-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δε μ'αρέσει που ξύπνησα μέσ'τα άγρια χαράματα από την ηχητική προειδοποίηση του superduper ψυγείου μου. Οι θερμοκρασίες είχαν ανέβει επικίνδυνα αφού προφανώς σταμάτησε να δουλεύει για τουλάχιστον ένα δίωρο.
Ευχαριστώ ΔΕΗ που μου χάλασες τον ύπνο , μαύρο καλοκαίρι θα περάσουμε και φέτος.Σαφώς λιγότερο κράτησε η διακοπή. Γύρω στο μισάωρο. Εγώ που διάβαζα και συνέχισα με τα κεράκια, τι να πω;
-
Με τις συνεχείς πτώσεις τάσης και υπερτάσεις ιδίως τα τελευταία 2 χρόνια έχουν σκροπίσει τα ηλεκτρονικά στο εργοστάσιο, αν βάλουμε μέσα και την τελευταία μεγάλη απεργία που μας το κόβανε όποτε θέλανε για 2-4 ώρες , μερικές φορές μάλιστα δίχως προειδοποίηση.... Μιλάμε για μηχανές δισεκατομυρίων(δραχμών), ευχαριστώ ΔΕΗ.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δε μ'αρέσει που ξύπνησα μέσ'τα άγρια χαράματα από την ηχητική προειδοποίηση του superduper ψυγείου μου(στα 5 χρόνια οι αισθητήρες θερμοκρασίας έχουν χαλάσει 2 φορές 2x90 ευρουλάκια , είναι AEG) . Οι θερμοκρασίες είχαν ανέβει επικίνδυνα αφού προφανώς σταμάτησε να δουλεύει για τουλάχιστον ένα δίωρο.
Ευχαριστώ ΔΕΗ που μου χάλασες τον ύπνο , μαύρο καλοκαίρι θα περάσουμε και φέτος.Πρέπει να έχουμε παραπλήσιο μοντέλο... εμάς πάντως δεν έχουν χαλάσει
-
Δε μ'αρέσει που στο σέρβις της Sony ήθελαν 350 Ευρώ για αλλαγή προβληματικής πλακέτας σε μια compact των 7Μpixel του 2005 που τους πήγα. Μ΄αρέσει που όταν τους είπα ότι ακόμα και με τα μισά λεφτά σήμερα παίρνει κανείς πολύ καλύτερη ψηφιακή. το στρογγύλεψαν στα 300 Ευρώ...
-
Δεν μαρέσει που ως τώρα η μέρα πάει σκατά. Δεν πειράζει όμως, κάποτε θα εκδικηθώ.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δε μ'αρέσει που στο σέρβις της Sony ήθελαν 350 Ευρώ για αλλαγή προβληματικής πλακέτας σε μια compact των 7Μpixel του 2005 που τους πήγα. Μ΄αρέσει που όταν τους είπα ότι ακόμα και με τα μισά λεφτά σήμερα παίρνει κανείς πολύ καλύτερη ψηφιακή. το στρογγύλεψαν στα 300 Ευρώ...Μήπως είναι η W7?
-
Μ'αρεσει που τελείωσαν οι εξετασεις σημερα...
θα παω να παρω 2-3 πιτογυρα, παγωτακι και πουρακια με γεμιση πορτοκαλιού και σοκολατας και θα αραααααααααξω
και αυριο φευγω πατριδα -
Δε μ αρεσει που οι δικες μου εξετασεις αρχιζουν τη Δευτερα...γκκρρρρρρρρρρρρρρρρρ.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Μ'αρεσει που τελείωσαν οι εξετασεις σημερα...+1
-
η χθεσινη βραδια ηταν καταστροφικη
πρωτα πηγα σε ενα σπιτι να δω σπλατερια με τις καλυτερες... προδιαγραφες
τελικα τσακωθηκα γιατι αφενος ειχα πιει και αφετερου γιατι η κοπελα που θα εβλεπα το εργο τον παιρνει (και δεν ειδα και την σπλατερια..)
μου ειπε μαλιστα οτι ειμαι λεει επιθετικος και αυτο ειναι προβλημα λεει
εγω ειμαι επιθετικος ή εσυ κρεβατογεμιστρα γιου φουκιν κουντ.
οποτε γυρισα σπιτι να παιξω XBOX να βγαλω το αχτι μου και να βγω με την michelle στο GTA που ειναι μεν κρεβατογεμιστρα αλλα τουλαχιστον μου καθεται..
και το XBOX crashαρε
γαμημενη m$... εγω φταιω που τους εμπιστευτηκα.. γαμω το εργοστασιο τους στην κινα και καθε κινεζικο δρακο εναν-εναν! εδωσα τοσα γαμημενα λεφτα για μια κονσολα που εχωσε hardware failure χωρις λογο κ με απιστευτα συνετη χρηση. ελπιζω οι κομμουνιστες και οι χιππηδες να τους παρουν τα γαμημενα κεφαλια. προσφερω αμοιβη 200 ευρω για το γαμημενο κεφαλι του μπιλ γκειτς
καπακια περασε και μια γαμημενη κατσαριδα μπροστα απο τα ματια μου. εφαγε εναν τομο στο κεφαλι και ξαπλωσε νεκρη. αλλα το θεμα παραμενει: τι στον διαολο θελει μια κατσαριδα στο γαμημενο μου σαλονι; -
Kοινώς γάμησε τα κι άφησε τα...
Η φάση είναι GB -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μ αρεσει που οι δικες μου εξετασεις αρχιζουν τη Δευτερα...γκκρρρρρρρρρρρρρρρρρ.Εσύ είσαι... καθυστερημένος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τελικα τσακωθηκα γιατι αφενος ειχα πιει και αφετερου γιατι η κοπελα που θα εβλεπα το εργο τον παιρνει (και δεν ειδα και την σπλατερια..)
