-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πλέον δώσαμε στους γαύρους την ευκαιρία να ξανασηκώσουν κεφάλι για την Ευρώπη...με τις υγείες μας λοιπόν!
Σας ευχαριστούμε ακριβοπληρωμένοι παίκτες, μας κάνατε περήφανους!
Ποιοι ειναι οι ακριβοπληρωμενοι παικτες ακριβως ρε συ πατριδα;;Ο σαριεγκι,ο βυντρας ή ο μουν (50000 ευρω) και ο σιμαο(50000 ευρω); -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τώρα ποστάρουν οι ουεφηδες.
Αγορινα,ακου να δεις πως εχουν τα πραματα μιας και εισαι θεωρητικος και δε σκαμπαζεις πραμα καμια φορα,λογικο βεβαια...ολα ωραια κι ολα καλα με το υφακι σου και καλα το ξερολικο και υπερκατω ναουμ αλλα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. Στην πατησε τη φου$σα η ανορθωση κι εσενα οποτε ολα τα σχολια που εκανες για μενα τα λουζεσαι εσυ τωρα.Κι αυτο ξερεις ειναι χειροτερο γιατι εγω δεν τα ειπα ποτε αυτα που ειπες εσυ.Κι ολα αυτα γιατι (μισο να παρω το υφακι σου λιγο) οπως λεει μια κινεζοκορεατικη παροιμια 'γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος' Στην πατησε λοιπον σημερα ομορφα κι ωραια κι απλα εσταξε λιγο αιματακι απ την μυτη (μονο αυτη ειναι παρθενα του βαζελου ακομα).Ετσι,ειπαμε,δεν εχω και πολλη ορεξη τετοια ωρα να ασχολουμαι με τις παπαριες που γραφεις στις πιο πισω σελιδες.Αυριο αμα βρω χρονο να ξυστω θα ασχοληθω και μαζι σου. Αυτα,περαστικα (δεν το βλεπω αν και στο ευχομαι απο...δεν ξερω κι εγω απο ποτε..) και ΑΛΑΤΙ,Ξερεις εσυ απο ΑΛΑΤΙ,εχει μπολικο το ΧΑΛΟΥΜΙ σου.
Εσύ πολύ μου κωλοτρίβεσαι, αλλά δεν θα στην κάνω την χάρη.
Πέσε και κοιμήσου γιατί έχεις αγώνα αύριο κι άσε τις λογοδιάρροιες βραδιάτικα.
Oταν δεν ησουν εδω μεσα μια χαρα ηρεμος ημανε τοσους μηνες,μεχρι να ξαναβρεξει και να ξαναρθεις..Μεχρι να ξανατζους λοιπον θα στην παταω ασχημα,ετσι,για ΑΝΟΡΘΩΣΗ ηθικου.
-
-
Τρομερή Ανόρθωση έχει πάθει η Ανόρθωση
-
Προέρχεται και από την Αμμο...χωστον....
-
Βλέπω αρκετοί έχετε μπεί στο λινκ που σας έδωσα...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/152/ent.255152.asp' target='_blank
'Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το αποτέλεσμα της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν με εξέπληξε. Στα προκριματικά νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό' - José Mourinho
1/10/2008
[snip]Δεν το 'πε για τον ΠΑΟ, για την Ίντερ το είπε
@Τζίνο:
Το πρόβλημα είναι πως παρά τα απανωτά και διαχρονικά χαστούκια εκατέρωθεν, τόσο οι οπαδοί του βάζελου όσο και του γάβρου αρέσκονται μετά από κάθε κλήρωση να προκαταλαμβάνουν τους εαυτούς τους είτε ότι έχουν καλές ομάδες για Ευρώπη είτε πως οι αντίπαλοί τους είναι τουρίστες. Έχω βαρεθεί τόσα χρόνια αυτή την πέρα για πέρα αδικαιολόγητη αισιοδοξία, που πρώτοι από όλους καλλιεργούν οι... ειδικοί (δημοσιογράφοι ως επί το πλείστον). Ενώ η πραγματικότητα είναι πως ΟΛΕΣ οι Ευρωπαϊκές ομάδες στο Τσου Λου ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να κληρωθούν με Ελληνικές!Στα περί του χτεσινού ματς, η περίληψη είναι η εξής: καθολική και απόλυτα φλύαρη υπεροχή του ΠΑΟ απέναντι σε μια υποδεέστερη αγωνιστικά ομάδα η οποία όμως ήταν και πολύ διαβασμένη και είχε και την τύχη με το μέρος της.
