-
Οκ θα τα παρω αφου επιμενεις..
-
Ναι, πες μου να στα στειλω με κουριερ να μην κουραζεσαι
-
Πληρωσε το εσυ το κουρι και θα στα δωσω οταν βρεθουμε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
[...] U fail που θα λεγε κι ενας mjacob..Μην κλέβω και τη δόξα, από τον skye το κόλλησα
ΕΕΠ pasxo δεν πιστεύω να κυκλοφορείς με παρόμοιο nick σε τπτ FPS on-line gaming χώρους;
-
Are you talking to ME? To ME????
Παει καιρος που σβηστηκε το καψιμο των online FPS...
Τωρα αν ειναι καποιος με το δικο μου νικ και ειναι ενεργος πεστου να το σβησει για θα του ζητησω κοπιραιτ...Υγ καλα κι εγω απ τον σκαι το κολλησα ετσι το πα να περναει η ωρα.
-
ναι μωρεέ, κουβέντα να γίνεται.. νομίζω πως χέστηκε κι όλας ο skye για το copyright
-
Αυτος να χλατσωνει κνιτισσες γουσταρει,σμπουτζατ για τα κλοπιραιτ...
Δε μ αρεσει που ο mmmmmm jacobs cafe ειναι φαφλατας και πολυλογας κι εχω χασει κανα 10λεπτο απ την μαντσεστερ..
-
μου αρεσει πολυ που μετα απο 3,5 μηνες χωρις δουλεια, επιτελους τη Δευτερα ξεκιναω σε νεα δουλεια!
-
Μπραβο Σπυρο!!!!
-
ευχαριστω Βασιλη, ελπιζω να μην χρειαστει να το περασουν αλλοι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου αρεσει πολυ που μετα απο 3,5 μηνες χωρις δουλεια, επιτελους τη Δευτερα ξεκιναω σε νεα δουλεια!Ωραία
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου αρεσει πολυ που μετα απο 3,5 μηνες χωρις δουλεια, επιτελους τη Δευτερα ξεκιναω σε νεα δουλεια!Μπραβόοοο!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
μου αρεσει πολυ που μετα απο 3,5 μηνες χωρις δουλεια, επιτελους τη Δευτερα ξεκιναω σε νεα δουλεια!
Μπραβόοοο!!!
ευχαριστω.
ευχομαι και στα δικα σου το συντομοτερο! -
Bravo Σπύρο!
Ερώτηση: εσύ φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη δεν είσαι?
Δε μ' αρέσει η ίωση που έχω... Σήμερα σπίτι και ξεκούραση με παρέα τα χαρτομάντηλα...
-
Δεν μου αρέσουν τα ''ανθρωπάκια'' που επειδή τους έβαλαν σε μια καρέκλα δημοσίου παίρνουν ηλίθιες αποφάσεις.
Μου αρέσει που δεν το άφησα έτσι το θέμα,το κυνήγησα και δικαιώθηκα.
Μου άρεσε η ξυνησμένη μούρη του όταν είδε ότι την ''έφαγε'' και δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Δεν μου αρέσουν τα ''ανθρωπάκια'' που επειδή τους έβαλαν σε μια καρέκλα δημοσίου παίρνουν ηλίθιες αποφάσεις.Δεν ξερω τι εννοεις αλλα οι περισσοτερες 'καρεκλες' συνοδευονται απο υπαγορευτες .
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]