-
Δικηγόροι παιδί μου, χαμηλόμισθοι, τι περιμένεις?
Μου αρέσει πολύ το στροφιλίκι της Κεφαλονιάς!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αργοστόλι- Φισκάρδο με τις πόρτες!
(αν και η εποχή δε συστήνεται -πολύ traffic...-)
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Αργοστόλι- Φισκάρδο με τις πόρτες!
(αν και η εποχή δε συστήνεται -πολύ traffic...-)
''Αλήτη-κοντράκια''....
Σε τι κοινωνία θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Εισαγγελάτε;
Μου αρέσει..................
-
Μ'αρεσε που εχασε 6 κιλα σε 8 εβομαδες .
Δε μ'αρεσει που τα πηρα ηδη μεσα σε 6 εβδομαδες
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μ'αρεσε που εχασε 6 κιλα σε 8 εβομαδες .Δε μ'αρεσει που τα πηρα ηδη μεσα σε 6 εβδομαδες
Κ εμενα δεν αρεσει που απο τα 15 που εχασα, ξαναπηρα το ταληρο... μια βδομαδα πριν φυγω διακοπες
-
Aτιμα πραγματα ! Τι να πεις .. μια ζωη θα πρεπει να κοιταμε τι θα τρωμε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μ'αρέσει που σήμερα εισέπραξα τελικά την επιστροφή φόρου, 2.178,69 ευρώ
Καλοφάγωταγιατί τόσα πολλά;
όταν κόβεις απόδειξη παροχής υπηρεσιών σε ΑΕ σου παρακρατούν στην πηγή το 20%. Τα έσοδα του κράτους από το 20% στην περίπτωσή μου ξεπερνούσαν το φόρο που μου αναλογούσε και συνεπώς μου επιστράφηκαν
saxon 747 thanks
-
Μ΄αρεσε η Χαλκιδικη ,εκπληκτικο το δασος Χολομωντα
δεν μου αρεσε η παρακμιακη κατασταση που επικρατει γενικοτερα στην εν λογω περιοχη . -
Και έχει και ωραία στροφιλίκια
Μ'αρέσει που σήμερα είναι χαλαρά σχετικά στο γραφείο και σε λίγο την κάνω για Χαλκιδική [:μην βαράτε mode on:]
Δεν μ'αρέσει που ενώ είχα κανονίσει να επιστρέψω Τρίτη πριν λίγο προέκυψε δουλειά τη Δευτέρα και πρέπει να επιστρέψω .
-
Μ' αρέσει που αύριο θα φύγω για το χωριό.
Δεν μ' αρέσει που 'έσκασε' ακόμα μια μαλακία και θα αναγκαστώ να κατέβω πάλι γραφείο τουλάχιστον δύο μέρες την πρώτη βδομάδα άδειας.
Δεν μ' αρέσει που δεν είναι δυνατόν να παρατείνω την άδεια μου, λόγω άλλων υποχρεώσεων! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που 'έσκασε' ακόμα μια μαλακία.... bla bla bla
Μα μην βρίζετε κύριε Κούκο
-
Και λίγα είπα...
-
Μου αρέσει η λυρική αφηγηματικότητα με την οποία είναι προικισμένοι ορισμένοι άνθρωποι.
Δεν μου αρέσει που η τραγικά αργή σύνδεση δεν μου επιτρέπει να απολαύσω τέτοια καταπληκτικά νήματα καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες δεν φορτώνουν.
-
Που είπαμε ότι βρίσκεσαι?
-
Cheap shot
Από άνθρωπο που οδηγεί BMW δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο!
-
Μαλετιάνοι λέμεεεε!!!
-
Δεν μου αρέσει που δεν έφυγα σήμερα για διακοπές.
Μου αρέσει που τα πράγματα είναι έτοιμα (μερικά είναι ήδη στο αμάξι) και φεύγω αύριο πρωί-πρωί.
-
Μου άρεσε που είδα το ηλιοβασίλεμα από τον αέρα σήμερα. Πάντα έχει κάτι μαγικό αυτή η στιγμή, αλλά όταν την βλέπεις από ψηλά, από εκεί που δεν δικαιούσαι να βρίσκεσαι, είναι πραγματικά απερίγραπτα τα συναισθήματα που προκαλεί.
Δεν μου αρέσει που ξοδεύω μια περιουσία σε βενζίνη για τα 190 χλμ κάθε μέρα.
-
Χρηστο, συγγνωμη για το αδιακριτο (και οφφ τοπικ) της ερωτησης αλλα με τι πετας αν επιτρεπεται;
-
Με αυτό. Στην φωτογραφία yours truly σε διαδικασία προσγείωσης στον Κιθαιρώνα.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]