-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ωχ αυτό είναι, και γω σήμερα στη δουλειά έγραφα με σκυμμένο το κεφάλι μέχρι τις 5, ξαφνικά κατάλαβα πως έγραφα μαλακίες, τα σβησα όλα κι έφυγα. :Αύριο δεν ποστάρω στην έκκλησίαΔεν αρκεί. Πρέπει να μετανοήσεις ειλικρινώς. Αν δεν ξέρεις το πως: 1, 2, 3.
Υ.Γ.: Πέρα από την πλάκα, τον άνθρωπο τον έχουμε πιάσει από το λαιμό.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μαλακες ο,τι συνεβη σημερα απλα δεν εχει προηγουμενο.
Ολα ξεκινησαν επειδη εχασα τον νυχοκοπτη μου. Πεταχτηκα λοιπον στο σπιτι της αδερφης μου (λειπει) ομως το ρευμα ειχε πεσει. Αφου βρηκα τον νυχοκοπτη με τη βοηθεια του κινητου, εκοψα τα νυχια μου εξω στο φως της λαμπας. Εν τω μεταξυ η βροχη ολο και δυναμωνε. Επρεπε να παω στο κεντρο να ψωνισω, και σιγα μην πηγαινα με το αυτοκινητο. Εβαλα τα ακουστικα και αρχισα να προχωρω. Ενα αμαξι ομως μπηκε αναποδα σε ενα δρομο και με εκανε μουσκεμα, δεν περιμενα σ'αυτον τον δρομο να μπει αναποδα..Στη γωνια τρακαρα με μια κοπελα η οποια αφου εφαγε μια γλυστρα επεσε πανω μου και στη συνεχεια παρ'την κατω. Το γκρεμισα το κοριτσακι. Στην πορεια, στο ταμειο δεν δουλευε η καρτα μου. Οποτε πεταχτηκα μεχρι την τραπεζα να βγαλω λεφτα, αλλα δεν δουλευε ουτε αυτη η καρτα μου για καποιον λογο . Σαστισμενος, σηκωνω το κινητο να παρω τηλεφωνο, και δεν δουλευε ουτε το κινητο μου
Τι στο διαολο γτπμΠαρασκευη και 13 παντως ειναι αυριο
Εισαι πολυ μπροστα αγορι μου!!!
-
ήταν η πανσέληνος, είπε θα επηρεάσει αρνητικά
της πήρες το τηλέφωνο τουλάχιστον της κοπέλας? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Moυ αρεσει που έκλεισα εισητήρια για Λονδίνο τέλος Ιουνίου και θα πάω στο Φεστιβαλ Ταχύτητας του Καλόξυλου, aka Goodwood Festival of Speed!!!για δώσε πληροφορίες? Είναι μετά το Ακρόπολις έτσι?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υ.Γ.: Πέρα από την πλάκα, τον άνθρωπο τον έχουμε πιάσει από το λαιμό.Τον Θεό όμως όχι...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μαλακες ο,τι συνεβη σημερα απλα δεν εχει προηγουμενο.
Ολα ξεκινησαν επειδη εχασα τον νυχοκοπτη μου. Πεταχτηκα λοιπον στο σπιτι της αδερφης μου (λειπει) ομως το ρευμα ειχε πεσει. Αφου βρηκα τον νυχοκοπτη με τη βοηθεια του κινητου, εκοψα τα νυχια μου εξω στο φως της λαμπας. Εν τω μεταξυ η βροχη ολο και δυναμωνε. Επρεπε να παω στο κεντρο να ψωνισω, και σιγα μην πηγαινα με το αυτοκινητο. Εβαλα τα ακουστικα και αρχισα να προχωρω. Ενα αμαξι ομως μπηκε αναποδα σε ενα δρομο και με εκανε μουσκεμα, δεν περιμενα σ'αυτον τον δρομο να μπει αναποδα..Στη γωνια τρακαρα με μια κοπελα η οποια αφου εφαγε μια γλυστρα επεσε πανω μου και στη συνεχεια παρ'την κατω. Το γκρεμισα το κοριτσακι. Στην πορεια, στο ταμειο δεν δουλευε η καρτα μου. Οποτε πεταχτηκα μεχρι την τραπεζα να βγαλω λεφτα, αλλα δεν δουλευε ουτε αυτη η καρτα μου για καποιον λογο . Σαστισμενος, σηκωνω το κινητο να παρω τηλεφωνο, και δεν δουλευε ουτε το κινητο μου
Τι στο διαολο γτπμΘα σου 'ευχήθηκε' καλημέρα η μαυρόγατα ο Πάσχος
Δεν μ'αρέσει που νυστάζω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εισαι πολυ μπροστα αγορι μου!!!
