-
go up in it
Μ'αρέσει που έκανα Αρσάκειο Ψυχικού-Υμηττός σε 10 λεπτά
Μ'αρέσει που έκανα Ελ.Βελ-Υμηττός σε 19 λεπτά.
Μ'άρεσε η μηδαμινή κίνηση στο δρόμο σήμερα το πρωί, ήμουν στο φανάρι της Κατεχάκη &Μεσογείων μόνος μου στις 7:30 το πρωί.. -
μαρέσει που έχει υπέροχη μέρα
μαρέσει που δεν δουλεύω
δε μαρέσει που σηκώθηκα απο τις 8... -
Μου αρέσει που με την ευκαιρία εξυπηρέτησης ενός φίλου, έκανα το γύρο της Ολλανδίας.
Η παραγωγή ηλεκτρισμού στην Άρτα βασίζεται πάνω μου
Καφές στο Άμστερνταμ φαγητό στο Γroningen και τώρα γραφείο για να τρέξουμε καμιά εξομοίωσηΔε μου αρέσει που έπρεπε να σηκωθώ απ τις 8, έχοντας γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ
Δε μου αρέσει που την πέτυχα στο μπαράκι μου Πολύ συχνά απαντιόμαστε τελευταια...
σκαι, δαπ και τει, παραπάει Κωλάδικο και δεί ZAMBIA είναι μακράν πιο τίμια λύση
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εχω δυο προτασεις σημερα, η μια ειναι να βγω με ΤΕΙτζουδες ΔΑΠιτογκομενες και η αλλη να δω εργο με αναρχοαπλυτους χιππηδες... damn... δεν ξερω τι να διαλεξω και τα δυο pathetic ειναι..
η τριτη περιπτωση ειναι να αραξω σπιτακι μου να καπνισω φουντα και να πιω τζοννυ παιζοντας ΧΒΟΧ και λατρευοντας τον 666Δεν μ'αρεσει που δεν ξερω τι να κανω κ βαριεμαι.......
Δεν μ'αρεσει επισης που χθες επεσα σε εναν κρατηρα με την Alfa μου... γτπμ με τους κωλοδρομους
Δεν μ'αρεσει που δεν εχω γκομενα κ εχω φτασει στην καταντια να χωνομαι σε τοσο τραγικης ποιοτητας γκομενες...TEI + ΔΑΠ (+ σκυλομπιτακογκομενες) = deadly fookin combo... fook man, i know theze gurlz need luv 2 but.. fuckin shit god damnit re.. i should be livin la vida loca u know, malakas crazy pendejo? shoot a motherfucker in a minute & find a good piece of pussy and go up in it. ffs κ οχι αυτα τα σαπακια. εχω παιξει σε κατηγοριες πρεμιερ λιγκ που τα μουν@κια τρεχουν με 15η ταχυτητα κ τωρα ο θεος μου στελνει κατι παιχτακια που δεν κανουν ουτε για τον παγκο του αλεφανου και πανε ακομα με νεκρα.. fookin shit i fail. δεν μ'αρεσει ουτε αυτο.Γουσταρω φουλ δαπιτισες....
φουντα με κοκακολα οχι με τζωνυ
Προστες βραδακι, βγηκα απο ΑΟ στην Βαρης Κορωπιου, απο το φαναρι αυτό μέχρι την Βούλα έκανα 8 λεπτά....γαμαει ο αδειος δρομος οντως, ειδικα οταν φλερταρεις την 3 100σταδα χλμ
-
οι τελευταιες μερες πάνε όλες χάλια...
-
Μ'αρέσει που η λίστα για το εργαστήριο ήταν γεμάτη και ήμουν στην αναμονή μέχρι τη προηγούμενη Τρίτη που με κάλεσε ο υπεύθυνος για να μου πει οτι ελευθερώθηκε θέση της Τρίτης.
Μ'αρέσει που θεώρησα οτι εξελισσόμαστε οι ελληνες σαν είδος, πλησιάζοντας τα homo sapiens.
Μ'αρέσει που ξύπνησα απο τις 6 για να διαβάσω την άσκηση μου και να πάω στη σχολή.
Μ'αρέσει που πήγα σήμερα και η πόρτα της αίθουσας που έκανα την άσκηση ήταν κλειδωμένη.
Μ'αρέσει που όταν πήγα να ρωτήσω την υπεύθυνη άλλης άσκησης του εργαστηρίου με άρχισε στη γμένη γρίνα (η μήπως γκρίνια;) επειδή ήταν στη κλιμακτήριο πριν απο 30 χρόνια.
Μ'αρέσει που τελικά δεν έκανα την άσκηση γιατί δε μπορούσα να συννενοηθώ μαζί της.
Μ'αρέσει που δε θα κάνω εργαστήριο φυσικής στερεάς κατάστασης μιας και αν θεωρήσουμε οτι τη προηγούμενη βδομάδα είχα μία απουσία, τώρα απέκτησα δύο.
