-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βιγιαρεαλ
Οτι χειροτεροΈπρεπε να σας κάτσει η Ρεάλ.
Σε αυτή θα ασελγήσουν οι κόκκινοι.
Προς UEFA. Παρακαλώ στο Άρσεναλ - Ρόμα γίνεται να αποκλειστούν και τα δυο αίσχη;
-
ε τετοιας ποιοτητας ανθρωποι ειναι γνωστο πως προτιμουν τον οσφπ
φυσικο ειναι να προτιμησει τον λαο που... του ανοιξε 3-4 το κεφαλι με κοτρονες και τον φωναζε κοτα
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ε τετοιας ποιοτητας ανθρωποι ειναι γνωστο πως προτιμουν τον οσφπφυσικο ειναι να προτιμησει τον λαο που... του ανοιξε 3-4 το κεφαλι με κοτρονες και τον φωναζε κοτα
όντως...πριν από 100 χρόνια, πριν μάθουμε οτι είναι....γαύρος
Αποδοκιμάζω και τα δύο περιστατικά, το θέμα είναι οτι αφήσατε να φύγει ο καλύτερος εν ενεργεία τερματοφύλακας...
τώρα για το τι άνθρωπος είναι δε σκάω κιόλας...μπάλα βλέπω...
αλλά ξέχασα, εσεις είστε ευρωπαίοι και ανώτεροι ...ναι μωρέ καλά τα λες -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Τρομερά άσχημη εντύπωση μου έκανε ο κομπλεξισμός των βάζελων χθες μετά το ματς στο ραδιόφωνο που έκατσα και άκουσα μετά από καιρό. ... Τι τραβάνε και αυτοί οι βραδινοί παραγωγοί...
Aστο Γιωργο, μην το ψαχνεις...χορτάσαμε και απο αντικειμενικους και ακομπλεξαριστους γαυρους..
Εσύ φταίς που ακούς ράδιο.
Εγώ απο τότε που το έκοψα έχω βρεί την ψυχική μου υγεία.
Ξύπνησε η μπέμπα στις 01.00. Τι να κάνω. Κοιμήθηκε μετά αυτή και έβαλα εγώ ράδιο.
-
δεν προτιθεμαι φιλε θυμιο να αναλυσω ποσο σιχαμερο σκουλικι ηταν αυτος και ο ο φουσταντινου. Και οι δυο τους για εμενα ριχτικαν στην πυρα - και το οτι ειναι γαβρακος ολοι λιγο πολυ το γνωριζαν, εξαλλου απο το πρωτο ματς του με την κοκκινη φανελα φανηκε απο μικρος ποια ομαδα αγαπουσε
Ενα ευχαριστω ομως στον κοσμο του ΠΑΟ που τον υποστιρηξε 16 χρονια δεν ειπε - και που δεν ειχαμε τπτ μαζι του. Αλλα μαλακια του καπετανιου ρε, επρεπε να τον αφησει στην αναγεννηση αρτας να μαζευρει χορταρακια γυρω απο τα καφενειακα γηπεδακιαΚαι μα την παναγια, απο την μερα που επιτελους πηρε τον πουλο, δεν μου εχει λειψει τιποτα απο δαυτον. Εμπεντε, Μαλαρτζ και Τζορβας μεχρι τωρα θεωρω πως τον καλυψαν επακρως (και ειχαν μπροστα τους ΠΟΛΥ χειροτερες αμυνες απο τον αντωνακι μας)
Ναναι καλα ο μεγαλος Ρενε Χενριξεν που τον ξελασπωνε και τον βοηθησε να παει στην ομαδα της καρδιας του, ειδαλως θα κατεληγε σε κανα νιονιο η στην γρια -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν θα ήθελα πρώτο ματς στη Γαλλία και να χρειαζόμαστε να ανατρέψουμε σκορ με 1 ή 2 γκολ ως συνήθως. Ας δοκιμάσουν να ανατρέψουν αυτοί 4.
Γιατι 4, δεν θα παιχτει δευτερο ημιχρονο στο Καραισκακι;
8 τότε ! ! 4 στο πρώτο , 4 στο δεύτερο...
-
ρωτηθηκε ο ρουφιανοπολιδης αν θα κανει καποιο σχολιο για την κληρωση του ΠΑΟ, και απαντησε κατηγοριματικα 'οχι οχι'αχαχαχχαχα ρουφιανακο αντωνακη, μια ζωη μικρος θα εισαι. Ανικανε, το μονο σωστο που εκανε ο τζιγγερακος ηταν που εδιωξε εσενα. Γλυωδες αντικειμενο
*τογιοταμαν, εμεις εχουμε δυσκολο ματς ΑΛΛΑ ευτυχως ουτε η βιγιαρεαλ ειναι γιγαντας και παρολο που εχουν γηπεδο κλουβι, δεν κανουν ποτε ατμοσφαιρα. Ειναι πολυ πιθανο (και εφοσον ενισχυθουμε και τον γεναρη) να περασουμε
Γιατί έπρεπε να την σχολιάσει ; Έχει καμία υποχρέωση ;
-
Συγκεντρωθείτεεεε!!!
Σε αυτό το σημείο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ!!!
Θέλει πάρα πολλή προσοχή για να πάνε όλα καλά!!!
Το χειρότερο θα είναι να αρχίσουν τα περί 'εύκολης κλήρωσης' και 'επόμενου αντίπαλου'. -
δεν με πειραξε αυτο. Ειναι οτι τροπος που αρνηθηκε, λες και θα μιλαγε για καναν δολοφονο ή δε-ξερω-γω-τι
-
Ο χρήστης kouk στις 19/12/08 8 έγραψε:
Με τέτοια απόδοση στην έδρα του, και τέτοια αποτελεσματικότητα, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει σκορ ασφάλειας για την ρεβάνς.Προβλέπω Chelsea.... ...άντε καλά....Σεντ Ετιέν...
