-
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα (λολ) και οι φίλαθλοί του, ξέρουν να υποδέχονται και να φιλοξενούν όλες τις αντίπαλες ομάδες, τους παίκτες και τους φιλάθλους τους.
-
ψιτ εφταρουλη πασχουλη, το τοπικο λεγεται Champions League & Uefa 2008-2009 οχι γκαγκατσολιγκα-ενστασεις. Και εδω βασιλευει ο ΠΑΟ, οχι η ευρωπορνη σας
Παρτε βαζελινουλα, και πατε αυριο στο καραισκακη σας σαν ηρεμες κοπελες να φατε το.. δωρακι σας απο την Ανορθωση, που εχει και μπολικες ορεξεις για GAYρινες
Ειπαμε, η ομαδα σου εξω προσφερει μονο γελιο και διασκεδαση, και μονο για αυτο κανει η κοκκινη φανελα με τον ομοφυλοφυλλο επανωΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα (λολ) και οι φίλαθλοί του, ξέρουν να υποδέχονται και να φιλοξενούν όλες τις αντίπαλες ομάδες, τους παίκτες και τους φιλάθλους τους.
Ακομα και η ανακοινωση το διαλαλει στα κρυφα, στα καλα σπιτια με το κοκκινο φωτακι, πρεπει να υπαρχει φιλοξενια στους πελατες που πανε εκει
Αντε καλα αλατια αυριο
-
Μου ανεβαζεις το αιμα και μου χουν παρει σημερα μια μπουκαλα 100 ml για εξετασεις,μη με κανεις χειοτερα.. Ειπαμε,αυτα να τα λες στους φιλους τους γκαγκατσηδες που σε βαλανε να παιξεις πλει οφφ και να βγεις 2ος απο τριτοτεταρτος... Οχι σε μενα που σε εβλεπα απ τον πρωταθληματικο καναπε μου.. Δωρακι του γκαγκατση ειναι η ευρωπη για σας φετος και ολοι σας το ξερετε γι αυτο σας εχει ανεβει το ηθικο και κανετε οπως παντα τις κοτες... Μη σου θυμιζω τωρα τα περσινα σου αισχη που δηθεν ειχες και τη γιορτη των 100 ροζχρονων...
ΑΛΑΤΙ λοιπον και σου χω πει να μην κλεβεις τις ατακες μου..
-
Νέος προπηλακισμός!
Αποτράπηκαν τα χειρότερα στο Καραϊσκάκη! Η αποστολή της Ανόρθωσης για δεύτερη φορά στην ίδια μέρα προπηλακίστηκε από 50 άτομα. Το περιστατικό συνέβη κατά την είσοδο του πούλμαν της κυπριακής ομάδας στο Καραϊσκάκη. Οι αστυνομικές δυνάμεις περιόρισαν τους εξαγριωμένους οπαδούς, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν υπήρξαν συλλήψεις.
Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός
http://www.sport-fm.gr/article/144076
Η γελειοτητα (ή μαλλον το 'μεγαλειο') των γαβρων σε ολο του το μεγαλειο
-
Καλά τα ίδια σκατά είναι και οι οργανωμένοι του ΠΑΟ.Ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του Ανρί θυμάμαι π.χ.
Όπως και να έχει όλα αυτά που έγιναν πριν την πρπόνηση της Ανόρθωσης είναι απαράδεκτα,είναι μεγάλοι τρόμπες καραγκιόζηδες και αρχιμαλάκες όσοι τα έκαναν.
Δεν υπάρχει τσίπα ρε γαμώτο;
-
Καλα το ποζερι ο ανρι τα ηθελε, πρωτος το ξεκινησε οταν επιασε τα καραγκιοζιλικια, τις χειρονομιες και τα μοκο. Παντως γαβροι δεν γιναμε (και ουτε θα γινουμε) ποτε
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Λερωμένο σεντόνι…
Eπίθεση δέχτηκε το πούλμαν της Ανόρθωσης κατά τη διαδρομή της από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ξενοδοχείο, όπου καταλύει για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων των πρωταθλητών Κύπρου και όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της Μεγαλονήσου, περίπου 25 μηχανές περικύκλωσαν και ακινητοποίησαν το λεωφορείο που μετέφερε την 38μελη αποστολή για περίπου 35 λεπτά εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές εναντίον των ανθρώπων της Ανόρθωσης. Χρειάστηκε παρέμβαση διμοιρίας της αστυνομίας για να «απεγκλωβιστεί» το πούλμαν και να συνεχίσει την πορεία του. «Ζούμε καταστάσεις που δεν ζήσαμε ούτε στην Τουρκία. Είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε το περιστατικό στην UEFA» σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Αλέξανδρος ΑλεξάνδροΗ ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της καταδικάζει το γεγονός (μπράβο Πρόεδρε)
Αν και δεν νομίζω να ήταν οργανωμένο από οπαδούς του Ολυμπιακού αυτού. Μάλλον σε μποτιλιάρισμα έπεσαν εκείνη την ώρα οι αδερφοί μας οι Κύπριοι (καλά παιδιά) και έγινε θέμα.
