-
Δε μ'αρέσει που κάποιες μέρες τρώω μεσημεριανό 7 το απόγευμα.
(παύει να λέγεται μεσημεριανό άλλωστε)Μ'άρεσε η χθεσινή συνάντηση.
Μ'άρεσε ο ήχος του V4 ενός polo
-
Δε μου αρέσει καθόλου που το εταιρικό Corsa που αγοράσαμε είναι γεμάτο σκουριές.
-
γερμανικο τι περιμενεις;Ρωτα και τον Vasgti να σου πει τι τραβαει με το hammerite καθε 3 και λιγο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
γερμανικο τι περιμενεις;Ρωτα και τον Vasgti να σου πει τι τραβαει με το hammerite καθε 3 και λιγο..Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Το hammerite εδώ και χρόνια βγαίνει σε άσπρο γυαλιστερό.
-
Κι εσυ πως το ξερεις; Civic εχεις;
-
Λεωνίδα Θεέ, πάρε την ΠΑΕ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι εσυ πως το ξερεις; Civic εχεις;Με το χρώμα του σιβίκ ζορίζομαι να επιδιορθώνω τις σκουριές αλλά το hammerite βγαίνει ΚΑΙ σε μαύρο γυαλιστερό. Μη το φοβάσαι, τράβα ένα βάψιμο με ρολό το αμάξι σου - κουκλί θα γίνει. Το βράδυ όλοι θα νομίζουν ότι είναι το εργοστασιακό χρώμα.
-
Ακομα το εργοστασιακο χρωμα εχει το δικο μου.. Και μ αρεσει,γιατι το προσεχω τοσο που ειναι κουκλι και χωρις το hammerite..
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Δε μ' αρέσει το κωλοπρόγραμμα εδώ πάνω...PJ σου λέει μετά και αηδίες... Σηκώνομαι στις 5.40, στις 6.50 punktlich στην κλινική, στις 7 visite τους θαλάμους, στις 8 αμφιθέατρο, στις 9 αίματα, στις 11 Ο-Ρ (χειρουργείο), στις 3 (αν τελειώσει το Ο-Ρ) διάλεξη (Besprechung για τους γιατρους του εξωτερικού), στις 5.30 τέλος.
πότε να ζήσεις? -ποτέ.
καταταγείτε, καταταγείτε
-
για ακόμα μια φορά γύρισα σπίτι στις 7.00, ενώ είχα φύγει από αυτό στις 6.10.
10 ώρες και κάτι είναι οι καθαρή παρουσία στη Γερμανία για τη χειρουργική, παθολογία, παιδιατρική κτλ του τελευταίου έτους ιατρικής, τη στιγμή που στην Ελλάδα είναι 4, εκ των οποίων τις 2 πίνεις καφέ.Μου άρεσε σήμερα που μπήκα βοηθός σε χειρουργείο ημι-ηπατεκτομής και ήταν τρομερή εμπειρία. Το καλύτερο: τη στιγμή που αποστειρωνόμουν, είπα στον χειρουργό στα γερμανικά: ' είμαι PJ από την Ελλάδα και ορισμένες φορές να επαναλαμνβάνετε λίγο τις εντολές'...
Και παίρνω μια απάντηση ελληνικά: 'Αααααα, Έλληνας είσαι? Και εγώ!'
και τελικά ήμουν βοηθός του Έλληνα!
είμαι 4 μέρες στην κλινική και έχω να πω πως εδώ είναι όλοι τους αρκετά ευγενικοί. κάνω πίσω σε χειρουργεία που παρακολοθώ απλά, και η αναισθησιολόγος σε σμπρώχνει μπροστά για να δεις.
για να καταλάβετε τη διαφορά: στην Ελλάδα ήθελα να γίνω βοηθός μαιευτήρα, αλλά δεν μπήκα 2 φορές γιατί δεν είχαν πράσινες μπλούζες καθαρές. (κατάντια του ελληνικού νοσοκομείου) εδώ στη Γερμανία ντυνόμαστε με μπλε μπλούζες 2 φορές την ημέρα όλοι, καθηγητές, χειρουργοί, PJ, και στο τέλος περισσεύουν καμιά 70αριά ποδιές.
