-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όταν τελειώσετε με τις αντιδράσεις μαθημένων-στη-φάπα-οπαδών, μιλάμε και για ποδόσφαιρο αν θέλετεΣε ακουω,ξεκινα
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Τον προπονητη δεν τον βλεπω να προλαβαινει να στολισει δεντρο......στην Ελλαδα.Μαλακια θα κανει αν τον διωξει.Ας ειχαν τελειωσει νωριτερα τις μεταγραφες να παιζαμε κομπλε .
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Συγχαρητηρια στην Ανορθωση για την πολυ αξιοπρεπη ομαδα που εχει.
**Αν τα πραγματα πανε στραβα,τουλαχιστον δεν θα εχουμε γινει η πρωτη ομαδα που αποκλειεται απο Κυπριακη.... **:lol:Μην ανησυχείς αυτή την τιμή την είχε πρώτος ο Ηρακλής.
R u sure ? Νομιζα οτι ειχε χασει αλλα ειχε περασει ο ζουγκλας....
υγ: Τετοιους διαιτητες χρειαζομαστε.Ας ξεστραβωθουν οι πασεις φυσεως Μποροβηλοι και Βασσαρες να δουν πως πρεπει να συμπεριφερεται ο διαιτητης.
Ναι ο Ηρακλής έχει αποκλειστεί 2 φορές από κυπριακές ομάδες,η μια ήταν από τον ΑΠΟΕΛ,την άλλη δεν τη θυμάμαι.
Πολύ σέντρα έπεσε απόψε,μου θύμησε παιχνίδι της δεκαετίας του 80 από Αγγλία,Νόριτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ατσα krus, σημερα ειναι η μερα της ευρωφαπας... και μεθαύριο η σειρά σας, η σειρά του Άρη κλπ κλπ. Και τι έγινε; Επειδή ο γάβρος οπαδός έχει χορτάσει να σας σβερκώνει 2 δεκαετίες τώρα, η καζούρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δε θα έχει αυτό το πειναλέο και λιγούρικο ύφος, κατάλαβες; (αυτό καλύπτει και το δικό σου ποστ, toyotaman)
Περί προπονητή: KANENAΣ προπονητής δεν πρέπει να διώχνεται εν μέσω της σεζόν, ακόμα και με τόσο άσχημο ξεκίνημα, εκτός αν μιλάμε για σοβαρά παραπτώματα (πχ. να πηδάει τη γυναίκα του Σόκρατες ή... του Άντζα ). Αν τον διώξει κι αυτόν, απλά επιβεβαιώνομαι που βρίζω τον Κόκκαλη τόσα χρόνια. Αν δεν τον διώξει, ας παίξει και του χρόνου μπάλα ο γάβρος, δε με νοιάζει. Χορτάτος είμαι, υπομονή έχω.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Τελοσπαντων, να μην παμε και ουεφα καλυτερα να βαλουν λιγο τα κεφαλια μεσα φετος για να γινει σωστη δουλεια διοτι παιξαμε πραγματικα ανωριμα σημερα.Εγω αν ημουν παικτης του Ολυμπιακου θα σκυλιαζα για να παω οσο πιο μακρυα γινεται στο UEFA. Και τη συγκομιδη του θα φτιαξει, και την Ελλαδα θα ανεβασει, και το πρεστιζ του θα σωσει.
Ετσι κ αλλιως πολυ πιθανο Παναθηναικος και Ολυμπιακος να μπουν μαζι στην κληρωση για τους 32 του UEFA.
To θεμα ειναι να βρισκεις συνεχεια κινητρο και στοχους.. -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
ετσι οπως ειδα εγω την ομαδα βλεπω οτι ολο το καλοκαιρι δεν κανανε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Και σε αυτο φταιει ο προπονητης καθαρα (και οι παιχτες φυσικα αλλα ο προπονητης σε μεγαλυτερο ποσοστο).Αλλο ενα παπαγαλακι του κοκκαλη
Ξυπνα ερημεεεε ο μονος φταιχτης ειναι ο κοκκαλης
Τι να σου κανει ο εκαστοτε προπονητης οταν του ταζουν διαμαντια και του φερνουν ανθρακες
Οχι οτι δεν φταιει και ο ισπανος,αλλα ο σωκος ειναι ο κυριος φταιχτης -
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Mα καλα που ζεις, στο τόπικ της κωλοτούμπας...Για χαζούς τους περνάς τους λαγούς? Έχουν σίγουρη την δικαιολογία αν περάσει ο ΘΡΥΛΟΣ απόψε...ηταν στημένο κτλ κτλ κτλ..Υπάρχει κανάς λαγός που να φοράει παντελόνια και να δηλώσει από τώρα ποιά ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα φετος στο ποδόσφαιρο..?
