-
Μμμμμμμμμμ.....
Πρωτευουσιάνοι..... τρομάρα σας.... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:

Δείξε κατανόηση,κάνε ότι δεν το είδες.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τι έγινε ρε βαζελοι, δύσκολο τελικά να νικάς τα καφενεία έτσι?
Tι εγινε ρε γαυροι; Δυσκολο να νικας τις κοινοτητες ετσι;Δε πειράζει, σταθήκατε αξιοπρεπέστατα απέναντι στο ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ Βέρντερ και να μην πω τους πατήσατε κιόλας!
**Δεν πειραζει, σταθήκατε αξιοπρεπέστατα απέναντι στο ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ Γαλατασαραι και να μην πω τους πατήσατε κιόλας! **Μπάλα υψηλών προδιαγραφών είδαμε πάλι απ' τον ευρωπΕο!
Μπάλα υψηλών προδιαγραφών είδαμε πάλι απ' τον ευρωΚΑΡΝΑΒΑΛο!ΥΓ: ΜΠΑΡΤΣΑ!
ΥΓ: Ντιναμο Ζαγκρεμπ -
Αν δεν ήταν τοσο άμπαλοι οι επιθετικοί της Βέρντερ, να τους είχαν βάλει 1-2 τεμάχια ακόμα.
Αν δεν ήταν τοσο άμπαλοι οι επιθετικοί της Γαλατα, να τους είχαν βάλει 2-3 τεμάχια ακόμα.Τώρα ειλικρινά, ρωτάω τους βάζελους: Σας άρεσε η μπάλα που παίξατε σήμερα?
Για να ξέρω απλά ποια είναι τα στάνταρ σας ως προς το τι είναι καλό ποδόσφαιρο και θέαμα!
**Τώρα ειλικρινά, ρωτάω τους γαυρους: Σας άρεσε η μπάλα που παίξατε σήμερα?
Για να ξέρω απλά ποια είναι τα στάνταρ σας ως προς το τι είναι καλό ποδόσφαιρο και θέαμα! ** -
1ον είπα ήδη ότι παίξαμε χάλια. Δεν εθελοτυφλώ σαν βάζελος να λέω τους πατήσαμε και είμασταν άτυχοι...
2ον η Γαλατά έπαιζε στην πολύ δυνατή έδρα της και παρά λίγο να ισοφαρίσουμε, παρ' όλο που είμασταν χάλια. Χαλαρά έπαιξε πολύ καλύτερα από το φάντασμα της Βέρντερ στο ολυμπιακό στάδιο.
Θα σας δούμε και στη Βρέμη πόσα θα μετρήσετε.Τέλος δε θυμάμαι να χαρακτήρισε κανείς καφενείο τη Γαλατά.
Εσείς όμως πέρσι μας πρήξατε τα παπαρια με το καφενείο τη Βέρντερ (που την αποκλείσαμε με δυο 3άρες να θυμίσω). Φάτε τα τώρα. -
1ον είπα ήδη ότι παίξαμε χάλια. Δεν εθελοτυφλώ σαν βάζελος να λέω τους πατήσαμε και είμασταν άτυχοι...
2ον η Γαλατά έπαιζε στην πολύ δυνατή έδρα της και παρά λίγο να ισοφαρίσουμε, παρ' όλο που είμασταν χάλια. Χαλαρά έπαιξε πολύ καλύτερα από το φάντασμα της Βέρντερ στο ολυμπιακό στάδιο.
Θα σας δούμε και στη Βρέμη πόσα θα μετρήσετε.Τέλος δε θυμάμαι να χαρακτήρισε κανείς καφενείο τη Γαλατά.
Εσείς όμως πέρσι μας πρήξατε τα παπαρια με το καφενείο τη Βέρντερ (που την αποκλείσαμε με δυο 3άρες να θυμίσω). Φάτε τα τώρα.1ον εμεις χθες παιξαμε πολυ καλα και αξιζαμε την νικη. Το λενε ολοι εκτος παο 2-3 γαυροθς εδω μεσα.
2ον Παρα λιγο επισης να τρωγατε 3-4 γκολ και παραλιγο εμεις να ριχναμε χθες 3-4 γκολ.
Η Βερντερ περυσι ηταν ομαδαρα οταν επαιζε μεσας, χθες κατεβηκε το φαντασμα της...μαλιστα
Στη Βρεμη σιγουρα δεν θα εχουμε κατοχη 72-28 στο 1ο ημιχρονο, και δεν νομιζω να εχουμε την κωλοφαρδια να πνιξει 2 γκολ ο τερματοφυλακας και να μπει και ενα 3ο με γκελα.
