-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το γήπεδο είναι που τα κάνει όντως πολύ δύσκολα. Σήμερα ο Ολυμπιακός παίρνει σαν φιλοξενούμενος μια γεύση από το φάρμακο που κερνάει το Καραϊσκάκη τους δικούς του, κάτι που ήλπιζα να μην συμβεί ποτέ. Με τον αντίπαλο σε στοιχειωδώς καλή μέρα (κάτι που προφανώς ισχύει σήμερα), δεν έχουμε τύχη. Πριν το γκολ δεν υπήρχαμε, μετά το γκολ ανεβήκαμε αισθητά και μεταφέραμε το παιχνίδι προς την εστία τους, αλλά το πιθανότερο είναι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να φάμε ένα-δύο γκολ ακόμα και να πάμε για ύπνο.To γήπεδο δεν πείραξε χθες την ομάδα που από το κέντρο και πίσω ήταν ψιλοάθλια ενώ εμπρός ήταν απλώς άθλια. Σε αυτό φταίει πολύ ο Βαλβέρδε που έκαψε τον Γκαλλέτι στα αριστερά . Κατά την ταπεινή μου άποψη ο Τοροσίδης θα μπορούσε να παίξει στην θέση του Πάτσα και να μπει και ο Λέτο από την αρχή. Να κρατάς ψηλά τους αντιπάλους τουλάχιστον.
Η Γαλάτα ήταν ελαφρώς λιγότερο άθλια από εμάς και αρκετά ανίκανη να κάνει γκολ πολύ εύκολες φάσεις που ακόμη και ο Σαριέγκι θα τις έβαζε ( έστω αυτογκόλ ).
Και γω το κόβω να χάνουμε τελικά..
Έπνιξε κι ένα πεναλτάκι στο Ντιόγο ή μου φάνηκε?Το 'πνιξε αλλά δεν νομίζω ότι θα άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού ιδιαίτερα. Η Γαλατά χθες εδικαιούτο την νίκη και εμείς απλώς θα κλέβαμε κάτι ( όχι πως θα με χάλαγε ).
Ηρεμηστε, ηρεμηστε...
Κατα τα αλλα εχω ριξει κατι παναγιες... Ριξε Κοβα μεσα ρε
Έκανε χθες κάτι μλκίες ο Βαλβέρδε....
To πέναλτι στο 1ο ημίχρονο είναι καραμπινάτο.
Εκεί κάνεις το 1-1 και έχεις άλλο παιχνίδι. Άσε που πρέπει να είναι και κόκκινη.Κατα τ' άλλα χάλια παίξανε, ειδικά στην άμυνα μόνο ο Αβραάμ έπειξε καλά.
Και ναι, έχασε 2 κλασικές ευκαιρίες η Γαλατά να βάλει το 2ο και να το τελειώσει.
Αλλά, ακόμα και χάλια θα μπορούσανε στο τελευταίο λεπτό να κλέψουνε το Χ, ή με τη φάση του Ντάρκο. Παίξανε ρόλο και οι πολλές απουσίες.Όλα τα λεφτά ο Μπελούτσι. Αρχίζει κι ανεβαίνει πολύ.
Ο Γκαλέτι χάλια, μόνο στο Καραϊσκάκη ξεσκίζεται.
Κρίμα. Πάντως τίποτα δε χάθηκε, ήταν γνωστό από την αρχή ότι όλα θα κριθούν στα εντός.Κόκκινη δεν είναι. Οριακά είναι κίτρινη.
Ο Αβραάμ νομίζω από τους καλλίτερους του γηπέδου χθες μαζί με τον Λίνκολν , τον Αρντά και ίσως τον Μπελούτσι.Mετρια εμφανιση σημερα απεναντι σε εναν μετριοτατο αντιπαλο. Αν θελουμε να το σηκωσουμε στην εδρα μας, κατι τετοιες ομαδες πρεπει να της καθαριζουμε απο το ημιχρονο με 3 γκολ. Ημασταν λιγο ατυχοι σημερα βεβαια με 2 δοκαρια, χαμενα τετ-α-τετ κτλ αλλα πρεπει να σοβαρευτουμε μεχρι το επομενο παιχνιδι στην Μπενφικα.