Χωρίς αν, εφόσον, ισως κτλ....Διότι εγώ σαν Ολυμπιακός δηλώνω πως φέτος ο ΘΡΥΛΟΣ θα πάρει το πρωτάθλημα με πάνω απο 6 βαθμούς διαφορά από τον δέυτερο..
Απόψε θα τον πιούμε παίδες...μήπως δε καταφέρουμε να νικήσουμε καν...Τον κόβω τον Βαλβέρδε για νέο Σόλιντ, πουτάνα θα κάνει την ομάδα
40 χρονια βαρελας τετοιο πατο δεν ξαναδα. Τις μισες φασεις της Σπαρτα εκανε η Ανορθωση και εβαλε 3 γκολ. Η πλακα ειναι οτι στο 85 λεπτο ο παικτης της Σπαρτα εχει επι 5 δευτερα την μπαλα και ειναι απεναντι απο τον Γκαλινοβιτς και κανει ενα σουτ..... Ουτε μπετατζης να ηταν οχι ποδοσφαιριστης. Εχασαν 2 τετ-α-τετ στο πρωτο και αλλα 3 στο δευτερο. Ε αυτα δεν γινονται
Πρεπει καποιος απο ψηλα να μας κοροιδευει. Δεν γινεται αλλιως. Να χανει πεναλτυ ,τετ-α-τετ ο Ολυμπιακος κ αι με 3 φασεις να τρωει 3 γκολ. Να χανει τετ-α-τετ η Σπαρτα και να τρωει και γκολ στο τελος. Ε δεν γινονται αυτα. Η πλακα ειναι οτι ο Παο ειναι χειροτερος απο περυσυ ,αλλα ακομα να το παρουν χαμπαρι τα βαζελακια. Θα γελασουμε που φετος
Ψιτ...το οτι είσαι η ελλαδό@ουτάνα ΜΟΥ, το έχεις καταλάβει?
Το οτι ακόμα να χρονίσει η τελευταία 4αρα που σου έριξα , το έχεις καταλάβει?
Φέτος θα έχει ακόμα περισσότερο γέλιο...Εχετε χειρότερη ομάδα απο οτι τα τελευταία 3 χρόνια και ακόμα να το καταλάβετε...τοσο στόκοι είστε...Αλλά με την στέρηση 12 ετών που έχεις σε καταλαβαίνω..
Σιμαο...
ρε τι ναι αυτο το πραμα ρε;;; :
Παιχνιδια της πορνης..... (οχι δεν λεω για τον ροζβαζελα αλλα για την μπαλα..)
Ειπα να κατσω να δω το παιχνιδι και μου εφυγαν μονομιας οι αποριες που ειχα.Καταλαβα γιατι η αρσεναλ εδωσε με...1 εκ ευρω αυτον τον σιλβα...ειναι ολοφανερο νομιζω προς ολους.. Επισης ο σιμαο δικιολογει τα τελευταια που παιρνει...50.000 ευρω νομιζω,ουτε για ευρω παραπανω δεν κανει μ αυτα τα αισχη που εκανε σημερα.Το συμπερασμα ειναι οτι ακομα και μια μετρια αεκ δεν εχει να φοβαται τπτ απο αυτον τον ροζβαζελα,ο οποιος για μενα ειναι τραγικος,χειροτερος απο περσυ,απλα υπαρχει ο παλμος του κοσμου προς το παρον,μετα το στραπατσο με την αεκ ομως ουτε 5000 ατομα δεν θα πατανε παλι στο γηπεδο...μου αρεσαν πολυ τα γιουχαισματα προς το τελος.Πιο πολυ μ αρεσει ομως το αμυντικο διδυμο βυντρα-σαριεγκι (holly christ) και η τεχνικη του σούζα.. ( OMG) Χωρις εναν ιβανσιτς μεσα αυτη η ομαδα εχει παντελη ελλειψη τεχνικης και δυσφημει το ποδοσφαιρο.
Εχεις μπερδεψει τους ρολους μαλλον...εκτος κι αν εισαι καμια γιουβεντους και δεν το ξερω...τσατσα ειμαι εγω κι εσυ εισαι το π@#$ανακι μου.. Αυτο το ξερουν παντου.. Κι οπως λες κι εσυ ο ιδιος,βγαζω το αψυχο κορμι σου στη φορα... (βλεπε 4αρα και ΑΛΑΤΙ δικε μου.. )
ΑΛΑΤΙ γιατι πολυ αερα πηρες ξαφνικα και χωρις λογο...