Ουτε εγω θυμαμαι να χαρακτηρισε κανεις καφενειο τη Βερντερ περυσι, ενω φετος εσυ τι λες φαντασμα, ο Πασχος την λεει 6 φορες χειροτερη ( ) κ.ο.κ. Και αν θες να συγκρινουμε με περυσι, μαλλον δεν ειδες το περσινο παιχνιδι τον Τουρκων στο UEFA... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Η Βερντερ περυσι ηταν ομαδαρα οταν επαιζε μεσας, χθες κατεβηκε το φαντασμα της...μαλισταH βερντερ περσυ δεν ειπε κανεις οτι ηταν ομαδαρα,στον αντιποδα ομως εσεις την χαρακτηριζατε καφενειο.Και ναι η χτεσινη βερντερ ηταν (αν οχι 6) 5,75 ( ) φορες χειροτερη απο αυτην που αντιμετωισα εγω περσυ.Καταλαβαινω ομως που κολλας,κλασσικη βαζελικη νοοτροπια. Αν διαφωνεις με τα παραπανω,ανηκεις στην κατηγορια kid,βαρυ το ξερω αλλα αν οντως διαφωνεις ειναι η αληθεια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η Βερντερ περυσι ηταν ομαδαρα οταν επαιζε μεσας, χθες κατεβηκε το φαντασμα της...μαλιστα
H βερντερ περσυ δεν ειπε κανεις οτι ηταν ομαδαρα,στον αντιποδα ομως εσεις την χαρακτηριζατε καφενειο.Και ναι η χτεσινη βερντερ ηταν (αν οχι 6) 5,75 ( ) φορες χειροτερη απο αυτην που αντιμετωισα εγω περσυ.Καταλαβαινω ομως που κολλας,κλασσικη βαζελικη νοοτροπια. Αν διαφωνεις με τα παραπανω,ανηκεις στην κατηγορια kid,βαρυ το ξερω αλλα αν οντως διαφωνεις ειναι η αληθεια.
Αγαπητέ. Έχεις μεγάλη πλάκα. Μιλάς για την πορεία της περσινής σου ομάδας όταν ο ίδιος σου ο πρόεδρος έδιωξε τον προπονητή και μετά τους παίκτες. Και μάλιστα όταν πήρε πόδι ο Λεμονής κανένας δεν επέκρινε τον Κόκκαλη γι'αυτή την κίνηση του. Όλοι σας πιστοί στην λογική ...ότι πεί και κάνει ο πρόεδρος είναι σωστό... Όλοι κατάλαβαν το λάθος μετά την τραγωδία με την Ανορθωση.Οπότε κακώς μιλάς για την περσινή ομάδα του ΟΣΦΠ.
-
Aγαπητε.
Εχεις κορυφαια συλλογιστικη.. :
1ον:Μιλάς για την πορεία της περσινής σου ομάδας όταν ο ίδιος σου ο πρόεδρος έδιωξε τον προπονητή και μετά τους παίκτες
Δεν ηξερα οτι αφου εκανε αυτα τα πραματα ο προεδρος δεν πρεπει να μιλαω..
2ον:
Και μάλιστα όταν πήρε πόδι ο Λεμονής κανένας δεν επέκρινε τον Κόκκαλη γι'αυτή την κίνηση του
Αυτο κι αν ειναι ΓΑΜΑΤΟ!!!
3oν:
Όλοι σας πιστοί στην λογική ...ότι πεί και κάνει ο πρόεδρος είναι σωστό...
Μαλλον νομιζεις οτι μιλας σε καναν ελευθερατο στο σπορφμ.. Γεια σου,ειμαι ο Πασχαλης και ειμαι καλα..
4ον:
Όλοι κατάλαβαν το λάθος μετά την τραγωδία με την Ανορθωση
Ενδιαφερον σκεπτικο...
5ον και καλυτερο:
Οπότε κακώς μιλάς για την περσινή ομάδα του ΟΣΦΠ
Επετρεψε μου αγαπητε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aγαπητε.Εχεις κορυφαια συλλογιστικη.. :
1ον:Μιλάς για την πορεία της περσινής σου ομάδας όταν ο ίδιος σου ο πρόεδρος έδιωξε τον προπονητή και μετά τους παίκτες
Δεν ηξερα οτι αφου εκανε αυτα τα πραματα ο προεδρος δεν πρεπει να μιλαω..
2ον:
Και μάλιστα όταν πήρε πόδι ο Λεμονής κανένας δεν επέκρινε τον Κόκκαλη γι'αυτή την κίνηση του
Αυτο κι αν ειναι ΓΑΜΑΤΟ!!!
3oν:
Όλοι σας πιστοί στην λογική ...ότι πεί και κάνει ο πρόεδρος είναι σωστό...
