-
Σ΄ευχαριστώ πολύ alexandr!
-
ενδεχομενος γινεται συντονισμος απο τον στροβιλισμο του αερα και παλεται η πανοραμικη...... αν ειναι κατι τετοιο δυσκολα θα βρεθει λυση
-
Σας ευχαριστώ. Πάντως το κάνει τον θόρυβο και με κλειστή και με ανοιχτή την κουρτίνα..
θα προσπαθήσω με λίγο κλειστό το παράθυρο.. -
Ο χρήστης mic_kat έγραψε:
Σας ευχαριστώ. Πάντως το κάνει τον θόρυβο και με κλειστή και με ανοιχτή την κουρτίνα..
θα προσπαθήσω με λίγο κλειστό το παράθυρο..το κανει και σε μενα που δεν εχω οροφη!απλα ανοιγω λιγο το παραθυρο του συνοδηγου!
-
Mic_cat,
Εχω κι εγω πανοραμικη, στον 1 μηνα που ειμαι παρεα με την Γαλλιδουλα, εχω αντιμετωπισει το προβλημα αυτο 1 φορα μονο...αν θυμαμαι καλα, ημουνα επανω σε στροφη εκεινη τη στιγμη...
Μολις εφτασα Θεσσαλονικη...
Λοιπον , εντελως χονδρικα, Αθηνα - Θεσσαλονικη ηρθα με 1 ρεζερβουαρ, 50 euro 100 οκτανιων βενζινη...
Αντεξα 1 μηνα να μην καπνισω μεσα στο αυτοκινητο, ε, σε αυτο το ταξιδι το αναψα... και εκει που προβληματιζομουνα πως θα συνδυασω να εχω και το τασακι στην θεση του και να βαλω καπου και τον καφε...το 3008 και η γυναικεια πονηρια, εγκατεστησαν το καφε μια χαρα επανω στην κονσολα, ετσι ωστε να ακουμπαει επανω στην κεντρικη χειρολαβη που εχει στα αριστερα του ο συνοδηγος...αψογα...
Υπεροχο το ταξιδι μαζι του κατα τα αλλα, δεν εχω να κανω καποια αρνητικη επισημανση για το αυτοκινητο...και τα ρεπριζ μου τα ειχα (156 αλογα ειναι οκ) και τους χωρους και την καλη ορατοτητα και την υπερ-ανετη θεση οδηγησης... το μισο σχεδον ταξιδι ηταν με βροχη, τα λαστιχα οκ, τα φρενα και τα κρατηματα ακομα και με 'απαγορευμενα' 130 χιλιομετρα στις στροφες , οκ...
Αυτο που εχω να επισημανω ειναι οτι μετρησα γυρω στους 7 σταθμους διοδιων απο Αθηνα μεχρι Σαλονικα...
Εντελως απαραδεκτο, προσβλητικο για ολους εμας τους οδηγους και πραγματικα, δεν εχω λογια για αυτο το καταντημα...
Επισης θελω να προσθεσω δημοσια σε αυτο το forum , οτι εγω απο σημερα ειμαι οπαδος του ΠΑΜΕ , μιας και τα παιδια ειχαν αποκλεισει 4 διοδια και δεν αφηναν κανενα να πληρωσει...Για πρωτη φορα στην ζωη μου, καποιος μου ειπε 'μην πληρωνεις'...σε αντιθεση με αυτους που με κυβερνουν και μου ζητανε και αλλα...αλητες...
Αυτα για το 'trip report'... παω να δοκιμασω καμια Σαλονικιωτικη πιττα με γυρο, σουβλακι, καλαμακι...
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
Αυτο που εχω να επισημανω ειναι οτι μετρησα γυρω στους 7 σταθμους διοδιων απο Αθηνα μεχρι Σαλονικα...
Εντελως απαραδεκτο, προσβλητικο για ολους εμας τους οδηγους και πραγματικα, δεν εχω λογια για αυτο το καταντημα...
Επισης θελω να προσθεσω δημοσια σε αυτο το forum , οτι εγω απο σημερα ειμαι οπαδος του ΠΑΜΕ , μιας και τα παιδια ειχαν αποκλεισει 4 διοδια και δεν αφηναν κανενα να πληρωσει...Για πρωτη φορα στην ζωη μου, καποιος μου ειπε 'μην πληρωνεις'...σε αντιθεση με αυτους που με κυβερνουν και μου ζητανε και αλλα...αλητες...
Αυτα για το 'trip report'... παω να δοκιμασω καμια Σαλονικιωτικη πιττα με γυρο, σουβλακι, καλαμακι...
