-
Ο χρήστης tm έγραψε:
να μωρε.. καποιος γειτονας εχει ασυρματο..
netgear wireless-G USB2.0 Adapter = 20 euro/Plaisioμι πιανς?
Το ιδιο εκανα και εγω, χαρηκα στην αρχη, και μετα πηρα τα @@ μου...
-
δεν καθομαι να ψαχνω ρε συ..
αυτα που λες εσυ ειναι για ... μερακληδες!
ηταν ανοιχτο και .. μπηκα!
οπως ειπα, δεν ξερω ποτε θα μου ληξει η 'συνδρομη', αλλα οπως και να το δεις, ειναι καλη επενδυση!
να 'ναι καλα ο αθρωπος -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
νταξ.. web και msn μπαινω.. δεν ανοιξα κα τα τορρεντ, να γονατισει ο καλος ο ανθρωπος να μας παρουν χαμπαρι!
τι συνδρομη ειχες αγορασει εσυ, τελικα? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
νταξ.. web και msn μπαινω.. δεν ανοιξα κα τα τορρεντ, να γονατισει ο καλος ο ανθρωπος να μας παρουν χαμπαρι!
τι συνδρομη ειχες αγορασει εσυ, τελικα?M' αρέσει που για τη σύνδεση στο internet πληρώνω στο ένα σπίτι 7,9 € (1024mbps) και στο άλλο 11,5 € (768 mbps) το μήνα!
-
σε τρωω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι συνδρομη ειχες αγορασει εσυ, τελικα?Kαι εγω μονο για να μπαινω 4Τ και να βλεπω κανα εμαιλ χρησιμοποιουσα τη συνδεση του γειτονα.
Μαλιστα, για να προστατεψω τον γειτονα απο αλλους φιλοδοξους free surfers, μπηκα στο μενου του ρουτερ και ενεργοποιησα mac address filtering, εκανα κρυφο το SSID και αλλαξα και το default password του router...
Για κανα μηνα ηταν ολα οκ...
Μαλλον ομως αλλαξε θεση το ρουτερ, γιατι καμμια φορα τον 'πιανω' αλλα δεν εχει καθολου σημα με αποτελεσμα να μη συνδεεται...Τελοσπαντων, εκανα μια νεα τηλεφωνικη συνδεση στον ΟΤΕ και εβαλα ενα connex 1Mbps γιατι ηταν η μοναδικη λυση για να εχω internet & τηλεφωνο σε μια βδομαδα...
Μη μας πιασει το στερητικο... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
τι συνδρομη ειχες αγορασει εσυ, τελικα?M' αρέσει που για τη σύνδεση στο internet πληρώνω στο ένα σπίτι 7,9 € (1024mbps) και στο άλλο 11,5 € (768 mbps) το μήνα!
που ζεις στην Ιαπωνία; άκου 1024 mbps ...
-
μπαα... επρεπε να μεταφερεις κι εσυ λοιπον τον υπολογιστη ή να παρεις εσωτεριη καρτα ασυρματου δικτυου με εξωτερικη κεραια!
-
Moυ άρεσε που πήγα σήμερα το απογευματάκι για ποδήλατο και πάλι, μετά από πολύυυ καιρό.
Δε μου αρέσει που κάποιες αποστάσεις που τις είχα για προθέρμανση παλιοτερα, τώρα ούτε να τις φανταστώ δεν μπορώ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Moυ άρεσε που πήγα σήμερα το απογευματάκι για ποδήλατο και πάλι, μετά από πολύυυ καιρό.Δε μου αρέσει που κάποιες αποστάσεις που τις είχα για προθέρμανση παλιοτερα, τώρα ούτε να τις φανταστώ δεν μπορώ...
κ αναρωτιοσουν γιατί το πιπινακι μολις ακουσε τη (βαρβατη) ηλικια σου λάκησε
ξερεις τι αντοχές χρειαζεσαι για να ανταπεξέλθεις στις συγχρονες μικρές κυριες??
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Moυ άρεσε που πήγα σήμερα το απογευματάκι για ποδήλατο και πάλι, μετά από πολύυυ καιρό.
Δε μου αρέσει που κάποιες αποστάσεις που τις είχα για προθέρμανση παλιοτερα, τώρα ούτε να τις φανταστώ δεν μπορώ...
κ αναρωτιοσουν γιατί το πιπινακι μολις ακουσε τη (βαρβατη) ηλικια σου λάκησε
ξερεις τι αντοχές χρειαζεσαι για να ανταπεξέλθεις στις συγχρονες μικρές κυριες??
Εκεί τις έχω, ξέρω να κάνω συντήρηση δυνάμεων...
Έχω κάνει σεχ τα τελευταία χρόνια περισσότερες φορές απ' οτι ποδήλατο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχω κάνει σεχ τα τελευταία χρόνια περισσότερες φορές απ' οτι ποδήλατο.Ρε μλκ,ξυπνα,στους 4τ γραφεις,οχι στο cosmopolitan.
-
Τώρα πρέπει να γελάσω δλδ?
-
Οχι,να σοβαρευτεις και να κοψεις τις παπατζες.
-
Ρε άρχοντα της παπάτζας, εσύ μιλάς για σοβαρότητα?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρέσει που σε μια σελίδα κάναν 3 moderators editΔε μαρέσει που έχασα τον τζερτζελέ
Σε καποια φαση μαλιστα ο ενας mod πρεπει να εκανε edit στο post του αλλου mod
-
Τι ηλιθιοι ειναι ορισμενοι καθηγητες ρε φουστη μου...
Τι τις θελουν τις προφορικες εξετασεις αν δεν εξεταζουν ολοι στο ιδιο επιπεδο;;
Αυτη η αδικια με εξοργιζει!!Μ'αρεσει που βρηκα αμεσως να παρκαρω στο κεντο της Θεσσαλονικης σημερα μεσημεριατικα!
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Μαρέσει που σε μια σελίδα κάναν 3 moderators edit
Δε μαρέσει που έχασα τον τζερτζελέ
Xαίρομαι που μας παρακολουθείς με τόσο μεγάλη προσοχή
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μαλιστα, για να προστατεψω τον γειτονα απο αλλους φιλοδοξους free surfers, μπηκα στο μενου του ρουτερ και ενεργοποιησα mac address filtering, εκανα κρυφο το SSID και αλλαξα και το default password του router...
Με εστειλες!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μαρέσει που σε μια σελίδα κάναν 3 moderators edit
Δε μαρέσει που έχασα τον τζερτζελέ
Xαίρομαι που μας παρακολουθείς με τόσο μεγάλη προσοχή
τωρα που εμαθα να (μην) βαζω και / στα quotes μου...ποιος με πιανει!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]