Ότι πούμε στο παρά πέντε το λέτε στο και είκοσι....Είστε άκυροι.
1ον είπα ήδη ότι παίξαμε χάλια. Δεν εθελοτυφλώ σαν βάζελος να λέω τους πατήσαμε και είμασταν άτυχοι...
2ον η Γαλατά έπαιζε στην πολύ δυνατή έδρα της και παρά λίγο να ισοφαρίσουμε, παρ' όλο που είμασταν χάλια. Χαλαρά έπαιξε πολύ καλύτερα από το φάντασμα της Βέρντερ στο ολυμπιακό στάδιο.
Θα σας δούμε και στη Βρέμη πόσα θα μετρήσετε.Τέλος δε θυμάμαι να χαρακτήρισε κανείς καφενείο τη Γαλατά.
Εσείς όμως πέρσι μας πρήξατε τα παπαρια με το καφενείο τη Βέρντερ (που την αποκλείσαμε με δυο 3άρες να θυμίσω). Φάτε τα τώρα.1ον εμεις χθες παιξαμε πολυ καλα και αξιζαμε την νικη. Το λενε ολοι εκτος παο 2-3 γαυροθς εδω μεσα.
2ον Παρα λιγο επισης να τρωγατε 3-4 γκολ και παραλιγο εμεις να ριχναμε χθες 3-4 γκολ.
Η Βερντερ περυσι ηταν ομαδαρα οταν επαιζε μεσας, χθες κατεβηκε το φαντασμα της...μαλιστα
Στη Βρεμη σιγουρα δεν θα εχουμε κατοχη 72-28 στο 1ο ημιχρονο, και δεν νομιζω να εχουμε την κωλοφαρδια να πνιξει 2 γκολ ο τερματοφυλακας και να μπει και ενα 3ο με γκελα.
Ουτε εγω θυμαμαι να χαρακτηρισε κανεις καφενειο τη Βερντερ περυσι, ενω φετος εσυ τι λες φαντασμα, ο Πασχος την λεει 6 φορες χειροτερη ( ) κ.ο.κ. Και αν θες να συγκρινουμε με περυσι, μαλλον δεν ειδες το περσινο παιχνιδι τον Τουρκων στο UEFA...Στο θέμα για το Ελληνικό πρωτάθλημα καφενείο την ανεβοκατεβάζατε...
Η Βερντερ περυσι ηταν ομαδαρα οταν επαιζε μεσας, χθες κατεβηκε το φαντασμα της...μαλιστα
H βερντερ περσυ δεν ειπε κανεις οτι ηταν ομαδαρα,στον αντιποδα ομως εσεις την χαρακτηριζατε καφενειο.Και ναι η χτεσινη βερντερ ηταν (αν οχι 6) 5,75 ( ) φορες χειροτερη απο αυτην που αντιμετωισα εγω περσυ.Καταλαβαινω ομως που κολλας,κλασσικη βαζελικη νοοτροπια. Αν διαφωνεις με τα παραπανω,ανηκεις στην κατηγορια kid,βαρυ το ξερω αλλα αν οντως διαφωνεις ειναι η αληθεια.
Αγαπητέ. Έχεις μεγάλη πλάκα. Μιλάς για την πορεία της περσινής σου ομάδας όταν ο ίδιος σου ο πρόεδρος έδιωξε τον προπονητή και μετά τους παίκτες. Και μάλιστα όταν πήρε πόδι ο Λεμονής κανένας δεν επέκρινε τον Κόκκαλη γι'αυτή την κίνηση του. Όλοι σας πιστοί στην λογική ...ότι πεί και κάνει ο πρόεδρος είναι σωστό... Όλοι κατάλαβαν το λάθος μετά την τραγωδία με την Ανορθωση.Οπότε κακώς μιλάς για την περσινή ομάδα του ΟΣΦΠ.
Τι είπε ο μικρός Θεούλης.....