Απορία Νο 1:
Παίζεις σχεδόν έναν ολόκληρο ημίχρονο επιτιθέμενος από τα πλάγια με Σάλπι, Κλέιτον και κάνεις ΜΗΔΕΝ ευκαιρίες για γκολ! Στο μεταξύ τρώς και 2 μπαλάκια. Κάποια στιγμή Βάζεις τον ΚΟΝΤΟ Σάλπι κορυφή στην επίθεση και ενώ όλοι περιμένουν πως αυτό συνεπάγεται επίθεση κατά μέτωπο, εσύ συνεχίζεις να επιτίθεσαι από τα πλάγια, ανεβάζοντας πιο ψηλά Μουν, Βύντρα, έχοντας Χρστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο από την άλλη (οι οποίοι σημειωτέον σε 2 στιγμές με δυναμική σκοραρίσματος χάνουν το κοντρόλ σε άψογες μακρινές πάσες, μια φορά εντός μεγάλης περιοχής του αντιπάλου και μια λίγο έξω από αυτήν);;;Απορία Νο 2:
Σε όλο το ημίχρονο έχεις τουλάχιστον 3-4 ευκαιρίες για καθαρό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου κι αντί να σουτάρεις προωθείς την μπάλα στα πλάγια;;;;; Ομοίως, έχεις 3-4 στημένα σε καλή θέση έξω από την περιοχή κι αντί να σουτάρεις για γκολ εκτελείς είτε σεντρούλα είτε πασούλα στα πλάγια;;;;;;;;;Απορία Νο 3:
Βλέπεις τον Βύντρα να μην μπορεί να σταυρώσει πάσα στα 5 μέτρα (τι πρωτότυπο!!!!) και παρόλα αυτά τον βάζεις (αφήνεις) να το παίξει και δημιουργός από το πλάι, με σέντρες που σήμερα θα αναφέρονται σε όλα τα κυνηγετικά περιοδικά στην ενότητα περί κυνηγιού της μπεκάτσας;;;;;;;Απορία Νο 4:
Όταν έχεις φάει ήδη 3 μπαλάκια αποφασίζεις να βάλεις κλασικό σέντερ φορ (Σόουζα) και κλασικό σεντραδόρο (Ίβανσιτς) και αντί να επιτίθεσαι από τα πλάγια όπως κάνεις σε όλο το παιχνίδι, αρχίζεις να επιτίθεσαι κατά μέτωπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Και μετά απορούμε κιόλας γιατί ο ΠΑΟ δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία για γκολ;;;;;;
-
Μην την ψάχνετε άλλο. Οι ελληνικές ομάδες έχουν επιτύχει αξιόλογα αποτελέσματα στην Ευρώπη μόνο όταν πηγαίνουν προσεκτικά με κατεβασμένα αυτάκια και με διάθεση να παλέψουν από μειονεκτική θέση (το πρώτο συνήθως φέρνει το δεύτερο).
ΟΠΟΤΕ έχουν πάει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον αέρα του φαβορί ('θα κερδίσουμε 2 φορές τους δείνα και θα τσιμπήσουμε βαθμουλάκια από τους τάδε'), πάθαιναν τα μεγαλύτερα στραπάτσα.
