-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν συνεχισει τη πιεση ο Παο θα βαλει σιγουρα και αλλο γκολ.
Εσυ και οι προβλεψεις σου μπαγασακο...
Ειλικρινα τις τελευταιες 14839 φορες που εχεις πει οτι θα γινει κατι..ε δεν γινεται ποτε.
να σε παρουμε για μεντορα στο στοιχημα..
Ασε το φιλτατο Bagus ησυχο, θα γελασουμε και με αυτον μετα το σαβατοκυριακο (να το παρετε το quote αυτο σαν προβλεψη )
-
Τι μου λέτε τώρα για ροζφανέλες και γάβρους... το τοπικ είναι Champions League!
Άντε να αποκλειστεί κι ο βαζέλας, να πέσει ακόμη παρακάτω η Ελλάδα (εκεί που της αξίζει δλδ), να βγάζει μια ομάδα από τον 1ο προκριματικό γύρο!
Η Μπάρτσα σήμερα έχανε 1-0 μέχρι το '87. Έβαλε το Μεσι στο '80 και το γύρισε μόνος του το ματσάκι, με το 2ο γκολ στο '94 με τέλειο ψιλοκρεμαστό πλασέ!
Το ΤΣ. Λ. είτε το θέλουμε είτε όχι είναι για αυτές τις ομάδες.- -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τι μου λέτε τώρα για ροζφανέλες και γάβρους... το τοπικ είναι Champions League!Άντε να αποκλειστεί κι ο βαζέλας, να πέσει ακόμη παρακάτω η Ελλάδα (εκεί που της αξίζει δλδ), να βγάζει μια ομάδα από τον 1ο προκριματικό γύρο!
Η Μπάρτσα σήμερα έχανε 1-0 μέχρι το '87. Έβαλε το Μεσι στο '80 και το γύρισε μόνος του το ματσάκι, με το 2ο γκολ στο '94 με τέλειο ψιλοκρεμαστό πλασέ!
Το ΤΣ. Λ. είτε το θέλουμε είτε όχι είναι για αυτές τις ομάδες.-καλύτερα να μην βγεί καμμία ομάδα στο CL......
ρεζιλεβόμαστε....... -
Σας φώναζα κρατάτε πισινές, αλλά δεν ακούτε! 'Εύκολη η κλήρωση' στις αρχές, '6 βαθμούς μέσα έξω με την Ανόρθωση' μετά, '4 βαθμούς με την Ίντερ' λίγο πιο πριν και γενικώς... 3 λαλούν και 2 χορεύουν.
-
Δεν ημουνα καλα απο το πρωι, αλλα η βραδυνη κωμωδια μου εφτιαξε τη διαθεση και θυμηθηκα το ποστ καλου συμφορουμιτη που μελετουσαμε last week
-
Γουσταρω αυριο ΕΡΑ σπορ και Χρηστο Κοντο!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σας φώναζα κρατάτε πισινές, αλλά δεν ακούτε! 'Εύκολη η κλήρωση' στις αρχές, '6 βαθμούς μέσα έξω με την Ανόρθωση' μετά, '4 βαθμούς με την Ίντερ' λίγο πιο πριν και γενικώς... 3 λαλούν και 2 χορεύουν.σωστός ο παίκτης.......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ημουνα καλα απο το πρωι, αλλα η βραδυνη κωμωδια μου εφτιαξε τη διαθεση και θυμηθηκα το ποστ καλου συμφορουμιτη που μελετουσαμε last weekάσε μην το ψάχνεις......
κωμωδία ήταν σήμερα ο ΠΑΟ όπως και ο Ολυμπιακός με την Ανόρθωση...... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σας φώναζα κρατάτε πισινές, αλλά δεν ακούτε! 'Εύκολη η κλήρωση' στις αρχές, '6 βαθμούς μέσα έξω με την Ανόρθωση' μετά, '4 βαθμούς με την Ίντερ' λίγο πιο πριν και γενικώς... 3 λαλούν και 2 χορεύουν.Χαρη μου μην ανησυχεις θα τα δουμε αυριο ολα τα κουοτς απο τις πιο πισω σελιδες και θα γελασουμε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σας φώναζα κρατάτε πισινές, αλλά δεν ακούτε! 'Εύκολη η κλήρωση' στις αρχές, '6 βαθμούς μέσα έξω με την Ανόρθωση' μετά, '4 βαθμούς με την Ίντερ' λίγο πιο πριν και γενικώς... 3 λαλούν και 2 χορεύουν.
