-
+1
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ζούμε στην ίδια χώρα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Moυ αρέσει που ψιχαλίζει.
Δεν μου αρέσει που δεν ρίχνει καμιά βαρβάτη 3ωρη βροχή.Πλυνε το πεζο να δεις για ποτε βρεχει
-
Λάθος, στον άδη πρέπει να το πεις αυτό.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δε μ' αρέσει που έβρεξε στη Σπάρτη, έβρεξε Θεσσαλονίκη και εδώ στον κ@λοτοπο ξεραΪλα....Ε, ενταξει... μη νομιζεις και οτι πλυμμηρισαμε εδω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λάθος, στον άδη πρέπει να το πεις αυτό.Ας τον αυτον , εχει παντρευτει τη σκονη και τη λασπη
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Λάθος, στον άδη πρέπει να το πεις αυτό.
Ας τον αυτον , εχει παντρευτει.
Τώρα μιλάς σωστά.
-
-
Ρε φουστηδες μην πειραζεται εμας που δεν ξερουμε απο τα μπλιμπλικια, μαμαιομαστε να κανουμε μμια αλλαγη μετα, και αυτο αφου εχουμε πριξει τα @@ του φορουμ, επιπλεον στο μσν ή τηλεφωνο τα @@ των πασχος κιντ taurus κορσαιρ ντινος και εγω δεν θυμαμαι αν ξεχασα καποιον.
Skye βαλε υποψηγιοτητα για δημαρχος Ν. Σμυρνης και θα αναλαβω τα οικονομικα του κομματος σου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Skye βαλε υποψη-γειωτητα για δημαρχος Ν. Σμυρνης και θα αναλαβω τα οικονομικα του κομματος σου
Κατι τετοιο ?
Μ'αρεσει πολυ το linux και οι δραστηριοτητες που απαιτει .
Δε μ'αρεσει που καθε τοσο κολαει και θελει ρισταρτ .
Δε μ'αρεσουν πια τα γουιντοους -
μ'αρεσει ο skye
δε μ'αρεσει που ποτε μεχρι προτεινως δεν κα8ομουν να διαβάσω τα σεντονια του.α! μ'αρεσει επισης που ο καθενας εχει γιγαντια αποψη για την παρτη του
α α και κάτι αλλο που μου αρεσει ΠΟΛΥ:
ειναι λιγοι αυτοι που παραδεχονται λαθη-ζητουν συγνωμη κλπ κ γενικοτερα καταλαβαινουν οτι το ζητημα δεν είναι να φανείς αρχιδατος.
-
Μ'άρεσει που ενας ξαδερφος ηρθε σπιτι και κοιμηθηκε μετα απο μια κουραστικη μερα .
Δε μ'αρεσει που οταν ξυπνησε ζητουσε ασετον ( )
-
Σου ζητησε και μανό?
-
Δε ξερω τι ειναι αυτο και επισης δε ξερω γιατι ζητησε απο ΜΕΝΑ ασετον !
Ποιος καραγκιοζης του 'βαψε τα νυχια ?
-
Έγινε διαχωρισμός. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί εδώ η κουβέντα.
-
Ρε συ είχα γράψει και μ'αρέσει δεν μ'αρέσει τα έφαγε και αυτά η μαρμάγκα?
Και για είμαστε on topic: Μ'άρεσε η χθεσινοβραδυνή μπόρα!
Δεν μ'αρέσει η ζέστη που βγήκε πάλι, μου προκαλεί εκνευρισμό και ξυπνά τα σεξιστικά μου ένστικτα
Μ'αρέσει το scooterάκι μου και οι τσίπικες διαδρομές που κάνω με αυτόωχ, μαγικό, ήρθαν μόνα τους.
mod drdino -
mod zuperdrdino
θανξ που λέει και ο wagner -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
mod zuperdrdino
θανξ που λέει και ο wagner...Δεν το λεω ετσι. Μονο το γραφω. Το προφερω σωστα ομως... 'Thanks'
..... με πειραξε η ζεστη
-
Μ' αρέσει που τέλειωσε η εξεταστική
Δεν μ' αρέσει που θα έχει διάβασμα σερί μέχρι την επόμενη για να πάρω πτυχίο
Δεν μ' αρέσει που είμαι μπερδεμένος και δεν ξέρω τι να αισθανθώ -
Μόλις γύρησα σπίτι και μου λέει η μάνα μου ότι πήρε το απόγευμα τηλέφωνο η Lufthansa για να μου ανακοινώσει ότι κέρδισα ένα εισιτήριο (πηγαινε-ελα) σε οποιαδήποτε ευρωπαική πόλη γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε μ'αρέσει που'χω λιώσει στο διαβασμα μ' ένα μάθημα, Value at Risk, MVaR, CVaR, Credit Metrics, Credit Risk +, RAROC, CaR και δεν συμαζεύεται!!!!
-
Μ'αρέσει πολύ το σκουτεράκι μου. Είναι τσίπικο, τελειώνω γρήγορα τις δουλειές μου και δεν εκνευρίζομαι στους δρόμους
Δεν μ'αρέσει που έχει καιρό να κάτσει γυναικείος ποπός στο πίσω μέρος της σέλας
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]