Δεν είναι θέμα αξίας, αλλά νοοτροπίας. Πάρτε τον γαύρο για παράδειγμα: έκανε πορεία στο CL μόνο όταν πήγε σαν πρωτάρης στη διοργάνωση (με Μπάιεβιτς). Την άλλη χρονιά φώναζαν τα μόγγολα για τελικούς: πήρε τα τρία του. Πέρσι, μετά από απανωτές γερές σφαλιάρες, πήγε στον όμιλο με χαμηλούς τόνους. Και πέτυχε. Φέτος άρχισαν πάλι οι λαλακίες (σιγά τους Κύπριους, πάμε σαν πέρσι, ένα βήμα παραπάνω κλπ) και την έφαγε.
Τα ίδια κάνει και ο ΠΑΟ, με τη διαφορά ότι παραδοσιακά είχε πιο προσεκτική στάση σε σχέση με τον γαύρο. Φέτος όμως το παράχεσε με τη νέα διοίκηση και το νέο υλικό ('χα, Κύπριοι dead, τσουρουκοΓερμανοί θα είναι της πλάκας αφού τους έφαγε ο γαύρος πέρσι, οι Ιταλοί παίζονται...'): ορίστε τα αποτελέσματα. -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μερικά σκόρπια σχόλια φίλων παναθηναϊκών ,μετά το 3-0 του Αυγούστου. Σε όσους έχουν υποβάλλει διάφορα 'σκληρά' ερωτήματα, πιστεύω οτι οι απορίες τους λύθηκαν...[quotes βαζελων]..........
Δεν σχολιάζω τίποτα[/quote:1hgcoveg]
Ουτε εγω
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν το 'πε για τον ΠΑΟ, για την Ίντερ το είπεΕγώ έχω link από τις δηλώσεις. Εσύ;
Αλάτι... -
Μ'αρέσει που απο χτές οι μεν προσπαθούν να την πουν στους δε (κάποιοι επικαλούνται και σοφά λόγια μεγάλων ανδρών) ενώ η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο ματς ήταν οτι ο ΠΑΟ το έβαλε το πέναλτι.
Χτες ενας αδελφός Κύπριος πρώην συμφαιτητής μου και οπαδός της Ανόρθωσης, μου έλεγε 'σε κανα μήνα θα ανέβω στην Αθήνα και θα ξέρω οτι σχεδόν οποιον βλέπω του έχω ρίξει τριάρα'
Επίσης μου είπε να σας πω
'Την εκκκσάρα σας κι αλάτιν'εντάξει αυτό το τελευταίο ήταν δικό μου
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μ'αρέσει που απο χτές οι μεν προσπαθούν να την πουν στους δε (κάποιοι επικαλούνται και σοφά λόγια μεγάλων ανδρών) ενώ η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο ματς ήταν οτι ο ΠΑΟ το έβαλε το πέναλτι.Χτες ενας αδελφός Κύπριος πρώην συμφαιτητής μου και οπαδός της Ανόρθωσης, μου έλεγε 'σε κανα μήνα θα ανέβω στην Αθήνα και θα ξέρω οτι σχεδόν οποιον βλέπω του έχω ρίξει τριάρα'
Επίσης μου είπε να σας πω
'Την εκκκσάρα σας κι αλάτιν'εντάξει αυτό το τελευταίο ήταν δικό μου
εκκκσάραν
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μερικά σκόρπια σχόλια φίλων παναθηναϊκών ,μετά το 3-0 του Αυγούστου. Σε όσους έχουν υποβάλλει διάφορα 'σκληρά' ερωτήματα, πιστεύω οτι οι απορίες τουςμάλλον η σφαλιάρα από τους Κύπριους έπεσε βαριά χθές.......
πονάει ο σβέρκος...εεε....αλλά σας αρέσει......μαζόχες......Δεν σχολιάζω τίποτα
δυστυχώς το πάθημα του Ολυμπιακού δεν έγινε μάθημα για μας.....
η σφαλιάρα ήταν δυνατή........