Μαλλον νομιζεις οτι μιλας σε καναν ελευθερατο στο σπορφμ.. Γεια σου,ειμαι ο Πασχαλης και ειμαι καλα..
4ον:
Όλοι κατάλαβαν το λάθος μετά την τραγωδία με την Ανορθωση
Ενδιαφερον σκεπτικο... :
5ον και καλυτερο:
Οπότε κακώς μιλάς για την περσινή ομάδα του ΟΣΦΠ
Επετρεψε μου αγαπητε... :
Συγνώμη μάλλον μιλάω με κάποιον που είναι εκτός Ελλάδας
Καλυνήκτα και όνειρα γλυκά. Και κυρίως καλά μεσάνυκτα
-
Εγινε..ΑΛΑΤΙ.
-
Λοιπον Πασχο, καησα και διαβασα τις 45 πρωτες σελιδες απο το περσινο τοπικ. Δεν βρηκα ουτε 1 (ΜΙΑ) δημοσιευση που να λεει την Βερντερ καφενειο.
Μαλλον λαθος υπηρχε μονο μια υπόνοια οτι η Βερντερ δεν ειναι τοσο φοβερη. Και ξερετε ποιος την εκανε; Ναι δεν θα το πιστεψετε: ο...Πασχος!!!!!!!!!!Αρα συμπερασματα:
1ον: οποιος ξαναπει οτι λεγαμε την Βερντερ καφενειο να το αποδειξει με post, αλλιως να μην μας ζαλιζει.
2ον: μας κατηγορειτε οτι υποβιβασαμε την Βερντερ, ενω εσεις τωρα κανετε το ιδιο, χωρις εμεις τελικα να το ειχαμε πραξει τοτε!
3ον: διαβαστε το περσινο τοπικο! Βγαζει πολυ γελιο σχετικα με τις φετινες κωλοτουμπες! -
Ο Ολυμπιακός, χθες, δεν έπαιξε όπως μπορεί. Ειδικά ο Γκαλέττι ήταν πολύ μακριά απο την συνηθισμένη του απόδοση.
Δεν χάθηκε βέβαια τίποτα. Σαφώς και μπορεί να μαζέψει 7 βαθμούς (τόσους νομίζω ότι θα μαζέψει) και να περάσει στους 32.
Θετική εντύπωση μου έκανε ο Πατσατζόγλου, ενώ ο Αβραάμ θεωρώ ότι είναι ο νέος Καψής (Άνθιμος).
-
http://sport24.gr/html/ent/215/ent.258215.asp' target='_blank
Όχι ρε Pizzaro και Almeida, μην το κάνετε αυτό, μην λέτε αλήθειες.. Ο μεγάλος ποδοσφαιρογνώστης Κοτούλης θα πληγωθεί..
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Λοιπον Πασχο, καησα και διαβασα τις 45 πρωτες σελιδες απο το περσινο τοπικ. Δεν βρηκα ουτε 1 (ΜΙΑ) δημοσιευση που να λεει την Βερντερ καφενειο.
Μαλλον λαθος υπηρχε μονο μια υπόνοια οτι η Βερντερ δεν ειναι τοσο φοβερη. Και ξερετε ποιος την εκανε; Ναι δεν θα το πιστεψετε: ο...Πασχος!!!!!!!!!!Αρα συμπερασματα:
1ον: οποιος ξαναπει οτι λεγαμε την Βερντερ καφενειο να το αποδειξει με post, αλλιως να μην μας ζαλιζει.
2ον: μας κατηγορειτε οτι υποβιβασαμε την Βερντερ, ενω εσεις τωρα κανετε το ιδιο, χωρις εμεις τελικα να το ειχαμε πραξει τοτε!
3ον: διαβαστε το περσινο τοπικο! Βγαζει πολυ γελιο σχετικα με τις φετινες κωλοτουμπες!Μαλλον εισαι επιλεκτικος...η απλα δεν διαβασες ολες τις σελιδες.Μη μου πεις οτι δεν θυμασαι τον gti να την λεει καφενειο ή εστω να την χαρακτηριζει με μια λεξη παρομοιας σημασιας. Αν οντως δεν θυμασαι (ικανο σε εχω οπως φαινεται) θα με κανεις να διαβασω ολες τις σελιδες για να το βρω και δεν μου ειναι πολυευκολο...
Υγ:Εσυ νομιζω θα γινεις χειροτερος απ το κιντ.. -
Φίλε Κοτούλη, για βρες μου ένα post που να χαρακτηρίζει την χθεσινή Βρέμη μεγαθήριο..
