-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Γήπεδο-χωράφι,Μα στο ουεφα παιζεις αγαπητε μου.
-
[snip]
μεγάλη κωλοφαρδία με το γκολ που βάλανε και μεγάλη γκαντεμιά το χαμένο τετ-α-τετ του Ντιόγο.
Το 1/100 από τη κωλοφαρδία του βάζελου να είχαμε θα το παίρναμε το ματσάκι.
[snip]Εσείς θα μας τρελλάνετε τελείως! Το μονότερμα που σας έπαιζαν οι Ουκρανοί σε όλο το 1ο και στο μισό 2ο ημίχρονο τι ήταν κωλοφαρδία δικιά σας η καντεμιά δικιά τους;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
μεγάλη κωλοφαρδία με το γκολ που βάλανε και μεγάλη γκαντεμιά το χαμένο τετ-α-τετ του Ντιόγο.
[snip]Εσείς θα μας τρελλάνετε τελείως! Το μονότερμα που σας έπαιζαν οι Ουκρανοί σε όλο το 1ο και στο μισό 2ο ημίχρονο τι ήταν κωλοφαρδία δικιά σας η καντεμιά δικιά τους;
Ποσα χρονια θα σου παρει βρε και σενα να τους μαθεις?
Κερδιζει ο παο την ιντερ,κοιμηθηκε ο μουρινιπ
Κερδιζει ο οσφπ την ιντερ(λεμε τωρα ) κατατροπωσε ο θρυλος την ιντερ
Κερδιζει ο παο την βερντερ,καφενειο η βερντερ
Κερδιζει ο θρυλος την βερντερ,γονατισε η ο θρυλος την μεγαλη βερντερ -
Τεσπα απλως μπηκα για λιγο,παω να συνεχισω το dvd που εβλεπα.ειναι πιο σημαντικο απο τον....
Θρυνε μονο εσυ -
Εμένα σήμερα δεν μου άρεσε η ομάδα,δεν έπαιξε καθόλου καλά.Οι Ουκρανοί ήταν καλλίτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,ενώ ο Ολυμπιακός κάτι πήγε να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο,γιατί στο πρώτο δεν βλεπόταν,αλλά και πάλι η Μέταλιστ στάθηκε πιο καλά.
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Κερδιζει ο παο την ιντερ,κοιμηθηκε ο μουρινιπ
ο ποιός;
-
Ηθελε να γράψει Πυργιώτης, έγραψε μόνο το π...
-
Ναι. Τελευταία αγωνιστική παίζουμε και για το Χ.
Απαράδεκτες συνθήκες να παίζεις μπάλα πάντως. Γήπεδο-χωράφι, αντίπαλοι τσαπιά, μεγάλη κωλοφαρδία με το γκολ που βάλανε και μεγάλη γκαντεμιά το χαμένο τετ-α-τετ του Ντιόγο.
Τεσπα, στο Καραϊσκάκη θα κερδίσουμε και θα περάσουμε.Πωπω η αντικειμενικοτητα για αλλη μια φορα ξεχειλιζει...
Ματς για 5-0 σημερα, εληξε μονο 1-0, και αισθανονται και ατυχοι!!
Ειναι τρελοι αυτοι οι Ολυμπιακοι, παει και τελειωσε... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τωρα διαβασα οτι ο Παναθηναικος 'χτυπαει' Αλεξ!
Μαρεσει πολυ αυτος ο παικτης!
Τον εβλεπα με την Αιντχοβεν να τα σπαει! Μακαρι...to '4' ο αριστεροπόδαρος? ή κάνω λάθος? Πόσο χρονών είναι?
Γεννηθείς το 1892
To νουμερο δεν το θυμαμαι -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ναι. Τελευταία αγωνιστική παίζουμε και για το Χ.
Απαράδεκτες συνθήκες να παίζεις μπάλα πάντως. Γήπεδο-χωράφι, αντίπαλοι τσαπιά, μεγάλη κωλοφαρδία με το γκολ που βάλανε και μεγάλη γκαντεμιά το χαμένο τετ-α-τετ του Ντιόγο.
Τεσπα, στο Καραϊσκάκη θα κερδίσουμε και θα περάσουμε.Πωπω η αντικειμενικοτητα για αλλη μια φορα ξεχειλιζει...
Ματς για 5-0 σημερα, εληξε μονο 1-0, και αισθανονται και ατυχοι!!
Ειναι τρελοι αυτοι οι Ολυμπιακοι, παει και τελειωσε...Δε μας χεζετε λεω γω...
Ποιο 5-0 ρε καραμητρο.... μηπως έβλεπες άλλο παιχνίδι?
Η αμπαλοσύνη σας δεν έχει όρια...Γήπεδο-χωράφι,
Μα στο ουεφα παιζεις αγαπητε μου.
Το ξέρεις καλά ε? Τόσα χρόνια έχεις συνηθισει βλέπεις. Τα έχετε μάθει καλά τα χωριά.
Εμένα σήμερα δεν μου άρεσε η ομάδα,δεν έπαιξε καθόλου καλά.Οι Ουκρανοί ήταν καλλίτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,ενώ ο Ολυμπιακός κάτι πήγε να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο,γιατί στο πρώτο δεν βλεπόταν,αλλά και πάλι η Μέταλιστ στάθηκε πιο καλά.
Δε νομίζω να άρεσε και σε κανέναν ρε συ.