και που είσαι ακόμα...... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/152/ent.255152.asp' target='_blank
'Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το αποτέλεσμα της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν με εξέπληξε. Στα προκριματικά νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό' - José Mourinho
1/10/2008
[snip]Δεν το 'πε για τον ΠΑΟ, για την Ίντερ το είπε
@Τζίνο:
Το πρόβλημα είναι πως παρά τα απανωτά και διαχρονικά χαστούκια εκατέρωθεν, τόσο οι οπαδοί του βάζελου όσο και του γάβρου αρέσκονται μετά από κάθε κλήρωση να προκαταλαμβάνουν τους εαυτούς τους είτε ότι έχουν καλές ομάδες για Ευρώπη είτε πως οι αντίπαλοί τους είναι τουρίστες. Έχω βαρεθεί τόσα χρόνια αυτή την πέρα για πέρα αδικαιολόγητη αισιοδοξία, που πρώτοι από όλους καλλιεργούν οι... ειδικοί (δημοσιογράφοι ως επί το πλείστον). Ενώ η πραγματικότητα είναι πως ΟΛΕΣ οι Ευρωπαϊκές ομάδες στο Τσου Λου ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να κληρωθούν με Ελληνικές!Στα περί του χτεσινού ματς, η περίληψη είναι η εξής: καθολική και απόλυτα φλύαρη υπεροχή του ΠΑΟ απέναντι σε μια υποδεέστερη αγωνιστικά ομάδα η οποία όμως ήταν και πολύ διαβασμένη και είχε και την τύχη με το μέρος της.
Απορία Νο 1:
Παίζεις σχεδόν έναν ολόκληρο ημίχρονο επιτιθέμενος από τα πλάγια με Σάλπι, Κλέιτον και κάνεις ΜΗΔΕΝ ευκαιρίες για γκολ! Στο μεταξύ τρώς και 2 μπαλάκια. Κάποια στιγμή Βάζεις τον ΚΟΝΤΟ Σάλπι κορυφή στην επίθεση και ενώ όλοι περιμένουν πως αυτό συνεπάγεται επίθεση κατά μέτωπο, εσύ συνεχίζεις να επιτίθεσαι από τα πλάγια, ανεβάζοντας πιο ψηλά Μουν, Βύντρα, έχοντας Χρστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο από την άλλη (οι οποίοι σημειωτέον σε 2 στιγμές με δυναμική σκοραρίσματος χάνουν το κοντρόλ σε άψογες μακρινές πάσες, μια φορά εντός μεγάλης περιοχής του αντιπάλου και μια λίγο έξω από αυτήν);;;Απορία Νο 2:
Σε όλο το ημίχρονο έχεις τουλάχιστον 3-4 ευκαιρίες για καθαρό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου κι αντί να σουτάρεις προωθείς την μπάλα στα πλάγια;;;;; Ομοίως, έχεις 3-4 στημένα σε καλή θέση έξω από την περιοχή κι αντί να σουτάρεις για γκολ εκτελείς είτε σεντρούλα είτε πασούλα στα πλάγια;;;;;;;;;Απορία Νο 3:
Βλέπεις τον Βύντρα να μην μπορεί να σταυρώσει πάσα στα 5 μέτρα (τι πρωτότυπο!!!!) και παρόλα αυτά τον βάζεις (αφήνεις) να το παίξει και δημιουργός από το πλάι, με σέντρες που σήμερα θα αναφέρονται σε όλα τα κυνηγετικά περιοδικά στην ενότητα περί κυνηγιού της μπεκάτσας;;;;;;;Απορία Νο 4:
Όταν έχεις φάει ήδη 3 μπαλάκια αποφασίζεις να βάλεις κλασικό σέντερ φορ (Σόουζα) και κλασικό σεντραδόρο (Ίβανσιτς) και αντί να επιτίθεσαι από τα πλάγια όπως κάνεις σε όλο το παιχνίδι, αρχίζεις να επιτίθεσαι κατά μέτωπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Και μετά απορούμε κιόλας γιατί ο ΠΑΟ δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία για γκολ;;;;;;
άρα φταίει ο προπονητής......
