , πέραν των βαθμών και τον πιθανό τίτλο για μία ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη και άρα είναι πάντα επιθυμητός , το ΟΥΕΦΑ δεν μου λέει τίποτα ως διοργάνωση ( ίσως με τους ομίλους τύπου Τσ.Λου να αναβαθμιστεί ) και μέχρι τους 16 είναι μία ακόμη διαδικασία για πραγματικά καλές ομάδες και όχι πραγματική διοργάνωση. Λεφτά δεν δίνει , δεν έχει πρεστίζ και το μόνο που το σώζει είναι ότι δίνει ίδιους βαθμούς με το Τσ. Λου.

Φαντάσου δλδ να είχαμε φέρει και το τρόπαιο αυτής της 'όχι πραγματικής' διοργάνωσης και καμια 10αριά φορές στην Ελλάδα πόσα λιγότερα θα σου λεγε ως διοργάνωση. Ενώ τώρα που είναι απλά της πλάκας ως διοργάνωση μια ελληνική ομάδα κατάφερε πριν από καμιά 30αριά χρόνια να φτάσει στον ημιτελικό (ΑΕΚ) κι άλλη μια στα προημιτελικά (ΠΑΟ).
                                        Για να σε δω φέτος να το σηκώνεις για πλάκα.

Εγώ μιλούσα για τις ετήσιες βαθμολογίες.

Σε ότι αφορά στο ΟΥΕΦΑ αυτή είναι η άποψή μου και δεν μου την αλλάζεις.

• O
                                          og2002gr last edited by

Μεταφερω τη συζητηση στο σωστο τοπικο, γιατι ο Πασχος (ορθως) ζοριζεται να μιλαμε για ευρωπες στα λιμερια του.

Μr Bond μαλλον θες απλα να βρισκομαστε σε κουβεντα γιατι τα εχεις ισοπεδωσει ολα με αυτα που λες.
                                          Παμε λοιπον:

Ο χρήστης 007 έγραψε:
                                          Εγω μια ξεγυρισμενη 3αρα βλεπω... λαθος βλεπεις. Ξαναδες πως αντεδρασε ο Παναθηναικος οταν εμενε εκτος προκρισης. Στα ισια χτυπησε προκριση μεσα στο Μπερναμπεου (συγνωμη που σας ντρπιασαμε και δεν τα καταφεραμε τελικα) και εκανε τους Καταλανους να πετανε σιδερα και κοτες και να διακοπει το ματς. Το σκατο εφτασε στην καλτσα.
                                          (ειδικα το ματς με τη Ρεαλ, στο 1-2 πρεπει να ξεροκαταπιανε πολλα ατομα ...αμαρτια ρε συ να συγκρινεις τα δυο ματς...θα πεσει φωτια να μας καψει

Καλα δεν παιζονται μερικοι Τελικα και με βαση αυτα που λες κουπα πηρες?
                                          Ειπαμε κουπα δεν πηραμε. Αλλα καθε ομαδα εχει το ταβανι της. Οι Ισπανο-Ιταλο-Αγγλικες την κουπα, οι Ελληνικες τους ομιλους, ο Παναθηναικος τους 8 και οι Κυπριακες τον 3ο προκρ. Ενιοτε γινονται και υπερβασεις.

Για το '71, ναι βεβαια θυμαμαι τι σοι διοργανωση ητανε που πεφτανε κατι ξεγυρισμενες 16αρες και 14αρες σε κατι ανυπαρκτες κυπριακες ομαδες (δεν θυμαμαι και πως τη λεγανε γμτ), μιλαμε για τετοιο επιπεδο θεσμου. Για την αλλη κλασσικη δικαιολογια στο πως περασες τελικο δεν αναφερομαι, δεν ειμαι απο αυτα τα ατομα Περυσι η Μπεσικτας εφαγε 8 και η Σλαβια 7. Αυτο σε πειραξε; Και ο Παναθηναικος δεν επαιξε με τις Κυπριακες. Με την ΕΒΕΡΤΟΝ επαιξε και τον Ερυθρο Αστερα.