Χαρη μου μην ανησυχεις θα τα δουμε αυριο ολα τα κουοτς απο τις πιο πισω σελιδες και θα γελασουμε..
ρε Πασχάλη και εσύ δεν τα πήγες καλά με την Ανόρθωση όπως και εμείς σήμερα....ΣΚΑΤΑ.......
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
λοιπόνΙντερ λογικά πρώτη
Βέρντερ το αδιαμφισβήτητο αουτσάιντερ, όλοι θυμόμαστε τις συντριβές που υπέστη πέρσυ από τον olympiakos F.C(πρωταθλητή Ελλάδος 11 φορές τα προτελευταία 12 χρόνια ).
Δυστυχώς μας έτυχε η Ανόρθωση στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Όλοι θυμόμαστε τη συντριβή που υπέστη ο olympiakos F.C (πρωταθλητής Ελλάδος 11 φορές τα προτελευταία 12 χρόνια ) στα προκριματικά εφέτο, το σωτήριο έτος 2008.
Αν δεν φοβηθούμε τους Κύπριους (ντάξει θα τους σεβαστούμε, αλλά 11 αυτοί 11 κι εμείς) έχουμε πολλή τύχη.
Με
6 βαθμούς από την Βέρντερ
3 βαθμούς από την Ίντερ και 1 από την Ανόρθωση (αν δεν θέλουμε να έχουμε άγχος στα παιχνίδια με την Ανόρθωση καλό είναι να κάνουμε 2 νίκες κι εναντίον της Ιντερ)νομίζω προκρινόμαστε.
Εγώ πάντως στα λεφτά μου είμαι μέχρι στιγμής.
-
Τώρα θέλω να δω τους ροζβαζέλες και με τη Βέρντερ, που πέρσι ήταν ομαδούλα όταν την νικούσε ο Ολυμπιακός στα ίσα για την πρόκριση...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τώρα θέλω να δω τους ροζβαζέλες και με τη Βέρντερ, που πέρσι ήταν ομαδούλα όταν την νικούσε ο Ολυμπιακός στα ίσα για την πρόκριση...Καφενείο την έλεγαν
-
την στιγμή που είχμα δεί τι παιχνίδι παίζει η Ανόρθωση και το πατατράκ του Ολυμπιακού έπρεπε να προσέξουμε πολύ σήμερα.....
αλλά το πάθημα δεν έγινε μάθημα.....
ύπνος του καλού καιρού........ -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τώρα ποστάρουν οι ουεφηδες.
Αγορινα,ακου να δεις πως εχουν τα πραματα μιας και εισαι θεωρητικος και δε σκαμπαζεις πραμα καμια φορα,λογικο βεβαια...ολα ωραια κι ολα καλα με το υφακι σου και καλα το ξερολικο και υπερκατω ναουμ αλλα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. Στην πατησε τη φου$σα η ανορθωση κι εσενα οποτε ολα τα σχολια που εκανες για μενα τα λουζεσαι εσυ τωρα.Κι αυτο ξερεις ειναι χειροτερο γιατι εγω δεν τα ειπα ποτε αυτα που ειπες εσυ.Κι ολα αυτα γιατι (μισο να παρω το υφακι σου λιγο) οπως λεει μια κινεζοκορεατικη παροιμια 'γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος' Στην πατησε λοιπον σημερα ομορφα κι ωραια κι απλα εσταξε λιγο αιματακι απ την μυτη (μονο αυτη ειναι παρθενα του βαζελου ακομα).Ετσι,ειπαμε,δεν εχω και πολλη ορεξη τετοια ωρα να ασχολουμαι με τις παπαριες που γραφεις στις πιο πισω σελιδες.Αυριο αμα βρω χρονο να ξυστω θα ασχοληθω και μαζι σου. Αυτα,περαστικα (δεν το βλεπω αν και στο ευχομαι απο...δεν ξερω κι εγω απο ποτε..) και ΑΛΑΤΙ,Ξερεις εσυ απο ΑΛΑΤΙ,εχει μπολικο το ΧΑΛΟΥΜΙ σου.
Εσύ πολύ μου κωλοτρίβεσαι, αλλά δεν θα στην κάνω την χάρη.
