-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Παντως περιεργο,αν πηγες σημερα επρεπε να με δεις,ενα καγκούρικο μπραβο απ το δρομο πανω απ την παραλια που έχανε λάδια
Κυκλοφόρησαν τα νέα για την πετρελαιοκηλίδα?
-
Πόσων χρόνων είναι ο Πάσχος; Όταν έγινε η φάση στο Prince William Sound ήταν εκεί γύρω;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μου αρέσει που το κλειστό γυμναστήριο του Πύργου θα ονομαστεί ''Γιώργος Βασιλακόπουλος'' προς τιμήν του ανθρώπου χάρις στον οποίο έγινε.Εμένα μου κάνουν λίγο μακάβριες αυτές οι ονομασίες, ίσως επειδή είθισται να δίνεται το όνομα κάποιου για να μείνει στη μνήμη μας ΑΦΟΥ τον περάσει ο Χάρος απέναντι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πες μου οτι παρκαρεις διπλα στο κοκκινο ΕΒΟ Θα εισαι εκει και το ΣΚ;Να ξερω να παρω μερικα κλουβια αυγα!!
Εγω παω για μπανιο τις κυριακες στα Ιρια οποτε περναω απο το Βιβαρι.
Ποιο κοκκινο εβο; Πηγα και σημερα το μεσημερακι αλλα οχι για ψαρεμα,για...γκομενοδουλειες... Ωστε περνας απ το βιβαρι;Αμα ξερεις που πεφτει η σπηλια απεναντι μερια απ την παραλια (ξερεις,απο κει που ειναι το γηπεδο και γενικα απ τη μερια που αφηνουν τις βαρκες,εκει θα με δεις...) Φερε εσυ κλουβια αυγα και θα στα δωσω να τα βαλεις στις μασχαλες...
Παντως περιεργο,αν πηγες σημερα επρεπε να με δεις,ενα τουμπανο μπραβο απ το δρομο πανω απ την παραλια εκανε σαματα..Οχι σημερα δεν πηγα. Μαζευα ηλιο στην Τριπολη
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου αρέσει που το κλειστό γυμναστήριο του Πύργου θα ονομαστεί ''Γιώργος Βασιλακόπουλος'' προς τιμήν του ανθρώπου χάρις στον οποίο έγινε.
Εμένα μου κάνουν λίγο μακάβριες αυτές οι ονομασίες, ίσως επειδή είθισται να δίνεται το όνομα κάποιου για να μείνει στη μνήμη μας ΑΦΟΥ τον περάσει ο Χάρος απέναντι.
Μπρρρ... πάνω που ήμουν έτοιμος να κάνω εκείνη την δωρεά για το Λάππειο παρθεναγωγείο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παντως περιεργο,αν πηγες σημερα επρεπε να με δεις,ενα τουμπανο μπραβο απ το δρομο πανω απ την παραλια εκανε σαματα..
παλι τρυπησε η εξατμιση σου ρε?
Γμς τα,θα παω αυριο να βαλω ενα τελικο με 50 ευρω στον Αλεκο γιατι ποναει το κεφαλι μου.. Ασε που εχω να γυρισω πισω αθηνα αργοτερα και δεν θα την παλεψω..
Bill33 κι εγω ημουν εκει για πολυ λιγο εκατσα αργος σημερα και πεθανα στη ζεστη..εδειξε 41...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου αρέσει που το κλειστό γυμναστήριο του Πύργου θα ονομαστεί ''Γιώργος Βασιλακόπουλος'' προς τιμήν του ανθρώπου χάρις στον οποίο έγινε.
Εμένα μου κάνουν λίγο μακάβριες αυτές οι ονομασίες, ίσως επειδή είθισται να δίνεται το όνομα κάποιου για να μείνει στη μνήμη μας ΑΦΟΥ τον περάσει ο Χάρος απέναντι.
