-
ι10
γκολ απο τα αποδυτηρια....
καιρος να βγει ενας κορεατης πρωτος..... -
νομίζω πως το φιέστα είναι αρκετά ecoty-friendly
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
νομίζω πως το φιέστα είναι αρκετά ecoty-friendlyΚαι eco-friendly ειναι... οταν βρεχει θα σαπιζει Βιοδιασπωμενο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
νομίζω πως το φιέστα είναι αρκετά ecoty-friendlyΣυμφωνώ! Και είναι και εξαιρετικά θετικά τα πρώτα reviews. Μέχρι να βγει η λίστα του τελικού πάντως δεν θα έκανα καμία πρόβλεψη. Εκπλήξεις μπορούν να έρθουν από πολλά μέτωπα.
@νδρέας
-
Πότε βγαίνει το επόμενο επεισόδιο Top Gear για να ακούσουμε τις αντιδράσεις για το Sandero?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Jaguar XF γιατί είναι κούκλα (ναι, ξέρω, δεν είναι επίσημο κριτήριο αλλά πάντα βοηθάει) και είναι για μένα η μεγάλη βελτίωση της Jaguar χωρίς να ξεφεύγει οικονομικά (σχετικό είναι αυτό)...Ειδες οι Ινδοι??
Μπραβο στη ΤΑΤΑ!!! -
http://www.motorauthority.com/candidate ... unced.html
Τελική επτάδα:
Alfa Romeo MiTo
Citroen C5
Ford Fiesta
Opel Insignia
Renault Megane
Skoda Superb
VW GolfΤελικά έπεσα μέσα εκτός από το Α4: το έφαγε το ομόσταυλο Σουπέρμπ. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί
στις 17 Νοεμβρίου. Θα χαιρόμουν να δω το Insignia πρώτο γιατί συμπαθώ πολύ την Όπελ, δε νομίζω όμως
πως έχει πολλές ελπίδες μπροστά στην τριάδα Fiesta, Megane, Golf. Τα MiTo,C5 και Superb δεν έχουν
κατά τη γνώμη μου καμία ελπίδα για πρωτιά. Από τα άλλα τρία μάλλον το Φιέστα μοιάζει πιθανότερο. -
Κι εγώ στην προβλεψή μου καλός ήμουν... Πάμε ταμείο thaliarque!
Εγώ θεωρώ ότι η μάχη θα είναι μάλλον Fiesta / Megane! Αλλά και το golf είναι πάντα δυνατός παίχτης...
-
Βλέποντας την επτάδα ... κάτι μου λέει ... ΜΙΤΟ.
-
βλέπω megane για κορυφή...
-
C5 από μένα
-
Fiesta από μένα....
-
C5, ίσως το πιο όμορφο στην κατηγορία του.
-
MiTo επειδή μας τα'χουν πρήξει στο marketing.
-
Η Renault έχει κερδίσει πολλές φορές την τελευταία 10ετία και το 'νέο' Golf μπορεί να κάνει ακόμη και τον ειδικό δημοσιογράφο να βαρεθεί απίστευτα...
Άρα μάλλον για το Fiesta πάμε ... -
Χμ... από τους δύσκολους τελικούς. Νομίζω ότι είναι ο πιο αμφίρροπος της τελευταίας δεκαετίας. Δεν τολμώ καν να τον συγκρίνω με των τελευταίων ετών που ήταν δεδομένο σχεδόν από την 30άδα ποιος θα νικούσε...
Για διάφορους λόγους κατέληξα στα Fiesta και Megane με περισσότερες πιθανότητες να έχει το πρώτο.
Η MiTo νομίζω ότι είναι η πρώτη Alfa Romeo που κατεβαίνει στον τελικό χωρίς σοβαρές πιθανότητες. Παρόλα αυτά πρέπει να πω ότι και εγώ όταν είδα τη λίστα στη MiTo κόλλησα όπως ο cosneo.
Insignia και C5 θα παίξουν δυνατά και θα μπορούσαν να χτυπήσουν 2η ή 3η θέση.
Superb χαμένο από χέρι και το Golf αν και ίσως τελικά να είναι αυτό που αξίζει τη νίκη, το γεγονός ότι πρόκειται για fl θα του στερήσει πολλούς πόντους.
@νδρέας
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
C5, ίσως το πιο όμορφο στην κατηγορία του.Δεν είναι **καταπληκτικά **όμορφο αυτοκίνητο; Παρόλο που απέχω αρκετά από το target group του θα μου άρεζε να οδηγώ ένα, απλώς και μόνο από την εμφάνιση του.
-
+1
προσθέτω και για την άνεση της υδροπνευματικής. Βάζεις μέσα και ένα όμορφο cd και ταξιδεύεις ονειρικά. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
+1
προσθέτω και για την άνεση της υδροπνευματικής. Βάζεις μέσα και ένα όμορφο cd και ταξιδεύεις ονειρικά.+1000 'θα λεγα και 'γω, αλλά το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει σχεδιαστεί 'γύρω' από τους 'θεϊκούς' ντήζελ που διαθέτει αυτήν την στιγμή η Citroen (και εν μπανανία είναι απηγορευμένος καρπός ...).
-
πράγματι
European Car Of The Year 2009