μήπως πρέπει να φύγει ? -
Όχι.
Να μεινει-να μεινει! Για να μας χαρίσετε και άλλες στιγμές αστείρευτου γέλιου!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μερικά σκόρπια σχόλια φίλων παναθηναϊκών ,μετά το 3-0 του Αυγούστου. Σε όσους έχουν υποβάλλει διάφορα 'σκληρά' ερωτήματα, πιστεύω οτι οι απορίες τους
μάλλον η σφαλιάρα από τους Κύπριους έπεσε βαριά χθές.......
πονάει ο σβέρκος...εεε....αλλά σας αρέσει......μαζόχες......Δεν σχολιάζω τίποτα
δυστυχώς το πάθημα του Ολυμπιακού δεν έγινε μάθημα για μας.....
η σφαλιάρα ήταν δυνατή........
και που είσαι ακόμα......Πέρα απ την πλάκα και τα πειράγματα,
τόσα χρόνια τσακωνόμαστε ποιός την έχει πιο...μεγάλη (την Ευρωπαϊκή πορεία/καταξίωση)
φέτος πάθαμε απανωτές εκσπ...ατώσεις απ τις μεταγραφάρες
και ήρθε μια ομαδούλα (πφφ) απ του πουθενά και μας κατέστρεψε. Γιατί όσο καταστροφική ήταν η 3 άρα στο φαύρο, άλλο τόσο θα ναι και για το βάζελο στον όμιλο
Με τις υγείες μας λοιπόν, να βλέπουμε την πραγματική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με μια λέξη κατάντια.Τα υπόλοιπα (όπως και το προηγούμενο ποστ μου) είναι στα πλαίσια χαλαρού πειράγματος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο καλός Θεούλης έριξε την Ανόρθωση στο δρόμο του βάζελου. Πέρσι δεν μας έκανε το χατίρι να του ρίξει τη Βέρντερ στο UEFA, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Δεν τα θυμασαι καλα. Την ειχε ριξει απο περσι τη Βερντερ, απλα ο ευρωβαζελος δεν πηγε στο ραντεβου.
Το σημαντικο ειναι παντως οτι οι 3 μεγαλες ελληνικες ομαδες εχουν φαει 3 γκολ απο την Ανορθωση
Το μονο που μενει απο το χθεσινο παιχνιδι ειναι η περιγραφη του σπηκερ. Ετσι για να καταλαβαινετε οι γαβροβαζελοι τι ειδους περιγραφη ακουμε ολοι οι υπολοιποι σε ματς του ελληνικου πρωταθληματος, απο ελληνες σπηκερ στο ελληνικο δημοσιο καναλι...
-
Κορυφαιο σχολιο του σπηκερ σε ενα φαουλ : 'ετοιμαζεται ο Δελλας,οχι αyτος εχει σουτ-τουβλο...'
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το μονο που μενει απο το χθεσινο παιχνιδι ειναι η περιγραφη του σπηκερ. Ετσι για να καταλαβαινετε οι γαβροβαζελοι τι ειδους περιγραφη ακουμε ολοι οι υπολοιποι σε ματς του ελληνικου πρωταθληματος, απο ελληνες σπηκερ στο ελληνικο δημοσιο καναλι...Δεν ηταν καλα διαβασμενος, παντως! Εδωσε πχ μια λατιν εσανς στον Λούκας Βυντρα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κορυφαιο σχολιο του σπηκερ σε ενα φαουλ : 'ετοιμαζεται ο Δελλας,οχι αyτος εχει σουτ-τουβλο...'χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ή το άλλο που έγραψα πιο πριν. «οι 2 μεγάλοι αστέρες που παίζουν σήμερα στο ΓΣΠ, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Τραϊανός Δέλλας»Πραγματικά οι μεταδόσεις του Βερνίκου μοιάζουν με σεμινάριο σχολιασμού αγώνος!
Champions League & Uefa 2008-2009