-
ιταλακια δεν περιμενα να το καταλαβεις με την 4η (5η,6η...) φορα οτι υποστηριζω MU.. Περσυ χαρηκα και θα χαρω και φετος...
-
και βέβαια θα χαρείς, δεν είναι και λίγο η ομάδα σου να βγει δεύτερη στο cl.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Bλέπω συνεχίζουν μερικοί μερικοί να λένε για 3 πέναλτι κλπ κλπ...
Μπούρδες. Ούτε ΕΝΑ δεν ήταν.-Ρε μλκ μη **βαζελιζεις **τοσο ασχημα... Εσυ πας να μας βγαλεις τυφλους..
Πασχε 1oν μη με βρίζεις και 2ον διάβασε και τίποτα από αυτά που γράφω.
Άλλο ένα καλό:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... s-hiddinks -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επισης,εξηγησε μου κατι.Ο Αμπινταλ αραγε στο τραβηγμα πανω στον ντρογκμπα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ;;;; Μηπως του τραβηξε την φανελα για να του πει 'επ φιλε ειχες μια μυγα κι ειπα να τη διωξω...' ..Σοβαρεψου λεμε...Ξαναδες τη φαση ρε μλκ!
Τον τραβάει ελάχιστα, μένει όρθιος και συνεχίζει και μετά βουτάει. -
H τελευταια φαση με το σουτ στο σηκωμενο χερι ηταν πεναλτι καθαρο.
Οπως ηταν καθαρο λαθος η αποβολη.
Απο κει και περα οι Ισπανοι δεν θα εχαναν την ευκαιρια οπως ο Ντρογκμπα! -
Ε α να γεια σου!!! Επιτελους. Μετα απ αυτο δε χρειαζεται να γραψουμε τιποτα αλλο.Εφοσον τον τραβαει τελος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε α να γεια σου!!! Επιτελους. Μετα απ αυτο δε χρειαζεται να γραψουμε τιποτα αλλο.Εφοσον τον τραβαει τελος.Ούτε τι σου λένε δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε, ήμαρτον.
Του ακουμπάει λίγο το μανικάκι και μετά αυτός ο καραγκιοζογκούνης βουτάει ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
Ελεος. Αν το 'κανε ο Καραγκούνης αυτό ακόμα θα κοροϊδεύαμε. -
E το ιδιο λεω κι εγω ρε συ τοση ωρα,οτι δεν καταλαβαινεις.. Προφανως και δε θα βρουμε τη χρυση τομη.Δεν πειραζει ομως,θα αποδοθει δικαιοσυνη για τη ληστεια που εγινε χτες.
-
Σκέψεις Ντρογμπα στην επίμαχη φάση:
-ωπ με τράβηξε λίγο αλλα ισα που το κατάλαβα,είμαι κοτζάμ νταμάρι άλλωστε, ας συνεχίσω να χώσω το γκολάκι..
(μετα απο 1 sec)
-ωπ μου φαίνετε πως τελικα δε προλαβαίνω την μπαλα..
(μετα απο 1 sec)
-γμτ δε προλαβαίνω την μπάλα, ας πέσω τώρα να πάρω το πεναλτι!
(μετα απο 3 sec)
γμτ.. δε το έδωσε το καραφλό χλωμό πρόσωπο..μήπως έπρεπε να πέσω πριν 5 δευτερόλεπτα?? -
Ο χρήστης stred έγραψε:
Σκέψεις Ντρογμπα στην επίμαχη φάση:-ωπ με τράβηξε λίγο αλλα ισα που το κατάλαβα,είμαι κοτζάμ νταμάρι άλλωστε, ας συνεχίσω να χώσω το γκολάκι..
(μετα απο 1 sec)
-ωπ μου φαίνετε πως τελικα δε προλαβαίνω την μπαλα..
(μετα απο 1 sec)
-γμτ δε προλαβαίνω την μπάλα, ας πέσω τώρα να πάρω το πεναλτι!