Είμαι θετικός άνθρωπος, αισιόδοξος, γεμάτος θετική ενέργεια γιατί γυρνώντας σπίτι, πέρασα απο μια κάβα που είχε μια παλέτα με χυμούς Amita motion, ΔΕΣ ΤΗ ΓΜΕΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΟΠΤΩΣΗ.
Μ'αρέσει που κάποιοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να έχει μέσο όρο φοίτησης τα 7 χρόνια το φυσικό. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μ'αρέσει που η λίστα για το εργαστήριο ήταν γεμάτη και ήμουν στην αναμονή μέχρι τη προηγούμενη Τρίτη που με κάλεσε ο υπεύθυνος για να μου πει οτι ελευθερώθηκε θέση της Τρίτης.
Μ'αρέσει που θεώρησα οτι εξελισσόμαστε οι ελληνες σαν είδος, πλησιάζοντας τα homo sapiens.
Μ'αρέσει που ξύπνησα απο τις 6 για να διαβάσω την άσκηση μου και να πάω στη σχολή.
Μ'αρέσει που πήγα σήμερα και η πόρτα της αίθουσας που έκανα την άσκηση ήταν κλειδωμένη.
Μ'αρέσει που όταν πήγα να ρωτήσω την υπεύθυνη άλλης άσκησης του εργαστηρίου με άρχισε στη γμένη γρίνα (η μήπως γκρίνια;) επειδή ήταν στη κλιμακτήριο πριν απο 30 χρόνια.
Μ'αρέσει που τελικά δεν έκανα την άσκηση γιατί δε μπορούσα να συννενοηθώ μαζί της.
Μ'αρέσει που δε θα κάνω εργαστήριο φυσικής στερεάς κατάστασης μιας και αν θεωρήσουμε οτι τη προηγούμενη βδομάδα είχα μία απουσία, τώρα απέκτησα δύο.
Είμαι θετικός άνθρωπος, αισιόδοξος, γεμάτος θετική ενέργεια γιατί γυρνώντας σπίτι, πέρασα απο μια κάβα που είχε μια παλέτα με χυμούς Amita motion, ΔΕΣ ΤΗ ΓΜΕΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΟΠΤΩΣΗ.
Μ'αρέσει που κάποιοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να έχει μέσο όρο φοίτησης τα 7 χρόνια το φυσικό.φίλε στείλε και εδώ πάνω έναν τέτοιο φυσικό χυμό...
γνώρισα εδώ πάνω κάποια παιδιά από φυσικό... αυτό μου είπαν... -
Μ αρέσει που επιτέλους πήρα το Μεγκανάκι μου έπειτα απο 11-12 μέρες παραμονής στη Ρενώ.
Δε μου αρέσει που όλο αυτο το καιρό είχα το L200 και μόλις πατούσα γκάζι ο 'αγρότης' πετούσε , ενώ τώρα πατάω γκάζι στο μεγκάν και ...δε γίνεται τίποτα!!!!!
-
σκαι, δαπ και τει, παραπάει
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γουσταρω φουλ δαπιτισες....
εισαι σε καλο δρομο νεε μου
Εμενα μ'αρεσουν ολα γενικα. Τα γκομενακια αυξανονται, δηλαδη οι επιλογες μου. Θα χωσω μια σταθερη σχεση Αθηνα και θα ξενοπηδαω οπου κατσει. Γιατι ειμαι μαγκας. Αυριο πρωι λεω να παω και καμια βολτα απ'το πανεπιστημιο (αν δεν βαριεμαι δηλαδη). Θελω να παω στο σκοπευτηριο εκει περα να χωσω καμια βολη και για καφε. Αμα ξυπνησω με κεφι μπορει μεχρι και για μαθημα να μπω . Το θεμα ειναι οτι εχουν αρχισει τα των εκλογων και ειναι πρωτης ταξης ευκαιρια να χωθω σε περισσοτερες γκομενες και να τρολλαρω κομματοσκυλα
-
Μου λείπου οι φοιτητικές εκλογές
Ευκαιρία για τρελό τρολάρισμα
Δε θα ξεχάσω που είχαμε μπουκάρει στην καταμέτριση του μαθηματικού (κνιτοφωλιά) και τρολάραμε ασύστολα με εμπνευσμένα συνθήματα τύπου
το κόκκινο το λάβαρο ποτέ μην υποστείλεις. (παύση, γουστάρουν οι κνίτες)
δικός μας είναι κι ο αη βασίληςΑκόμα δεν ξέρω πως γλιτώσαμε το ξύλο εκείνη τη φορά
-
δε μ'αρέσουν οι φοιτητικές εκλογές και οι κομματισμοί κ όλα αυτά γιατί φανατίζονται, δημιουργούνται κλίκες κτλπ.