ειμαι τοσο μπροστα απ'την εποχη μου που αυτο το post το εγραψα μετα απο δυο εβδομαδες μαν
της πήρες το τηλέφωνο τουλάχιστον της κοπέλας?
οι, και ειναι δευτερο σκηνικο μεσα σε 2 εβδομαδες που με επαιρνε απλα δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα
για να καταλαβεις ποσο χαζος ειμαι, η αλλη μου ειπε κατι σαν 'ωραια θα με παρεις τηλ να μου πεις οταν ειναι' και δεν σκεφτηκα καν εκεινη την ωρα να παρω αριθμο, το σκεφτομουν μετα
epic failΘα σου 'ευχήθηκε' καλημέρα η μαυρόγατα ο Πάσχος
δεν τον εχω αναγκη, γκαντεμιαζομαι κ μονος μου
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Moυ αρεσει που έκλεισα εισητήρια για Λονδίνο τέλος Ιουνίου και θα πάω στο Φεστιβαλ Ταχύτητας του Καλόξυλου, aka Goodwood Festival of Speed!!!
για δώσε πληροφορίες? Είναι μετά το Ακρόπολις έτσι?
http://www.goodwood.co.uk/site/content/festivalofspeed/
3-4-5 Ioυλίου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...
Εισαι πολυ μπροστα αγορι μου!!!Μη μασάτε.
Επίτηδες άρχισε να γράφει τέτοια από τώρα. ώστε όταν πάρει τη mito και αρχίσουν τα προβλήματα να έχει άλλοθι τη γκαντεμιά του. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Εισαι πολυ μπροστα αγορι μου!!!Μη μασάτε.
Επίτηδες άρχισε να γράφει τέτοια από τώρα. ώστε όταν πάρει τη mito και αρχίσουν τα προβλήματα να έχει άλλοθι τη γκαντεμιά του.Τη MiTo την εχω παραλαβει εδω και κανα 3αρι εβδομαδες και ολα πανε καλα
-
Μ'αρέσει που περπάτησα περίπου 8 χλμ σήμερα, στο κέντρο αλλά δε μ'αρέσει που το έκανα κουβαλώντας 5,5 κιλά βιβλία.
Δε μ'αρέσει που το google maps έχει άλλα ντ'αλλα τις ονομασίες των δρόμων.
Εκεί που κάποτε αντί για οδός και λεωφόρος έλεγε παντού παράδρομος , τώρα έχουν αρχίσει να λένε τις πλατείες 'οδούς', τη σόλωνος 'ακαδημίας' κλπ. -
-
http://www.youdrive.gr/
http://www.ploigos.gr/
http://www.navigation.gr/ (προσοχή στην αποθήκευση του link, να είναι μόνο αυτό και όχι οι αρλούμπες μέσα στη παρένθεση)Τα ξέρω, απλά είναι πιο βολικό το google maps και γράφει και την απόσταση..
-
Μ΄αρέσει που είμαι σπίτι μου σε καθημερινή.
Δεν μ΄αρέσει που είμαι σπίτι επειδή είμαι άρρωστος!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ΄αρέσει που είμαι σπίτι μου σε καθημερινή.Δεν μ΄αρέσει που είμαι σπίτι επειδή είμαι άρρωστος!
Σοβαρά ? Να σε πάρω τηλέφωνο να μιλήσουμε ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ΄αρέσει που είμαι σπίτι μου σε καθημερινή.Δεν μ΄αρέσει που είμαι σπίτι επειδή είμαι άρρωστος!
Περαστικά ρε ...
*Δηλαδή δεν θα πας στο χωρίο μπας και ξαναπιάσει το γούρι?
-
@Εγκάθετος Δικηγόρος--> Ναι. Για πάρε. Αλλά σε βιντεοκλήση για να σου μιλάω στη νοηματική!!!
@Racing--> Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα πάω να πάρω σήμερα τα εισητήρια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Περαστικα ,κρυωμενος;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@Racing--> Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα πάω να πάρω σήμερα τα εισητήρια!
Δεν πας στο χωριό σου καλύτερα να κάτσεις μπροστά από τζάκι /σόμπα να ζεσταθείς...που πας σε ανοιχτό χώρο!για να μην κρυώσεις το λέω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περαστικα ,κρυωμενος;
Ναι. Με τσάκισε ο αέρας στο χωριό όταν βάζαμε τα αλουμίνια Βασίλη.
Κλεισμένος λαιμός και βήχας. Πολύς βήχας!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]