-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου.
Δε μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου.θα αλλάξεις αμάξι;;
Ενδιαφέρεσαι;
-
-
Μ αρεσει που εμαθα πως βγαινουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα στο Μερκ...
Μαζι και το ESP.... -
M'αρεσει το κεντρο του Παναθηναικο για τη νεα χρονια : Ματος - Τζιλμπερτο - Ιβανσιτς - Καραγκουνης - Νινης
Δε μ'αρεσει η αμυνα του...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
M'αρεσει το κεντρο του Παναθηναικο για τη νεα χρονια : Ματος - Τζιλμπερτο - Ιβανσιτς - Καραγκουνης - ΝινηςΔε μ'αρεσει η αμυνα του...
Μου αρέσει που τον επόμενο Μάη θα προβάλεις ως δικαιολογία την άμυνά σας για άλλο ένα χαμένο πρωτάθλημα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου.
Δε μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου.θα αλλάξεις αμάξι;;
Ενδιαφέρεσαι;
Θες να του σπρώξεις το Υ;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Θες να του σπρώξεις το Υ;
Εμεινε παλι ?
Ασχετο :
Συνηδητοποιω οτι εχω πολυ το 'καφε' (χρωμα) στη ζωη μου , υποσυνειδητες επιλογες
Ενδυση , υποδηση , διακοσμηση στο σπιτι , γουστο στην επιλογη διαφορων πραγματων ακομα και στο desktop και το avatar
Χρηζει επιστημονικης εξηγησης ?Σχετικο :
Δε ξερω αν μου αρεσει
-
μου άρεσε έξι μέρες στην θάλασσα.......
ξεκούραση.....μπάνιο....ξεκούραση.....
υπάρχει άλλη μία βδομάδα άδεια αλλά γεμάτη από δουλειές....... -
μου αρέσει που έκανα 1600χλμ σε μια βδομάδα
μου αρέσει που τα έκανα όλα με το corollaki
δε μ'αρέσει που δεν έχω δικό μου βενζινάδικο
δε μ'αρέσει που δεν εισάγεται στην Ελλάδα το auris 2.2
μαρέσει που επιτέλους έκανα 2-3 μπάνια το ΣΚ και μαύρισα κ στο υπόλοιπο σώμα
μαρέσει που μόλις τερμάτισα τη μίζερη ζωή ενός κουνουπιού -
Μου αρεσε η βολτα στη Χιλιαδου για μπανιο σημερα.
Μου αρεσε η διαδρομη στο πηγαινε... Γιατι ηταν κατηφορικη και επαιζα με το Γλαστρακι απο στροφη σε στροφη
Μου αρεσε που εκανα επιτελους το πρωτο μου μπανιοΔεν μου αρεσε που επρεπε να παω στη Χαλκιδα για να κανω μπανιο....
Δεν μου αρεσε η επιστροφη... Γιατι ηταν ανηφορικη και το Γλαστρακι ειναι ψοφιο
Δεν μου αρεσε που επρεπε να παει 13 Ιουλιου για να κανω το πρωτο μου μπανιο.... -
Ήσουν από τα μέρη μου, Αλέξανδρε;
Έχεις pm.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
δε μ'αρέσει που δεν εισάγεται στην Ελλάδα το auris 2.2
Δευτερο για σημερα
Τλε ρε Βασιλη ?
-
Μου αρεσει η μιαμιση μερα που περασα στη Σιφνο.
Δεν μου αρεσε που συνχηστικα με τους ταριφες στην 'πιατσα' στο δημοτικο θεατρο.
Δεν μου αρεσε που δεν φωναξα τους μπατσους γιατι ηθελα απεγνωσμενα να φτασω σπιτι και να κανω ενα μπανιο.
Μου αρεσε που στον ταριφα που μας πηγε μεχρι Ν.Σμυρνη, μετα απο 1-2 μαλακοπιτουριες που εκανε του πατησα ενα ρευμα που ηταν ολο δικο του. Προσπαθησε να το παιξει μαλακας και να βγει απο πανω αλλ πηρε τα @@ μου. -
μου αρεσει το σμαρτακι στην πολη
μου αρεσει που θα το εχω ολο το καλοκαιρι
δεν μ'αρεσει το σμαρτακι εκτος πολης
δεν μ'αρεσει που μεχρι να αλλαξει ταχυτητα προλαβαινω να αναψω τσιγαρο. επισης δεν μου αρεσει το τιμονι του, η συμπεριφορα του στο δρομο (δε στριβει κλπ ), τα φρενα του. δεν μου αρεσει που ειναι σχεδον τοσο σκληρο οσο το μιατα που ειχα. δεν μαρεσει ουτε το κλειδι του (ειναι πολυ μεγαλο ). γενικα δεν μου αρεσει καθολου σαν αυτοκινητο (με τους ρυθμους που εχω συνηθισει να οδηγω ειναι εως και επικινδυνο θα ελεγα..), αλλα μ'αρεσει γιατι εχει πλακα, ειναι οικονομικο, παρκαρεται παντου και μ'αρεσει και η γυαλινη οροφη του
δεν μ'αρεσει που υπαρχουν τοσα θυματα που δινουν τοσα λεφτα γι'αυτο -
βρήκες πώς ανάβει το a/c?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βρήκες πώς ανάβει το a/c?ναι
ειναι αρκετα ηλιθιο παντως που δεν γραφει πανω a/c
δεν μ'αρεσει ουτε αυτο, τωρα που μου το πες..
βεβαια δεν εχει και πολλα... κουμπακια , οποτε ειναι μαλλον ευκολο να το ανακαλυψεις, δεν ειναι και καμια πυρηνικη φυσικη.. βεβαια αν εισαι εκνευρισμενος και κανει ζεστη και εχεις την εντυπωση οτι θα γινει η μικρη καμπινα σε 20 δευτερολεπτα ΨΥΓΕΙΟ και δεν εχεις καθολου υπομονη τοτε μπορει να την πατησεις οπως εγω -
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν μ'αρεσει ουτε αυτο, τωρα που μου το πες..Εμένα δε μαρέσει που το matiz έχει κουμπί που γράφει A/C και όταν το πατάς δεν κάνει τπτ
Η μάλλον κάνει, βγάζει βραστό αέρα.(Παω να δω αν θέλει κανα φρέον). -
μη το ανοίγεις χωρίς φρέον μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο μοτέρ του, συνήθως 'χτυπάει' το ρουλεμάν
-
δεν μ'αρεσει ουτε αυτο, τωρα που μου το πες..Εμένα δε μαρέσει που το matiz έχει κουμπί που γράφει A/C και όταν το πατάς δεν κάνει τπτ
Η μάλλον κάνει, βγάζει βραστό αέρα.(Παω να δω αν θέλει κανα φρέον).Στο Καντετ που είχα, από τους κεντρικούς αεραγωγούς έβγαζε πάντα κρύο, και από τους πλαϊνούς πάντα ζεστό, ανεξάρτητα τι ζητούσες εσύ Μόνο η ένταση άλλαζε. Οπότε απλώς κλείναμε τους αεραγωγούς που δεν θέλαμε
-
Η μάλλον κάνει, βγάζει βραστό αέρα.(Παω να δω αν θέλει κανα φρέον).Μου αρέσει που ο tasodev έκανε πολύ ψαγμένη αγορά (δεύτερου) αυτοκινήτου
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]