Ο Ολυμπιακός, χθες, δεν έπαιξε όπως μπορεί. Ειδικά ο Γκαλέττι ήταν πολύ μακριά απο την συνηθισμένη του απόδοση.
Δεν χάθηκε βέβαια τίποτα. Σαφώς και μπορεί να μαζέψει 7 βαθμούς (τόσους νομίζω ότι θα μαζέψει) και να περάσει στους 32.
Θετική εντύπωση μου έκανε ο Πατσατζόγλου, ενώ ο Αβραάμ θεωρώ ότι είναι ο νέος Καψής (Άνθιμος).
Ο Γκαλλέτι στα αριστερά δεν μπορεί ούτε αυτόγραφο να υπογράψει όχι να κάνει παιχνίδι. Έτρεχε σαν τον Βέγγο χωρίς ουσία...
Ο Πάτσα σου άρεσε ; ; ; ; ;
Γενικά προς Βάζελους.....Παίρνουμε Σαριέγκι , Βύντρα....Να σας δώσουμε Πάτσα ;
Ναι , τόσο απελπισμένος με αυτόν τον παίκτη είμαι.
-
Σίγουρα στον ΠΑΟ θα μπορούσαν να ειχαν κάνει κάποια καλύτερη επιλογη απο το Μελίσση. Όμως είναι εντελώς αστείο αυτό που παπαγαλίζεται εδώ και 2 μέρες απο τα ΜΜΕ, δείγμα ότι ο περίρυγος δημοσιογράφων, οπαδών, παραγόντων, παλαιμάχων ειναι πιο αρρωστημένος απο τις ίδιες τις ομάδες.
Όσο και καλούς αμυντικού να είχε ο ΠΑΟ δεν γίνεται να μηδενίσεις την επιθετική παραγωγή μιας ομάδας σαν την Βέρντερ. Ντε φάκτο 2-3 φάσεις μια τέτοια ομάδα θα σου κάνει, όπως έκανε και στον ΟΣΦΠ άσχετα του 3-0. Όταν η Μπάγερν τσεπώνει 5 γκόλ με αμυντικούς τους **Λούσιο και Βαν Μπούιτεν **τότε τι μπορεί να κάνει μια ελληνική ομάδα;
Επίσης κανένας δεν προσμετρά κάτι. Πέρυσι ο ΠΑΟ με τους ίδιους περίπου παίκτες είχε την καλύτερη άμυνα μέχρι το μπλάκ άουτ μέσα Μάρτη-Απρίλη διότι έδινε αρκετή βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία. Απο την στιγμή που αυτό δεν άρεσε σε κανεναν και δόθηκε εντολή στον Τεν κάτε να κάνει την ομάδα πολύ πιο επιθετική είναι φυσικό να μην έχει την ίδια άμυνα με πέρυσι διότι αφήνει περισσότερους χώρους στον ατίπαλο γα να παίξει.
Επίσης 2 πράγματα ακόμα.
-
Πρέπει να μην υπερτιμηθεί τα επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟ με την Βέρντερ όπως έγινε με τον Άρη. Διότι όπως και στο Βικελίδης έτσι και προχθές στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ βρήκ χώρους για να παίξει γιατί η Βερντερ με την τρελή λογική του..όσα πάνε και όσα έρθουν... είναι μια ομάδα που γενικά δίνει την δυνατότητα στον αντίπαλο να παίξει. Κρητίριο για το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟ πρέπει να είναι τα μάτς τύπου ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ανόρθωση όπου τέτοιες ομάδες συνηδειτά μαζεύονται πίσω για να παίξουν στην κόντρα.
-
Πρέπει να γίνει μια συζήτηση σχετικά με τον προγραμματισμό του καλοκαιριού, για το αν τα χρήματα που ξοδεύτηκαν πήγαν σε σωστές επιλογές γιατί η ομάδα έχει την όποια της βελτίωση όταν στην ενδεκάδα βρίσκονται οι περσυνοί παίκτες. Όταν ο Μάντζιος που βερισκόταν στην ναφθαλίνη κάνει παιχνίδι που ακόμα δεν φαίνεται απο τους Ρουκάβινα, Σόουζα, Χριστοδουόπουλο κλπ τότε υπάρχει οντως θέμα.
