-
Καλησπερα σε ολους τους λατρεις των κλασσικων αυτοκινητων!!
Φιλος και συμφοιτητης μου στην Αγγλια, ωντας και ο ιδιος φιλος των κλασσικων, εχει το εξης διλειμμα:
Θα αγορασει απο την Αγγλια για να φερει στην Ελλαδα με πινακιδες κλασσικου, αυτοκινητο, και ειναι αναμεσα στα εξης:Corvette C3 (Η λεγομενη Sting Ray!) του 1975, γυρω στις 6.000 λιρες,
ή
Mercedes 280SL, χρονιες 1975-1980, γύρω στις 4.000 λιρες.Τι γνωμη εχετε οσον αφορα την εμφανιση, την αξιοπιστια, το κοστος συντηρησης που θα απαιτειται, την οδηγηση, το ποσο καλη οδηγικη συμπεριφορα εχουν καθως και συνεργεια στην Ελλαδα?????? Ποιο απο τα δυο να επιλεξει??????????????
Ακομα, οποιος-α φίλη εχει τεχνικες γνωσεις ή προσωπικη εμπειρια πανω στα συγκεκριμενα αυτοκινητα ας πει την γνωμη του παρακαλω!!Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να ακουσουμε πολυ ενδιαφερουσες αποψεις, που να βοηθησουν και τον φιλο μου στην αγορα του!
-
Φιλος και συμφοιτητης μου στην Αγγλια, ωντας και ο ιδιος φιλος των κλασσικων, εχει το εξης διλειμμα:
Θα αγορασει απο την Αγγλια για να φερει στην Ελλαδα με πινακιδες κλασσικου, αυτοκινητο, και ειναι αναμεσα στα εξης:Corvette C3 (Η λεγομενη Sting Ray!) του 1975, γυρω στις 6.000 λιρες,
ή
Mercedes 280SL, χρονιες 1975-1980, γύρω στις 4.000 λιρες.Τι γνωμη εχετε οσον αφορα την εμφανιση, την αξιοπιστια, το κοστος συντηρησης που θα απαιτειται, την οδηγηση, το ποσο καλη οδηγικη συμπεριφορα εχουν καθως και συνεργεια στην Ελλαδα?????? Ποιο απο τα δυο να επιλεξει??????????????
Ακομα, οποιος-α φίλη εχει τεχνικες γνωσεις ή προσωπικη εμπειρια πανω στα συγκεκριμενα αυτοκινητα ας πει την γνωμη του παρακαλω!!Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να ακουσουμε πολυ ενδιαφερουσες αποψεις, που να βοηθησουν και τον φιλο μου στην αγορα του!
-
ή
-
Με μια στρίγκλα έτρεχε και ο δύστροπος Τζόνυ.
-
η αποψη μου ειναι mercedes γιατι υπαρχουν χιλιαδες ανταλακτικα και παντου..
αλλα πολλη φτηνα μου φαινονται..και τα δυο... -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
η αποψη μου ειναι mercedes γιατι υπαρχουν χιλιαδες ανταλακτικα και παντου..
αλλα πολλη φτηνα μου φαινονται..και τα δυο...Σωστος! οχι Αμερικανιές....
-
Αν επέλεγε η καρδιά, θα ούρλιαζε Stingray...
Αυτές οι καμπύλες...αυτός ο ήχος...Το μυαλό φυσικά και θα πάει στην 'κυρία' R107...
Off Topic αλλά ενδιαφέρων:
Πωλείται μία από τις τελευταίες R107 με ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ 128 (!!!) χιλιόμετρα...αξίζει να την δείτε την κούκλα (άσε που έχει κι άλλα όνειρα προς πώληση ο τύπος), αλλά τα 76 χιλιάρικα δεν είναι δα και λίγα... -
Προταση ....
Παιρνει κατ'αρχην ενα τρειλερ τετοιο ...... αγοραζει και την αμερικανια , και την χιτλερια , τα βαζει επανω , πλακωνεται με καμια 180 αρια χλμ , κι οποιο μεινει πανω στο τρειλερ ..... θα ειναι το ριζικο τουΣυνεχιζει την ζωη χαρουμενος , και χωρις τυψεις
Καλο μηνα ...
Μονο μην ξεχασεις να μας γραψεις την τελικη του αποφαση ...μην μας αφησεις στην αιωνια αγωνια
-
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
-
Πολυ φθηνα μου φαινονται και τα δυο.
Καμμια καλη SLC ισως να αξιζει στα λεφτα.
Ειναι false economy, να παιρνεις ενα ακριβο αυτοκινητο πολυ φθηνα.
-
apr@ εισαι θεος λεμε!!!
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Πολυ φθηνα μου φαινονται και τα δυο.Καμμια καλη SLC ισως να αξιζει στα λεφτα.
έγραψες ronnie
Εγώ ψηφίζω κορβέταρο. Είναι statement όπως και να το κάνουμε, με τη μοτερούκλα, την όμορφη σχεδίαση και την απλότητα στην κατασκευή. Τολάϊστο εγώ αυτό θα ψώνιζα
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Πολυ φθηνα μου φαινονται και τα δυο.
Καμμια καλη SLC ισως να αξιζει στα λεφτα.
έγραψες ronnie
Εγώ ψηφίζω κορβέταρο. Είναι statement όπως και να το κάνουμε, με τη μοτερούκλα, την όμορφη σχεδίαση και την απλότητα στην κατασκευή. Τολάϊστο εγώ αυτό θα ψώνιζα
Εεε ... με γκαβο θα κοιμηθεις το πρωι θα αληθωριζεις...που λενε και στη σουβαλα(πολυδροσο παρνασου)
Τους χαιρετισμους μου στο φαναταστικο συνοδηγουλη σου!!!
Corvette C3 Sting Ray 75' ή 280SL ??????????