επίσης στην Ελλάδα έχεις τη δικιά σου ποδιά. εεε, την σιδέρωσα και εγώ και την έφερα στη Γερμανία... αλλά εδώ μου έδωσαν ποδιά και παντελόνι του πανεπιστημίου, τα οποία τα πηγαίνω στο πλυντήριο του νοσοκομείου όταν λερωθούν και μου δίνουν καινούρια.
στην Ελλάδα δεν πήρα ποτέ αίμα στο νοσοκομείο (εκτός από καμιά εφημερία), παρά μόνο σε κέντρο υγείας όπου δούλευα εθελοντικά. και αυτό γιατί τα αίματα τα παίρνουν στην Ελλάδα οι νοσηλεύτριες, αν και είναι δουλειά του γιατρού. εδώ έχω πάρει σε 2 ημέρες που ήμουν στους θαλάμους 5 φορές.γενικά μου αρέσει το γεγονός που μαθαίνω πολλά πρακτικά πράγματα... το καλύτερο είναι η εμπειρία των χειρουργείων.
-
Μπράβο φιλε! Μας αρέσει που περνάς καλά και σ'αρέσει αυτό που κάνεις.
Μα τι ψάχνεις ρε Πέτρο είσαι σε μια χώρα που τη διάλυσαν στον πόλεμο και τωρα παράγει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και είναι ηγέτιδα. Εδώ τζατζικιστάν λαμβάνεις?
-
Έτσι είναι Κωνσταντίνε τα πράγματα δυστυχώς ή ευτυχώς.
Το νοσοκομείο που είμαι (250.000 κατοίκους εξυπηρετεί) χτίστηκε το 2005 και έχει κάτι ανελκυστήρες που χωρούν 36 άτομα, ή αλλιώς 2.700 κιλά!!!
το ιπποκράτειο έχει μεγαλύτερο ανελκυστήρα για ένα κρεβάτι ίσα ίσα.
άσε που στο χειρουργείο ένας χειρουργός μου είπε: 'έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα τα χειρουργεία είναι συντομότερα... σε εμάς τα χρήματα δεν είναι κανένα πρόβλημα...' και αυτό γιατί στην ελλάδα στριμ΄ψχνουν τα χειροτργεία γιατί δεν έχουν θέσεις, κοστίζουν οι ώρες υπηρεσίας και κοστίζει και η αναισθησία με όλα τα παρελειπόμενα, όπως είπε ο γερμανός... και για να πω την αλήθεια, δεν έχει άδικο...
Μην πω για κάτι μηχανήματα (Pet scan) που τά έχουν εδώ και στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο 2 στην Αθήνα.
-
Shit high and gaze δλδ εδώ. Α ρε κατακαημένη Ελλαδίτσα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
για ακόμα μια φορά γύρισα σπίτι στις 7.00, ενώ είχα φύγει από αυτό στις 6.10.
10 ώρες και κάτι είναι οι καθαρή παρουσία στη Γερμανία για τη χειρουργική, παθολογία, παιδιατρική κτλ του τελευταίου έτους ιατρικής, τη στιγμή που στην Ελλάδα είναι 4, εκ των οποίων τις 2 πίνεις καφέ.Μου άρεσε σήμερα που μπήκα βοηθός σε χειρουργείο ημι-ηπατεκτομής και ήταν τρομερή εμπειρία. Το καλύτερο: τη στιγμή που αποστειρωνόμουν, είπα στον χειρουργό στα γερμανικά: ' είμαι PJ από την Ελλάδα και ορισμένες φορές να επαναλαμνβάνετε λίγο τις εντολές'...
Και παίρνω μια απάντηση ελληνικά: 'Αααααα, Έλληνας είσαι? Και εγώ!'
και τελικά ήμουν βοηθός του Έλληνα!
είμαι 4 μέρες στην κλινική και έχω να πω πως εδώ είναι όλοι τους αρκετά ευγενικοί. κάνω πίσω σε χειρουργεία που παρακολοθώ απλά, και η αναισθησιολόγος σε σμπρώχνει μπροστά για να δεις.
