-
-
Ειστε βλακες που καθεστε και πιστευετε τα ποστς του μπακαλιαρου του vasgti... Αυτες θα του ζητησαν να τις παει (κλασσικα) σπιτι κι αυτος κατι τετοια τα περναει για...δεσμευση..
Αν πει και το πολυποθητο 'καληνυχτα' (παλια μου τεχνη κοσκινο για τον συγκεκριμενο χρηστη) τοτε κανει ετοιμασιες γαμου..
Κλεινοντας,πιο πιθανο ειναι να αγορασω κορεατικο παρα να βρει γυναικα ο μπακαλιαρος.. -
Μ'αρέσει ο πασΚάλης πιστεύει πως αν αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο θα του κάθονται οι γκόμενες.
-
Δε μ αρεσει που θα αναγκαστω να ψωνισω πραγματα απ τον μπακαλιαρο απο πανω.. (μπες μσν)
-
Μπιλακο παντρευεσαι ρε?
Θα σε βαλει να πουλησεις το γκολφ και να παρεις jetta?
Ο πασκαλης λεει τον βασιλη καληνυχτακια....
Ελεος ρε γμτ....σε λιγο θα βγει το κιντ να πει τον taurus (αληθεια που χαθηκε αυτος?) αδερφη -
Δεν μ'αρέσει που το πάτε για γάμο , ο σκύλος είναι ήδη :εμότικον κρεμάλα: , ο φίλος Βασίλης βλέπω πιέζεται και αυτός , το κιντ δεν γλιτώνει εκεί με τις γιαννιώτισες όλο και καμιά θα τον αρπάξει και κινδυνεύω να μείνω να κάνω παρέα με τον pasxo που δεν είναι στο μάτι καμιάς ούτε κότας ξεπουπουλιασμένης
-
βρωμισε παντοφλα εδω μεσα.. Κων5 μην ανησυχεις ρε,θα βγαζουμε φωτο τα κουτσουβελα των μπακαλιαρων και θα γελαμε παρεα.. Και μετα θα σου ριχνω καμια καρπαζα γιατι πολυ αερα εχεις παρει.
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
taurus (αληθεια που χαθηκε αυτος?)Μηνα του μελιτος.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που το πάτε για γάμο , ο σκύλος είναι ήδη :εμότικον κρεμάλα: , ο φίλος Βασίλης βλέπω πιέζεται και αυτός , το κιντ δεν γλιτώνει εκεί με τις γιαννιώτισες όλο και καμιά θα τον αρπάξει και κινδυνεύω να μείνω να κάνω παρέα με τον pasxo που δεν είναι στο μάτι καμιάς ούτε κότας ξεπουπουλιασμένηςΕγώ είμαι εργένης αιώνιος...
όμως εψές έκανα μια καλή γνωριμία...
φαρμακοποιός, τελειόφοιτη, 1,78 , ξανθιά, πράσινα-γαλανά μάτια, γερμανική καταγωγή, πολύ αδύνατη-50 κιλά μάλλον (δεν έχει ψωμάκια!), πολύ γλυκιά!
δεν ξέρω τί θα παίξει... πάντως οι φίλες της με προέτρεπαν όχι μονο να την πάω σπίτι, αλλά να την βάλω και στο κρεβάτι τελικά αρκέστηκα στο πρώτο. και πολύ μου ήταν.
σήμερα πήγαμε για καφεδάκι...
επιτέλους μια κοπέλα γερμανίδα εδώ πάνω.
Κωνσταντίνε, έρχονται τότε που δεν το περιμένεις... -
-
Aπό τη μια εργένης, από την άλλη
Πετροοοοο, αποφασισεεεεεεε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aπό τη μια εργένης, από την άλληΠετροοοοο, αποφασισεεεεεεε
Κωνσταντίνε, εργένης εννοούσα ανύπαντρος... όχι ανέραστος...
και ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι εργένης... αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν σπρώχνει...
-
Σμπρωξουά λοιπόν Πέτρο
Καλό βόλι ρε -
Καλα κι ο κων5 ειναι εργενης,αγενης και εχει να μπιστιξει πριν τους ολυμπιακους..
-
Είσαι ζηλιάρης αλλά επειδή είσαι φίλος σε συγχωρώ είμαι και μεγάλη καρδιά .
Δεν μ'αρέσει που ο πάσχος είναι
Pub ρε -
Είσαι ζηλιάρης αλλά επειδή είσαι φίλος σε συγχωρώ είμαι και μεγάλος κατσικανιαρης και καληνυχτακιας .Δεν μ'αρέσει που ο πάσχος είναι
Pub ρεΕγινε.
-
ΚωνσταντίνεV θα ερθει και η ώρα σου και δε θα το πάρεις χαμπάρι
Το μόνο που ελπίζω είναι να είμαι γερός, να είμαι στη Θεσσαλονίκη (ή στη Ρωσία ) και να σε βλέπω με το γαμπριάτικο κουστούμι να περιμένεις τη νύφη -
Σμπρωξουά λοιπόν Πέτρο
Καλό βόλι ρεΔεν είναι εύκολο πράγμα αν η κοπέλα είναι σοβαρή...
Υπάρχει ένα ρητό που λέει' In Deutschland braucht die Liebe Zeit...', ελληνιστί ' Στη Γερμανία χρειάζεται η αγάπη χρόνο'.
http://www.youtube.com/watch?v=WZQnSHXq ... re=related
Είναι από πολύ καλή οικογένεια, με αδερφό δικηγόρο . Έχει και δεύτερο αδερφό μαθηματικό . Μεγαλύτεροι είναι .
Μας έχουν ζώσει δηλαδή... -
Τρεχεις πιο γρηγορα απ αυτους;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]