-
πωωωω ρε αμπαλιδη ειπαμε εμεις οι 2 για μπαλα δεν μιλαμε.Για να σε διευκολυνω,αν πας στο πρωτο ποστ αυτης της σελιδας και μαλιστα στην πρωτη πρωτη γραμμη θα βρεις την απαντηση σου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
http://sport24.gr/html/ent/215/ent.258215.asp' target='_blank' target='_blankΌχι ρε Pizzaro και Almeida, μην το κάνετε αυτό, μην λέτε αλήθειες.. Ο μεγάλος ποδοσφαιρογνώστης Κοτούλης θα πληγωθεί..
Τους κοιτάξατε στα μάτια. Μπράβο σας.
1 άξος βαθμός για την ομάδα σας.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαλλον εισαι επιλεκτικος...η απλα δεν διαβασες ολες τις σελιδες.Μη μου πεις οτι δεν θυμασαι τον gti να την λεει καφενειο ή εστω να την χαρακτηριζει με μια λεξη παρομοιας σημασιας. Αν οντως δεν θυμασαι (ικανο σε εχω οπως φαινεται) θα με κανεις να διαβασω ολες τις σελιδες για να το βρω και δεν μου ειναι πολυευκολο...
Υγ:Εσυ νομιζω θα γινεις χειροτερος απ το κιντ..Τι επιλεκτικος ρε; Δεν θυμομουν κανενα να το λεει, εψαξα 45 σελιδες (δηλαδη απο την αρχη μεχρι το ματς με την Ρεαλ) και μονο εσενα ( ) βρηκα να ειπες κατι υποτιμητικο για την Βερντερ. Αμα βρεις εσυ κατι αλλο πες μου! Μεχρι τοτε
ΥΓ: ειμαι ηδη χειροτεροςΘα γινω red_Army και θα αρχισω να λεω ποσο ρουφιανοι ειναι οι δημοσιογραφοι!
Με τον Παναθηναικο εχουν φαγωθει ολοι για τον Τεν Κατε, δεν πηραμε αμυντικο κτλ κτλ οταν μια απο τις επιθετικες ομαδες της Ευρωπης δεν εκανε σχεδον ΟΥΤΕ ΜΙΑ ευκαιρια απο οργανωμενη προσπαθεια!
Ή λες και αμα παίρναμε ενα καλο κεντρικο αμυντικο, δεν θα χαναμε ουτε μια κεφαλια σε κανεναν αγωνα!
Ή για την φαση στο 1ο γκολ, αυτο που εχουν να πουν ειναι δεν εχει σημασια οτι ηταν χερι, αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι φανηκε γυμνη η αμυνα ! Ελεος!
Παλι προβληματιζονται οι ρουφιανοι γιατι ο Τεν Κατε ρισκαρε, οταν πριν τον κραζανε γιατι γυρνουσε την ομαδα πισω!!!
Ενω η ομαδα εκανε πολυ καλο παιχνιδι, αυτο ειναι κακο γιατι δεν νικησε .
Ο Ζιλμπερτο περπατουσε λεει..Πως περπατησε ρε καημενε 12 χιλιομετρα μεσα σε ενα παιχνιδι, οντας ο 3ος σε μετρα παικτης του γηπεδου και 1ος του Παναθηναικου;;;
Ουστ λαμογια...Για τον Ολυμπιακο χθες, ο τιτλος που επαιζε στην εκμπομπη ηταν οτι ο Ολυμπιακος εχασε την ισοπαλια στο παρα 1'!!!! Και ο υποτιτλος αναφεροταν στο πεναλτι Χωρια τον Σωτηρακοπουλο που εβλεπε τον Ολυμπιακο να χανει στις λεπτομερειες, και την Γαλατα να μην απειλει ουσιαστικα, ενω ειχε δοκαρι, διωξιμο στην γραμμη, τετ-α-τετ κτλ.
Καλα τι νομιζουν; Οτι ειμαστε γκαβοι; Ή οτι ειμαστε ολοι γαυροι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://sport24.gr/html/ent/215/ent.258215.asp' target='_blank' target='_blank
Όχι ρε Pizzaro και Almeida, μην το κάνετε αυτό, μην λέτε αλήθειες.. Ο μεγάλος ποδοσφαιρογνώστης Κοτούλης θα πληγωθεί..
Τους κοιτάξατε στα μάτια. Μπράβο σας.
1 άξος βαθμός για την ομάδα σας.
Επειδη μαλλον δεν διαβασες ολες τις δηλωσεις, οι παικτες εκτος απο την προταση αυτη, ειπαν και αλλες.
πχ οτι ο Παναθηναικος ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ΑΞΙΖΕ τη νικη απεναντι στην ΤΥΧΕΡΗ Βερντερ.
Champions League & Uefa 2008-2009