Πέσε και κοιμήσου γιατί έχεις αγώνα αύριο κι άσε τις λογοδιάρροιες βραδιάτικα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ημουνα καλα απο το πρωι, αλλα η βραδυνη κωμωδια μου εφτιαξε τη διαθεση και θυμηθηκα το ποστ καλου συμφορουμιτη που μελετουσαμε last weekΔεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Άλλωστε εμείς έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα αύριο για να μαζέψουμε βαθμούς για την Ελλάδα.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ειλικρινα τις τελευταιες 14839 φορες που εχεις πει οτι θα γινει κατι..ε δεν γινεται ποτε.
Ασε το φιλτατο Bagus ησυχο, θα γελασουμε και με αυτον μετα το σαβατοκυριακο (να το παρετε το quote αυτο σαν προβλεψη )
Οτινανισμος+η κλασικη γαυρικη νοοτροπια....
Πασχερν εγραψα ΑΝ συνεχισει τη πιεση.Δεν την συνεχισε ο Παο,ισορροπησε το παιχνιδι η Ανορθωση και κερδισε δικαια.
-
Ως Παναθηναϊκός, κάτοχος διαρκείας και φίλαθλος της ομάδας δηλώνω ότι η σημερινή ήττα είναι για μένα περισσότερο ντροπιαστική από κάθε άλλη ήττα μας στην Ευρώπη.(Ίσως να την πλησιάζει το 6-1 στην Ρουμανία με την Ραπίντ το 89)
Θεωρώ ότι ξεφτιλιστήκαμε από έναν σαφώς χειρότερο αντίπαλο που μας έκανε ότι έκανε στον γαύρο παίζοντας έξυπνα. Σε τελική ανάλυση οι γαύροι δεν τους ξέρανε και αιφνιδιάστηκαν...εμείς υποτίθεται ότι είμασταν υποψιασμένοι και θα τους πατούσαμε...(Μην μιλήσει κανείς για ατυχία με τον Σαριέγκι διότι αυτοί σήμερα έπαιξαν χειρότερα από το παιχνίδι τους με το γαύρο και ξανάβαλαν 3 στην άμυνα χωνί που διαθέτουμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ! ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!)
Η ντροπή θα ξεπλυθεί ΜΟΝΟ με συντριβή τους στο ΟΑΚΑ, όμως πλέον ποιος μπορεί να το πιστέψει αυτό; Τρομάξαμε με την ανικανότητα που έδειξαν οι παίκτες μας...
Πλέον δώσαμε στους γαύρους την ευκαιρία να ξανασηκώσουν κεφάλι για την Ευρώπη...με τις υγείες μας λοιπόν! Αύριο θα πάμε με κράνος στην δουλειά για να υποστούμε την κοροϊδία!
Σας ευχαριστούμε ακριβοπληρωμένοι παίκτες, μας κάνατε περήφανους!
Εκδίκηση μέσα στο γήπεδο και μόνο σε 2 εβδομάδες αλλιώς ούτε ουέφα δεν θα δούμε -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οτινανισμος+η κλασικη γαυρικη νοοτροπια....
Πασχερν εγραψα ΑΝ συνεχισει τη πιεση.Δεν την συνεχισε ο Παο,ισορροπησε το παιχνιδι η Ανορθωση και κερδισε δικαια.
ποιά πίεση ????
την άκαρπη ???? -
Θοδωρα τους Ολυμπιακους που βγηκαν να βγαλουν την πικρα τους, τους αντεχω και τους καταλαβαινω.
Το να μιζεριαζουμε εμεις ομως δεν το καταλαβαινω. Η πικρα δεν μας αφηνει να δουμε τι εγινε.
Που μου βγαλατε την Ανορθωση ομαδαρα. Βρε χωρις φαση εβαλαν 3 γκολ! Ουτε μια φαση! Ο Σοσιν δεν ακουμπησε μπαλα! 40% κατοχη ειχαν και αυτη στο μισο γηπεδο τους οταν προσπαθουσαν να διωξουν.
Σοβαρα τωρα, τι διαφορα ειχε η σημερινη Ανορθωση απο την ομαδα της πατριδας σου, τον Λεβαδειακο; 11 πισω και διωχνουμε; Οτι στοιχημα θες, οτι την Κυριακη ο Λεβαδειακος θα μας κανει περισσοτερες ευκαιριες.
Αν ο Ολυμπιακος την υποτιμησε, εμεις την υπερτιμησαμε. Το αποτελεσμα το ιδιο, αλλα καμια σχεση η εμφανιση.
Ο Κυργιακος που ολοι αναπολειτε μετα απο καθε ματς, στο Euro πηρε τα @@ του τραυματια Ιμπραιμοβιτς, και την Κυριακη το καρφωσε στον Σαχα.
Champions League & Uefa 2008-2009