-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Προτεινω τον HF να ειναι σε θεση επισημου παρατηρητη, ετσι για να δουμε ποιος τα λεει σωστα εδω
Οπου με μικρά και διακριτικά ποστ (2 γραμμές το πολύ, όπως συνηθίζει..) θα λέει τις παρατηρήσεις του!
-
Xαιρετω, μολις επεστρεψε απο διακοπες.
Το μεγαλειο του Παναθηναικου ειναι σε ενα 'ματς της χρονιας', να παιρνει διπλο προκρισης μεσα στην Πραγα, και παρολα αυτα ο Νικος να προβληματιζεται για τα χαλια μας! Το αστρο του Παναθηναικου ειναι να παταει την Σπαρτα μεσα στο γηπεδο της και να την κλεινει στα καρε τις ενω αυτη ειναι που καιγεται να γυρισει το ματς. Μου αρεσει που κανεις δεν ασχολειτε με τον χθεσινο αγωνα. Για αλλους αυτο ειναι θριαμβος. Για μας απλα η δουλεια μας.
Κριμα για τον Ολυμπιακο...πολυ στεναχωρεθηκα...παντως εδειξε καλα στοιχεια και πιστευω οτι στο Καραισκακι θα το γυρισει. Κοιτα να δεις που ο Πασχος θα δικαιωθει και θα μας δουλευει που θεωρουσαμε καλο τον Αβρααμ..
Μακαρι ΑΕΚακιο και Αρουλης να καθαρισουν την προκριση.
Αντε καλη χρονια!!
-
Για να τελειωνουμε απλα θα πω οτι ο Ολυμπιακος θα προκριθει(4 με 5 μπαλακια θα φανε). Αυτα που εγιναν χθες δεν ξαναγινονται. Χαμενα πεναλτυ,δοκαρια και οι αλλοι με 3 φασεις 3 γκολ. Θα γινει χαμος στο Καραισκακι. Ευτυχως που περναει ο Παο για να φαει τις γνωστες του 5αρες(Μαντσεστερ,Βερντερ,Μπαρτσα κ.τ.λ). Ο Ολυμπιακος θα κανει παλι διπλα οπως και περυσυ και θα παει στους 16
Κρατηστε το ποστ μου και θα δειτε αν επιβεβαιωθω
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Xαιρετω, μολις επεστρεψε απο διακοπες.Το μεγαλειο του Παναθηναικου ειναι σε ενα 'ματς της χρονιας', να παιρνει διπλο προκρισης μεσα στην Πραγα,
Πρωτον,εφοσον επεστρεψες,καλα να παθεις..
Δευτερον,αυτο το..μεγαλειο που λες ,μαλλον το απεκτησες σε μια βραδυα,γιατι σε ματς της 16ης Ιανουαριου του τρεχοντος ετους που 'επαιζες' μια προκριση ειχαμε.....ΑΛΛΑ μεγαλεια..
Τριτον..να τον ακοους τον πασχο. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Για να τελειωνουμε απλα θα πω οτι ο Ολυμπιακος θα προκριθει...Σε αυτό ακριβώς ελπίζω και εγώ!!!
-
Το πρώτο βήμα έγινε. Άλλα 90 λεπτά και ο Παναθηναικός επιστρέφει εκεί όπου ανήκει...με το σπαθί του.
Αν με τέτοια εμφάνιση φεύγει με διπλό από την Τσεχία τότε σίγουρα τα καλύτερα έρχονται.
Και με δεδομένο ότι έχουμε δώσει ήδη 3 ευρωπαικούς αγώνες στα μισά του Αυγούστου, όπου άλλες χρονιές δίναμε αραιά και που κανένα φιλικό για να ξεπιαστούν οι παίκτες από την προετοιμασία, θεωρώ ότι η ομάδα αν και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ανέτοιμη προσαρμόστηκε μια χαρά στα νέα δεδομένα.
-
Το βασικο για μενα ειναι το που εχει επιλεγει το peak της καμπυλης αποδοσης.
-
Καλα καλα, την τριαρα σου και ΑΛΑΤΙ
pasxos 2008 -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Για να τελειωνουμε απλα θα πω οτι ο Ολυμπιακος θα προκριθει(4 με 5 μπαλακια θα φανε). Αυτα που εγιναν χθες δεν ξαναγινονται. Χαμενα πεναλτυ,δοκαρια και οι αλλοι με 3 φασεις 3 γκολ. Θα γινει χαμος στο Καραισκακι. Ευτυχως που περναει ο Παο για να φαει τις γνωστες του 5αρες(Μαντσεστερ,Βερντερ,Μπαρτσα κ.τ.λ). Ο Ολυμπιακος θα κανει παλι διπλα οπως και περυσυ και θα παει στους 16Κρατηστε το ποστ μου και θα δειτε αν επιβεβαιωθω
ειδικά το τελευταίο για τους 16 πολύ μου άρεσε.....