Αυτά τα 'παιδιά' θα σου φτιάξουν τους δρόμους, αύριο που θα χαλάνε;
Τότε όμως θα γκρινιάζεις που γλιστράει, έχει ανάποδη κλίση, πέτρες, χωρίς πάρκινγκ για στάση ανάγκης κλπ.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Αυτά τα 'παιδιά' θα σου φτιάξουν τους δρόμους, αύριο που θα χαλάνε;
Τότε όμως θα γκρινιάζεις που γλιστράει, έχει ανάποδη κλίση, πέτρες, χωρίς πάρκινγκ για στάση ανάγκης κλπ.
Ενώ τα άλλα παιδια μας τους φτιάξανε τους δρόμους τόσα χρόνια;
Καλώς ήρθες στο χωριό μας steftsak! Ευχομαι καλή διαμονή!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενώ τα άλλα παιδια μας τους φτιάξανε τους δρόμους τόσα χρόνια;
Καλώς ήρθες στο χωριό μας steftsak! Ευχομαι καλή διαμονή!
+1
Και μιάς και αναφέρθηκες φίλε stefsak σε διόδία, να και κάτι ενδιαφέρον που είχα βρει :
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/Ξέρω άτομα που αρνούνται να πληρώσουν διόδια στο δρόμο Αθήνα Θεσσαλονικη και σύμφωνα με την παραπάνω σελίδα ο νόμος είναι με το μέρος τους. Για περαιτέρω λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά, το είχα αναφέρει και απλαιότερα στο θέμα με τα διόδια
Σόρρυ για το offtopic
-
βαση νομου για να πληρωσεις διοδια θα πρεπει να σου παρεχεται παρκιν ανα τακτα διαστηματα,φωτισμος καθ'ολο το μηκος της διαδρομης,διαχωριστικο στηθεο,τουλαχιστον 2 λωριδες ανα κατευθυνση+ΛΕΑ και δεν θυμαμαι καποια ακομη κριτηρια...
ετσι πριν απο 5 περιπου χρονια καποιος αρνηθηκε να πληρωσει στην αθηνων-κορινθου και του επιβληθηκε το σχετικο προστιμο....ο τυπος ειχε εντερα και πηγε δικαστικα οπου δεν δικαιωθηκε....
παει στο ευρωπαικο δικαστηριο οπου δικαιωνεται πανηγιρικα και εκτοτε υπαρχει δεδικασμενο για ολους μας!!!
ποιος ομως το κανει αυτο αφου παλι θα πας δικαστικα για να δικαιωθεις;;;;;
μηπως ειμαστε οι πρωτοι που προπληρωνουμε ενα δημοσιο δρομο για να τον πληρωνουμε και μετα το τελος των εργων εφορου ζωης;;;; -
Ήθελα να ήξερα , οι τεχνικοί που φαντάζομαι κάνουν εξαντλητικές δοκιμές πριν βγει ένα μοντέλο στην παραγωγή , τέτοιου είδους θέματα (αεροδυναμικοί θόρυβοι ..) δεν τα εντοπίζουν ?
Εδώ δεν μιλάμε για ένα ανταλλακτικό (μία τρόμπα , έναν αισθητήρα κ.λ.π) τα οποία λόγω και αστοχίας υλικού μπορούν να σου βγουν σκάρτα..
Εδώ μιλάμε για ένα πράγμα το οποίο μπορεί και να οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος..Στο Nissan Almera που έχω , μου έκανε παρόμοιο θόρυβο , από τα 120 έως και τα 130 χλμ/ώρα..
Το πρόβλημα λύθηκε όταν μου αλλάξανε το > που υπάρχει γύρω από το εμπρόσθιο παρ μπριζ...Πάντως πολύ ξενέρωμα για καινούρια αυτ/το να έχεις τέτοια θέματα.. Μπορεί να είναι πολύ απλή η λύση του , όμως το ξενέρωμα το έχεις ήδη φάει..
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
Λοιπον , εντελως χονδρικα, Αθηνα - Θεσσαλονικη ηρθα με 1 ρεζερβουαρ, 50 euro 100 οκτανιων βενζινη...
Αν είναι δυνατόν!!!!....
Πολύ καλή επίδοση!!! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αν είναι δυνατόν!!!!....
Πολύ καλή επίδοση!!!γιατι απορεις;;;ποσα λιτρα ντεποζιτο εχει;
αν ταξιδευεις με 120-140χλμ το εχεις πανευκολα -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν είναι δυνατόν!!!!....
