-
M' αρεσε πάρα πολύ η γρηγορούτσικη χθεσινοβραδυνή βόλτα από Φισκάρδο προς Αργοστόλι.
35 λεπτά ξεφαντώματος!Μα τι διαδρομή...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
M' αρεσε πάρα πολύ η γρηγορούτσικη χθεσινοβραδυνή βόλτα από Φισκάρδο προς Αργοστόλι.
35 λεπτά ξεφαντώματος!Μα τι διαδρομή...
καλη, αν και λιγο επικινδυνη...
-
Δεν μου αρεσει που λιωνω στη δουλεια 12-14 ωρες καθε μερα. και τις Κυριακες εχω μια γαμημενη ατονια σα να εχω παρει ενα τσουβαλι ηρεμιστικα!!!
-
Άλλαξε γυναίκα....
-
Που εχεις χαθει ρε χασοδικη?
-
Άλλαξα γυναίκα και είδα χαϊρι
-
Σε κανένα παγετώνα για σκι θα ήταν ο απατεώνας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε κανένα παγετώνα για σκι θα ήταν ο απατεώνας.Με το σκάφος γυρνούσε...
αλλά (FYI) του στέλνω να διαλέξει σανίδια.που θα πάει, θα τον διαφθείρω και θα καρφώσει τα σκι του πάνω από το τζάκι
-
leonp
Ποτέ δεν ξες βέβαια
-
Δε μ'αρέσει που μου σπάσανε το αυτοκινητο (το πισω τζάμι) και μου κλέψανε το ραδιοcd....
-
Πριν 2,5 χρόνια αγόρασα γυαλιά μυωπίας από ένα κατάστημα αλυσίδα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Είχα πληρώσει τότε για ένα ζευγάρι Tag Heuer 400 ευρώ περίπου ( αυτά που φορά σήμερα ο Bourdais της F1!), και είχα πάρει εγγύηση για 3 χρόνια. Χθες πήγα και τα άφησα για service, και μου τα άλλαξαν όλα. Σκελετό, κρύσταλλα. Σαν να ξαναπήρα καινούρια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα να το επισκευθείτε. Όταν τα αγόρασα νόμιζα πως κοροϊδεύτηκα. Τώρα είμαι απολύτως ικανοποιημένος.
Επίσης έχω να πω καλά λόγια και για ένα άλλο κατάστημα οπτικών στη Θεσσαλονίκη, επί της Αγίας Σοφίας. Είχαν πάθει ένα πρόβλημα τα Ray Ban polarized μου, και ο ιδιοκτήτης σε μισή μέρα μου τα έφτιαξε και μου άλλαξε τους φακούς δωρεάν. Σίγουρα θα ξανααγοράσω από αυτόν, αλλά και θα του κάνω καλή διαφήμιση.
Όποιος ψάχνει κατάστημα οπτικών, μπορώ φυσικά να τον συμβουλέψω να τα επισκευθεί αυτά τα δύο. Δεν υπάρχουν καλύτερα στη Θεσσαλονίκη.
Ευτυχώς δύο επαγγελματίες πραγματικοί.
-
Πέτρο στο 1ο που αναφέρεις έχω πάει και γω και αγόρασα 3 ζευγάρια γυαλιά τα 2 τα έσπασα και μου έδωσαν καινούργια μέσα σε 5 ώρες.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πέτρο στο 1ο που αναφέρεις έχω πάει και γω και αγόρασα 3 ζευγάρια γυαλιά τα 2 τα έσπασα και μου έδωσαν καινούργια μέσα σε 5 ώρες.Πραγματικά καλό sevice, ναι...
Κωνσταντίνε σου οφείλω μια πληροφορία... την ξέχασα... θα σου την έχω αύριο οπωσδήποτε...
-
Ευχαριστώ φίλε!
-
Μη με ευχαριστείς... για αυτό είμαστε οι φίλοι!
-
-
Μαρεσει η αποδοση των ελαστικων μου υπερβολικα πολυ
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δε μ'αρέσει που μου σπάσανε το αυτοκινητο (το πισω τζάμι) και μου κλέψανε το ραδιοcd....Στο Ελληνικό έγινε αυτό;
-
Πόσο θα το πουλήσουν αυτό το ραδιοσιντί και έσπασαν το τζάμι;
-
30 ευρώ; Γιαυτούς αρκούν για καμιά δόση...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]