-
Μ αρεσει που επιτελους καταφερα να κανω Downgrade του Pavilion dv5 1030ev απο sVista σε XP Pro SP3 EN!!!
Φυσαει τωρα!!!!!
Centrino2/3GB-RAM/nVidia 9600Μ GT....
Φυσαει!!!!! -
μ'αρεσει που οπου παω απλωνω κυματα ηδονης (να μην πω κ@υλας δλδ πιπερι στο στομα) στο γυναικειο πληθυσμο... χθες στη συνελευση της σχολης μου την επεσε μια πκσιτισα.. τελικα ειμαι γαματος και ομορφος και θεος... ειμαι τοσο θεος που μεχρι και οι κομμουνιστριες μου την πεφτουν.. κ σας λεω, εχουν βελτιωθει πολυ, δε μοιαζουν με την παπαρηγα
-
Να προσέχεις, γιατί αυτές συνήθως θέλουν να σε τραβολογάνε στις διάφορες πολιτικές πίπες που κάνει το κόμμα..
Μ'αρέσει ο καιρός σήμερα.
Μ'αρέσουν, πάλι, 3 και δε μ'αρέσει που πάααλι θα μου βγάλω τη πίστη να διαλέξω.
Άμα βάλουμε και τις πιθανότητες χυλόπιτας στην εξίσωση, το αποτέλεσμα μας βγαίνει με μεγάλο σφάλμα.. -
Αθώοο παιδι...
recruiting κάνουνε, αλλά μη του το πείτε να βαυκαλίζεται -
Μ'αρέσουν τα απρόοπτα.
-
Μου αρέσει που το σπιτάκι μου είναι σχεδόν έτοιμο!
Δε μου αρεσει που πριν λίγο παραλίγο να χωθώ μαζί με τη μηχανή στην καρότσα ενός αγροτικού που μου πετάχτηκε από το πουθενά στον περιφερειακό του Αργοστολίου.
-
Μου αρέσει...............................................(η συνέχεια αύριο... )
-
Δε μου αρέσει που μια εβδομάδα που πήγαινε υπέροχα χάλασε Παρασκευή απόγευμα.
-
Συναντήθηκες με το λαδικό?
-
Φαε τη γλωσσα σου μαρη βράκα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μου αρέσει...............................................(η συνέχεια αύριο... )...το XT που μου πήρα δώρο!!!
-
με γεια, καλη επιλογη
με πολλη προσοχη στο τι κανουν οι γυρω σου γιατι πολλοι ιχηδες ειναι ζωα
-
Δεν μου αρέσει που έχω πυρετό.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
με γεια, καλη επιλογημε πολλη προσοχη στο τι κανουν οι γυρω σου γιατι πολλοι ιχηδες ειναι ζωα
thanks!!!
(από χθες βολτάρω όλη μέρα...)
-
Αμάξι δεν ήθελες να πάρεις;
-
Μ'αρεσει η νεα παραλια στην Θεσσαλονικη και το καφεδακι που ηπια σημερα στον Ομιλο.
Μ'αρεσει που εκανε καλο καιρο και γινοταν χαμος απο τον κοσμο (παιδια, ζευγαρια, φρικια, καροτσακια, ηλικιωμενοι) που ειχε βγει να κανει τη βολτα του.Δε μ'αρεσει που μερικες εκατονταδες μετρα πιο μακρυα, γινοταν πολεμος
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αμάξι δεν ήθελες να πάρεις;τον επιρεασε η οικονομικη κριση και πηρε 2 ροδες λιγοτερες
-
Δε μου αρέσει, ότι για δυο παλιόπαιδα έχει γίνει, ή πιο σωστά κάποιοι βρήκαν αφορμή να κάνουν, πάλι τη χώρα μπάχαλο.
Δε μου αρέσει, ο 'φασισμός' και των δυο πλευρών και ότι με αναγκάζουν να κινούμαι ανάμεσα.Δε μου αρέσει γενικώς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αμάξι δεν ήθελες να πάρεις;Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτό!
-
Μου αρέσει που τελείωσα με τις βαθμολογίες. Από τα πιο δύσκολα και βαρετά πράγματα στην δουλειά μου.
Δεν μου αρέσει που κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι γονείς έρχονται να ρωτήσουν, να ασχοληθούν με την πρόοδο του παιδιού τους. Ακόμα και όταν τους παίρνουμε στο τηλέφωνο και ζητάμε να τους δούμε προσωπικά.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]