εγω ειμαι επιθετικος ή εσυ κρεβατογεμιστρα γιου φουκιν κουντ.οποτε γυρισα σπιτι να παιξω XBOX να βγαλω το αχτι μου και να βγω με την michelle στο GTA που ειναι μεν κρεβατογεμιστρα αλλα τουλαχιστον μου καθεται..
και το XBOX crashαρε
γαμημενη m$... εγω φταιω που τους εμπιστευτηκα.. γαμω το εργοστασιο τους στην κινα και καθε κινεζικο δρακο εναν-εναν! εδωσα τοσα γαμημενα λεφτα για μια κονσολα που εχωσε hardware failure χωρις λογο κ με απιστευτα συνετη χρηση. ελπιζω οι κομμουνιστες και οι χιππηδες να τους παρουν τα γαμημενα κεφαλια. προσφερω αμοιβη 200 ευρω για το γαμημενο κεφαλι του μπιλ γκειτς
καπακια περασε και μια γαμημενη κατσαριδα μπροστα απο τα ματια μου. εφαγε εναν τομο στο κεφαλι και ξαπλωσε νεκρη. αλλα το θεμα παραμενει: τι στον διαολο θελει μια κατσαριδα στο γαμημενο μου σαλονι;Μην ψάχνεις για το ποιος έστειλε την κατσαρίδα, εγώ το έκανα γιατί ήθελα να διαβάσω ένα τέτοιο κορυφαίο ποστ!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οποτε γυρισα σπιτι να παιξω XBOX να βγαλω το αχτι μου και να βγω με την michelle στο GTA που ειναι μεν κρεβατογεμιστρα αλλα τουλαχιστον μου καθεται..
και το XBOX crashαρε
καπακια περασε και μια γαμημενη κατσαριδα μπροστα απο τα ματια μου. εφαγε εναν τομο στο κεφαλι και ξαπλωσε νεκρη. αλλα το θεμα παραμενει: τι στον διαολο θελει μια κατσαριδα στο γαμημενο μου σαλονι;Την ταινία θάπρεπε να την βλέπατε σπίτι σου, η κατσαρίδα να στην έπεφτε, να της πέταγες το xbox και να τη σκότωνες, και η γκόμενα νά πεφτε στην αγκαλιά σου που την έσωσες απ την κατσαρίδα.
-
skye, ο μικρός θεούλης . και -
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλλα το θεμα παραμενει: τι στον διαολο θελει μια κατσαριδα στο γαμημενο μου σαλονι;απο πότε εχεις να καθαρίσεις?
-
ρε σεις κοροϊδευετε αλλα χθες πραγματικα.. ηταν απο τις μερες που ειναι σιγουρα καλυτερα να μενει κανεις ξαπλωμενος στον καναπε και να μην κανει τιποτα
δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις πως θα παει η καθε μερα, αλλα επρεπε να διαβασω τα σημαδια..
απολογισμος: xbox με hardware failure, καμια ελπιδα πλεον να χωθω με το μωρο , ψυχολογια μηδεν, και προφανως οπου υπαρχει μια κατσαριδα συνηθως υπαρχει και δευτερηαπο πότε εχεις να καθαρίσεις?
I aint cleanin nigga. look. my mum takes fookin care ov me. aight?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και προφανως οπου υπαρχει μια κατσαριδα συνηθως υπαρχει και δευτερηΝα σου μαμήσω λίγο την ψυχολογία?
Για κάθε μια κατσαρίδα που βλέπεις σε ένα σπίτι, υπάρχουν άλλες 100 που δε βλέπεις. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε σεις κοροϊδευετε αλλα χθες πραγματικα.. ηταν απο τις μερες που ειναι σιγουρα καλυτερα να μενει κανεις ξαπλωμενος στον καναπε και να μην κανει τιποτα
δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις πως θα παει η καθε μερα, αλλα επρεπε να διαβασω τα σημαδια..
απολογισμος: xbox με hardware failure, καμια ελπιδα πλεον να χωθω με το μωρο , ψυχολογια μηδεν, και προφανως οπου υπαρχει μια κατσαριδα συνηθως υπαρχει και δευτερηαπο πότε εχεις να καθαρίσεις?
I aint cleanin nigga. look. my mum takes fookin care ov me. aight?
Εγώ νομίζω πως παραείσαι συναισθηματικός, κάτι που στην καριέρα του pimp δεν είναι καλό!
Ρε μην χαλιέσαι, το Xbox θα φτιαχτεί, το γκομενάκι ποιος το μαμεί , υπάρχουν κι άλλες bichez εκεί έξω, όπως υπάρχουν και καλά κορίτσια αν θελήσεις ν'αφήσεις το pimping , ενώ και οι κατσαρίδες, ζημιά δεν κάνουν, ρίξε λίγο Baygon και καθάρισες! Καλοκαιράκι είναι, τέτοια προβλήματα λύνονται εύκολα , μην χαλιέσαι! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
και το XBOX crashαρε
καπακια περασε και μια γαμημενη κατσαριδα μπροστα απο τα ματια μου. εφαγε εναν τομο στο κεφαλι και ξαπλωσε νεκρη. αλλα το θεμα παραμενει: τι στον διαολο θελει μια κατσαριδα στο γαμημενο μου σαλονι;Σκέψου όμως να κράσαρε και το πισι σου ή το ρούτερ σου και να μην μπορούσες να τα γράψεις αυτά και να ξεσπάσεις;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]