δεν έκανα σε ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά απ'αυτά που ακούω είναι τραγικά τα πράγματα. παραυτά, ένα καλοκαίρι δούλευα κοντά στη Πάντειο και κάθε φορά που πήγαινα στο Γρηγόρη τρελαινόταν το μάτι μου
(και όχι μόνο )
-
Και το φρύδι σου;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μου λείπου οι φοιτητικές εκλογέςΕυκαιρία για τρελό τρολάρισμα
Δε θα ξεχάσω που είχαμε μπουκάρει στην καταμέτριση του μαθηματικού (κνιτοφωλιά) και τρολάραμε ασύστολα με εμπνευσμένα συνθήματα τύπου
το κόκκινο το λάβαρο ποτέ μην υποστείλεις. (παύση, γουστάρουν οι κνίτες)
δικός μας είναι κι ο αη βασίληςΟι κνιτες προσφερονται ευκολα για τρολλαρισμα αλλα εχε υπ οψιν οτι ειναι και οι ιδιοι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ τρολλς και ενδεχεται να αντιστραφουν οι ρολοι, θελει πολλη προσοχη και ψυχραιμια αλλα αξιζει τον κοπο για καθε τρολλακι που σεβεται τον εαυτο του.
Χθες επρεπε να δεις που ειχαμε παει για καφε (δυστυχως οχι καζαρμα, στο κλασσικο στεκι, ειναι κλειστη λογω πενθους, πεθανε ο ιδιοκτητης ) και ηρθε μετα ενας κνιτης στον οποιο το επαιζα καπιταλιστης -φιλελευθερος κλπ
Δεν ξερω ρε γμτ, μου εχει γινει απιστευτο χομπι να τρολλαρω, η κατασταση τεινει να γινει παθολογικη
Παντα ημουν τρολλακι αλλα τωρα το'χω παρακανει... δεν μπορω να σταματησω οσο ψαρωνει ο κοσμος και εκνευριζεταιδε μ'αρέσουν οι φοιτητικές εκλογές και οι κομματισμοί κ όλα αυτά γιατί φανατίζονται, δημιουργούνται κλίκες κτλπ.
Ε παντα θα υπαρχουν βλακες, ετσι ειναι η ζωη. Το θεμα ειναι να τους εκμεταλλευτεις για να διασκεδασεις εσυ . Και ο μπαογκ φανατιζει αλλα δεν θα σταματησουμε τη μπαλα ετσι δεν ειναι; Δεν υπαρχει λογος να ριχνεις το φταιξιμο σε οτιδηποτε οταν μπορει ευκολα να αποδοθει στην ανθρωπινη βλακεια.
-
Eκλεισε οριστικά η καζάρμα?
tea to room tram τότε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eκλεισε οριστικά η καζάρμα?tea to room tram τότε
Οχι, προσωρινα επειδη απεβιωσε ο κυρ Σπυρος..
το τραμ εχει οντως φοβερο τσαι, ειναι γνωστο αλλωστε. ομως ενταξει, η καζαρμα αλλη φαση, ταβλακι κλπ, και στην καζαρμα ειναι ολα ωραια, οι καφεδες, οι σοκολατες, τα τροφιμα...
επισης στο τραμ δεν μου πολυ αρεσει η αισθητικη ρε παιδι μου, θυμιζει λιγακι ξενοδοχειο
βεβαια μετραει πχ να πας με γκομενα κουλτουριαρα ή να πας να διαβασεις εκει.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
βεβαια μετραει πχ να πας με γκομενα κουλτουριαρα ή να πας να διαβασεις εκει..
Προϋποθέτει γκόμενα όντως, όχι τρολαρισμα
Άσε, απ όταν έκλεισε ο κουλός πάνε τα καλτ στέκια...
-
Μου άρεσε που ξαναείδα τον Τρούλη ....
-
Δε μ'αρεσει που ο κυριως Μυλωνας (με τα αλουμινια) ειναι σε τοσο ασχημη οικονομικη κατασταση , λογω κρισης...
Εκανε περικοπες, λεει, ακομα και στο δικο του μισθο!
(Αντι για κανα εκατομυριο το μηνα, 'επεσε' στα 900.000€)Σκεφτομαι να ανοιξω λογαριασμο στην Εθνικη, προς ενισχυση του...
-
Δεν μ'αρεσει που ο Thanix δεν γραφει πια στο φορουμ
-
Mου αρέσει που η ομάδα που επιβλέπω σήμερα έκανε την καλύτερη παρουσίαση για το πρότζεκτ και είχε και την καλύτερη αναφορά
Μου άρεσε η επίσκεψη στο Ρότερνταμ στα γραφεία της τοπικής εταιρίας ηλεκτρισμού, όπου έγινε η παρουσίαση.
Κοντρόλ ρουμ, υποσταθμοί και δε συμμαζεύεται. Μηχανιλίκη λέμε
Μου άρεσε που μπορεσα να μιλήσω έστω και λίγο στα ολλανδικά
(χωρίς να πνιγώ )Και τέλος μου άρεσε το τζάκετ που βούτηξα απ το εργοτάξιο
Είμαι ανεκδιήγητοςΔε μου άρεσε το μποτιλιάρισμα. 110 χλμ σε 2 ώρες στο πήγαινε λίγο λιγότερο στο έλα
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]