(μετα απο 3 sec)
γμτ.. δε το έδωσε το καραφλό χλωμό πρόσωπο..μήπως έπρεπε να πέσω πριν 5 δευτερόλεπτα??Αφιερωμένο στους 'οπαδούς' της Τσέλσκι:
http://www.penya-atenes.net/gr/index.ph ... 9&Itemid=1 -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
E το ιδιο λεω κι εγω ρε συ τοση ωρα,οτι δεν καταλαβαινεις.. Προφανως και δε θα βρουμε τη χρυση τομη.Δεν πειραζει ομως,θα αποδοθει δικαιοσυνη για τη ληστεια που εγινε χτες.Αντε να στο ξαναπω μπας και το καταλαβει το μυαλουδακι σου(το ποιο?)
Απο τα 4 πεναλτι που ζητησε η τσελσυ,ΜΟΝΟ το χερι του πικε ηταν πεναλτι
ΟΛΑ τα αλλα ειναι σαν αυτα που κατ'επαναληψη παιρνει η ομαδα σου στο καραισκακη,κοινως ΜΟΥΦΑ -
Με τετοια μυαλα δε θα μαθεις ΠΟΤΕ μπαλα ρε. και σου λεω,διαβαζε με χωρις ενστασεις,μονο να κερδισεις εχεις..
-
Η Shakhtar Donetsk στον τελικό του UEFA...
...ανύπαρτκη ευρωπαικά πριν 10 χρόνια, έριξε ενα κάρο λεφτά (πχ 15 μυρια για Καστιγιο), πήρε παιχταράδες, άλλοι βγήκαν-άλλοι όχι (πχ Καστιγιο), και στο τέλος δικαιώθηκε φτάνωντας σε έναν μεγάλο τελικό.Απογοητευτική η σύγκριση με τις 'μεγάλες' ομάδες της Ελλάδας...
-
Εδω ρε συ θα πηγαινε παραλιγο η βερντερ τελικο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ιταλακια δεν περιμενα να το καταλαβεις με την 4η (5η,6η...) φορα οτι υποστηριζω MU.. Περσυ χαρηκα και θα χαρω και φετος...γκρεμιστηκε κανενας φουρνος;;;;;
υποστηριζουμε την ιδια ομαδα;;;;;
αααα ρε Πασχο...
-
ε δε φταιω εγω που με πηρες απ την αρχη με στραβο ματι...
Αμα σ αρεσουν κι εσενα οι μελαχρινες περισσοτερο απ τις ξανθες,εχουμε και 2ο κοινο σημειο.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εδω ρε συ θα πηγαινε παραλιγο η βερντερ τελικο...Tι παρολιγο ρε? ενα γκολ θελει και παει τελικο.
Και αν παει καθεται και λεει ο αλλος οτι θα λειψει ο ντιεγκο.Ποιος ντιεγκο ρε μουρτζοβλαχε,κοτζαμ τζιωλαρος θα παιξει στη θεση του,μονος του θα τον καθαρισει τον τελικο -
-----> Και για τον μαντζο και για τη βερντερ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με τετοια μυαλα δε θα μαθεις ΠΟΤΕ μπαλα ρε. και σου λεω,διαβαζε με χωρις ενστασεις,μονο να κερδισεις εχεις..Μπαλλα με κοκκινα γυαλια δεν θελω να μαθω,σχεδον ολοι σου λενε οτι δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτα τα πεναλτι(εκτος απο το χερι επαναλαμβανω) και εσυ εκει να επιμενεις
Ρε δεν επαιζε ο ολυμπιακος στο καραισκακη λεμε ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ -
Ανιατη η περιπτωση σου λεμε....
κανε ενα κοπο και ψαξε στις πιο πισω σελιδες απο ποτε σου ελεγα οτι ο τελικος ειναι ΜU και chelsea, κι αν λαβεις υποψην σου τι επρεπε να γινει χτες και ποιος επρεπε να περασει με βαση την αποδοαση του στα 2 παιχνιδια,θα καταλαβεις.
Τεσπα,δε νιωθεις απο μπαλα και στο χω πει,αραξε τωρα και παρακολουθα παοκ-βαζελο να γουσταρεις...
Champions League & Uefa 2008-2009