Ίσως η ομάδα πέρυσι κακώς κάκιστα απαξιώθηκε, βλέποντας και τι κάνει ο Μάλαρτζ με τον Εν'ντόι στον ΟΦΗ. Με 5 παίκτες το πολύ η περσυνή ομάδα θα ήταν φέτος σε κατάσταση για πολλά πράγματα.
-
-
Πολύ κακός χθές ο Ολυμπιακός, δεν μπορούσε ούτε ο Γκαλέτι να δώσει σωστή πάσα στα 3 μέτρα..
Πολύ σημαντικές οι απουσίες των Στολτίδη-Ντούντου, αλλά όχι και τέτοιο έκτρωμα..
Οι τούρκοι τίποτα το ιδιαίτερο, αν και είχαν πάθος και βγαίνανε πρώτοι σε όλες τις φάσεις..
Αυτος ο πάτσα χθες ήταν για πολλές σφαλιάρες..
Ακόμα και να δινόταν το πέναλτυ που ηταν 100%, νομίζω πάλι μια από τα ίδια θα βλέπαμε..
Ένα κακό ματς ήταν και πέρασε..άντε να γυρίσει το κέντρο μας, διότι αρκετά μας έλειψε..
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Το γήπεδο είναι που τα κάνει όντως πολύ δύσκολα. Σήμερα ο Ολυμπιακός παίρνει σαν φιλοξενούμενος μια γεύση από το φάρμακο που κερνάει το Καραϊσκάκη τους δικούς του, κάτι που ήλπιζα να μην συμβεί ποτέ. Με τον αντίπαλο σε στοιχειωδώς καλή μέρα (κάτι που προφανώς ισχύει σήμερα), δεν έχουμε τύχη. Πριν το γκολ δεν υπήρχαμε, μετά το γκολ ανεβήκαμε αισθητά και μεταφέραμε το παιχνίδι προς την εστία τους, αλλά το πιθανότερο είναι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να φάμε ένα-δύο γκολ ακόμα και να πάμε για ύπνο.
To γήπεδο δεν πείραξε χθες την ομάδα που από το κέντρο και πίσω ήταν ψιλοάθλια ενώ εμπρός ήταν απλώς άθλια.
Eγώ θεωρώ πως το γήπεδο έπαιξε και παραέπαιξε ρόλο, κυρίως πριν καν αρχίσει το ματς. Ειδικά όταν μιλάμε για ματς μεταξύ ελληνικής και τούρκικης ομάδας (μιλάμε πάντα για ίδια δυναμικότητα ομάδων, όχι επίπεδο CL από τον έναν και Γ' Εθνική από τον άλλον), είναι τελείως διαφορετική η αντιμετώπιση ανάλογα με το πού γίνεται το παιχνίδι. Αν παίζαμε στο Καραϊσκάκη θα τους περιμέναμε με τα μαχαίρια στα δόντια από τη μέρα της κλήρωσης ακόμα, όπως έκαναν αυτοί ακριβώς. Εκεί εστιάζω το λόγο για τον οποίο όντως όπως λες 'η ομάδα που από το κέντρο και πίσω ήταν ψιλοάθλια ενώ εμπρός ήταν απλώς άθλια'. Από τη στιγμή που παίζαμε στην Τουρκία, ήτανε νομίζω προφανές και από την εικόνα του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο πως πηγαίναμε 'κατ' αρχάς να μη χάσουμε κι από κει και πέρα να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Κι αν χάσουμε ΟΚ δεν τρέχει και τίποτα, έχουμε μπροστά μας πιο εύκολα ματς να ρεφάρουμε'. Με αυτή τη λογική, ήταν τελείως αναμενόμενη η εικόνα μας χτες όπως και το τελικό αποτέλεσμα. Το ότι δεν μας έδωσε το πέναλτι ή ότι δεν σκοράραμε στο τέλος στις 2 μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε με Ντάρκο και Ντιόγκο, έχει λίγη σημασία σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάσαμε, η οποία ήτανε μια ομάδα που έτρεχε να μπαλώσει τρύπες από δω κι από κει. Μόνο τις εκφράσεις στα πρόσωπα των μεν και των δε να έβλεπες, καταλάβαινες ποιος ήταν ο λύκος και ποιος το πρόβατο στο χτεσινό ματς. Είναι λάθος να στεκόμαστε στο μικρού εύρους σκορ και στον διαιτητή ή την κακή μας τύχη και να παραβλέπουμε αυτό το πράμα. Αν φεύγαμε με την ισοπαλία εγώ προσωπικά θα ένοιωθα σα να είχαμε 'κλέψει' το αποτέλεσμα, ενώ αν είχαμε φάει και 1-2 γκολ ακόμα δε θα μου φαινόταν περίεργο, το είχα πει άλλωστε πριν το ημίχρονο. Αυτά τα λέω ως καθαρά προσωπικές απόψεις και πάντα σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε στο χτεσινό ματς.