Ειπαμε,αυτα να τα λες στους φιλους τους γκαγκατσηδες που σε βαλανε να παιξεις πλει οφφ και να βγεις 2ος απο τριτοτεταρτος... Οχι σε μενα που σε εβλεπα απ τον πρωταθληματικο καναπε μου.. Δωρακι του γκαγκατση ειναι η ευρωπη για σας φετος και ολοι σας το ξερετε γι αυτο σας εχει ανεβει το ηθικο και κανετε οπως παντα τις κοτες... Μη σου θυμιζω τωρα τα περσινα σου αισχη που δηθεν ειχες και τη γιορτη των 100 ροζχρονων...
ΑΛΑΤΙ λοιπον και σου χω πει να μην κλεβεις τις ατακες μου..
ο βλακαβερδες παντως παιζει να μην προλαβει την εναρξη του πρωταθληματος..
Kαλα,επειδη προφανως δεν εχεις ιδεα για την...φιλοξενια των κυπριων κατω,φροντισε να μην ξανοιγεσαι και πολυ γιατι λες μαλακιες,με το συμπαθειο κιολα.
Η Ουσια παντως ειναι μια:
-
A ρε Τιμούρη, με συγκίνησες απόψε. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...
Ο Λεμονής έφτασε στου Ρέντη, ή θα κατέβει μία και καλή αύριο το πρωί;
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αλλο ενα παπαγαλακι του κοκκαλη
Τι να σου κανει ο εκαστοτε προπονητης οταν του ταζουν διαμαντια και του φερνουν ανθρακες
Οχι οτι δεν φταιει και ο ισπανος,αλλα ο σωκος ειναι ο κυριος φταιχτης -
Ατσα krus, σημερα ειναι η μερα της ευρωφαπας
... και μεθαύριο η σειρά σας, η σειρά του Άρη κλπ κλπ. Και τι έγινε; Επειδή ο γάβρος οπαδός έχει χορτάσει να σας σβερκώνει 2 δεκαετίες τώρα, η καζούρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δε θα έχει αυτό το πειναλέο και λιγούρικο ύφος, κατάλαβες; (αυτό καλύπτει και το δικό σου ποστ, toyotaman)
Περί προπονητή: KANENAΣ προπονητής δεν πρέπει να διώχνεται εν μέσω της σεζόν, ακόμα και με τόσο άσχημο ξεκίνημα, εκτός αν μιλάμε για σοβαρά παραπτώματα (πχ. να πηδάει τη γυναίκα του Σόκρατες ή... του Άντζα ). Αν τον διώξει κι αυτόν, απλά επιβεβαιώνομαι που βρίζω τον Κόκκαλη τόσα χρόνια. Αν δεν τον διώξει, ας παίξει και του χρόνου μπάλα ο γάβρος, δε με νοιάζει. Χορτάτος είμαι, υπομονή έχω.
ραει
Αυτη δεν μετραει,ειναι συνηθισμενη -
Βagus, πως να νιωθει αραγε ο Ντεμης που θα βλεπει τον Δελλα να παιζει Champions League??
-
όχι Κρούς κάνεις μεγάλο λάθος για το πόστ μου......
και η ομάδα σου τόσο καιρό έπαιζε στην Ευρώπη γιατί ήταν από τους βαθμούς που είχε πάρει παλία ο ΠΑΟ.....
εγώ ποτέ δεν είπα ότι φτιάξαμε ομαδάρα....εσείς το λέτε και το λέγατε πάντα.....
αποδείχτηκε όμως ότι τώρα μια Κυπριακή ομάδα κατάφερε να σας βγάλει νοκ άουτ σε δύο μάτς που δεν μπορούσατε να παίξετε τουλάχιστον την πολύ καλή μπάλα που παίζατε πέρσι......
και αν κάνω και λίγο πλάκα δεν νομίζω να σε πείραξε....
αν σε πείραξε ζητώ συγνώμη........ -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Συγχαρητηρια στην Ανορθωση για την πολυ αξιοπρεπη ομαδα που εχει.
**Αν τα πραγματα πανε στραβα,τουλαχιστον δεν θα εχουμε γινει η πρωτη ομαδα που αποκλειεται απο Κυπριακη.... **:lol:Μην ανησυχείς αυτή την τιμή την είχε πρώτος ο Ηρακλής.
R u sure ? Νομιζα οτι ειχε χασει αλλα ειχε περασει ο ζουγκλας....
υγ: Τετοιους διαιτητες χρειαζομαστε.Ας ξεστραβωθουν οι πασης φυσεως Μποροβηλοι και Βασσαρες να δουν πως πρεπει να συμπεριφερεται ο διαιτητης.