Θα πάω να παίξω Λόττο!!!
-
και θα πιάσεις 3άρι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συγκεντρωθείτεεεε!!!Σε αυτό το σημείο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ!!!
Θέλει πάρα πολλή προσοχή για να πάνε όλα καλά!!!
Το χειρότερο θα είναι να αρχίσουν τα περί 'εύκολης κλήρωσης' και 'επόμενου αντίπαλου'.Kαλά ντε!
Δεν παίζουμε εμείς μέσα!
Αν παίζαμε θα συγκεντρωνόμασταν, τώρα μποεούμε να σκεφτόμαστε ότι θέλουμε, ακόμα και.... τελικό που είπε και ο Πάτσα! -
Δεν παίζεται εσείς, αλλά έτσι δημιουργούνται οι προσδοκίες. Και μετά έρχεται η σφαλιάρα, και γίνεται της πόπης με quotes επί quotes, και 'είχες πει..', και τελικά θα φάει πάλι ΒΑΝ ο Πάσχερν!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Προς UEFA. Παρακαλώ στο Άρσεναλ - Ρόμα γίνεται να αποκλειστούν και τα δυο αίσχη;
έπιασες ειδικα τις 2 ομάδες που οταν εχουν όρεξη παιζουν Μ-Π-Α-Λ-Α οχι πιπες.
πλακα κανουμε τώρα?
ολοι θα ήθελαν να εχουν μπάτζετ διαγαλαξιακό κ να εχουν 2-3 παίκτες παικτουρες στον πάγκο για κάθε θέση, αλλά αυτα (τα καραγκιοζιλικια) ειναι για ελάχιστους..
η Αρσεναλ παίζει με τα 20χρονα
η Ρομα με... vucinic
-
Ενα ευχαριστω ομως στον κοσμο του ΠΑΟ που τον υποστιρηξε 16 χρονια δεν ειπε - και που δεν ειχαμε τπτ μαζι του
Ναναι καλα ο μεγαλος Ρενε Χενριξεν που τον ξελασπωνε και τον βοηθησε να παει στην ομαδα της καρδιας του, ειδαλως θα κατεληγε σε κανα νιονιο η στην γρια
+1 για τον Χένρικσεν, αλλά και στην Εθνική μια χαρά τα πήγε ο Αντώνης. Τέλος πάντων, πάμ' παρακάτ'
-
δεν με πειραξε αυτο. Ειναι οτι τροπος που αρνηθηκε, λες και θα μιλαγε για καναν δολοφονο ή δε-ξερω-γω-τιΚοντά έπεσες. Απλά έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, έφυγε απ' τα σκατά κι εκεί που πήγε βρήκε την υγειά του. Και δεν έχει να κάνει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού αυτό, εσύ ξέρεις καλύτερα το τι είδους ζόρια τράβαγε εκεί, ειδικά προς το τέλος.
-
Επίσης μην ξεχνάμε ΠΟΣΟ καιρό ήταν στην σκιά του ΜΕΓΙΣΤΟΥ βάντσικ, και υπομονετικά περίμενε την σειρά του, που ηλικιακά ΑΡΓΗΣΕ στον παο..
Μιλάμε για έναν άνθρωπο υπεράνω κριτικής ΓΑΥΡΟ μέχρι το κόκκαλο, που το αποδεικνύει σε κάθε ματς στο Καραισκακη. Οποιος πάει γήπεδο βλέπει πόσο πολύ χαίρεται τον κόσμο και τι επικοινωνία έχει μαζί του..
-
Και να ξεκαθαρισουμε πως οι τριβες που ειχε ηταν με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΠΑΟ. Δηλαδη Νικοπολιδης vs Τζιγγερ - και στην οποια ο παικτης ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ
Αυτος ομως την επεκτεινε στον κοσμο, τον οποιο πονεσε πολυ - ακομα και στην φιεστα που ολοι ξεραμε που θα πηγαινε, υπηρχε κοσμος που τον αποθεωσε, οπως τοσα χρονια τραγουδουσαμε συνθηματα υπερ του. Προσωπικα εγω μεγαλωσα με αφισα αντωνακι στο δωματιο μου, καθως τον θεωρουσα υποδειγμα επαγγελματια και πως τιμουσε την ομαδα μου. Επισης μονο αυτος ξερει ποσο πολυ αδικηθηκε οντας παικτης του ΠΑΟ, και ποιοι ηταν αυτοι που του εκλεβαν τους τιτλους (και που πλεον νομιζω οτι το γουσταρε κιολλας)
Με τους δασκαλους που ειχε στην παιανια, σιγουρα αυτο ηταν το γεγονος που τον εκανα απο απλο τερματοφυλακα σε μεγαλο πορτιερο και παικτη κλειδι στο γιουροΚαβαλινο ποια ειναι τα σκατα; Δεν βλεπω κανα σκατο εδω μεσα - εκτος αν θεωρεις πως ο αντωνης ζημιωθηκε πληρως απο την παραμονη του στην παιανια
-
-
Για να αφήσουμε το μέλος και να γυρίσουμε στα του τόπικ, θεωρώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αποτυχία (απο αυτές που βέβαια μόνο αυτός μας έχει συνιθήσει ) το να μην περάσει την ομαδούλα από την Γαλλία ο γάβρος! (Όπως και το ίδιο με τότς που ο ΠΑΟ τον έπινε απο κάτι Οσέρ κ.λπ.)
Champions League & Uefa 2008-2009