Ήταν καλύτεροι γιατί έπαιζαν στο χωράφι τους. Είδες πόσες φάσεις έκαναν στο 1ο ημίχρονο μόνο και μόνο από τις γλίστρες που έτρωγαν οι δικοί μας. Είναι λογικό να μην ευνοείται η τεχνική ομάδα σε τέτοιες συνθήκες.
Σε ένα νορμάλ γήπεδο θα είχαν μαζέψει 5-6.-
Τεσπα, όπως είπαμε βγήκε η αγγαρεία. -
Τι εγινε; Ευκολο το UEFA ετσι ε;
Γεματα απο χωρια και ευκολες ομαδες ε;
Δεν πειραζει, 2 ηττες σε 3 ματς (οσες ο Παναθηναικος σε 2 χρονια), και τωρα τρεχουμε να παρουμε Χ την τελευταια αγωνιστικη για να βγουμε 3οι στους 5!!!
Ο Παναθηναικος περυσι επαιζε σε χαλια στο Μπολεσλαβ και στις Κοπενχαγες...μονο στον Ολυμπιακο ετυχε το χωραφι. Μην μιλησω για την ΑΕΚ που επαιζε σε πλαστικο
Αλλα ειπαμε φταινε ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ απο τον Ολυμπιακο.Η Μεταλιστ ηταν απο τις καλυτερες ομαδες που εχω δει φετος. Αψογη αναπτυξη απο τα πλαγια, πολυ καλη τεχνικη σε πασες και κατοχη, δεν εχασαν ουτε προσωπικη μονομαχια. Με ενα αξιοπρεπες σεντερ φορ, το κοντερ θα εγραφε πολλα σημερα.
Δυστυχως μετα την περσινή αναλαμπη, ο Ολυμπιακος ξαναγινε ο Πανιωνιος της Ευρωπη, ενω επιβεβαιωθηκε το 'ΠΑΟ μονο εσυ'. Ελπιζω σημερα να καταλαβατε γιατι ο Παναθηναικος ειναι μεγαλη ομαδα στην Ευρωπη.
-
Δε μας χεζετε λεω γω...
Η αμπαλοσύνη σας δεν έχει όρια...
[snip] -
Eγώ δεν το είδα το παιχνίδι αλλά είναι σαφές γιατί έχασε ο Ολυμπιακός. Στη σύνθεση της Χάρκοβο υπάρχει ....Ομπράντοβιτς!!!
-
Δε μας χεζετε λεω γω...
Η αμπαλοσύνη σας δεν έχει όρια...Μαθε να χανεις...
Δεν ξερω πιο ματς ειδες εσυ, εγω ειδα αυτο που η Μεταλιστ ειχε 9-0 σουτ στο ημιχρονο ( ), 2 τετ α τετ, κεφαλια απο τα 5 μετρα, κλπ κλπ
Τους καραμητρους και τις αμπαλοσυνες, τις εννοεις οπως την αντικειμενικοτητα και τα εικονιδια τυπου ; Τιμη μου τοτε -
Kαι για να μην μας βγαλετε και τρελους οριστε και τα στατιστικα:
tοtal shots: 16-2
shots on target: 6-0
corners: 7-1 -
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ Μ'
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ???????????
ΠΩΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΣ ΣΑΣ ΟΥΕΦΑ (ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟ CL ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!!!!!)
Κρίμα ρε γαμώτο για τον 'πρεσβευτή της Ελλάδας'. χαχαχαχα
Πάντως και αυτό πορεία είναι... προς τον πάτο....
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Kαι για να μην μας βγαλετε και τρελους οριστε και τα στατιστικα:
tοtal shots: 16-2
shots on target: 6-0
corners: 7-1ο αλέφας ειπε παντως οτι τα νούμερα δε λένε παντα την αλήθεια
(σίγουρα δε λένε κ ψέματα ομως )
-
Σιγουρα δεν λεει την αληθεια, αλλα οταν κανεις 2 σουτ σε ολο τον αγωνα ενω ο αντιπαλος 16, και νιωθεις και ατυχος που εχασες με 1-0, ενω λες και αμπαλο τον αλλο ε τοτε παει πολυ...
Τελος παντων...ειπαμε πανω απο ολα αντικειμενικοτητα! -
Λαλακια ηττα ο οσφπ, αλλα θα μου πεις που διαολο να παιξεις μπαλα σε τετοιο χωραφι. Πλακα πλακα, οι ουκρανοι εχουν στησει την ομαδα τους να παιζει καλα στο χωραφι ενω ο αντιπαλος θα σερνεται. Βεβαια αν ο ντιογκο δεν ειχε χασει το αχαστο, ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικα τωρα. Τωρα ομως, πολυ ζορι για την 3η θεση βλεπω
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πάντως και αυτό πορεία είναι... προς τον πάτο....
-
ΠΑΛΙ θα το κάνουμε Ολυμπιακός vs ΠΑΟ??????
Είναι σαφές ότι η Μέταλιστ έπαιξε σαφώς καλύτερα στο Α και είχε κάποιες ευκαιρίες να βάλει γκολ και είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο Β και ισσορόπησε το παιχνίδι μόλις βρήκε λίγο καλύτερα πατήματα.
Είναι επίσης σαφές ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν η κακή απόδοση του Ντουντού και του Πάτσα. Άλλωστε οι δυο τους έπαιζαν 4 μέσους των Ουκρανών!!!
Τα περί Πανιωνίου της Ευρώπης και άλλα χαρωπά ας τα αφήσουμε για λίγο, έτσι;
Champions League & Uefa 2008-2009