Ναι ο Ηρακλής έχει αποκλειστεί 2 φορές από κυπριακές ομάδες,η μια ήταν από τον ΑΠΟΕΛ,την άλλη δεν τη θυμάμαι.
Πολύ σέντρα έπεσε απόψε,μου θύμησε παιχνίδι της δεκαετίας του 80 από Αγγλία,Νόριτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Οκ,δεν το ηξερα...
2 φορες κιολας εε ? -
Οχι οτι δεν φταιει και ο ισπανος,αλλα ο σωκος ειναι ο κυριος φταιχτηςΤωρα που μιλησα σοβαρα μπορω να συνεχισω την καζουρα?
Ε φανταστικε μου μοντ ?:inlove: -
Οχι οτι δεν φταιει και ο ισπανος,αλλα ο σωκος ειναι ο κυριος φταιχτηςΤωρα που μιλησα σοβαρα μπορω να συνεχισω την καζουρα?
Ε φανταστικε μου μοντ ?όχι
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Βagus, πως να νιωθει αραγε ο Ντεμης που θα βλεπει τον Δελλα να παιζει Champions League??Θα χαιρεται για τον φιλο του.
-
και ύστερα μου λέτε ότι δεν φταίει ο Κόκκαλης.....
πέρσι με τον Λεμονή πήγε πολύ καλά στην Ευρώπη (έπαιξε και ωραία μπάλλα)......αλλά τον έδιωξε..... -
να μιλησουμε για μπαλα λοιπον καθως αν δε σε λενε πασχο και δε λες 100 φορες την ημερα αλατια και παπαρια δεν κανεις politically correct καζουρα.
ο gayρος ηταν ενα ποδοσφαιρικο αστειο σημερα. ομαδα χωρις προσανατολισμο και σχεδιασμο απο τον παγκο, χωρις αντοχες και φυσικη κατασταση και χωρις κανενος ειδους αγωνιστικου πλανου. καποιος φιλος ειπε πιο πριν οτι θυμιζε αγωνα του '80 στην β' αγγλιας. σεντρες σεντρες σεντρες και προσευχες. πολλες προσευχες. ατομικα κανεις παικτης δεν αξιζει κριτικης καθως ο μονος παικτης που αξιζει να λεγεται επαγγελματιας ποδοσφαιριστης σε αυτον τον θιασο ειναι ο μπελουτσι. η ανορθωση τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ειχε απεναντι της εναν τοσο προβλεψιμο αντιπαλο που θα κραταγε το σκορ προκρισης και 10 ημιχρονα να παιζανε.
ραντεβου τωρα τις τριτες τα μεσημερια κατα τις 4 στην νετ και την ετ3 και ωραια ταξιδακια στο γραφικο καζακσταν και την νοτια οσετια για τρελλα ντερμπυ προκρισης στους ....ομιλους του ουεφα. -
ωραιος ο γκωνιας...
-
Οχι οτι δεν φταιει και ο ισπανος,αλλα ο σωκος ειναι ο κυριος φταιχτης(για να δουμε ποσα ΑΝΤΕΓΕΙΑ θα φας διοτι δεν προσεχεις τους χαρακτηρισμους σου)
Οταν γινεται μαλακια σε ενα πλοιο, φταιει ο ναυτης φυσικα που κανει τι μαλακια αλλα φταιει και ο καπετανιος που εχει βαλει το ναυτη στη θεση εκεινη. Καταλαβες bujinkan? Α, και να σου θυμισω να ασχολεισε με την ομαδα σου (δεν ειναι δικα μου λεγομενα αυτα) διοτι προερχεσε απο 4αρα περσυ με τον Ολυμπιακο που φαινεται να εχεις ξεχασει πολυ ευκολα.
Προς og2002 (το μονο σοβαρο βαζελο εδω μεσα βασικα): δεν διαφωνω αλλα καλυτερο θα ειναι να φανε γερη φαπα διοτι νομιζω δεν εχουν καταλαβει τι εγινε σημερα ας πουμε
Θα αποδειχτει μεσα στη χρονια ποσο καλος ειναι ο συγκεκριμενος coach εκ του αποτελεσματος παντα. Εγω ξερω παντως οτι ελληνας προπονητης δεν θα ειχε ριξει την ομαδα σε τετοια καταντια. Και αναρωτιεμαι τωρα εγω ας πουμε, αν δεν μπορει να πετυχει γκολ η ομαδα απεναντι σε μια τοσο κλειστη αμυνα (οπου δεν ειναι και τπτ απο αποψη ποιοτητας) προφανως κατι συμβαινει...
Champions League & Uefa 2008-2009