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Καλα καλα, την τριαρα σου και χαλούμι
pasxos 2008 -
είδες η Ομόνοια ?
1-0 την ΑΕΚ μέχρι στιγμής.....
λέτε για νέο κάζο ??? -
Για το γκολ αυτο προφανως φταιει ο Γκαγκατσης και τα λαμογια του καθως και ο ντεμης που δεν εδωσε την παε στον μελισσανιδη.Ο γκαγκατσης συμφωνα με πληροφοριες εστειλε τον διαιτητη μπροστα στον μαυρουκο της ομονοιας ωστε να παιξουν 'μπιλιαρδο' με την μπαλα και να επωφεληθει ο καφου ενω κι ο μαιστορας ο αμυντικος προφανως εχει πληρωθει να μην δειξει το αστειρευτο ταλεντο του και να αφησει τον καφου να σκοραρει.Συμπερασμα: Η αεκ ειναι ΗΘΙΚΑ ισοπαλη με την ομονοια στο ημιχρονο.
-
τς τς πασχο μην τους βαζεις ιδεες, γιατι αν δεν κερδισουν, μπορει να κανουν ενσταση
-
Ωραία μπάλα ο Άρης!
Μάπα μπάλα η ΑΕΚ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία μπάλα ο Άρης!Μάπα μπάλα η ΑΕΚ!!
το 1-0 του Άρη θέλει προσοχή στον επαναληπτικό........
-
και τώρα τι γίνεται ?
δύσκολα και η ΑΕΚ για τον επόμενο γύρο.......
Ολυμπιακός και ΑΕΚ υποτίμησαν τις Κυπριακές ομάδες..... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω επεσα εξω ρε γμτ.....Ειχα γραψει στον Κουκ οτι θα τον παρει ο υπνος αν εβλεπε τον αγωνα,αλλα δεν ηξερα οτι ηταν κωμωδια
Καλα,οχι και κωμωδια,εγω οταν το ελεγες αυτο για αγωνα της Αεκ δεν το πιστεψα,αλλα ειχες κατι παραπανω απο δικιο..ηταν κωμικοτραγικο το παιχνιδι.
Συγκινητικος ο Πασχερν.
Ειμαι σιγουρος οτι (αν δεν εχεις καλεσμενους παλι σημερα το βραδυ....) θα εισαι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ.
Επισης να πουμε συγχαρητηρια στην Αεκ που δεν φοβηθηκε σε κανενα σημειο του αγωνα και παλεψε με οσες δυναμεις ειχε απεναντι σε μια ομαδα 2 σκαλες ανωτερη της.Απο την αλλη οι κυπριοι ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΙ με την τελευταια φαση να καταληγει η μπαλα στο δοκαρι υστερα απο φανταστικο σουτ του σλογγερ.Αν εμπαινε αυτο θα χε περασει σταντε ενω τωρα σε περιπτωση που περασει καμια αεκ θα προκειται για αδικια απ το θεο. Σε γενικες γραμμες να ξαναπουμε μπραβο στην Αεκ που δε φοβηθηκε και παλεψε οσο μπορουσε.Αντε και του χρονου.
Υγ:Περιμενω τον μπαγκους να με συγκινησει παλι το παλιοπαιδο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Kαι για να μην ξεχνιομαστε,τον βαο θα τον εδειχνε στο SS1 αλλα μολις εκλεισε η μεταδοση του ολυμπιακου,αυτον θα δειξει το SS1 και τον βαο θα τον δειξει το...SS6... Ετσι για να βλεπουμε τη δυναμη του ενος εναντι της αδυναμιας του αλλου..
Ρε σεις,εγραψε κι ο νετονε χτες εδω μεσα; Αυτα να τα λετε πιο νωρις..
Κυρις γκοφορπολε,αλλη μια ντοματα να βαζατε και κανατε το κλασσικο περσινο ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ σας.Κοινως επειδη ειστε νιος στο τοπικο:
Την 4αρα και το αλατακι σας.
-
Πασχάλη, ποιός σου είπε ότι θα περάσει η ΑΕΚ ????
με το ποδόσφαιρο αυτό ούτε 10 αγώνες να δώσει δεν θα περάσει...... -
ειναι κωλοφαρδη ρε θοδωρα,αφου δε μπηκε αυτο το δοκαρι να της δωσει το τελειωτικο στο δοξα πατρι,μου μυριζει οτι θα περασει,ακριβως επειδη η μπαλα ειναι πορνη,με την αεκ να ειναι η μεγαλυτερη συναδελφος της.
Champions League & Uefa 2008-2009