για να καταλάβετε τη διαφορά: στην Ελλάδα ήθελα να γίνω βοηθός μαιευτήρα, αλλά δεν μπήκα 2 φορές γιατί δεν είχαν πράσινες μπλούζες καθαρές. (κατάντια του ελληνικού νοσοκομείου) εδώ στη Γερμανία ντυνόμαστε με μπλε μπλούζες 2 φορές την ημέρα όλοι, καθηγητές, χειρουργοί, PJ, και στο τέλος περισσεύουν καμιά 70αριά ποδιές.
επίσης στην Ελλάδα έχεις τη δικιά σου ποδιά. εεε, την σιδέρωσα και εγώ και την έφερα στη Γερμανία... αλλά εδώ μου έδωσαν ποδιά και παντελόνι του πανεπιστημίου, τα οποία τα πηγαίνω στο πλυντήριο του νοσοκομείου όταν λερωθούν και μου δίνουν καινούρια.
στην Ελλάδα δεν πήρα ποτέ αίμα στο νοσοκομείο (εκτός από καμιά εφημερία), παρά μόνο σε κέντρο υγείας όπου δούλευα εθελοντικά. και αυτό γιατί τα αίματα τα παίρνουν στην Ελλάδα οι νοσηλεύτριες, αν και είναι δουλειά του γιατρού. εδώ έχω πάρει σε 2 ημέρες που ήμουν στους θαλάμους 5 φορές.γενικά μου αρέσει το γεγονός που μαθαίνω πολλά πρακτικά πράγματα... το καλύτερο είναι η εμπειρία των χειρουργείων.
αν και way off topic:
στην Ελλάδα παίζει το σύστημα της αυτοεκπαίδευσης. Αν τρέξεις μόνος σου, αν είσαι τυχερός να βρεις και 2 ανθρώπους να σου δείξουν (συνήθως είναι κάποιοι που το κάνουν από φιλότιμο ή επειδή τους αρέσει και όχι αυτοί που θα πρεπε) θα μάθεις.
Οι ώρες τυπικά είναι παραπάνω. 8,30-2 συνήθως, αλλά όντως μπορείς να πίνεις καφέ όλη μέρα και να μη σ' ενοχλήσει κανείς. Είναι θέμα καθηγητών. Αλλού σε τρέχουν λίγο, αλλού σου λένε ότι είσαι παράσιτο (ναι, το ακούσει κι αυτό )Το θέμα με τα αίματα είναι καθαρά κάθε κλινικής. Εδώ τα παίρναμε οι φοιτητές (δλδ οι ειδικευόμενοι όταν δεν υπάρχουν φοιτητές), αλλού οι νοσηλευτές. Προσωπικά το βρίσκω λίγο γελοίο να πρέπει ο γιατρός να φάει τόση ώρα το πρωί για να πάρει τα αίματα μέσα σε όλες τις δουλειές που έχει να κάνει.
Αυτό με τις ποδιές ποτέ δεν το κατάλαβα. Των γιατρών πλένονται στο νοσοκομείο, των φοιτητών στο σπίτι. Λες και τα μικρόβια κάνουν διαχωρισμό.
Η χειρουργική είναι μια πικραμένη ιστορία, ευτυχώς δεν μ' ενδιαφέρει ο τομέας γιατί θα κλαιγα.
-
Πέτρο για ρώτα κανέναν εκεί τι θα γινόταν άμα είχαν κάνει το ίδιο σκηνικό με το dildo εκεί.
-
φίλε Χάρη στην ιατρική ελλάδας είναι γελοίο να μην μπορείς να περάσεις μία φλέβα σε ένα ατύχημα στον δρόμο... σώζεις μία ζωή σε ενδεχόμενο shock.
όσο για την αυτοεκπαίδευση, είναι πικραμμένη ιστορία. μου είχε αρέσει το συμπέρασμα του παπαχελά σε ένα ανάλογο ντοκιμαντέρ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πέτρο για ρώτα κανέναν εκεί τι θα γινόταν άμα είχαν κάνει το ίδιο σκηνικό με το dildo εκεί.ποιον ντίλντο? έχασα κανένα επεισόδιο?
-
-
-
α ρε πόσο τον αγαπούν από πίσω μερικοί...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]