-
Για τις φάσεις και εγώ το ίδιο είπα.
Για την εικόνα της ομάδας , πέρα από τις δεδομένες απουσίες που είχαμε 10 ημέρες να δουλέψουμε και να τις καλύψουμε όσο καλλίτερα μπορούσαμε , θεωρώ πως φταίει αρκετά ο Βαλβέρδε που την μπέρδεψε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Και είμαι βέβαιος πως το ίδιο θα λέγαμε όλοι μας ακόμη και εάν είχε μπει και το γκολ του Ντάρκο και του Ντιόγκο και μας είχε δώσει το πέναλντυ και τελικά νικούσαμε 1-3 ( αφού αυτοί δεν τα έβαζαν με τίποτα , ο Λίνκολν μου θύμισε τον Ροναλντίνιο στο μάτς της Μπάρτσα με τον ΠΑΟ που ήθελε σώνει και καλά να σκοράρει και τα έχανε όλα ). Ο Ερνέστο έχει ευθύνες για τη χθεσινή εικόνα της ομάδος που τελικά οι παίκτες ήθελαν αλλά δεν ήξεραν πως. Μετά το 15λεπτο που το κατάλαβαν οι Τούρκοι έγιναν λύκοι , γιατί στην αρχή ήταν εκείνοι τα πρόβατα εάν θυμηθείς την εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου και την πίεση ψηλά του Ολυμπιακού. Μετά απλώς δεν ξέραμε πως να κάνουμε αυτό που πρέπει επειδή ο καθένας βρισκόταν σε λάθος σημείο. Ο Άντζας επιπλέον πέρα από τον αμυντικό/οργανωτικό του ρόλο στο κέντρο έτρεχε να κλείσει και τις τρύπες που άφηνε ο Πάτσα αλλά ενίοτε και ο Ντομί. Άρα είχαμε ακόμη μία τρύπα στο κέντρο με αποτέλεσμα ο Μπελούτσι που ήταν ψηλότερα να μπορεί να μαρκάρει κάτω από το κέντρο και αυτοί να κάνουν πάρτυ. Ειδικά από αριστερά στον Ντομί ή από δεξιά εκεί που κάθοταν και έπλεκε ο Πάτσας. Μεγάλοι διάδρομοι και ο Πάντος να τρέχει να μαρκάρει ακόμη και τα δοκάρια με αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτεροι διάδρομοι. Έτσι δεν κάνεις δουλειά. Η ομάδα άλλαξε στο τελυταίο 10λεπτο ακριβώς επειδή κανονικοποιήθηκε.
Τέλος δεν πιστεύω ότι τον Άντζα , τον Τόρο , τον Νικοπολίδη τον επηρέασε η ατμόσφαιρα ή το πανω 1453 που είχαν οι μ@λ@κοΤούρκοι όπως σίγουρα δεν επηρέασε τον Ντιόγκο ή τον Μπελούτσι ή τον Γκαλλέτι που έχουν ζήσει αντίστοιχες καταστάσεις στην Βραζιλία και Αργεντινή αντίστοιχα.
