-
Ριγανη ή θρούμπη ειναι;
-
πρέπει να τα πάρει πριν ξεκινήσει την ανάλυση;
-
όχι απαραίτητα, μπορεί να καταλήξει σε αυτά μετά την ανάλυση.
-
-
Nαι ρε, βαράτε...
Λες και εγώ φταίω που με έπιασαν τα υπαρξιακά μου χτες.
Όρεξη είχα να μπαίνω σε αναλύσεις... -
Έλα ρε Κώστα είπαμε να σε κάνουμε να γελάσεις λίγο
Όλα καλά δεν πάνε ρε συ με την κοπελιά?
-
Oλα καλα,οπου να ναι χωριζει..αλλα για ποια κοπελια μιλας ρε κων5; Αφου ειναι δηλωμενος γκει-λουκρα ο ταυρος.
-
Μην κρίνεις εξ ιδιων Πασκο-κο-κο.
Καλά μωρέ Κων/νε, αν εξαιρέσεις τον κλασικο πρηξ@ρχιδισμό...
-
Κλασική ελληνίδα. Πάνε και σε κάτι ξένο να δεις διαφορά
-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κλασική ελληνίδα. Πάνε και σε κάτι ξένο να δεις διαφοράΜπορεί να πάει και σε ξένη Ελληνίδα
-
Oπου και να παει το σιγουρο ειναι ενα,θα τρωει σε ολη του τη ζωη παντοφλα και δε θα μπορει να κανει κιχ,οπως ηδη εχει αρχισει να γινεται με τους vasgti και ratanplan και εν τελει μας το αποδεικνυει και ο tasosdev,ο αρχων της παντοφλοσκαμπιλικης ..
-
Πασχο, πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες με γυναίκα?
Και ο Πάσχος μεταμορφώνεται σε λύκο:
-ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μπορεί να πάει και σε ξένη Ελληνίδα
+1
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oπου και να παει το σιγουρο ειναι ενα,θα τρωει σε ολη του τη ζωη παντοφλα και δε θα μπορει να κανει κιχ,οπως ηδη εχει αρχισει να γινεται με τους vasgti και ratanplan και εν τελει μας το αποδεικνυει και ο tasosdev,ο αρχων της παντοφλοσκαμπιλικης ..Ρε πάσχε, δεν είναι βαρετό να ρίχνεις παντοφλοσκάμπιλα με τη χούφτα; (πάμπ ρε )
-
Μ'αρέσει που η σχολή πάει καλά.
Μ'αρέσει που ασχολούμαι αρκετά και βρίσκω ότι τελικά κάνουμε ενδιαφέροντα πραγματάκια..
Μ'αρέσει που θα πάω τον Δεκέμβρη στο Παρίσι για 4 μερες.
Μ'αρέσει που θα πάω στο μεγαλύτερο συνέδριο στην Ευρώπη για το internet και το web2.0 ( http://www.lewebparis.com/ )Δεν μ'αρέσει που οι υποχρεώσεις μου στα Γιάννενα δεν μου επέτρεψαν να έρθω στην Αθήνα για την έκθεση σήμερα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορεί να πάει και σε ξένη Ελληνίδα
+1
Mπορεί και να πάει σε ελληνίδα που έχει πάει σε ξένο σχολείο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ'αρέσει που η σχολή πάει καλά.
Μ'αρέσει που ασχολούμαι αρκετά και βρίσκω ότι τελικά κάνουμε ενδιαφέροντα πραγματάκια..
Μ'αρέσει που θα πάω τον Δεκέμβρη στο Παρίσι για 4 μερες.
Μ'αρέσει που θα πάω στο μεγαλύτερο συνέδριο στην Ευρώπη για το internet και το web2.0 ( http://www.lewebparis.com/' target='_blank )Δεν μ'αρέσει που οι υποχρεώσεις μου στα Γιάννενα δεν μου επέτρεψαν να έρθω στην Αθήνα για την έκθεση σήμερα.
:puke:
-
η πλειοψηφία των ελληνίδων από μπάζο εώς σέξι (όχι μοντέλες αυτές είναι εκτός συναγωνισμού) έχουν σπουδάσει στην σχολή της ψηλομυτίασης...
-
και η πλειψοηφια των ελληνων, στη σχολη της λυσσασμενης πεφτουλιασης.
Καποιος πρεπει να σπασει αυτον τον φαυλο κυκλο. Και τις γυναικες δεν τις συμφερει να τον σπασουν, αρα...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]