αν ταξιδευεις με 120-140χλμ το εχεις πανευκολαΔεν έχει σημασία πόσα λίτρα ρεζερβουάρ έχει... σημασία έχει ότι έκαψε 50 Ευρώ 100άρας, δηλαδή 30 λίτρα περίπου, οίτη μέση κατανάλωση 6,5 λίτρα / 100 χλμ. Άψογη επίδοση αν λάβουμε υπόψιν μας και την κακή αεροδυναμική.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν είναι δυνατόν!!!!....
αν ταξιδευεις με 120-140χλμ το εχεις πανευκολαΑπορώ - ή μάλλον καλύτερα έμεινα εμβρόντητος από τη **χαμηλή κατανάλωση **- γιατί με το Bravo με αυτά τα λεφτά κάνω τη διαδρομή Τρίκαλα-Αθήνα στο ...τσακ!(340km).
-
50 ευρώ 100αρας για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Με φλάμπουρο, ευνοϊκό άνεμο και τιράντες στη νταλίκα; Δηλαδή χοντρικά 31λίτρα (ας βάλουμε €1,6/λίτρο) και κάτω από 6 λίτρα / 100 χλμ; Μιλάμε για ταχύτητες γύρω στα 100-110 τότε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
50 ευρώ 100αρας για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Με φλάμπουρο, ευνοϊκό άνεμο και τιράντες στη νταλίκα; Δηλαδή χοντρικά 31λίτρα (ας βάλουμε €1,6/λίτρο) και κάτω από 6 λίτρα / 100 χλμ; Μιλάμε για ταχύτητες γύρω στα 100-110 τότε...Πόσα χαω ανα 1000 στροφές βγάζει με 6η;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
50 ευρώ 100αρας για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Με φλάμπουρο, ευνοϊκό άνεμο και τιράντες στη νταλίκα; Δηλαδή χοντρικά 31λίτρα (ας βάλουμε €1,6/λίτρο) και κάτω από 6 λίτρα / 100 χλμ; Μιλάμε για ταχύτητες γύρω στα 100-110 τότε...Πόσες ώρες δηλαδή κρατά το ταξίδι μ αυτό το ρυθμό?
-
Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς, αυτό που θυμάμαι είναι πως στο τεστ που του είχαμε κάνει δεν το έλεγες και φειδωλό σε βενζίνη, ειδικά σε σχέση με το 308 πχ (λόγω βάρους και αερδυναμικής φυσικά).
@Κωνσταντίνος: Τι να σου πω, δεν είχα ποτέ την υπομονή να το δοκιμάσω. Με σταθερή ταχύτητα στα καλά κομμάτια τα 180-190 χλμ/ώρα και σβέλτη οδήγηση στα άλλα είσαι λίγο πάνω από τις 3μιση ώρες, αν πέσεις στα 150 ξεπερνάς τις 4, με 110 ένα 5μιση μέσα στο νερό άνετα. Φυσικά αυτό παίζει πολύ ανάλογα με το τι θέτεις ως Α->Β, αλλά οκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@Κωνσταντίνος: Τι να σου πω, δεν είχα ποτέ την υπομονή να το δοκιμάσω. Με σταθερή ταχύτητα στα καλά κομμάτια τα 180-190 χλμ/ώρα και σβέλτη οδήγηση στα άλλα είσαι λίγο πάνω από τις 3μιση ώρες, αν πέσεις στα 150 ξεπερνάς τις 4, με 110 ένα 5μιση μέσα στο νερό άνετα. Φυσικά αυτό παίζει πολύ ανάλογα με το τι θέτεις ως Α->Β, αλλά οκ.
Συμφωνώ απόλυτα!
Στην πρώτη περίπτωση τσιμπάς και μια-δυο κλήσεις.
Στη δεύτερη έχεις το άγχος που είναι κρυμμένοι.
Στην τρίτη είναι προτιμότερο να πας με το τραίνο! -
Την πρώτη περίπτωση την έκανα πέρσυ το καλοκαίρι δυο φορές. Καμία κλήση (επική κωλοφαρδία, αλλά είχα βάλει στοίχημα με τον corsair ότι θα φάμε μπουγάτσα μαζί στις 10, αλλά είναι βλακεία να πρέπει να κόψεις στην Κατερίνη γιατί είσαι με αναθυμιάσεις.
Την δεύτερη την εφαρμόζω κατά κανόνα πλέον, ούτε μία φορά δεν με έχουν σταματήσει και έχω περάσει αρκετές φορές μπροστά από τους πιστολέρο χωρίς να απενεργοποιήσω το CC. Γενικά, στην ΕΟ δεν σε ενοχλούν μέχρι τα 145-150...
Την τρίτη την κάναμε 20 χρόνια παλιότερα με τους γονείς όταν είχαμε το 304 ως βασικό τουτού.
Peugeot 3008 '08