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Κρητίριο για το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟ πρέπει να είναι τα μάτς τύπου ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ανόρθωση όπου τέτοιες ομάδες συνηδειτά μαζεύονται πίσω για να παίξουν στην κόντρα.ΟMG , WTF και 300 fucking lol....
Aπο ποιον ειναι το αρθρο μικρε θεουλη ΔΝΤΖ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κρητίριο για το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟ πρέπει να είναι τα μάτς τύπου ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ανόρθωση όπου τέτοιες ομάδες συνηδειτά μαζεύονται πίσω για να παίξουν στην κόντρα.
ΟMG , WTF και 300 fucking lol....
Aπο ποιον ειναι το αρθρο μικρε θεουλη ΔΝΤΖ;
Αχ μικρέ παλικαράκο pasxos. Δεν ήξερα ότι πρέπει να διαβάσω εφημερίδα και να ακούω τους αθλητικογράφους για να δώ το αυτονόητο. Αλλά αυτό μάλλον θα το αφήσω σε σένα.
Είσαι πραγματικό διασκεδαστικός. edit Δεν χρειαζεται.[kouk]
-
Ρε σεις εδω βρηκαμε καινουριο φρουτο...
Δηλαδη δικα σου ειναι τα παραπανω; Δεν το περιμενα αυτο απο σενα!!
Αληθεια,η αεκ κι ο μπαοκ οταν παιζουν με τον λαγο κλεινονται πισω;
κουκε,εχασα το πανηγυρι και δεν ειδα τι παιχτηκε πριν το edit,αν το ειδε κανεις ας με πει κι εμενα τον παλικαρακο,ετσι πληροφοριακα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε σεις εδω βρηκαμε καινουριο φρουτο...Δηλαδη δικα σου ειναι τα παραπανω; Δεν το περιμενα αυτο απο σενα!!
κουκε,εχασα το πανηγυρι και δεν ειδα τι παιχτηκε πριν το edit,αν το ειδε κανεις ας με πει κι εμενα τον παλικαρακο,ετσι πληροφοριακα..
Α, ωραία. Ο συγκεκριμένος είναι περίπτωση.
Το πόσο σχέση έχεις με το αθλημα φαίνεται απο αυτά που γράφεις.
..Αληθεια,η αεκ κι ο μπαοκ οταν παιζουν με τον λαγο κλεινονται πισω...
Προφανώς η Ανόρθωση και η ΑΕΚ επαιξαν διαφορετικά με έσενα η μήπως ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι διαφορετικό απο το να στηρίζεται στην άμυνα του και να παίζει στην κόντρα τουλάχιστον στα μέχρι τώρα παιχνίδια του;
Άλλά ειπαμε. Καλά μεσάνυκτα( πρόσεξε μην πέσεις πουθενά και χτυπήσεις μέχρι να βρείς τον διακόπτη).
Τέτοια άτομα είναι συλλεκτικά κομάτια.
Α συγνώμη
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε σεις εδω βρηκαμε καινουριο φρουτο...Δηλαδη δικα σου ειναι τα παραπανω; Δεν το περιμενα αυτο απο σενα!!
Δεν το ξερω το παιδι, αλλα αποκλειεις να ειναι δικα του τα γραφομενα?
Γιατι ρε εισαι τοσο καχυποπτος? -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Γιατι ρε εισαι τοσο καχυποπτος?Ρε μλκ απ το στυλ του θεωρησα οτι μεχρι ενα σημειο ηταν αρθρο καποιου..βεβαια εχω ενστασεις σε ΠΑΡΑ πολλα απο αυτα που λεει.Και ερχομαι και σε ρωταω εσενα που εισαι βαζελος,σου φαινονται λογικα αυτα που λεει;Ουτε εγω τον ξερω τον κυριο ΑΝΑΝΑ (χωρις Υ αναμεσα.. ) αλλα εδω ρε μλκ φτανει να λεει οτι μπαοκ και αεκ παιζουν πισω με τον λαγο,ημαρτον δλδ και μετα ερχεται και σου λεει οτι δεν ξερεις απο μπαλα.. Πιαστ αυγο και κουρευτο ενα πραμα..για πες μας τη γνωμη σου..
