-
-
Μ' αρέσει που οι διακοπές των ετεροδημοτών τελειώνουν και την κάνουν σιγά σιγά από την περιοχή και θα ξαναβρούμε την ησυχία μας.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μ' αρέσει που οι διακοπές των ετεροδημοτών τελειώνουν και την κάνουν σιγά σιγά από την περιοχή και θα ξαναβρούμε την ησυχία μας.Εμάς μας ρώτησες αν τους θέλουμε να ξανάρθουν πίσω?
-
Δε μ αρεσουν τα τρολς...οπως το απο πανω μου ακριβως..
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που η ανάρτηση του aygo μου είναι ποιό σφιχτή από του 106 Rallye που είχα.Μου αρέσει που καταναλώνει περίπου 35% λιγότερη βενζίνη, η σχεδίαση του και το κράτημα του.
Mηπως η αναρτηση του 'αυγου' σου δεν ειναι πιο σκληρη απο του 106 σου αλλα απλα εχει μικροτερη διαδρομη?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μ αρεσουν τα τρολς...οπως το απο πανω μου ακριβως..Δεν μου αρέσει που στους ετεροδημότες που βρίσκονται σε εκείνα τα μέρη ανήκει και ο ΠασΚάλης.
Φρόντισε να το παρκάρεις σε κανά λιμάνι να σου τρέξουν τα λάδια πάλι να μολύνεις και την θάλασσα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που η ανάρτηση του aygo μου είναι ποιό σφιχτή από του 106 Rallye που είχα.
Μου αρέσει που καταναλώνει περίπου 35% λιγότερη βενζίνη, η σχεδίαση του και το κράτημα του.
Mηπως η αναρτηση του 'αυγου' σου δεν ειναι πιο σκληρη απο του 106 σου αλλα απλα εχει μικροτερη διαδρομη?
Επίσης με το αυγό να προσέχεις στα απότομα φρεναρίσματα του μπροστινού σου, γιατί δεν θα σου αρέσει καθόλου η απόδοση των φρένων.
-
Δε μου αρέσει που μου την είπε ο ταρατατά για αναγραμματισμό.
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου αρέσει που το χαλούμι εξακολουθεί αν είναι το αγαπημένο σου τυρί.
Αν δεν ειναι?
-
...ειναι να μη του θυμισεις τον εαυτο του ..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που η ανάρτηση του aygo μου είναι ποιό σφιχτή από του 106 Rallye που είχα.
Μου αρέσει που καταναλώνει περίπου 35% λιγότερη βενζίνη, η σχεδίαση του και το κράτημα του.
Επίσης με το αυγό να προσέχεις στα απότομα φρεναρίσματα του μπροστινού σου, γιατί δεν θα σου αρέσει καθόλου η απόδοση των φρένων.
Ναι, σίγουρα έχει μικρότερη διαδρομή, επίσης στο 106 είχα βάλει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με την ρύθμιση στο ποιο μαλακό (κίνηση μέσα στην πόλη) και θαύμαζα την μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων. Επίσης, το αυγό, παρόλο που είναι καινούργιο ακούγεται περισσότερο στις ανωμαλίες.
Επίσης σχετικά με τα φρένα βρίσκω υπερευαίσθητο το ABS (ειδικά σε μια συγκεκριμένη κατηφόρα). Θα δοκιμάσω να τα πατήσω ποιο προοδευτικά.
-
Τα λάστιχα είναι μεγάλο μείον, τουλάχιστον σε όσα 107 έχω οδηγήσει εδώ. Είμαστε οφφ-τοπικ όμως, για συνέχεια εδώ.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μ' αρέσει που οι διακοπές των ετεροδημοτών τελειώνουν και την κάνουν σιγά σιγά από την περιοχή και θα ξαναβρούμε την ησυχία μας.+1
-
Δεν μ αρέσει η πρόσφυση των δρόμων τα καλοκαιριάτικα μεσημέρια. Κλωτσοπατινάδα και βγάλε
esp με 5η και 120 σε μια συγκεκριμένη παρατεταμένη στροφή πρώτη φορά βλέπω -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΤΑΖΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Μου την σπάει που όποτε περιμένω κάτι με τα ΕΛΤΑ πάντα γράφω εδώ. Ρε πστ μου, επίτηδες το κάνουν;
-
Mαλλον θα στα φερνουν με peugeot... να παρεις καμια σοβαρη μεταφορικη αλλη φορα που στα φερνουν (γιατι στα φερνουν..να σε προλαβω.. ) με αλφα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mαλλον θα στα φερνουν με peugeot... να παρεις καμια σοβαρη μεταφορικη αλλη φορα που στα φερνουν (γιατι στα φερνουν..να σε προλαβω.. ) με αλφα..Μου αρέσει που ελπίζεις ότι με άλφα θα φτάσουν σίγουρα.
-
Μ' άρεσε-δεν μ΄αρεσε που σήμερα ερωτεύτηκα 5-6 φορές μέσα σε λίγες ώρες
-
Να ερωτευθείς είναι εύκολο, να αγαπήσεις είναι το δύσκολο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Mαλλον θα στα φερνουν με peugeot... να παρεις καμια σοβαρη μεταφορικη αλλη φορα που στα φερνουν (γιατι στα φερνουν..να σε προλαβω.. ) με αλφα..
Μου αρέσει που ελπίζεις ότι με άλφα θα φτάσουν σίγουρα.
Μ αρεσει που εισαι τοσο κωτσος που εδωσες λεφτα για τετρατροχο αιρκοντισιον και τολμας να μιλησεις για την αλφα απο πανω...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]