-
Αυτές τις μέρες υπάρχουν αρκετά που δεν μου αρέσουν... αλλά τέλος πάντων.
Μου άρεσε το ταξιδάκι από το χωριό απόψε. Έφτασα στο Ελληνικό πριν από λίγο με τους δικούς μου ρυθμούς και λίγη (έως ελάχιστη κατά σημεία) κίνηση.
-
Δε μου αρέσει που δεν είχα καθόλου οργάνωση στο διάβασμά μου για τη σχολή τόσα χρόνια με αποτέλεσμα να χρωστάω 12 μαθήματα χειμερινού που δεν βγαίνουν με τίποτα φέτος όλα και μόλις 1 εαρινού
Μου αρέσει που στο εαρινό εξάμηνο θα κάθομαι και θα τα ξύνω περιμένοντας τον Σεπτέμβρη
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου άρεσε καθόλου ότι τη Τετάρτη δέχθηκα δυο τηλεφωνήματα από n_oly και (πρώην obelix) νυν πετσικαικοκαλιξ με διαφορά δυο ωρών.Δε μου αρέσει το ότι τον πήρα τηλέφωνο για να τον βρίσω και... το ξέχασα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε μου άρεσε καθόλου ότι τη Τετάρτη δέχθηκα δυο τηλεφωνήματα από n_oly και (πρώην obelix) νυν πετσικαικοκαλιξ με διαφορά δυο ωρών.
Δε μου αρέσει το ότι τον πήρα τηλέφωνο για να τον βρίσω και... το ξέχασα.
Oυ γαρ έρχεται μονον...
-
Πού είναι ένα δεν μαρέσει του ταύρου για τις κωλοβενζίνες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού είναι ένα δεν μαρέσει του ταύρου για τις κωλοβενζίνες;Στην Κεφαλονια εννοείς?
Αυτό μάλλον....
viewtopic.php?p=1290730#p1290730 -
Ναι.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γ@μώ τις βενζίνες (σκέτο) και τα λαμπάκια check engine, γ@μώ!!!+1 λοιπόν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού είναι ένα δεν μαρέσει του ταύρου για τις κωλοβενζίνες;Άσταναπαν. Φουλάρισα στην Κεφαλονιά, έκανα το ταξίδι του γυρισμού, ψόφια η γριά. Μόλις το έκαψε όλο και ξαναφουλάρισα στον Πειραιά, πήρε ανάσα το αυτοκινητάκι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσταναπαν. Φουλάρισα στην Κεφαλονιά, έκανα το ταξίδι του γυρισμού, ψόφια η γριά. Μόλις το έκαψε όλο και ξαναφουλάρισα στον Πειραιά, πήρε ανάσα το αυτοκινητάκι.
To μηχανάκι να δεις, με τις 13.000 σαλ και τη μεγαλύτερη απόδοση ίππων/λίτρο...
Πάλι καλά που είναι honda και όχι κάτι σουτζούκια κτλ που ξεραινονται μόλις μυρίσουν σκουπίδι στην αντλία. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσταναπαν. Φουλάρισα στην Κεφαλονιά, έκανα το ταξίδι του γυρισμού, ψόφια η γριά. Μόλις το έκαψε όλο και ξαναφουλάρισα στον Πειραιά, πήρε ανάσα το αυτοκινητάκι.
Παω μια φορά να βάλω 100αρα βενζίνη στην slk σε ένα από τα βενζινάδικα που συνήθως βάζω. Μόλις σταμάτησα με ενημερώνει πως είχε μόνο απλή. Με είδε που κόμπιασα και γυρνάει και μου λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου: Φιλε μου Mercedes είναι, και πετρέλαιο να της βάλεις δεν θα καταλάβει τίποτα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Παω μια φορά να βάλω 100αρα βενζίνη στην slk σε ένα από τα βενζινάδικα που συνήθως βάζω. Μόλις σταμάτησα με ενημερώνει πως είχε μόνο απλή. Με είδε που κόμπιασα και γυρνάει και μου λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου: Φιλε μου Mercedes είναι, και πετρέλαιο να της βάλεις δεν θα καταλάβει τίποτα.
καλά, ας τα πει αυτά σε κανέναν κακομοίρη με Merc CGI...
Όπως και να χει, σε αυτοκίνητο 109 ψόφιων μουλαριών 20ετίας όπως το δικό μου, που το αρχαίο A/C κόβει μια... 30αριά ίππους, η διαφορά φαίνεται και παραφαίνεται. Γενικά, τα παλιά αυτοκίνητα σου 'μιλάνε' πιο φωναχτά -
Δε μ'αρέσει που πετάχτηκε ένα πλήκτρο από το keyboard και από κάτω ανακάλυψα τη
http://www.jungletarpon.com/O7 Picture updates/River Jungle.jpg -
Δε μ'αρεσει που χθες βραδυ βρηκα το Punto τιγκα στη κουτσουλια...
Μ'αρεσει που σημερα λαμποκοπαει παλι... -
Το @χεσ@ν τα κωλοπουλα για να μη στο ματιασουν...
-
Λοιπόν, στον ευκάλυπτο έξω από το φροντιστήριο (κάτω απ' τον οποίο συνήθως αφήνω τ' αμάξι) πρέπει να κουρνιάζουν πελαργοί, ή πελεκάνοι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπόν, στον ευκάλυπτο έξω από το φροντιστήριο (κάτω απ' τον οποίο συνήθως αφήνω τ' αμάξι) πρέπει να κουρνιάζουν πελαργοί, ή πελεκάνοι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.Μπα... τραβάνε κάτι ευκοίλιες οι δεκαοχτούρες....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπόν, στον ευκάλυπτο έξω από το φροντιστήριο (κάτω απ' τον οποίο συνήθως αφήνω τ' αμάξι) πρέπει να κουρνιάζουν πελαργοί, ή πελεκάνοι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.σε μένα πάντως χαλαρά περνάει μια στο τόσο κανας αετός
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Λοιπόν, στον ευκάλυπτο έξω από το φροντιστήριο (κάτω απ' τον οποίο συνήθως αφήνω τ' αμάξι) πρέπει να κουρνιάζουν πελαργοί, ή πελεκάνοι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
σε μένα πάντως χαλαρά περνάει μια στο τόσο κανας αετός
Mην είναι και κόνδορας?
-
Μα τι τρωνε ρε π@@τη μου...
Εκτος του οτι χεζανε συνεχεια μεταξυ 21:00 - 24:00 (μετα μαλλον πεσαν για υπνο) , ηταν και δυσκοιλια (προφανως κακη διατροφη, φαστ φουντ κτλ)
-
Δε μου αρέσει που από τη Πέμπτη θα ξαναβγούν οι 'οδηγοί' σχολικών στους δρόμους. Το +10 λεπτά σε μια διαδρομή 25 λεπτών της ώρας είναι δευτερεύον μπροστά σε αυτά που κάνουν.
Δε μου αρέσει που κανείς γονέας δε ρωτά να μάθει ποιος είναι ο άνθρωπος που θα μεταφέρει το πολυτιμότερο πρόσωπο της ζωής του από και προς το σχολείο.
Ο αλλοδαποί άνευ διπλώματος άραγε είναι ακόμα προτιμώμενοι από τα ιδιωτικά σχολεία;Δε μου αρέσει που τα 'κανάλια' και η τροχαία (έτσι είναι η σωστή σειρά) θα 'νοιαστούν' για τα σχολικά μόνο τη πρώτη μέρα.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]