-
Αφού ξεκαθαρίσει η πατρότητα των γραφομένων του συνφορουμίστα μπορούμε να ξαναμιλήσουμε για μπάλα ;
-
Για μπαλα δε μιλαμε ρε συ Γιωργο.; λεμε οτι η αεκ κι ο μπαοκ (και ο ολυμπιακος θα πει,τωρα το γραφει.. ) κλεινονται πισω με το λαγο..
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι ρε εισαι τοσο καχυποπτος?Ρε μλκ απ το στυλ του θεωρησα οτι μεχρι ενα σημειο ηταν αρθρο καποιου..βεβαια εχω ενστασεις σε ΠΑΡΑ πολλα απο αυτα που λεει.Και ερχομαι και σε ρωταω εσενα που εισαι βαζελος,σου φαινονται λογικα αυτα που λεει;Ουτε εγω τον ξερω τον κυριο ΑΝΑΝΑ (χωρις Υ αναμεσα.. ) αλλα εδω ρε μλκ φτανει να λεει οτι μπαοκ και αεκ παιζουν πισω με τον λαγο,ημαρτον δλδ και μετα ερχεται και σου λεει οτι δεν ξερεις απο μπαλα.. Πιαστ αυγο και κουρευτο ενα πραμα..για πες μας τη γνωμη σου..
Κοιτα να δεις ισως δεν το εξεφρασε σωστα.Ισως ηθελε να εχει ενα μετρο συγκρισης με το παιχνιδι της βερντερ,και ναι σε συγκριση με το παιχνιδι της βερντερ οντως ο παοκ και η αεκ μας επαιξαν πιο πισω.Γενικα ομως,οχι δεν συμφωνω οτι παιζουν ετσι αεκ και παοκ
-
Αγαπητέ pasxos, επειδή δεν μου αρέσει να λογομαχώ χωρίς λόγο, μάθε να διαβαζεις τα γραφόμενα του άλλου που μάλιστα κάνει κριτική στην ομάδα του, προτού πας σε αντιπράθεση.
και ο ολυμπιακος θα πει,τωρα το γραφει.. )
Ποίος Ολυμπιακός; Είπα κάτι υποτιμητικό για τον ΟΣΦΠ; Άλλο πράγμα ανέφερα για τον Ολυμπιακό και εχει να κάνει με την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του Λεμονή απο την ίδια την διοικησή της όταν η τελευταία έβλεπε ότι ο τίτλος χανόταν. Αυτό κατέκρινα και χωρίς ίχνος υποτίμησης για την ομάδα σου
Τώρα για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
Η ΑΕΚ όταν πήγε στο καραισκάκη με έσας γιατί κατηγορήθήκε; Μα για το αντιποδόσφαιρο που έπαιξε. Δεν έκανε τίποτα τόσο διαφορετικό στο ΟΑΚΑ με έμας.Περίμενε τον Παναθηναικό και έβγαινε στην κόντρα βλέποντας και την άμυνα μας, εξού και το 2-1 απο τα δώρα των Σαρριέγκι, Βύντρα. Με εσάς αυτό δεν έπασε και μάλιστα έχασε το κέντρο, με τον Ολυμπιακό να μην έχει τα 2 βασικά αμυντικά χάφ Ντούντου και Ιέρο. Και δικαίως έχασε.
Και τι σχέση έχουν οι δημοσιογράφοι που επικαλείσαι; Εδώ οι ίδιοι οι οπαδοί της ΑΕΚ αγανακτούν με αυτό που παίζει η ΑΕΚ. Που σου φαίνεται το περίεργο;Επίσης για τον ΠΑΟΚ που είναι το περίεργο; Η αμυνά του είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος , και ο Σάντος κυρίως τέτοιες ομάδες δημιουργεί. Με τον ΠΑΟ έπαιξε προσεκτικά πίσω και με την λογική να κάνει 2-3 φάσεις για τον Μουσλίμοβιτς.