Παρομοιως και για το '85, οπου η ομαδα που νικησατε για να πατε ημιτελικα (εκει δλδ που ηρθε η σφαλιαρα της 5αρας απο τη Liverpool), ηταν η σουπερ ομαδα Γκοτεμποργκ που νικησε με 17-0 (uber σκορ) μια ανυπαρκτη ομαδιτσα του Λουξεμβουργου (οποιος τη θυμαται και αυτη επισης ας μας την πει) Ναι, ειναι αληθεια παιζοταν τρελη μπαλα τοτε, φοβερο το επιπεδο του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου...**Kαι παλι απολογουμαι που δεν αποκλεισαμε την Λιβερπουλ, αλλα ακομα και τωρα οι ομαδες του Λουξεμβουργου για 15 γκολ ειναι. **

Και παμε μετα στο '96 οπου περνατε μεν απο τον ομιλο, και πεφτετε με τη Λεγκια η οποια ειχε περασει με το ζορι με 3 ηττες Ε, μετα στους 4 εγινε το προφανες (μου αρεσε το γκολ του βαζεχα ομως ) Η μηπως το 2001 που περασατε απο τους ομιλους με 1 βαθμο λιγοτερο απο εμας και μετα τερματισατε τελευταιοι... **Συγνωμη για 3η φορα που δεν περασαμε τον Αγιαξ, αλλα τι να κανουμε που η Μπλακμπερν ουτε γκολ δεν μπορεσε να βαλει στους Πολωνους που τους ριξαμε 3.
                                          Συγνωμη που το 2001 δεν περασαμε και απο την Β φαση των ομιλων, τη στιγμη που εσυ δεν ειχες περασει ποτε ουτε την Α. Επισης μαζεψαμε 1 βαθμο λιγοτερο απο εσας, επειδη δεν ειχαμε την τυχη να εχουμε στον ομιλο μας την Χερενφεεν (που πετυχε μολις μια νικη --υποψιαζεσαι με ποιον-- και μια ισοπαλια) αλλα Αμβουργο-ΛαΚορουνια-Γιουβεντους **

Τελοσπαντων, ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι αυτες οι συζητησεις ειναι ανευ ουσιας, μιας και προσωπικα πιστευω οτι με απλες εκλαμψεις δεν παει κανεις πουθενα. Αυτο που εχει σημασια ειναι να παραμενεις σταθερος σε κατι. Δηλαδη εισαι ευχαριστημενος που ο Ολυμπιακος ειναι τοσο σταθερος στην 3η-4η θεση καθε χρονια;; Μπορει πχ καθε χρονο ο βαζελος και η ομαδα μου να περνανε defacto απο τους ομιλους στους 16? Εγω δεν μιλησα για την μεγαλη κουπα (που αντικειμενικα ολες οι ομαδες αυτο στοχευουν οταν πανε champions) απλα κατι το σταθερο.**Οχι, προφανως δεν μπορουμε. Και προφανως δεν ειναι αντικειμενικος σκοπος η κατακτηση!!!!!!! ** Καθε χρονο εχουμε και αμφιβαλουμε για το αν θα περασουμε ή οχι, για ευνοικες κληρωσεις και διαφορα αλλα συναφι. Μια του υψους μια του βαθους δλδ...Εσυ γιατι να αμφιβαλεις;; Με 2/12 που εχεις ειναι σχεδον σιγουρο το αποτελεσμα. Εγω με το 3/8 μπορω και να ελπιζω.

Οσο για τη συγκριση συλλογων, πρωτα συγκρινεσαι με τις ομαδες της χωρας σου (οπως γινεται παντου) και μετα με ομαδες του εξωτερικου. Και η καθεαυτου συγκριση γινεται με βαση των τιτλων που εχεις ειτε τοπικους ειτε διεθνεις και οχι με πορειες ημαρτον δλδ...Και ο ερυθρος αστερας uber πορεια εκανε το '71 γι αυτο και ειναι uber ομαδα Αλλη διοργανωση το Εθνικο πρωταθλημα. Αλλο η Ευρωπη. Αλλες ικανοτητες θελει η μια, αλλες η αλλη. Απειρα παραδειγματα ευρωπαικων ομαδων που εχουν τελειως αντιθετες πορειες.

• P
                                            pasxos last edited by

Εχεις πολλη πλακα τελικα... Eσυ μπορεις να λες ο,τι θελεις για να κανεις την ομαδιτσα σου να φαινεται...μεγαλη.. 9ακου εφτασε το σκατο στην καλτσα των καταλανων... ) εγω ομως ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ οταν εκει που κοιμασαι τον υπνο του δικαιου (αν κρινω απ τα οσα τραγικα λες) ερχομαι και σου σκαω ενα ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΝΑ με το συμπαθειο κιολας και σε επαναφερω στην ταξη. Αυτα και ΑΛΑΤΙ.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 177
                                            • 178