-
Μου άρεσει που την Παρασκευή παρέδωσα τη διπλωματική μου!! Πάει κι αυτό το βάσανο. Μου άρεσε που πήρα και άδεια για να το κάνω αυτό, και αφου ξεμπέρδεψα με τα διαδικαστικά, πήγα ψώνισα, είδα φίλους και διάφορα άλλα 'χαλαρα' πράγματα
Δεν μου αρέσει που σήμερα ξέχασα το καινούργιο κινητάκι μου στη δουλειά, τρέμει το φυλλοκάρδι μου αν θα το βρω αύριο (εντάξει ειδοποίησα τα παιδιά που έμειναν να το κλείσουν και να το φυλάξουν αλλά όπως και να το κάνεις..)
-
ποιο πήρες τελικά;
-
Δεν μου άρεσε καθόλου, μα καθόλου ο σημερινός καιρός:
Λίγη βροχή, μετά ήλιος, μετά πάλι ένα περαστικό σύννεφο και λίγο νεράκι, ίσα για να ξαναβραχούν οι δρόμοι που είχαν αρχίσει να στεγνώνουν και να συνεχίζουν να λασπώνονται τα αυτοκίνητά μας.
Δεν μου αρέσει επίσης ένα bug του ebay που δεν μ'αφήνει να ολοκληρώσω μια αγορά και έχω πρήξει τον πωλητή στα email
...
Δεν ξέρω αν μ'αρέσει κάτι σήμεραEDIT:
Δεν μ'αρέσει επίσης οτι σέρνεται το internet σήμερα
Ούτε το σουβέρ αξίας 77 € (polarizer) που απέκτησα πριν λίγες μέρες -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιο πήρες τελικά;το Sony Ericsson C902
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ποιο πήρες τελικά;
το Sony Ericsson C902
πωλειται εξω απο τη δουλεια σου σε λογικη τιμη για μτχ...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ποιο πήρες τελικά;
το Sony Ericsson C902
Ποσο το πηρες ,βρηκα το C920 η905 8,1mp 235 ευρω στην Ηλεκτρονικη.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πωλειται εξω απο τη δουλεια σου σε λογικη τιμη για μτχ...Ποσο το πηρες ,βρηκα το C920 η905 8,1mp 235 ευρω στην Ηλεκτρονικη.
Μη μου πεις στην Ηλεκτρονική στο Μαρούσι
To c905 είναι διαφορετικό βρε Κοίτα δεν ξέρω ακριβώς (ήταν δώρο) αλλά που το είχα κοιτάξει 360 (νομίζω?) πριν κανα μήνα
-
Μου άρεσε η σημερινή πρωινή διαδρομή, Ε.Ο., Ωρωπός, Χαλκούτσι, Μαλακάσα, Μερκούρης.
Θα μου άρεσε να γίνει μονής κατεύθυνσης ο Μερκούρης (μετά ας έκλειναν και τα Μέγαρα )
Μου αρέσει που τις δυο τελευταίες Δευτέρες μου βγαίνουν υπέροχες διαδρομές.
Θα μου άρεσε την ερχόμενη Δευτέρα να κάνω τη διαδρομή, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Κερατέα, Κουβαρά. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ποιο πήρες τελικά;
το Sony Ericsson C902
καλοτάξιδο. Εχε κατα νου ότι έχει υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας (SAR) ... 1.34
bluetooth ακουστικό όπως και δήποτε!
-
Δε μου αρέσει καθόλου που τα φίλτρα του Ιντερνετ στη δουλειά (που μπλοκάρουν φόρουμ-μπλογκς-αθλητικά κλπ) 'έπιασαν' τελικά και το 4Tforum.
Κρίμα γιατί περνούσα πολλές ξένοιαστες και αντιπαραγωγικές ώρες εδώ μέσα την ώρα της δουλειας -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δε μου αρέσει καθόλου που τα φίλτρα του Ιντερνετ στη δουλειά (που μπλοκάρουν φόρουμ-μπλογκς-αθλητικά κλπ) 'έπιασαν' τελικά και το 4Tforum.Λογικό είναι... είδαν τα posts του paskou στα αθλητικά και ζαλίστηκαν οι άνθρωποι
-
Δε μου αρέσει καθόλου που τα φίλτρα του Ιντερνετ στη δουλειά (που μπλοκάρουν φόρουμ-μπλογκς-αθλητικά κλπ) 'έπιασαν' τελικά και το 4Tforum.
Κρίμα γιατί περνούσα πολλές ξένοιαστες και αντιπαραγωγικές ώρες εδώ μέσα την ώρα της δουλειαςΚανενας παναθηναικος θα στην εκανε την δουλεια!
-
Ριχτου ΑΛΑΤΙ στο ρεζερβουαρ..
-
Μου άρεσε πολύ το πσκδ στη θεσ/κη.
Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ που μπήκα συνοδηγός στις Σέρρες σε έναν φίλο με bmw 320 E30!
Δεν μου άρεσε καθόλου που δεν έχω κανά καλό (κανένα γενικά για την ακρίβεια ) αυτοκίνητο να μπω και εγώ...
-
Όταν λες καλό τί εννοείς βρε xene ?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Όταν λες καλό τί εννοείς βρε xene ?ΚΑΝΕΝΑ!
χenos θα έρθει και η σειρά σου να αποκτήσεις το πρώτο σου αμαξάκι.
-
Κρίμα γιατί περνούσα πολλές ξένοιαστες και αντιπαραγωγικές ώρες εδώ μέσα την ώρα της δουλειαςΕίπα να ψάξω λίγο στο google μήπως υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου και βρήκα αυτό.
Προτείνει αρκετές λύσεις αλλά δεν μπορώ να τις δοκιμάσω. Για ρίξε μια ματιά. Αυτό κι αυτό μου φάνηκαν τα πιο ενδιαφέροντα με μια πρώτη ματιά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΚΑΝΕΝΑ!
Σωστά!
(καλό γενικά εννοώ κάτι σε type r )χenos θα έρθει και η σειρά σου να αποκτήσεις το πρώτο σου αμαξάκι.
elteo, μη νομίζεις ότι είμαι 15 χρονών , είχα ένα κορόλλα, το πούλησα και έχω μείνει έτσι κάποιο καιρό γιατί είπα να μην πάρω κάτι που δεν θα με ευχαριστεί καθόλου...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ριχτου ΑΛΑΤΙ στο ρεζερβουαρ..Εμείς πάντως παλιά (το 1965 δηλ.) με το Γιώργη στον Έβρο ρίχναμε ζάχαρη, τώρα πια ρίχνουν ΑΛΑΤΙ ?
-
Εγω μικρος στον Εβρο εριχνα ξυδι παντως... (σοβαρα)
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]