Θα κανε καμιά στραβοτιμονιά ο οδηγός του λεωφορείου μαθημένος να οδηγεί στα αριστερά (κάπου διάβασα ότι πέρασε και με κόκκινο) και δημιουργήθηκε μανούρα μεταξύ των οδηγών. Συμβαίνουν αυτά. Ας μη δώσουμε έκταση στο γεγονός...Υ.Γ.: Αυτοί που υποστηρίζουν οι δημοσιόγραφοι (πληρωμένοι κονδυλοφόροι) ότι πήγαν εκεί είναι ευγενικά παιδιά και δεν θα πήγαιναν με άδεια χέρια.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Νέος προπηλακισμός!
Αποτράπηκαν τα χειρότερα στο Καραϊσκάκη! Η αποστολή της Ανόρθωσης για δεύτερη φορά στην ίδια μέρα προπηλακίστηκε από 50 άτομα. Το περιστατικό συνέβη κατά την είσοδο του πούλμαν της κυπριακής ομάδας στο Καραϊσκάκη. Οι αστυνομικές δυνάμεις περιόρισαν τους εξαγριωμένους οπαδούς, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν υπήρξαν συλλήψεις.
http://www.sport-fm.gr/article/144076' target='_blank
Αν είναι δυνατόν. Τι κάνει αυτός ο Κύπριος οδηγός του πουλμαν. Παραλίγο να πατήσει κόσμο που έκανε την βραδινή του βόλτα. Ε λογικό ήταν να τα ακούσει μετά...
-
Δεν εχει συνηθισει ακομα να οδηγαει στην Αθηνα ο ανθρωπος...θα συνηθισει αυριο το βραδυ μετα τον αγωνα...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Νέος προπηλακισμός!
http://www.sport-fm.gr/article/144076' target='_blank' target='_blank
Καφριλίκια και καραγκιοζιλίκια. Εύχομαι κάποιος να κάνει κλίσμα με πριόνι σ' αυτά τα κωλόπαιδα. Από κει και πέρα, το να πιάνονται βάζελοι/χανούμια και λοιπές πικραμένες δυνάμεις απ' αυτό και να κράζουν, λες και η φωλιά τους είναι καθαρή και σιδερωμένη, είναι τουλάχιστον γελοίο.
-
Ρε συ krus, μην λεμε τρελες. Τετοιες λαλακιες δεν τα εχουν κανει ποτε οι αεκτζηδες ή οι παναθηναικοι, μονο ο γνωοτος καφροστρατος του θειου . Αυτο που δεν ξερουν ομως, ειναι οτι η ουεφα τους εχει στην μπουκα, και στην πρωτη λαλακια, θα πεσει πολυ βαρυς πελεκης
-
Καλα..ο,τι να ναι λες...αντε,δες το κοτετσι σου τωρα να παιζει στο δανεικο γηπεδο κι ολα αυτα χαρη στον φιλο σας τον γκαγκατση..ΑΛΑΤΙ.
-
Kηδεια προβλεπω σημερα. 1-3 και αποκλεισμος
-
Σιμαο...
ρε τι ναι αυτο το πραμα ρε;;;
-
σπικερ: 'ο βυντρας εχει αρχηγικες ικανοτητες'
-
μπράβο στα παιδιά για την πρόκριση.......
το χατήρι των γαύρων δεν έγινε σήμερα..... -
Παιχνιδια της πορνης..... (οχι δεν λεω για τον ροζβαζελα αλλα για την μπαλα..)
Ειπα να κατσω να δω το παιχνιδι και μου εφυγαν μονομιας οι αποριες που ειχα.Καταλαβα γιατι η αρσεναλ εδωσε με...1 εκ ευρω αυτον τον σιλβα...ειναι ολοφανερο νομιζω προς ολους.. Επισης ο σιμαο δικιολογει τα τελευταια που παιρνει...50.000 ευρω νομιζω,ουτε για ευρω παραπανω δεν κανει μ αυτα τα αισχη που εκανε σημερα.Το συμπερασμα ειναι οτι ακομα και μια μετρια αεκ δεν εχει να φοβαται τπτ απο αυτον τον ροζβαζελα,ο οποιος για μενα ειναι τραγικος,χειροτερος απο περσυ,απλα υπαρχει ο παλμος του κοσμου προς το παρον,μετα το στραπατσο με την αεκ ομως ουτε 5000 ατομα δεν θα πατανε παλι στο γηπεδο...μου αρεσαν πολυ τα γιουχαισματα προς το τελος.Πιο πολυ μ αρεσει ομως το αμυντικο διδυμο βυντρα-σαριεγκι (holly christ) και η τεχνικη του σούζα.. ( OMG) Χωρις εναν ιβανσιτς μεσα αυτη η ομαδα εχει παντελη ελλειψη τεχνικης και δυσφημει το ποδοσφαιρο.
-
καλά μην χαίρεσαι εσύ.......
περίμενε πρώτα το αυριανό αποτέλεσμα...... -
τι σχεση εχει ρε θοδωρα το αυριανο;Εγω λεω αλα τη γνωμη μου γι αυτο που ειδα.κι ο,τι και να πεις ηταν αισχος.
-
ότι δεν έπαιξαν καλά τό είδα και εγώ......
τουλάχιστον προκρίθηκαν......
για τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν τους φοβάμαι......
για αύριο μακάρι να περάσει και ο Ολυμπιακός.....
Champions League & Uefa 2008-2009