-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
@Racing--> Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα πάω να πάρω σήμερα τα εισητήρια!
Δεν πας στο χωριό σου καλύτερα να κάτσεις μπροστά από τζάκι /σόμπα να ζεσταθείς...που πας σε ανοιχτό χώρο!για να μην κρυώσεις το λέω
Η 7Β είναι μια χαρά 'κλειστός χώρος'!!!
-
Δε μ' αρέσει που είμαι 5η μέρα με πυρετό
-
Περαστηκα .
-
Περαστικά πρόεδρε κουκουλώσου και λιώσε στο φόρουμ έχει και αυτό τη γλύκα του
Δεν μ'αρέσει που για ένα καφέ και ένα τσαγάκι πλήρωσα στην Θεσ/νίκη 7 ευρώ.
Πριν λίγες μέρες στη Βιέννη με 2 ευρώ ήπια καφεδάκι στον κεντρικό πεζόδρομο.Να πάνε στον αγύριστο. Με έπιασε το μανιάτικο και θα περιορίσω τα έξοδα στους καφέδες - ποτά στο ελάχιστο
-
Τι κάνεις ρε Μπιλάρα ξαναπόσταρέ το
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Περαστικά πρόεδρε κουκουλώσου και λιώσε στο φόρουμ έχει και αυτό τη γλύκα τουΔεν μ'αρέσει που για ένα καφέ και ένα τσαγάκι πλήρωσα στην Θεσ/νίκη 7 ευρώ.
Πριν λίγες μέρες στη Βιέννη με 2 ευρώ ήπια καφεδάκι στον κεντρικό πεζόδρομο.Να πάνε στον αγύριστο. Με έπιασε το μανιάτικο και θα περιορίσω τα έξοδα στους καφέδες - ποτά στο ελάχιστο
καλά, καλά...
πάνε τώρα 'σπίτι σου' -
Ξέρεις ότι εκεί πληρώνω μία μισόλιτρη και πίνω 4
-
Ξέρεις ότι εκεί πληρώνω μία μισόλιτρη και πίνω 4 -
Ξέρεις ότι εκεί πληρώνω μία μισόλιτρη και πίνω 4Πότε θα πάμε να πληρώσεις 2 μισόλιτρες και να πιω 4;
-
Πάτερ και συ τζαμπατζής? Δεν φτάνει το παγκάρι?
Μ'αρέσει που τελείωσε η εβδομάδα
-
Εγώ το μαγαζί ενδιαφέρομαι να γνωρίσω...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ το μαγαζί ενδιαφέρομαι να γνωρίσω...Δε μου αρέσουν οι φθηνές δικαιολογίες.
-
Δε μου αρέσει που το Wector 380 που έχω δώσει για επισκευή στην dis (εδώ και δυόμιση μήνες) πάει από 'πάρτε σε λίγες ημέρες' σε 'πάρτε τον άλλο μήνα'.
Τελικά τα μπακάλικα είναι παντού και όχι μόνο στα τρόφιμα. -
Μ'αρέσει που τελείωσε η εβδομάδα
Δε μαρέσει που η εβδομάδα δεν τελειώνει ποτε!!
Μαρέσει η δουλειά μου
Δε με αρέσουν οι (τωρινές) αποδοχές -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσει που το Wector 380 που έχω δώσει για επισκευή στην dis (εδώ και δυόμιση μήνες) πάει από 'πάρτε σε λίγες ημέρες' σε 'πάρτε τον άλλο μήνα'.
Τελικά τα μπακάλικα είναι παντού και όχι μόνο στα τρόφιμα.μήπως εννοείς Vector 380 ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά τα μπακάλικα είναι παντού και όχι μόνο στα τρόφιμα.μήπως εννοείς Vector 380 ;
Τοσο καιρο που εχει να το δει ξεχασε πως γραφεται!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ουπς
Έχεις δίκιο Σάββα.
Αλλά και άλλο να μου δώσουν όταν πάω δε θα το πάρω χαμπάρι. Καλά το έγραψε ο Βασίλης.Ευτυχώς που υπάρχει και το TiBo. (Elasyn = η Toyota των αντιπροσωπειών συστημάτων πλοήγησης. )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ το μαγαζί ενδιαφέρομαι να γνωρίσω...
Δε μου αρέσουν οι φθηνές δικαιολογίες.
Για τις φθηνές μπύρες τι γνώμη έχεις;
-
Δε μ αρεσει που το ποδοσφαιροτοπικ ειναι μπαγλαρωμενο και δεν μπορω να σχολιασω τα χαλια της αεκ..
-
Εχω δυο προτασεις σημερα, η μια ειναι να βγω με ΤΕΙτζουδες ΔΑΠιτογκομενες και η αλλη να δω εργο με αναρχοαπλυτους χιππηδες... damn... δεν ξερω τι να διαλεξω και τα δυο pathetic ειναι..
η τριτη περιπτωση ειναι να αραξω σπιτακι μου να καπνισω φουντα και να πιω τζοννυ παιζοντας ΧΒΟΧ και λατρευοντας τον 666Δεν μ'αρεσει που δεν ξερω τι να κανω κ βαριεμαι.......
Δεν μ'αρεσει επισης που χθες επεσα σε εναν κρατηρα με την Alfa μου... γτπμ με τους κωλοδρομους
Δεν μ'αρεσει που δεν εχω γκομενα κ εχω φτασει στην καταντια να χωνομαι σε τοσο τραγικης ποιοτητας γκομενες...TEI + ΔΑΠ (+ σκυλομπιτακογκομενες) = deadly fookin combo... fook man, i know theze gurlz need luv 2 but.. fuckin shit god damnit re.. i should be livin la vida loca u know, malakas crazy pendejo? shoot a motherfucker in a minute & find a good piece of pussy and go up in it. ffs κ οχι αυτα τα σαπακια. εχω παιξει σε κατηγοριες πρεμιερ λιγκ που τα μουν@κια τρεχουν με 15η ταχυτητα κ τωρα ο θεος μου στελνει κατι παιχτακια που δεν κανουν ουτε για τον παγκο του αλεφανου και πανε ακομα με νεκρα.. fookin shit i fail. δεν μ'αρεσει ουτε αυτο.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]