Τι λέτε τώρα...εδώ ο Δήμος Δάφνης ονόμασε το κλειστό του 'Μιχάλης Μουρούτσος'....το παιδάκι, έχει δεν έχει κλείσει τα 25. Αμ τα τράμ που τρέξανε να τα ονοματίσουνε 'Κεντέρης' (πριν το στραπατσο...). Κάποτε δίναμε ονομασίες σε δρόμους κλπ για να τιμήσουμε κάποιον. Τώρα, για να τον γλείψουμε, να αυτοπροβληθούμε και να κάνουμε ντόρο με τα εγκαίνια.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Τι λέτε τώρα...εδώ ο Δήμος Δάφνης ονόμασε το κλειστό του 'Μιχάλης Μουρούτσος'....το παιδάκι, έχει δεν έχει κλείσει τα 25. Αμ τα τράμ που τρέξανε να τα ονοματίσουνε 'Κεντέρης' (πριν το στραπατσο...). Κάποτε δίναμε ονομασίες σε δρόμους κλπ για να τιμήσουμε κάποιον. Τώρα, για να τον γλείψουμε, να αυτοπροβληθούμε και να κάνουμε ντόρο με τα εγκαίνια.
Το ξέρω. Όταν είχα δει το κλειστό 'Μιχάλης Μουρούτσος', δεν κρατήθηκα να μη ρίξω μούντζα. Μα είναι δυνατόν; 25 χρονών είναι. Αν στα 35 του βιάσει 10 παιδάκια, ακρωτηριάσει άλλα 5 και αποκεφαλίσει 3, τι θα κάνουν; Ξανά βαφτίσια στο γυμναστήριο;
-
Το πήγατε πολύ μακριά το θέμα.
Και το δημαρχείο του Πύργου πήρε το όνομα του Λάτση,ο οποίος ήταν εν ζωή τότε, γιατί με δικά του έξοδα χτίστηκε.
Πιστεύω ότι είναι λίιιιγο μαλακία να περιμένεις να πεθάνει κάποιος που έχει φτιάξει κάτι στην πόλη σου για να τον τιμήσεις.
Anyway,όπως το βλέπει ο καθένας.Μου αρέσει που ένας με blau metallic κάρο θα δεχθεί τις προσεχείς μέρες ''πυργιώτικη επίσκεψη'',στην οποία μέσα σε ''κόσμια πλαίσια'' και με ''λογικά '' επιχειρήματα θα αλλάξει γνώμη περί Πύργου και αμαλιιιιάδας.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
τι? εσύ είσαι? δεν το πιστεύω....
-
Montral blau metallic είπε!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
................
Bill33 κι εγω ημουν εκει για πολυ λιγο ημουν αργος σημερα και πεθανα στη ζεστη..εδειξε 41...
Με άλλα λόγια ένας αργός στο δρόμο που στο τέλος έμεινε κάτω από το λιοπύρι να περιμένει την οδική...
-
Δε μ'αρεσει η Δευτερα
Μ'αρεσει που ενω κοιμηθηκα 5 ωρες , ξυπνησα σαν απο 10ωρο υπνο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Montral blau metallic είπε!= MoB Metallic = Μωβ Μεταλλικό στα ελληνικά. Τι δεν κατάλαβες elteo;
-
Μ αρεσει που οι βιαστικοι 'οδηγοι' κανοντας επικινδυνες σφηνες προσπαθουν να κερδισουν δεκα μετρα, κολλανε τελικα στο μποτιλιαρισμα.
Δεν μ αρεσει που ........... κολλαω και εγω.
-
Εξακολουθεί να μου αρέσει η νυχτερινή επιστροφή από Κιθαιρώνα. Σήμερα μάλιστα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν είχε καθόλου κίνηση η Ριτσώνα και η 'καλή' διαδρομή μέχρι το χωριό.
-
Μ'αρέσει που σήμερα εισέπραξα τελικά την επιστροφή φόρου, 2.178,69 ευρώ
Καλοφάγωτα -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
ΚαλοφάγωταΔωσε και σε μενα μπαρμπα...
Καλοφαγωτα!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καλοφάγωταγιατί τόσα πολλά;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]