Αύριο το ίδιο θα κάνει με την ΟΣΦΠ, για να μην νομίζεις τίποτα περίεργο.λεμε οτι η αεκ κι ο μπαοκ κλεινονται πισω με το λαγο..
Δεν είναι απλά.. κλείστηκαν πίσω... Η ΑΕΚ τό επιδίωξε,επειδή αυτά που ήθελε ο Δώνης δεν έβγαιναν, για μια σειρά παιχνιδιών με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, με τους 2 πρώτους βγήκε, με εσάς όχι και τώρα την έλλειψη επιθετικού παιχνιδιού την πληρώνει. Ο ΠΑΟΚ αυτό είναι το παιχνίδι του δηλ έμφαση στην άμυντική λειτουργία και προσεκτικά μπροστά για τον Μουσλίμοβιτς, και θα το κάνει είτε παίζει με τον ΠΑΟ είτε με εσας, απλά με εμάς λόγω απουσίας του Κοντρέρας και στην διάρκεια του Γκαρσία αναγκάστηκέ να οπισθοχωρίσει λίγο παραπάνω. Και ο ΠΑΟ δεν έκανε εν τέλει κάτι ιδιαίτερο πέρα της φάσης του Γκάμπριελ.
-
Αγαπητε κυριε ΔΝΤΖ μια χαρα ξερω να διαβαζω,να γραφω οχι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Ουτε εγω θελω να λογομαχω χωρις λογο ΟΜΩΣ με το αρχικο σας ποστ χτες ('εχεις μεγαλη πλακα τελικα') εισπραξατε ακριβως το υφος που σας επρεπε απο την πλευρα μου,δηλαδη το ιδιο.Αν ησασταν πιο...πρεπων απλα θα σας ελεγα την αποψη μου χωρις χαρακτηρισμους.Οπως δηλαδη κανω και σ αυτο το ποστ.Υγ: Στο τελευταιο ποστ δεν διαφωνω καπου σημαντικα.
-
χτες 'ημασταν άθλιοι
άνευροι
νοθροί
κοιμισμένοι
χάσαμε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονμαχίες
φτάναμε στη μπάλα δεύτεροι
παίζαμε λες και ήμασταν λιγότεροικαι πήραμε αυτό που μας αξίζει,
δηλαδή τίποτακαι καλύτερα που δεν ισοφαρίσαμε στο τέλος. Καλύτερα μια δίκαιη ήττα, παρά μια ισοπαλία από σπόντα...με την πρώτη μπορεί και κάτι να μας γίνει μάθημα. μακριά απ το Καραϊσκάκη είμαστε πάντοτε πολύ κακοί
-
Μπραβο ρε γαυροι!Συγχαρητηρια! Πρωτη φορα βλεπω τοσο μαζικη αντικειμενικη, ψυχραιμη και ακομπλεξαριστη αντιμετωπιση μετα απο μια αποτυχια του Ολυμπιακου! Δεν εγινε και τιποτα εξαλλου! Η ομαδα ειναι σε φαση αλλαγης και ηταν κομμενη στα δυο.
Αντε το επομενο βημα ειναι να αντιμετωπισετε ετσι και μια επιτυχια του Παναθηναικου (εστω και αν αργησει...)Γιωργο, αμα θες να μου δωσεις τον Πατσα, εκτος απο τους Βυντρα-Σαριεγκι που θα σου δωσω, θελω να μου δωσεις και Γκαλεττι-Κοβασεβιτς για να ισορροπισω καπως
-
Είσαι ζαβολιάρης ( στο θέμα του Πάτσα )....
Κοίτα πάντως και για τον ΠΑΟ τα ίδια λέγαμε. Και εάν κοιτάξεις και τις προβλέψεις για την πορεία του στο Τσ. Λίγκ οι περισσότεροι λέγαμε ότι είναι στο χέρι του να περάσει δεύτερος. Για προχθές η ένστασή μου ήταν ότι θεωρώ την Βέρντερ που σε δύο παιχνίδια αντιμετωπίσαμε χθες , καλλίτερη από αυτήν που βρήκατε εσείς και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει για το πώς θα είναι στη Γερμανία.
Champions League & Uefa 2008-2009